Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Adom amit mondtok! Ez a qrva nihil már a sírba vitt évek óta, sokszor már azt kívántam, hogy essünk ki hátha akkor történik valami, aztán persze a bajtársaim leordibáltak ezzel.Meg hát akkor törődjünk bele ebbe, hogy akkor ennyi a limit, mi mindig eladunk mindenkit, és a kiesés ellen küzdünk zsoldosokkal állandóan? Akkor inkább legyen már 10+ év után egy új hátha jobb lesz.Szevasz buzi belga.Nem tudom Bazza, a helyedben inkább aggódnék.
Bazzani
A belgának az első 3 évben rengeteg csontváz esett ki a szekrényből, szarrá volt lopva az Újpest, rendezetlen viszonyok voltak az egész klubban.
Annyit tudok, hogy a nadrágszíj ugyan megvolt húzva és nagyon is zsivány volt a csávó, de anyagilag stabil volt a háttér, magyar szinten.
A leendő tulajdonosi kör meg egy full NER-ex újpesti futballista kör plusz egy kétes hátterű kinai cég…
#JC6
zavi27
Ha NER, akkor NER, engem már nem érdekel, úgyis az egész "mb1" már a kezükben van. Ha változás lesz májusban úgyis mindenki megy a kukába!
több mint 4 éve
Lehet átsiklottam rajta, de most akkor így hogy Nov 21-től, Dec 18-ig VB, akkor az élliga, második liga stb, hogy lesz megtartva ? Csonka szezon?Elkezdik korábban, majd masfel honap szunet a vb meg karacsony miatt, utana folytatjak.
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Pedig Véber szerint nagyon jó kis edzőHorváth Feri, horváth Feri!Szüljön lovat!!!
#JC6
A Honvéd és a Jaguars komoly versenyben van a tulajdonosváltásaik óta, hogy ki tudja alulmúlni jobban amúgy sem túl magas elvárásaimat...
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lehet átsiklottam rajta, de most akkor így hogy Nov 21-től, Dec 18-ig VB, akkor az élliga, második liga stb, hogy lesz megtartva ? Csonka szezon?
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 653
Az lenne a jo ha a jags tulaja jonne a kispesthez is.Horváth Feri, horváth Feri!Szüljön lovat!!!
#JC6
A Honvéd és a Jaguars komoly versenyben van a tulajdonosváltásaik óta, hogy ki tudja alulmúlni jobban amúgy sem túl magas elvárásaimat...
iktriad
több mint 4 éve
Horváth Feri, horváth Feri!Szüljön lovat!!!
#JC6
több mint 4 éve
Horváth Feri, horváth Feri!
több mint 4 éve
Meg hát akkor törődjünk bele ebbe, hogy akkor ennyi a limit, mi mindig eladunk mindenkit, és a kiesés ellen küzdünk zsoldosokkal állandóan? Akkor inkább legyen már 10+ év után egy új hátha jobb lesz.Szevasz buzi belga.Nem tudom Bazza, a helyedben inkább aggódnék.
Bazzani
A belgának az első 3 évben rengeteg csontváz esett ki a szekrényből, szarrá volt lopva az Újpest, rendezetlen viszonyok voltak az egész klubban.
Annyit tudok, hogy a nadrágszíj ugyan megvolt húzva és nagyon is zsivány volt a csávó, de anyagilag stabil volt a háttér, magyar szinten.
A leendő tulajdonosi kör meg egy full NER-ex újpesti futballista kör plusz egy kétes hátterű kinai cég…
#JC6
több mint 4 éve
Nem aggódom.Szevasz buzi belga.Nem tudom Bazza, a helyedben inkább aggódnék.
Bazzani
#JC6
Inkább a megye5 mint ez a szarházi belga aki mindent meg akart ölni amiért Újpest az Újpest.
Csoda, hogy a szineinket nem cserélte le.
Lesznek végre drukkerek, lesz újra címer.
Remélem ezt az edzőt már ők hozták és nem valami újabb szerencsevadász.
több mint 4 éve
Szevasz buzi belga.Nem tudom Bazza, a helyedben inkább aggódnék.
