Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Tegnap egy érdekes komment ütötte meg a szemem:Rossi egy adott csapattal max 2 évig sikeres, utána képtelen újat adni és jön a változás.
több mint 4 éve
Van ugye az az elmelet, hogy a magyar egy vesztes nep, akinek a multon valo nosztalgiazas es a jelenben torteno elegedetlenseg/sirankozas a fo vonasai...Ezek tenyek.Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.És ez most kifogás? Csak mert annak fényében eleg gyenge, hogy mennyi pénz omlik az utanpotlasba.
Csodalkozunk?minosegebb munka van egy seria a ban mint osijeken vagy a dacnal de az usat is lefikazom.
Tobbet tanulnak magasan jegyzett focistaktol.
U.imegneztem kik szalltak be.pl,seria a es la liga.
YoungZeeZee
Nálunk is már minimum a fel csapatnak nyugaton kellene stabilan játszania, ehhez képest 10 év alatt sikerült vagy 2 olyan játékost kinevelni, aki meg tudott ragadni normális bajnokságokban. Gyönyörű eredmény.
roberto23
Rosszul elkoltott penz es mentalitas
Az albanoknak h sikerul kinevelni ennyi jatekost akik kellenek a seria a ba?
YoungZeeZee
A balkanon meg mar a 6 evesek is vert isznak meccs elott 😀
Soha nem feleljtem el, U9-es tornan jatszottunk Szabadkan, volt 3 szerb csapat meg v 12magyar, az elodontokben 1 magyar csapat volt, es tobb csapat visszalepett az elso meccsuk utan, mert a szerbek tul durvan jatszanak. U9ben! 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kellett volna igen,10 év alatt azért valami kellett volna már ...Ööö.Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.És ez most kifogás? Csak mert annak fényében eleg gyenge, hogy mennyi pénz omlik az utanpotlasba.
Csodalkozunk?minosegebb munka van egy seria a ban mint osijeken vagy a dacnal de az usat is lefikazom.
YoungZeeZee
Nálunk is már minimum a fel csapatnak nyugaton kellene stabilan játszania, ehhez képest 10 év alatt sikerült vagy 2 olyan játékost kinevelni, aki meg tudott ragadni normális bajnokságokban. Gyönyörű eredmény.
roberto23
Hány 16-20 éves játszott tegnap?
Amit most az UP-ra költesz azt a jelenlegi felnőtt válogatottat nem fogja jobbá tenni.
Más kérdés, hogy az U válogatottakon sem látszik a fejlődés, de nem is az UP-ban van elköltve a lóvé jelentős része ami a fociba megy. Sajnos.
KoporShow
Negritis
de mennyi a már elfogadható számú játékos aki ennyi idő alatt már felnőtt válogatott meccsen bevethető.
Azért is írtam max 20 évest.
Lehetne 1-2 játékos-amennyi mondjuk pont van is-hírmondónak.
Félre ne értsétek, nem mondom egy szóval se, hogy jól csinálják, csak az UP pénzek elköltésének a jelenlegi NT-n való számonkérésének MÉG nincs itt az ideje.
több mint 4 éve
Nem azt írta, hogy de jó, hogy nincs magyar a fradiban.Dinamo Zagrab v Salzburg?
Azt írta, hogy ha jönnek azok az eredmények mint most magyarok nélkül annak jobban tud örülni mint egy magyarokkal dúsított augusztusi kiesésnek a nemzetközi kupákból.
A kettő nem ugyanaz.
A 21.századi fociban szvsz nem számonkérhető a légiósok aránya. Nem az az egyedi, hogy mutatóban találsz hazai focistákat a klubcsapatokban, pont az ellenkezője.
Az a kivételes-Bilbao,Paks pl.- ha egy klub erre épít.
Elsősorban a klubnak drukkolsz nem a játékosoknak.
Régiós szinten meg ha el is akarsz érni valami eredményfélét-Donyeck pl.- kb nincs is más járható út.
