Soccer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez a mezkombó.
Lehet hogy mindjárt megint lesz 🥳😛 helyet cserèlhetnek Contèval aminek nagyon örülnèk 🙂🙂🙂Aztmondod nem Pochettino van a Spurs padján?ha már kapushibák, Buffon is alkotott. vagy vótmá?Azt hittem már visszavonult.
Löfli
Kampman
Coolearie
Aztmondod nem Pochettino van a Spurs padján?ha már kapushibák, Buffon is alkotott. vagy vótmá?Azt hittem már visszavonult.
Löfli
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
ha már kapushibák, Buffon is alkotott. vagy vótmá?Azt hittem már visszavonult.
Löfli
#Buffon has just had an absolute nightmare for Parma in Serie B 😱
— Football Transfers (@Transfersdotcom) April 25, 2022
It may just be the worst mistake of his whole career!pic.twitter.com/owteudIgDI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
@warr_b itt a neked való streaming platform!Királyság 😊
Ha focirajongó lennék, imádnám a FIFA most indult ingyenes streaming szolgáltatóját, a FIFA+-t. Mekkora már, hogy mongol másodosztályt lehet élőben nézni!
— winnie.sorozatjunkie (@sorozatjunkie) April 26, 2022
Vagy itt egy makaói első osztályú bajnoki rövid összefoglalója: https://t.co/DyyEggaygJ
Vannak sorozatok is ám!
Löfli
Régi vb meccsek is vannak fent fullban, '66-os, '86-os döntő, sok más

Ha focirajongó lennék, imádnám a FIFA most indult ingyenes streaming szolgáltatóját, a FIFA+-t. Mekkora már, hogy mongol másodosztályt lehet élőben nézni!
— winnie.sorozatjunkie (@sorozatjunkie) April 26, 2022
Vagy itt egy makaói első osztályú bajnoki rövid összefoglalója: https://t.co/DyyEggaygJ
Vannak sorozatok is ám!

Don't blink!

Nem.és kirúgták már?Jó ez a Kecskemét.Az edzőjük is egészen normálisan nyilatkozott meccs előtt.
Kenny
Kampman
Negritis
Állítólag megkereste a DVTK..
😀 😀 😀
és kirúgták már?Jó ez a Kecskemét.Az edzőjük is egészen normálisan nyilatkozott meccs előtt.
Kenny
Kampman
Jó ez a Kecskemét.Az edzőjük is egészen normálisan nyilatkozott meccs előtt.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Hétvégén a Serie A-ban is volt móka, nem mellesleg egy olasz válogatott kapustól, akinek a csapata valszeg BL-induló lesz.,női futball.Mondjuk ez simán megeshet egy Férfi meccsen is biztos meg is esett csak nem kap ekkora viszhangot.
deyell
TocaMainz goalkeeper really did this pic.twitter.com/WviOBoOvEX
— Enes Çallı (@enescalli1) November 4, 2017
deyell
youtu.be/GaccjvEBkJo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Rüdiger Madrid, papírforma 😕Hassannak csak sikerült lemaradnia róla, is, mert hát a fizetési igény.
Löfli
közben kifizettünk az utóbbi években csak két középhátvédért 120+ millát, de az egyik nem vezér állítólag, aki meg vezér, az meg sérülékeny.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.

Don't blink!
A csapat magja fiatal, a Müller, Lewa duót kell pótolni és kb kész a keret. Minőségi szélsőhátvéd páros kb a Pool, PSG duón kívűl kb sehol sincsa csapat magja 25-27 ez tény.
Gravenberch elviekben megy hozzátok, vele együtt a Kimmich, Goretzka trió brutál.
Húzós lesz, de egy Osimhen, Jonathan David, Darwin Núñez, Schick, Isak féle center simán igazolható
FLZOLI
Müllert sztem pótolni fogja Musiala, még ha nem is hasonló játékfelfogása miatt, hanem inkább a pályán eltöltött poszt miatt. ez volt a könnyebb dió.
viszont Lewat nem tudom, hogy pótoljuk. eleve addig nem fogja senki sem keresni lényegében, amíg Haaland nem dönt, hova megy. tegyük fel utána eladjuk. sztem jó ha bejön érte kb 40 milla. na most fenti centerek egyike sem kerül ennyibe, és azt sem tartom kizártnak, hogy nem fogunk egy az egybe bedobni ezt a 40 millát arra a csatárra. ráadásul azért is vége a habzsi dözsinek, mert lenyilatkozták többen is belülről, hogy mostantól kvázi félnevelő csapat leszünk, és értékesítünk akárkit az újgazdag csapatoknak jó pénzért.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
ja, hát nem vagyok antiszemita, úgyhogy nekem aztán teljesen mindegy.A Brighton pókeres tulaja vette meg a belga csapatot, ő meg zsidó 😉Miért, nem mondta hogy a tottenham pénze..! 😁Ilyen szép burkolt zsidózást hallod... 😀😀De szép is, amikor az angol PL-pénz megjelenik egy gyengébb bajnokságban...A belga bajnokságot érdemes figyelni, a Royale Union 48 év jutott vissza az élvonalba és sikerülhet az nekik, ami anno a Kaiserslauternnek; újoncként a trónra kerülni. 5 forduló van mégNojsz.
r.baggio
És az ugye egyből egy BL csoportkört is jelentene 😊
warr_b
slowmotion
warr_b
davemayer
Egyébként ezzel semmi baj nincs szerintem, nem arab sejk vagy orosz oligarcha.
Angol, Brightonban született, világéletében Brighton drukker volt. A nagybátjya és nagyapja is a klub vezetőségében dolgozott a 70-es években. Megtehette, megvette a csapatot. Majdnem 100 millió fontot tolt az új stadion építésébe.
warr_b
de attól még jön egy pénzes külföldi, megveszi a csapatot, sok pénzt tesz bele, hogy még többet vehessen ki (meg ha mást nem, lehet játékidőt szerezni a Brighton reménységeinek). örülök, hogy megtartja a kiscsapatokra jellemző helyi hagyományokat, főleg hogy a bajnoki csoport négyeséből náluk játszott a legkevesebb belga (egy fő, a 75-90. perc között meg leginkább egy sem).
női futball.Mondjuk ez simán megeshet egy Férfi meccsen is biztos meg is esett csak nem kap ekkora viszhangot.
This must be some kind of sick joke wtf 💀
— 𝙄𝙣𝙛𝙞𝙣𝙞𝙩𝙮 🇫🇷🏴🇧🇮🇷🇼 (@SRFC_Infinity35) April 24, 2022
pic.twitter.com/eTMVf2liVG
deyell
Toca
Karsdorp vs Inter#InterRoma pic.twitter.com/QAkujH1gMe
— As Roma Nightmares (@ASR_nightmares) April 24, 2022

Don't blink!
www.youtube.com/watch?v=6v9tF6Mbo5Inői futball.Mondjuk ez simán megeshet egy Férfi meccsen is biztos meg is esett csak nem kap ekkora viszhangot.
deyell
Toca
www.youtube.com/watch?v=F5F8s0ZeBno