NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
967
41
1:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
PasszAz európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Azt hitted, h mexikói bajnokin lesznek csöcsök, mi?😁Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
ugyanezt akartam kérdezni 😊Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
Kampman
hacsak nem a kommentátorok, mert azt én mondjuk nem értem 😊
több mint 3 éve
Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről.Miért írja ki a videóhoz, hogy érzékeny tartalom? Nincsen benne semmi extra.
Sixo
több mint 3 éve
Hajrá Kecsó!
több mint 3 éve
Az európaiak megtanulhatnák végre, hogy hogy kell normálisan elvégezni egy szögletet. Itt egy remek példa rá a Tijuana - Leon meccsről. — Fut Azteca Shitposting (@futaztecapostin) April 22, 2023
több mint 3 éve
😬😕Én megpróbáltam ,de nektek 100 perc is kevés az egyenlítéshez ...RIP Warrb, a Fulham sem jött össze.Nem is számítottam rá 🙄🙁
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Igen, én is abból indulok ki, h Xhaka off , Nketiaht és Balogunt eladjuk, Holdingot meg padra tesszük.Gabi Jesus a gazdag ember Alex Lacazette-je. 😀😀😀Iden a terv az volt, hogy legyen meg egy eros kezdo 11. Es a BL indulas. Csak tul jol alakult a szezon. Es gyorsba kellett kirakni valami cseresort mar iden a fiatal mag moge. De Artetat is meglepte, hogy memyire jok a sracok. Saliba hianyzik nagyon, o vilagklasszis lett kabe.
Viccet félretéve, ugyanazt játsza mint tavaly Laca, mivel ezt a szerepet méri rá Arteta.
Nekem továbbra is tetszik Trossard, ő annyira elüt a többiektől,(néha rossz értelemben is) kellett egy ilyen faszi oda előre.
Még idén is lehetünk bajnokok, de nem leszek csalódott továbbra sem a második hellyel sem, az egy felülteljesítés a részünkről. a jövőre meg kár tippelni, ez a világ legőrültebb bajnoksága, ki tudja mi lesz itt akár fél év múlva is.
Tony Adams
Szvsz a svajci akit upgrade-elni kell mindenkepp. A hatos poszt kulcs manapsag, es nekunk ott van a leggyengebb emberunk. Igy is jo, de ha talalunk valakit (Rice es Tielemans (o felig nyolcas, de mindegy, par mozgas mas es ennyi) akit nagyon kerulgetunk ket eve), akkor minden jobban fest majd. Es kell egy golvago. Akarmibe kerul.
ulpianus
Rice , Osimhen és egy jó CB kellene, h rotálhassunk.
több mint 3 éve
Ez hogy volt les. A mainzi lába full belogott a lába szerintem.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Én megpróbáltam ,de nektek 100 perc is kevés az egyenlítéshez ...RIP Warrb, a Fulham sem jött össze.Nem is számítottam rá 🙄🙁
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
RIP Warrb, a Fulham sem jött össze.Nem is számítottam rá 🙄🙁
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Juve szinte biztos, hogy sportigazgatót fog váltani a nyáron és elköszönnek Cherubinitől.
több mint 3 éve
De Jong fasza volna, de nem hiszem hogy a faszi elmegy egy reálisan nézve BL liftező Pl csapatba kezdőnek. Egy Rice-ról jobban el tudom képzelni, neki ez előrelépés lenne.De rá sem látok sok esélyt, a klasszikus Top 6 minden tagjában kb kezdő lenne, válogathat hogy melyik projectben hisz.
több mint 3 éve
Még a szezon eleji Barca-Rayon láttam De Jongot, hogy Xavi abba a pozícióba cserélte be ahol Xhaka játszik, és előre nagyon jó meccset tolt.Szurkolni kell akkor, hogy kiessenek és egyből leesik az ára.Tielemanstól félek, 17 éves kora óta pro focista, valahol azt olvastam, annyi meccs van a lábában, mint egy 31 éves játékosnak, az brutális.Felolem legyen mas. CSak ot nagyon toljak ajanlatokkal. Es a leszter bajban van.
Tony Adams
Tielemans ugye kivalo passzolo, jo meglatasokkal. Nagyon tisztan latja a vedelmek reseit, es barhova beteszi a labdat. Nem eronyero, az igaz, de o eleve technikabol jatszik, szal ez mindegy. Akkor Modric se jo?
