Soccer
Sportszerető emberként örülök hogy vannak szép stadionok ahova jó érzéssel és jól el tudtam menni, de attól még szét vannak lopva. Szóval lehet egyszerre szeretni a stadiont és nem kedvelni a fideszt 😉Pl hogy elkezd arról beszélni kit hol fütyültek ki 🤣🤣🤣Fejtsd ki kérlek h hol érződik elfogultság.Biztos egy vegetáriánust fogok megkérdezni arról megfelelően készítettem-e el a steakemet...És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer
empty taxi
davemayer
empty taxi
Csak politikai alapon közelít a sporthoz, politikai haszonszerzésből készült az egész.
Amúgy a videó címe lehetett volna az is hogy mi nem épült volna meg ha nincs a 2010es váltás.
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Én nagyon kedvelem Marcit, a beszélgetéseit, a legtöbb videóját, műsorát (kivéve Közgyűlés), de mivel ő is és a Partizán is igencsak NER- és Orbánellenes, az lenne a fura, ha ezen a videón nem érződne a szokásos proli baszdüh. És érződik is, az elkészülte célján, a tények csoportosításán, a megjegyzéseken, az egész narráción egyértelműen átjön a pártosság.Fejtsd ki kérlek h hol érződik elfogultság.Biztos egy vegetáriánust fogok megkérdezni arról megfelelően készítettem-e el a steakemet...És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer
empty taxi
davemayer
empty taxi
De mondjuk az lenne a fura, ha elfogulatlan, pártatlan lenne, vagy pláne Orbánpárti. Meg minek is lenne az? Nem azért van ez a csatorna, hogy a Fidesz szekerét tolja, és nem is azért, hogy pártatlan legyen, hiszen ez egy valóban és vállaltan baloldali hangütésű kontentgyár.
Vagyis teljesen jogos davemayer meglátása, hogy ez messze nem pártatlan és elfogulatlan összeállítás, dehát direkt nem az, pont azért készült, hogy véleményt alkosson és alakítson.
Beszélhetünk róla óràkat de soha nem fogunk egyet érteni (kivéve hogy túlárazott), hiszen ti azt mondjátok "minek?" én/mi meg hogy "végre!".Értem az h tényeket elmesél elfogult. Btw arról is szólt a fáma h a beszéd végén megtapsolták.Pl hogy elkezd arról beszélni kit hol fütyültek ki 🤣🤣🤣Fejtsd ki kérlek h hol érződik elfogultság.Biztos egy vegetáriánust fogok megkérdezni arról megfelelően készítettem-e el a steakemet...És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer
empty taxi
davemayer
empty taxi
Csak politikai alapon közelít a sporthoz, politikai haszonszerzésből készült az egész.
davemayer
Egyébként van vegetáriánus séfismerősöm, tőle kaptam isteni lazacsteak receptet...
empty taxi
Számomra bármilyen sporttematikájú videót látok a partizánon az eléggé visszás, lásd pl közvetlenül a nyári sportesemények (eb, olimpia) előtti videóik ahol kb azt taglalták miért is kell utálni azokat.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Értem az h tényeket elmesél elfogult. Btw arról is szólt a fáma h a beszéd végén megtapsolták.Pl hogy elkezd arról beszélni kit hol fütyültek ki 🤣🤣🤣Fejtsd ki kérlek h hol érződik elfogultság.Biztos egy vegetáriánust fogok megkérdezni arról megfelelően készítettem-e el a steakemet...És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer
empty taxi
davemayer
empty taxi
davemayer
Egyébként van vegetáriánus séfismerősöm, tőle kaptam isteni lazacsteak receptet...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Pl hogy elkezd arról beszélni kit hol fütyültek ki 🤣🤣🤣Fejtsd ki kérlek h hol érződik elfogultság.Biztos egy vegetáriánust fogok megkérdezni arról megfelelően készítettem-e el a steakemet...És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer
empty taxi
davemayer
empty taxi
Amúgy a videó címe lehetett volna az is hogy mi nem épült volna meg ha nincs a 2010es váltás.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Fejtsd ki kérlek h hol érződik elfogultság.Biztos egy vegetáriánust fogok megkérdezni arról megfelelően készítettem-e el a steakemet...És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer
empty taxi
davemayer

Madden hates me.
Biztos egy vegetáriánust fogok megkérdezni arról megfelelően készítettem-e el a steakemet...És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
És tényleg.www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
davemayer