KoporShow
A gond az, hogy azert voltak egy idoben fiatal magyarok az NB1ben, mert penzt kaptak erte a csapatok, nem azert, mert olyan szintet kepviseltek. Es errol nem a 16-18 eves srac tehet, hanem az edzok, de meg inkabb a klubvezetok es az MLSZ.
Biztos nincs koze a magyar foci helyben toporgasahoz annak, hogy egy maffiaallam van ami penznyelokent funkcional, kifejezetten a fociban?
Persze tudom, vannak akik szerint a szep stadionok miatt jutottunk ki a 24 csapatos EBre, meg jut be a Fradi a nemzetkozi kupaba....
Kurvarara remelem, hogy a mostani valogatott forma a tavaszi valasztasok kimenetelet es az utana jovo reformot vetiti elore 😀
Remelem ledozeroljak a videki stadionokat es soval hintik be a helyuket 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Elnézve ezt a teljesítményt, azért örülhetünk, hogy a főnöknek nem az oktatás vagy az egészségügy a hobbija… 😊
több mint 4 éve
10 év alatt azért valami kellett volna már ...Ööö.Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.És ez most kifogás? Csak mert annak fényében eleg gyenge, hogy mennyi pénz omlik az utanpotlasba.
YoungZeeZee
roberto23
Amit most az UP-ra költesz azt a jelenlegi felnőtt válogatottat nem fogja jobbá tenni.
Más kérdés, hogy az U válogatottakon sem látszik a fejlődés, de nem is az UP-ban van elköltve a lóvé jelentős része ami a fociba megy. Sajnos.
KoporShow
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ööö.Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.És ez most kifogás? Csak mert annak fényében eleg gyenge, hogy mennyi pénz omlik az utanpotlasba.
YoungZeeZee
roberto23
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
Ezek tenyek.Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.És ez most kifogás? Csak mert annak fényében eleg gyenge, hogy mennyi pénz omlik az utanpotlasba.
YoungZeeZee
roberto23
Rosszul elkoltott penz es mentalitas
Az albanoknak h sikerul kinevelni ennyi jatekost akik kellenek a seria a ba?
több mint 4 éve
I beg your pardon, what? 😀Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.És ez most kifogás? Csak mert annak fényében eleg gyenge, hogy mennyi pénz omlik az utanpotlasba.
YoungZeeZee
roberto23
több mint 4 éve
Nem azt írta, hogy de jó, hogy nincs magyar a fradiban.Ez a része tiszta ügy. Ahogy én is kisgyerekként lettem Honvéd drukker. Nyilvánvaló, hogy mindig Fradi drukker lesz ő is. Viszont, ha a Honvédot tennék ilyen zsoldoscsapattá, amelyben már mutatóban sincs SAJÁT nevelésű játékos, sőt magyar is alig, azt én nem érezném az én csapatomnak. Ettől még drukker maradnék, de kissé háttérben. Nem védeném ennyire dacosan ezt a gárdát, főleg nem írnék olyat, hogy de jó, hogy nincs magyar a Fradiban.......Fogd fel igy:Nekem ez döbbenet. Szerintem teljes mértékben szembemegy azzal, amit a Fradi képviselt 1899 óta. Mondom ezt nem FTC drukkerként.Miért NE tudnék? Attól még hogy külföldiek az én szeretett csapatom szekerèt tolják és inkább EZ mint hogy ILYENEK legyenek benne.Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
Ettől még nem lett rosszabb edző Rossi, egyszerűen nincs nemzetközi szinten is bevethető játékosunk a lipcsei brigádon kívül, sajnos Szoboszlainak wnnyi idősen még túl korai hogy felvegye a vezér szerepet.
Egyébként én fullra előre tolnám és elöl a Sallai- Szoboszlaival játszanék.
Fel kell készülni hogy nem leszünk tényezők a követlező években (sem), nincsenek értékelhwtő játékosaink, meg annyira sem mint Albánianak.