De amit kevesen tudnak, hogy jol is vedekezik. Nem erobol. De jol helyezkedik, es labdakat szerez. Es ami fontos, tartja a csapatszerkezetet, kepes javitani masok rossz helyezkedeset. Es ez az ami draga. Mindharom fazisban magas szinten tolja. Meg loni is jol tud messzirol, vagy allitott labdakat. Kivalo a rugotechnikaja. Ha vannak tarsai, nagyon jo lehet. Csakhat tudja o is, es sokat ker. A Leicester is. mindegy, de valaki kell.
ulpianus
Amúgy én mondjuk inkább hoznám De Jongot a Barcából. Tipikus verőember csak akkor működik közepén ha mellette 2 jól passzoló, kreatív és a nyomást jól tűrő ember van
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tielemans szerzõdése lejár. De nem cserélték el, õt sem, és így is lehet kiesnek. Van bajuk.Mindegy. Még 5 másikért is mennek, amirõl tudok. Ellenben ahogy Mudryk, Vlahovic ( jobban akarták) esete mutassa, van egy max és afölött továbblép Edu.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Szurkolni kell akkor, hogy kiessenek és egyből leesik az ára.Tielemanstól félek, 17 éves kora óta pro focista, valahol azt olvastam, annyi meccs van a lábában, mint egy 31 éves játékosnak, az brutális.Felolem legyen mas. CSak ot nagyon toljak ajanlatokkal. Es a leszter bajban van.
Tony Adams
Tielemans ugye kivalo passzolo, jo meglatasokkal. Nagyon tisztan latja a vedelmek reseit, es barhova beteszi a labdat. Nem eronyero, az igaz, de o eleve technikabol jatszik, szal ez mindegy. Akkor Modric se jo?
De amit kevesen tudnak, hogy jol is vedekezik. Nem erobol. De jol helyezkedik, es labdakat szerez. Es ami fontos, tartja a csapatszerkezetet, kepes javitani masok rossz helyezkedeset. Es ez az ami draga. Mindharom fazisban magas szinten tolja. Meg loni is jol tud messzirol, vagy allitott labdakat. Kivalo a rugotechnikaja. Ha vannak tarsai, nagyon jo lehet. Csakhat tudja o is, es sokat ker. A Leicester is. mindegy, de valaki kell.
ulpianus
Amúgy én mondjuk inkább hoznám De Jongot a Barcából. Tipikus verőember csak akkor működik közepén ha mellette 2 jól passzoló, kreatív és a nyomást jól tűrő ember van
több mint 3 éve
Tielemanstól félek, 17 éves kora óta pro focista, valahol azt olvastam, annyi meccs van a lábában, mint egy 31 éves játékosnak, az brutális.Felolem legyen mas. CSak ot nagyon toljak ajanlatokkal. Es a leszter bajban van.
Tony Adams

több mint 3 éve
Tielemanstól félek, 17 éves kora óta pro focista, valahol azt olvastam, annyi meccs van a lábában, mint egy 31 éves játékosnak, az brutális.Gabi Jesus a gazdag ember Alex Lacazette-je. 😀😀😀Iden a terv az volt, hogy legyen meg egy eros kezdo 11. Es a BL indulas. Csak tul jol alakult a szezon. Es gyorsba kellett kirakni valami cseresort mar iden a fiatal mag moge. De Artetat is meglepte, hogy memyire jok a sracok. Saliba hianyzik nagyon, o vilagklasszis lett kabe.
Viccet félretéve, ugyanazt játsza mint tavaly Laca, mivel ezt a szerepet méri rá Arteta.
Nekem továbbra is tetszik Trossard, ő annyira elüt a többiektől,(néha rossz értelemben is) kellett egy ilyen faszi oda előre.
Még idén is lehetünk bajnokok, de nem leszek csalódott továbbra sem a második hellyel sem, az egy felülteljesítés a részünkről. a jövőre meg kár tippelni, ez a világ legőrültebb bajnoksága, ki tudja mi lesz itt akár fél év múlva is.
Tony Adams
Szvsz a svajci akit upgrade-elni kell mindenkepp. A hatos poszt kulcs manapsag, es nekunk ott van a leggyengebb emberunk. Igy is jo, de ha talalunk valakit (Rice es Tielemans (o felig nyolcas, de mindegy, par mozgas mas es ennyi) akit nagyon kerulgetunk ket eve), akkor minden jobban fest majd. Es kell egy golvago. Akarmibe kerul.
ulpianus
több mint 3 éve
Gabi Jesus a gazdag ember Alex Lacazette-je. 😀😀😀Iden a terv az volt, hogy legyen meg egy eros kezdo 11. Es a BL indulas. Csak tul jol alakult a szezon. Es gyorsba kellett kirakni valami cseresort mar iden a fiatal mag moge. De Artetat is meglepte, hogy memyire jok a sracok. Saliba hianyzik nagyon, o vilagklasszis lett kabe.