Madden hates me.
www.youtube.com/watch?v=fRUkCE47GuYMicsoda hiánypótló összeállítás a partizántól, tisztán pártatlanul.
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Először formán, majd kezdőn, végül csapaton kívül került. Jó játékos, de tartósan a kezdőbe téve nem tudja hozni azt amit egy ilyen klub elvár egy támadótól. A feltörekvő fiatalok mellett meg már a maradék esélye is elszállt a kispadra is. Lesző még máshol formában, fogja lőni a gólokat de a unitedben összességében csalódás.Úgy értem, mi történt, hogy ennyire szar lett?Úgy érted hogyhogy csak kölcsön adják?Itt mi történt? Hogyhogy kölcsönadják?Anthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 25, 2022
Here we go confirmed.
empty taxi
Mikey
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Nem buziznak ilyen biszem-baszom ANK-val, majd szépen kijutnak a vb-re 😁Szenegál nagy nehezen legalább kettős emberelőnyben betalált. Bohócok...még jó hogy DR Congo remekül halad a tornán... ja nem ide 😀
warr_b
Heisman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Úgy értem, mi történt, hogy ennyire szar lett?Úgy érted hogyhogy csak kölcsön adják?Itt mi történt? Hogyhogy kölcsönadják?Anthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
Here we go confirmed.
empty taxi
Mikey
davemayer
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Úgy érted hogyhogy csak kölcsön adják?Itt mi történt? Hogyhogy kölcsönadják?Anthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
Here we go confirmed.
empty taxi
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Szenegál nagy nehezen legalább kettős emberelőnyben betalált. Bohócok...még jó hogy DR Congo remekül halad a tornán... ja nem ide 😀
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Édes Istenem és ebből cikk születik 😃😃😃
Halkan megsúgom hogy el is ment Oszkár bácsihoz Szerdahelyre, a vörös Bárány haverjával, de olyan irreális összeget kértek, hogy Világi bácsi megköszönte a lehetőséget, de nem élt vele.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

Madden hates me.
Itt mi történt? Hogyhogy kölcsönadják?Anthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
Here we go confirmed.
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Dusan Vlahovic's house in Florence has been put under the observation of Italy's General Investigations and Special Operations Division with dynamic surveillance shifts, report FirenzeViola.
— Get Italian Football News (@_GIFN) January 25, 2022
Én úgy tudom, hogy Vlahovic kijelentette, hogy csak a Juve-ba megy ha megy. Így szerintem az mind1, hogy más csapat mit akar.sietni kellett mert elvileg a Bayern is kezdett kepbe jonni Vlahovicnal. Lewaval vagy hosszabbitunk vagy elmegy, Haaland meg draga nekunk.Anthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
Here we go confirmed.
Juve have made an $85M bid for Dušan Vlahović with Fiorentina ready to accept the offer, per @FabrizioRomano pic.twitter.com/2rLJADTy6c
— B/R Football (@brfootball) January 25, 2022
empty taxiJuventus have submitted an official bid for Dusan Vlahović and Fiorentina are prepared to accept: €75m fee on the table to sign Serbian striker immediately. Verbal agreement between clubs in place. 🇷🇸 #Vlahovic
Juventus are now working on personal terms with Vlahović. @SkySport pic.twitter.com/78iCNJJi2Y
Fabri 75öt ír.
Sixo
csebi
Jogos, azt nem néztem, így már egyezik a 2 összeg.az egyik euró, a másik dollárAnthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
Here we go confirmed.
Juve have made an $85M bid for Dušan Vlahović with Fiorentina ready to accept the offer, per @FabrizioRomano pic.twitter.com/2rLJADTy6c
empty taxiJuventus have submitted an official bid for Dusan Vlahović and Fiorentina are prepared to accept: €75m fee on the table to sign Serbian striker immediately. Verbal agreement between clubs in place. 🇷🇸 #Vlahovic
Juventus are now working on personal terms with Vlahović. @SkySport pic.twitter.com/78iCNJJi2Y
Fabri 75öt ír.
Sixo
Löfli
az egyik euró, a másik dollárAnthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
Here we go confirmed.
Fabri 75öt ír.
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
sietni kellett mert elvileg a Bayern is kezdett kepbe jonni Vlahovicnal. Lewaval vagy hosszabbitunk vagy elmegy, Haaland meg draga nekunk.Anthony Martial is flying to Sevilla right now together with his agent, as expected. Loan deal from Man United will be signed in the coming hours. 🛩🇫🇷🇪🇸 #Sevilla
Here we go confirmed.
Fabri 75öt ír.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.