Amúgy ezek után kérdés még hogy miért nincs több magyar a fradiban?! 🤣
davemayer
csi77
Inkább szurkolok a nagyrészt külföldinek fradi mezben az EL-ben mint hogy azon szomorkodjak miért maradt le a többnyire magyar fradi a konferencia liga csoportkörről is bajnokként...
davemayer
csi77
Dave megszerette ezt a csapatot valoszinuleg meg kiskoraban, es a 80as, 90es, 2000es evekben (meg elotte) meg azert messze nem egy kirakat partcsapat volt.
Akkor a Fradi eleterzes volt, rengeteg legendajuk van, akiket evtizedek utan is eltetnek.
Mit csinaljon? Azert mert egy partcsapat lett a Fradi, mar ne szurkoljon nekik?
Nem a mostani Fradival, jatekosokkal, kozeggel azonosul Dave, hanem a multtal (remelem).
A mostani csapatnak csak szurkol, mert X eve szurkol.
Borbinho
csi77
Azt írta, hogy ha jönnek azok az eredmények mint most magyarok nélkül annak jobban tud örülni mint egy magyarokkal dúsított augusztusi kiesésnek a nemzetközi kupákból.
A kettő nem ugyanaz.
A 21.századi fociban szvsz nem számonkérhető a légiósok aránya. Nem az az egyedi, hogy mutatóban találsz hazai focistákat a klubcsapatokban, pont az ellenkezője.
Az a kivételes-Bilbao,Paks pl.- ha egy klub erre épít.
Elsősorban a klubnak drukkolsz nem a játékosoknak.
Régiós szinten meg ha el is akarsz érni valami eredményfélét-Donyeck pl.- kb nincs is más járható út.
több mint 4 éve
Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.És ez most kifogás? Csak mert annak fényében eleg gyenge, hogy mennyi pénz omlik az utanpotlasba.
YoungZeeZee
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
Amugy.csak megneztem az alban kezdot h ki hol van.nem tudom mennyit jatszanak de bazzz a komplett vedelem seria a.Csodalkozunk?minosegebb munka van egy seria a ban mint osijeken vagy a dacnal de az usat is lefikazom.
több mint 4 éve
Kellett nekem megemlíteni h régen volt téma a magyar játékosok mennyisége a Fradiban …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Véletlenül sem davemayer ellen szól a következő, mert nincs vele semmi bajom.ha több magyar lenne benne akkor lehet érdekelne is mi történik velük vagy könnyebben szurkolnék nekik mint kinda semleges
De.
Aki nem szurkol a Fradinak az európai kupákban, az hazaáruló.
Aki viszont olyat ír, hogy de jó, hogy nincsenek magyarok a Fradiban, az minek számít?
Komolyan kérdezem, hogy kicsit közelebb kerüljek a világ megértéséhez.
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Véletlenül sem davemayer ellen szól a következő, mert nincs vele semmi bajom.De.
Aki nem szurkol a Fradinak az európai kupákban, az hazaáruló.
Aki viszont olyat ír, hogy de jó, hogy nincsenek magyarok a Fradiban, az minek számít?
Komolyan kérdezem, hogy kicsit közelebb kerüljek a világ megértéséhez.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ebben egyetertunk, de Dave kommentjei alapjan neki az eredmenyek fontosabbak, mint hogy a sajatjanak tudna erezni a csapatot.Ez a része tiszta ügy. Ahogy én is kisgyerekként lettem Honvéd drukker. Nyilvánvaló, hogy mindig Fradi drukker lesz ő is. Viszont, ha a Honvédot tennék ilyen zsoldoscsapattá, amelyben már mutatóban sincs SAJÁT nevelésű játékos, sőt magyar is alig, azt én nem érezném az én csapatomnak. Ettől még drukker maradnék, de kissé háttérben. Nem védeném ennyire dacosan ezt a gárdát, főleg nem írnék olyat, hogy de jó, hogy nincs magyar a Fradiban.......Fogd fel igy:Nekem ez döbbenet. Szerintem teljes mértékben szembemegy azzal, amit a Fradi képviselt 1899 óta. Mondom ezt nem FTC drukkerként.Miért NE tudnék? Attól még hogy külföldiek az én szeretett csapatom szekerèt tolják és inkább EZ mint hogy ILYENEK legyenek benne.Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
Ettől még nem lett rosszabb edző Rossi, egyszerűen nincs nemzetközi szinten is bevethető játékosunk a lipcsei brigádon kívül, sajnos Szoboszlainak wnnyi idősen még túl korai hogy felvegye a vezér szerepet.
