NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
972
41
1:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez a gyerek kurva jo.1-2 év múlva a válogatottban is jó befejező csatár lehet
Kenny
több mint 3 éve
Nem akarunk cserélni esetleg?Késő...
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Hát. Ez nem volt szar.
több mint 3 éve
Nem akarunk cserélni esetleg?
több mint 3 éve
3.09 xGre 3 gól. 0.89re pedig 2 kapott.Mégis azt írták ismerősök, hogy picit csücskös lett és benne volt a döntetlen.
Most akkor hogy is van ez? 😀
TAA 3 meccsen 4 gólpassz hatosként. 😎
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Rebrov mit kezdene ezzel a Fradival?Kirugna a fele csapatot. A masik fele meg vert hugyozna az edzeseken.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Rebrov mit kezdene ezzel a Fradival?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Csendben kérdem: ez miért nem tizi?Mert tolni kell a Tao pénzből telepumpált légiós válogatottat....plusz fizetni a kopasz kókler bérét
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Lassan azt mondom, ha valaki vinni akarja az oroszt vigye.Lassan? Kb 1 honapja mennie kene mar. De majd szezon vegen meglatjuk. Ez a keret, ezzel az edzovel jovore nem lesz sikeres szerintem. Kell közepsö közeppalyas mindenkepp.
Ez amit muvelunk, ez kritikan aluli.
Kenny
több mint 3 éve
Lassan azt mondom, ha valaki vinni akarja az oroszt vigye.Sajna, nagyon úgy néz ki, hogy a Fradi fél gőzzel is be fogja húzni ezt a meccset.
Ez amit muvelunk, ez kritikan aluli.
Kenny
több mint 3 éve
Lassan azt mondom, ha valaki vinni akarja az oroszt vigye.Ez amit muvelunk, ez kritikan aluli.
több mint 3 éve
Baráth nem csak a frizurája miatt hasonlít Litauszkira.
több mint 3 éve
elég annyi pontot hozni mint a bayernAzt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.A jinxeles nem all jól neked 😊Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Bazsinho
Sixo
csebi
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Csendben kérdem: ez miért nem tizi?
több mint 3 éve
Azt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.A jinxeles nem all jól neked 😊Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Bazsinho
Sixo
csebi
több mint 3 éve
Ha ivós játékot is játszottatok közben, akkor elhiszem 😊Ez az 5 perc eddig felülmúlta a Vasas-Honvéd 90+ percét.Nem igaz, apámmal néztem a Vasas-Honvédot Húsvét alatt, és rohadt szórakoztató volt 😀
Kampman
Heisman nádor
több mint 3 éve
Jó, ha van elég HP, akkor persze...Ez az 5 perc eddig felülmúlta a Vasas-Honvéd 90+ percét.Nem igaz, apámmal néztem a Vasas-Honvédot Húsvét alatt, és rohadt szórakoztató volt 😀
Kampman
Heisman nádor
több mint 3 éve
Ez az 5 perc eddig felülmúlta a Vasas-Honvéd 90+ percét.Nem igaz, apámmal néztem a Vasas-Honvédot Húsvét alatt, és rohadt szórakoztató volt 😀
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bálesz, Kenny, warr, laza, kint vagytok?Nem. Még a stadionavatóra se mentem ki, pedig lett volna ingyenjegyem. Az elmúlt 10-15 évben gurulós fociból csak megye II. vagy III. meccseken voltam kint.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Bálesz, Kenny, warr, laza, kint vagytok?Én nem, összeszedtem valami kórságot. Haveromék kimentek.
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"