NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 083
42
1:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Diósgyőr hivatalosan is NB1. Ott is van a helyünk 😊
több mint 3 éve
A DVTK-nak megvan a feljutás
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
jól, de oda előre azért Stewart kelleneSzanderland amúgy egyelőre rájátszós helyen áll úgy, hogy a csapat legjobb csatára (13 bajnoki, 10G + 3A) a szezon kétharmadában hiányzott. és ezt úgy ugye, hogy tavaly még a League One-ban tolták...Diallo jól tolja
slowmotion
davemayer
több mint 3 éve
Szanderland amúgy egyelőre rájátszós helyen áll úgy, hogy a csapat legjobb csatára (13 bajnoki, 10G + 3A) a szezon kétharmadában hiányzott. és ezt úgy ugye, hogy tavaly még a League One-ban tolták...Diallo jól tolja
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tottenham against Newcastle pic.twitter.com/vpL7Mxxu0P
— Troll Football (@TrollFootball) April 23, 2023
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szanderland amúgy egyelőre rájátszós helyen áll úgy, hogy a csapat legjobb csatára (13 bajnoki, 10G + 3A) a szezon kétharmadában hiányzott. és ezt úgy ugye, hogy tavaly még a League One-ban tolták...
több mint 3 éve
0-5 nél visszállnak 5 védőre, jéééézusom.no de azóta egálra hozzák, nem?
Tony Adams
több mint 3 éve
Az Inter milyen cserecsapattal verte szét az Empolit. Lehet többször kéne a bajnokságban a cserékkel játszaniuk.
több mint 3 éve
Szerintem Sam Allardyce már felült az első londoni vonatra.
több mint 3 éve
0-5 nél visszállnak 5 védőre, jéééézusom."Nem akarok belefutni egy nyolcasba"
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hú ez kemény mint a kád szèle 😏
több mint 3 éve
Oxfordban végzett haverom átirata Lutonról mai napig a kedvencem:En laktam ott.
"Am Luton tényleg Anglia leggázabb része?" írtam én
"az egyik leggázabb
ugye ott van a reptér
folyamatos bandaháboruk vannak, sok a késelés
Luton az angliai iszlám fundamentalizmus és az angliai szélsőjobb hazája egyszerre
szoval gondolhatod" jött a válasz
zacknorb
Vagy Luton vagy Birmingham (Peaky Blinders festoi otthona) kerul minden ilyen lista vegere. En ugy hivom: Luton, Anglia seggluka. De lehet lesz Premier ligas csapatuk. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Oxfordban végzett haverom átirata Lutonról mai napig a kedvencem:
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
"Am Luton tényleg Anglia leggázabb része?" írtam én
"az egyik leggázabb
ugye ott van a reptér
folyamatos bandaháboruk vannak, sok a késelés
Luton az angliai iszlám fundamentalizmus és az angliai szélsőjobb hazája egyszerre
szoval gondolhatod" jött a válasz
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Én azt nem értem, hogy ilyen hogy lehet ezen a szinten. Konkretan edzo nelkul, elkepzeles nelkul felkuldesz egy csapatot, az se kap 5ot 20 perc alatt.Best League
Duff
több mint 3 éve
Én azt nem értem, hogy ilyen hogy lehet ezen a szinten. Konkretan edzo nelkul, elkepzeles nelkul felkuldesz egy csapatot, az se kap 5ot 20 perc alatt.
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Amúgy már tavaly is playoff helyre jöttek be, csak akkor még nem jött össze nekik.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
0-5 nél visszállnak 5 védőre, jéééézusom.
több mint 3 éve
Ez az Arsenal, Tottenham paros felelmetesen balfasz😂
több mint 3 éve
Úgy látom Warrb elkezdett a Spursnek szurkolni. Azonnal fejezd be !😄
Sixo
Azért ilyen szupererőm nincs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
beírná az ember, hogy már 4-0 a newcastle-nek, erre törölheti ki, mert közben már 5 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Úgy látom Warrb elkezdett a Spursnek szurkolni. Azonnal fejezd be !
több mint 3 éve
És akkor Nagelsmann kikapcsolja a Tv-t és blokkolja a telóján Levy-t. 😂
több mint 3 éve
Nemtom, hogy mitol voltak annyira raizgulva erre a Pedro Porrora, jo meccset meg nem lattam tole
több mint 3 éve
Ugyan mi baj lehet abból, ha egy Newcastle elleni idegenbeli meccsre állnak át 4 védőzni a csirkék?? 🙃