NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
646
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azert nézzük már meg, hogy 2002-2010 között mit ért el és utána hasonlítgassuk Emeryhez.Azért Hozé szépen csendesen visszacsempészte magát a felső polcokra.Felső polcra? Elég nagy polc lehet. Ott felénk bajnokok meg BL-ben nagyot menetelők vannak. Nem a 3. kupasorozatot nyerő, amivel a 78. legjobb csapat vagy hanyadik, meg Serie A-ben az egyik legnagyobb fizetés kerettel és átigazolás időszak költekezéssel rendelkező csapattal egy 6. hely meg most egy 4. helyen állás. Emery a 2. legrangosabb ligát nyerte meg 4szer de senki se mondaná felső polcos edzőnek, nem véletlen, hogy PL középcsapat igazolta le.
ozibozi
Sixo
Eljárt felette az idő azóta, most azért kupákban nem rossz. Persze már nem felso polcos, de azért karriert tekintve háát…
több mint 3 éve
Azért Hozé szépen csendesen visszacsempészte magát a felső polcokra.Felső polc? Kb mint egy mikiegér kupa, azokat hozza 2-3 évente.. bajnokságban meg gatya, pedig tele a zseb.
ozibozi
több mint 3 éve
Azért Hozé szépen csendesen visszacsempészte magát a felső polcokra.Felső polcra? Elég nagy polc lehet. Ott felénk bajnokok meg BL-ben nagyot menetelők vannak. Nem a 3. kupasorozatot nyerő, amivel a 78. legjobb csapat vagy hanyadik, meg Serie A-ben az egyik legnagyobb fizetés kerettel és átigazolás időszak költekezéssel rendelkező csapattal egy 6. hely meg most egy 4. helyen állás. Emery a 2. legrangosabb ligát nyerte meg 4szer de senki se mondaná felső polcos edzőnek, nem véletlen, hogy PL középcsapat igazolta le.
ozibozi
több mint 3 éve
Erik ten Hag: “David de Gea as long term goalkeeper? He is the one with the most clean sheets in the Premier League”. 🔴 #MUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 20, 2023
“That number shows he’s very capable goalkeeper”, says via @lauriewhitwell. pic.twitter.com/pgKWfQRuKB
több mint 3 éve
Azért a 10. Alonso iS komoly menetelésben van.Azért Hozé szépen csendesen visszacsempészte magát a felső polcokra.Durva lenne egy EKL-EL-BL győzelem sorozat, bár idén az EL-t úgyis a Sevilla nyeri.
ozibozi
Willie Parker
több mint 3 éve
Azért Hozé szépen csendesen visszacsempészte magát a felső polcokra.Durva lenne egy EKL-EL-BL győzelem sorozat, bár idén az EL-t úgyis a Sevilla nyeri.
ozibozi
több mint 3 éve
Ő meg Ibra a szinte. Nyilván a 93-95-ös csapat komplett kivétel, de ezt ink mostanában értettem.A másik nagyon gyenge játékosa a csapatnak Antony. Nagyon nem találja a helyét, csak mutogat.Szoktam mondani, h az Ajaxból kár igazolni, mert Amszterdamon kìvül szinte mindenki bűn rossz lesz
Toto21
Willie Parker
alatriste
Van de Beek, Onana, Antony, Gravenberch, Mazraoui, Sinkgraven, Veltman, Klaassen, Ziyech, Neres, Dest stb.
De Ligt most fasza, Juvéban nem voltam elájulva tőle
Frenkie De Jong nem rossz, de messze nem az akit a Barca akart.
Dolberg azért még elfogadható néha.
A következő jó áron eladott bukó Kudus és Timber lesznek.
több mint 3 éve
Azért Hozé szépen csendesen visszacsempészte magát a felső polcokra.
több mint 3 éve
A 3 európai kupasorozat még állva maradt 12 elődöntőséből 5 is a Serie A-ból jön (Inter, Milan, Juve, Roma, Fiorentina) idén.
több mint 3 éve
Abraham hogy a viharba nem tud amúgy idén gólt szerezni... Tavaly háttal a kapunak se tudta mellé rúgni. Ezt a ziccert is kihagyta.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nah, lesen volt Ábrahám?
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nah, lesen volt Ábrahám?Hivatalosan nem, de hány gólt láttam már elvenni hasonló szitukban akár már idén is.
warr_b
A lényeg, hogy eldőlt. 😀
több mint 3 éve
A másik nagyon gyenge játékosa a csapatnak Antony. Nagyon nem találja a helyét, csak mutogat.Szoktam mondani, h az Ajaxból kár igazolni, mert Amszterdamon kìvül szinte mindenki bűn rossz lesz
Toto21
Willie Parker

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nah, lesen volt Ábrahám?

több mint 3 éve
A másik nagyon gyenge játékosa a csapatnak Antony. Nagyon nem találja a helyét, csak mutogat.Szoktam mondani, h az Ajaxból kár igazolni, mert Amszterdamon kìvül szinte mindenki bűn rossz lesz
Toto21
több mint 3 éve
De szép lenne egy Milanoi BL győzelem és egy Juve/Roma EL siker. 😀 Roma meccset hogy a viharba nem adja semmi sem a ráadásban sem?

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Poén a Maguire fika, miután DDG úgy passzolta fel rá a labdát, hogy esélyese se volt továbbadnia. 3 támadó támadta le egyből. A spanyol kapus mondjuk a 3. gólnál meg is koronázta az estéjét.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
A Basel is vezet Nizzában közben.
több mint 3 éve
Érett már a gól. Így talán végre a szülinapos Szaniszló Csabi kap egy elődöntőbe jutást ajándékként kedvenc csapatától.
több mint 3 éve
Ottvaaan

több mint 3 éve
Német RTL is adjaDanke sehr. Mit hagyott ki a Roma az előbb.
ozibozi
több mint 3 éve
Bazz, egy fasza Dybala lövés, majd szöglet után fejes, kapufa

több mint 3 éve
Német RTL is adjaJaja, kösz, át is kapcsoltam.
ozibozi
Basel közben vezet

több mint 3 éve
Német RTL is adja