NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 455 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Diósgyőr hivatalosan is NB1. Ott is van a helyünk 😊

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 698 — Kinek mit intézett a kormánya
A DVTK-nak megvan a feljutás

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
Szanderland amúgy egyelőre rájátszós helyen áll úgy, hogy a csapat legjobb csatára (13 bajnoki, 10G + 3A) a szezon kétharmadában hiányzott. és ezt úgy ugye, hogy tavaly még a League One-ban tolták...
slowmotion
Diallo jól tolja
davemayer
jól, de oda előre azért Stewart kellene
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 542 — "Grammar maci"
Szanderland amúgy egyelőre rájátszós helyen áll úgy, hogy a csapat legjobb csatára (13 bajnoki, 10G + 3A) a szezon kétharmadában hiányzott. és ezt úgy ugye, hogy tavaly még a League One-ban tolták...
slowmotion
Diallo jól tolja

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 698 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
0-5 nél visszállnak 5 védőre, jéééézusom.
Tony Adams
no de azóta egálra hozzák, nem?
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 392 — LIGHTS OUT!
Az Inter milyen cserecsapattal verte szét az Empolit. Lehet többször kéne a bajnokságban a cserékkel játszaniuk.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Szerintem Sam Allardyce már felült az első londoni vonatra.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 542 — "Grammar maci"
Tony Adams
"Nem akarok belefutni egy nyolcasba"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 810 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú ez kemény mint a kád szèle 😏
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Oxfordban végzett haverom átirata Lutonról mai napig a kedvencem:
"Am Luton tényleg Anglia leggázabb része?" írtam én
"az egyik leggázabb
ugye ott van a reptér
folyamatos bandaháboruk vannak, sok a késelés
Luton az angliai iszlám fundamentalizmus és az angliai szélsőjobb hazája egyszerre
szoval gondolhatod" jött a válasz
zacknorb
En laktam ott.
Vagy Luton vagy Birmingham (Peaky Blinders festoi otthona) kerul minden ilyen lista vegere. En ugy hivom: Luton, Anglia seggluka. De lehet lesz Premier ligas csapatuk. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Oxfordban végzett haverom átirata Lutonról mai napig a kedvencem:
"Am Luton tényleg Anglia leggázabb része?" írtam én
"az egyik leggázabb
ugye ott van a reptér
folyamatos bandaháboruk vannak, sok a késelés
Luton az angliai iszlám fundamentalizmus és az angliai szélsőjobb hazája egyszerre
szoval gondolhatod" jött a válasz

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én azt nem értem, hogy ilyen hogy lehet ezen a szinten. Konkretan edzo nelkul, elkepzeles nelkul felkuldesz egy csapatot, az se kap 5ot 20 perc alatt.
Duff
Best League

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 485
Én azt nem értem, hogy ilyen hogy lehet ezen a szinten. Konkretan edzo nelkul, elkepzeles nelkul felkuldesz egy csapatot, az se kap 5ot 20 perc alatt.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 736 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Amúgy már tavaly is playoff helyre jöttek be, csak akkor még nem jött össze nekik.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 605 — Omar's Coming Yo!
Ez az Arsenal, Tottenham paros felelmetesen balfasz😂

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 736 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Úgy látom Warrb elkezdett a Spursnek szurkolni. Azonnal fejezd be !
Sixo
😄

Azért ilyen szupererőm nincs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 230
beírná az ember, hogy már 4-0 a newcastle-nek, erre törölheti ki, mert közben már 5 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 590 — Sworn to the Dark
throw in the towel

built for this shit

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 392 — LIGHTS OUT!
Úgy látom Warrb elkezdett a Spursnek szurkolni. Azonnal fejezd be !

több mint 3 éve
És akkor Nagelsmann kikapcsolja a Tv-t és blokkolja a telóján Levy-t. 😂
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 485
Nemtom, hogy mitol voltak annyira raizgulva erre a Pedro Porrora, jo meccset meg nem lattam tole
több mint 3 éve
Ugyan mi baj lehet abból, ha egy Newcastle elleni idegenbeli meccsre állnak át 4 védőzni a csirkék?? 🙃