NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
809
39
1:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A formák alapján egy 0-3-ból indulok ki és lepjenek meg!Nagyot mentünk, most nem sikerült.Simán benne van egy Arsenal siker. Még ha mostanság nem is megy a csapatnak, az egy másik meccs lesz. Amúgy is egy meccsen bárki győzhet bármikor. Az előtt a meccs előtt teljesen felesleges jósolni a bajnoki cím felől, ott minden fordulhat.
Etihadban nem szabadna kikapni, talán ezzel a x-szel kaptunk egy kis hitet. Adok 5%esélyt, h nem kapunk ki.
Willie Parker
Sixo
több mint 3 éve
Ha Arteta marad, én nem látok más szükséget, csak 3 dolgot: Partey helyettesének kell egy El Neny-nél jobb kkp, Holding max 5. CB legyen és jöjjön egy Osimhen-kaliberű csatár.
több mint 3 éve
Nagyot mentünk, most nem sikerült.Simán benne van egy Arsenal siker. Még ha mostanság nem is megy a csapatnak, az egy másik meccs lesz. Amúgy is egy meccsen bárki győzhet bármikor. Az előtt a meccs előtt teljesen felesleges jósolni a bajnoki cím felől, ott minden fordulhat.
Etihadban nem szabadna kikapni, talán ezzel a x-szel kaptunk egy kis hitet. Adok 5%esélyt, h nem kapunk ki.
Willie Parker
több mint 3 éve
Nagyot mentünk, most nem sikerült.Etihadban nem szabadna kikapni, talán ezzel a x-szel kaptunk egy kis hitet. Adok 5%esélyt, h nem kapunk ki.
több mint 3 éve
2 percet feküdtek eddig a SotonosokOdaadta a spori, fair volt
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jinxmeister 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Méghogy a Lions játékosok tipszmixelnek....
több mint 3 éve
nézzük vissza 😀Nem-nem, én csak kontra jinxeltem a ti jinxelésetekre, hogy egyenlőek legyen a feltételek.attól függ, mikor születik a 2.gól. jinxelést te kezdted hetek óra 😀 😉jinxelni próbálnak, innen is simán nyerni fog az arsenal, sík utolsó soton az ellenfél, van bőven idejük fordítaninem tudom mit rinyálnak, simán kétszer is meg tudják nyerni a meccsetTaktikus ez az Arsenal. Tudják, hogy a 2-0-ás előny a legveszélyesebb eredmény. Oda is adták az ellenfélnek, had nyomja őket a súlynaugye
alatriste
alatriste
slowmotion
Sixo
Heisman nádor
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Nem-nem, én csak kontra jinxeltem a ti jinxelésetekre, hogy egyenlőek legyen a feltételek.attól függ, mikor születik a 2.gól. jinxelést te kezdted hetek óra 😀 😉jinxelni próbálnak, innen is simán nyerni fog az arsenal, sík utolsó soton az ellenfél, van bőven idejük fordítaninem tudom mit rinyálnak, simán kétszer is meg tudják nyerni a meccsetTaktikus ez az Arsenal. Tudják, hogy a 2-0-ás előny a legveszélyesebb eredmény. Oda is adták az ellenfélnek, had nyomja őket a súlynaugye
alatriste
alatriste
slowmotion
Sixo
Heisman nádor
több mint 3 éve
Peet-ék már múlt héten emlegették hogy milyen jó a Soton, megtévesztőek az eredményeik.Jesus mindig akkor fakad sírva, ha lecserélik, én meg akkor, ha a pályán látom 😐
több mint 3 éve
Itt a vége
több mint 3 éve
Jól van, kispesti zászlót is szereztek az újpestiek, büszkék lehetnek magukra.
több mint 3 éve
Hát, szörnyű ilyet mondani, de ez a Honvéd megérdemli a kiesést.Ilyen alapon a fél NB1 megérdemelné.
A gól előtt négyen mozizták Csoboth-ot..
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Hát, szörnyű ilyet mondani, de ez a Honvéd megérdemli a kiesést.A gól előtt négyen mozizták Csoboth-ot..
több mint 3 éve
attól függ, mikor születik a 2.gól. jinxelést te kezdted hetek óra 😀 😉jinxelni próbálnak, innen is simán nyerni fog az arsenal, sík utolsó soton az ellenfél, van bőven idejük fordítaninem tudom mit rinyálnak, simán kétszer is meg tudják nyerni a meccsetTaktikus ez az Arsenal. Tudják, hogy a 2-0-ás előny a legveszélyesebb eredmény. Oda is adták az ellenfélnek, had nyomja őket a súlynaugye
alatriste
alatriste
slowmotion
Sixo
több mint 3 éve
Jólvan, a bentmaradást ezzel le is rendeztük. Idén is.
több mint 3 éve
jinxelni próbálnak, innen is simán nyerni fog az arsenal, sík utolsó soton az ellenfél, van bőven idejük fordítaninem tudom mit rinyálnak, simán kétszer is meg tudják nyerni a meccsetTaktikus ez az Arsenal. Tudják, hogy a 2-0-ás előny a legveszélyesebb eredmény. Oda is adták az ellenfélnek, had nyomja őket a súlynaugye
alatriste
alatriste
slowmotion
több mint 3 éve
Lavia mekkora istentelenül jó félidőt hoz le, te jó ég!
több mint 3 éve
Sellés úgy néz ki mint Coach Beard
több mint 3 éve
nem tudom mit rinyálnak, simán kétszer is meg tudják nyerni a meccsetTaktikus ez az Arsenal. Tudják, hogy a 2-0-ás előny a legveszélyesebb eredmény. Oda is adták az ellenfélnek, had nyomja őket a súlynaugye
alatriste
alatriste
több mint 3 éve
Taktikus ez az Arsenal. Tudják, hogy a 2-0-ás előny a legveszélyesebb eredmény. Oda is adták az ellenfélnek, had nyomja őket a súlynaugye
alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Az is lehet hogy Arteta valóban lèp ès ezt az öltő felè nem jól kezelte, bár persze egy bajnoki cím ennèl többet kell hogy èrjen szóval ez biztos hülyeség 🥴
több mint 3 éve
Ennyi volt a csapatnak a szezon