Tony Adams

több mint 3 éve
Bármennyire is hihetetlen, hogy Spurs-fanként ilyet írok, de szorítok az Arzenal-nak, hogy törje meg az oligarchák-hegemóniáját. Kijár már nekik, 2004 óta...
több mint 3 éve
Gabi Jesus a gazdag ember Alex Lacazette-je. 😀😀😀Há de Jorginho pont erre jött. Csatár minek Jesus meg Nketiah elé?Nketiah jo gyerek, es egy kozepcsapatban jo is lesz majd. De a top 6 (7?) megnyerese, a bajnoki cimhez egyszeruen nem eleg.
Sixo
Jesus az egyik legjobban cselezo csatar a vilagon. De alul rugja az XGt, amin meccsek mennek el. De ez Ok. Csakhogy mikor beallnak a busszal, akkor nem hasznos. Kell egy erocsatar.
Mert monnnyuk egy egyszeru matekkal, bajnoki cimhez kell 100 pont. Vagy 95, mindegy. 38 meccs van. Szal bukhatsz 4-5 mecscet, de ennyi. Ezert nem igaz, hogy "elmegy meg par meccs, es akkor mi van". Az van, hogy nem leszel bajnok.
jovore jon az MU, a Pool se lesz ennyire kutya. az Ujvar kolteni fog naluk soha nem latott mertekben, a Chelsea mindenkinel tobbet fog kolteni, es hoznak csatart. Es ott a City, a kiralyok. Vagy ebbol ketto harom jon osze.
Szal iden van esely, nyerni kellene. De ha nem, jovore sokkal nehezebb lesz, mert nem fog jonni szinte minden, mint iden.
ulpianus
több mint 3 éve
Há de Jorginho pont erre jött. Csatár minek Jesus meg Nketiah elé?Nketiah jo gyerek, es egy kozepcsapatban jo is lesz majd. De a top 6 (7?) megnyerese, a bajnoki cimhez egyszeruen nem eleg.
Sixo
Jesus az egyik legjobban cselezo csatar a vilagon. De alul rugja az XGt, amin meccsek mennek el. De ez Ok. Csakhogy mikor beallnak a busszal, akkor nem hasznos. Kell egy erocsatar.
Mert monnnyuk egy egyszeru matekkal, bajnoki cimhez kell 100 pont. Vagy 95, mindegy. 38 meccs van. Szal bukhatsz 4-5 mecscet, de ennyi. Ezert nem igaz, hogy "elmegy meg par meccs, es akkor mi van". Az van, hogy nem leszel bajnok.
jovore jon az MU, a Pool se lesz ennyire kutya. az Ujvar kolteni fog naluk soha nem latott mertekben, a Chelsea mindenkinel tobbet fog kolteni, es hoznak csatart. Es ott a City, a kiralyok. Vagy ebbol ketto harom jon osze.
Szal iden van esely, nyerni kellene. De ha nem, jovore sokkal nehezebb lesz, mert nem fog jonni szinte minden, mint iden.

több mint 3 éve
Ha Arteta marad, én nem látok más szükséget, csak 3 dolgot: Partey helyettesének kell egy El Neny-nél jobb kkp, Holding max 5. CB legyen és jöjjön egy Osimhen-kaliberű csatár.Szerintem pedig Partey upgradeje a legfontosabb, ő egy klasszis,de vele a kezdőben sohasem leszünk bajnokok, erős limitációi vannak. Ha a fix top4 a cél, arra ő is elég lehet. A Spotrac szerint amúgy nála csak Jesus keres többet a csapatnál, ami azért durva.
Willie Parker
Elértük azt a szintet, ahol a kezdőnk upgradelése már 60+ millás játékossal lehet csak. Évek óta BL pénz nélkül nem hiszem hogy évi 1-nél több ilyen játékos belefér a keretbe. Persze egy Balogun+Partey eladással már kb megvan egy ilyen játékos ára, és a bérkeret sem feszülne elviselhetetlenül.
több mint 3 éve
Ha Arteta marad, én nem látok más szükséget, csak 3 dolgot: Partey helyettesének kell egy El Neny-nél jobb kkp, Holding max 5. CB legyen és jöjjön egy Osimhen-kaliberű csatár.Há de Jorginho pont erre jött. Csatár minek Jesus meg Nketiah elé?
Willie Parker