Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
OFF Iktriadtól kaptam egy like-ot, a következő pillanatban lefagyott a telóm.
Köszi Ik😃
ON
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Ez a Styles is csak azt mutatja hogy hány ilyen 2. osztályú faszi lehet még akinek a PL-re sincs esélye,más országokban meg sokszoros válogatottként vonul vissza 😊
több mint 3 éve
azt se gondoltam volna, hogy egy soccermeccs első félideje és a the boys legújabb része közti választásnál az utóbbi a rosszabbik opció

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én biztos Őszödre vinném, az sokkal kultikusabb hely.Fiola mit ivott ma meccs előtt bassza meg. Ha bemegy viszik a cipőjét Cantonba 😀A soccer HOF Felcsúton lesz már bocsánat.
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
Eddig teljesen reális az iksz.
több mint 3 éve
de a gólt a baloldal rúgta 😕 😀A támadások kb 2-3-a ott zajliküres a baloldal...A jobboldalunk hogy játszik?
politikai témát feszeget Hajdúbé 😊
NB2
Mikey
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Német öngóllal nyerünk? Én benne vagyok. 😊Akkor most ő lövi a gw gólt, kösz ik!Sallai kurva szar.Sané jöjjön csak. Az általában egy ember mínusz a németeknek. 😊
Egy Adayemi, Sané, Müller bejön és sztem annyi.
petey
iktriad
petey
több mint 3 éve
pótselejtező csak 2 tétmeccs, az jobban megy, elég ott kijutni 😀Ez a sorozat nekunk van kitalalva.A selejtezőkön meg szólunk....de jó lesz...
Qrva jo meccseket játszunk.
gabokocka
ThundersNFL
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Fiola mit ivott ma meccs előtt bassza meg. Ha bemegy viszik a cipőjét Cantonba 😀Én személyesen zarándokoltam volna el vele, és Nagy Zsolti csukájával
Heisman
Ezzel végérvényesen is leköszöntem a Nagy Zsolt tagadók klubja elnöki posztjáról
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Annak vajon mi lehet az oka, hogy az NL meccseken nem NagyÁ lépeget vissza a labdákért a védelembe? Ami elvileg az erőssége.Mert pont olyan ugyes mint a belso vedok, semmi ertelme nem lenne.
Előző 2 meccsen Schäfer, most Styles.
Sinisa
Styles sincsen Schafer szintjen, o hianyzik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ez a sorozat nekunk van kitalalva.A selejtezőkön meg szopunk....de jó lesz...
Qrva jo meccseket játszunk.
gabokocka
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Fiola mit ivott ma meccs előtt bassza meg. Ha bemegy viszik a cipőjét Cantonba 😀A soccer HOF Felcsúton lesz már bocsánat.
Heisman
több mint 3 éve
A támadások kb 2-3-a ott zajliküres a baloldal...A jobboldalunk hogy játszik?
politikai témát feszeget Hajdúbé 😊
NB2
Mikey
több mint 3 éve
Qrva Neuer
több mint 3 éve
Akkor most ő lövi a gw gólt, kösz ik!Sallai kurva szar.Sané jöjjön csak. Az általában egy ember mínusz a németeknek. 😊
petey
iktriad
több mint 3 éve
Spori is felido Xet rakott? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ez a sorozat nekunk van kitalalva.Qrva jo meccseket játszunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Fiola mit ivott ma meccs előtt bassza meg. Ha bemegy viszik a cipőjét Cantonba 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
és Wernert még nem is mondtad 😀Sallai kurva szar.Sané jöjjön csak. Az általában egy ember mínusz a németeknek. 😊
petey
iktriad
több mint 3 éve
Azért nem baj hogy Werner a csatár 😀😀😀az sose, csak a Chelsea fanoknak, meg aki rá fogad
Heisman
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Azért nem baj hogy Werner a csatár 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Persze, engem hidegen is hagynak már ezek a dolgok, csak azt akartam mondani, hogy manapság már lehetetlen teljesen kizárni ezeket a dolgokat.Önuralom kérdése is, hogy nem görcsölsz feleslegesen olyan dolgokon, amiken tényleg nem érdemes.Az a baj, eljutottunk arra szintre, hogy ha minden erőddel is el akarod kerülni a triggerelődést, akkor sem tudsz menekülni előle, mindenhol szembejön.Ha valaki mindenáron hergelni akarja magát, az mindenhol triggerelődik.A politikai vezetés sokat tesz azért, hogy beleőrüljünk.Mindig bizarr, amikor valaki annyira beleőrül a politikai vezetés iránti utálatba, hogy a válogatott ellen szurkol.nem hiszem hogy viccen kívül bárki az M4 szagértőit nézi. de ezért ne a pályán lévő 11 "bünhődjön"Ezert fizetik, mit kell ezen meglepodni.ahogy olvasom csontig benyalt a rencernekA kurva nyomorek anyadat Bozsik, szopd le magad propagandaddal egyutt.Mivót?
Remelem ver vagy 5ot ezert a nemet csapat....
Borbinho
petey
Negritis
Nem kell nezni.
gabokocka
Heisman
Kampman
nagylaza
Kampman
Mikey
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Annak vajon mi lehet az oka, hogy az NL meccseken nem NagyÁ lépeget vissza a labdákért a védelembe? Ami elvileg az erőssége.Előző 2 meccsen Schäfer, most Styles.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Sallai kurva szar.Sané jöjjön csak. Az általában egy ember mínusz a németeknek. 😊
petey