Bazzani
több mint 4 éve
nabazz, Gers már egy előnyt sem tud kivédekezni, az ellenfél meg a hosszabbítás ráadásában kiegyenlít, 4 lövésből 3 gól.ráadásul ebből az első kapushiba (szar beadást kiejt a támadó elé), a második védőhiba (utolsó védőként luft), a harmadik meg szöglet utáni balfaszkodás.
gólokkal kellett volna nyerni a meccset, erre...
több mint 4 éve
Az mi? 😀Fonaton olvastad?Valamilyen válogatott szünetet emlegettek a Liverpool insiderek.tényleg most keltem és ilyenkor szokott menni valami meccs 😀nincs a hétvégén pl forduló?jó reggelt 😊
Negritis
slowmotion
indoka van amúgy? 😀
Negritis
Mikey
nagir
Nem, rendes, kinti insiderek tweetjei között olvastam. Feltételezem a dél-amerikai selejtezőkre gondoltak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Fonaton olvastad?Valamilyen válogatott szünetet emlegettek a Liverpool insiderek.tényleg most keltem és ilyenkor szokott menni valami meccs 😀nincs a hétvégén pl forduló?jó reggelt 😊
Negritis
slowmotion
indoka van amúgy? 😀
Negritis
Mikey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
adja a miksz és én erről nem tudtam 😮tipszmikszpró pont hu?@warrKét laptop, két telefon + a tévé 😫lehet tudni mi ez a globális szünet a nagyobb focibajnokságokban?@warr_b miatt.
NB2
Nincs elég tv, amin minden hulladékot tud követni.
#JC6
warr_b
Jó weboldalt tudsz ahol lehet akármelyik championship meccset követni úgy hogy a gépen nem hal bele a streambe?
Heisman
slowmotion
mondjuk "csak" 2 meccset
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Úgyis rég volt halasztott meccs... Rossz időjárás, pfff. A skótok se a régiek.már amelyiket. a Rangers meccsét pl igen, szenvednek is a liga legészakibb stadionjában a vállalatatlan színű mezükben. mondjuk a Ross County kétszer jutott el lövésig, két gól is lett belőle.nincs a hétvégén pl forduló?De, csak Skóciában rendezik 😉
Negritis
warr_b
slowmotion
Rangersnel én meg ezt az évfordulós logót se szoktam meg...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
kösziValamilyen válogatott szünetet emlegettek a Liverpool insiderek.tényleg most keltem és ilyenkor szokott menni valami meccs 😀nincs a hétvégén pl forduló?jó reggelt 😊
Negritis
slowmotion
indoka van amúgy? 😀
Negritis
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
már amelyiket. a Rangers meccsét pl igen, szenvednek is a liga legészakibb stadionjában a vállalatatlan színű mezükben. mondjuk a Ross County kétszer jutott el lövésig, két gól is lett belőle.nincs a hétvégén pl forduló?De, csak Skóciában rendezik 😉
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
Valamilyen válogatott szünetet emlegettek a Liverpool insiderek.tényleg most keltem és ilyenkor szokott menni valami meccs 😀nincs a hétvégén pl forduló?jó reggelt 😊
Negritis
slowmotion
indoka van amúgy? 😀
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
tényleg most keltem és ilyenkor szokott menni valami meccs 😀nincs a hétvégén pl forduló?jó reggelt 😊
Negritis
slowmotion
indoka van amúgy? 😀
több mint 4 éve
nincs a hétvégén pl forduló?De, csak Skóciában rendezik 😉
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nincs a hétvégén pl forduló?
több mint 4 éve
tipszmikszpró pont hu?@warrKét laptop, két telefon + a tévé 😫lehet tudni mi ez a globális szünet a nagyobb focibajnokságokban?@warr_b miatt.
NB2
Nincs elég tv, amin minden hulladékot tud követni.
#JC6
warr_b
Jó weboldalt tudsz ahol lehet akármelyik championship meccset követni úgy hogy a gépen nem hal bele a streambe?
Heisman