Fel kell készülni hogy nem leszünk tényezők a követlező években (sem), nincsenek értékelhwtő játékosaink, meg annyira sem mint Albánianak.
davemayer
csi77
Inkább szurkolok a nagyrészt külföldinek fradi mezben az EL-ben mint hogy azon szomorkodjak miért maradt le a többnyire magyar fradi a konferencia liga csoportkörről is bajnokként...
davemayer
csi77
Dave megszerette ezt a csapatot valoszinuleg meg kiskoraban, es a 80as, 90es, 2000es evekben (meg elotte) meg azert messze nem egy kirakat partcsapat volt.
Akkor a Fradi eleterzes volt, rengeteg legendajuk van, akiket evtizedek utan is eltetnek.
Nem a mostani Fradival, jatekosokkal, kozeggel azonosul Dave, hanem a multtal (remelem).
Borbinho
csi77
Ezt is meg tudom erteni, erre jo Sobri peldaja a kulfoldi csapatokkal. Mondjuk engem soha nem izgatott, h hogy szerep a Kispest (azt leszamitva h ki azert ne essenek, de nemzetkozi szereplesrol 1x se almodoztam, pedig a Hamburg elleni Uefa kupa selejtezo volt az elso meccs amit eloben lattam), annak viszont mindig orulok, h mennyi a fiatal magyar, hatha vmeik kinovi magat.
több mint 4 éve
Ez a része tiszta ügy. Ahogy én is kisgyerekként lettem Honvéd drukker. Nyilvánvaló, hogy mindig Fradi drukker lesz ő is. Viszont, ha a Honvédot tennék ilyen zsoldoscsapattá, amelyben már mutatóban sincs SAJÁT nevelésű játékos, sőt magyar is alig, azt én nem érezném az én csapatomnak. Ettől még drukker maradnék, de kissé háttérben. Nem védeném ennyire dacosan ezt a gárdát, főleg nem írnék olyat, hogy de jó, hogy nincs magyar a Fradiban.......Fogd fel igy:Nekem ez döbbenet. Szerintem teljes mértékben szembemegy azzal, amit a Fradi képviselt 1899 óta. Mondom ezt nem FTC drukkerként.Miért NE tudnék? Attól még hogy külföldiek az én szeretett csapatom szekerèt tolják és inkább EZ mint hogy ILYENEK legyenek benne.Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
davemayer
csi77
davemayer
csi77
Borbinho
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Igaz, de a Fradi drukkerek részéről vannak olyan megnyilvánulások, hogy aki nem drukkol most a Fradinak az idegenszívű stb. Közben ez a Fradi, nem az a a Fradi.....Magyarok százezrei vannak, akik tudnak szurkolni a Realnak, Bayernnek, Juventusnak, Liverpoolnak úgy, hogy egyetlen magyar sincs még a keretükben sem, nemhogy a kezdőben.Amúgy ezek után kérdés még hogy miért nincs több magyar a fradiban?! 🤣Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
davemayer
csi77
Ilyen az, ha valaki klubnak szurkol nem játékosoknak.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Fogd fel igy:Nekem ez döbbenet. Szerintem teljes mértékben szembemegy azzal, amit a Fradi képviselt 1899 óta. Mondom ezt nem FTC drukkerként.Miért NE tudnék? Attól még hogy külföldiek az én szeretett csapatom szekerèt tolják és inkább EZ mint hogy ILYENEK legyenek benne.Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
davemayer
csi77
davemayer
csi77
több mint 4 éve
Nekem ez döbbenet. Szerintem teljes mértékben szembemegy azzal, amit a Fradi képviselt 1899 óta. Mondom ezt nem FTC drukkerként.Miért NE tudnék? Attól még hogy külföldiek az én szeretett csapatom szekerèt tolják és inkább EZ mint hogy ILYENEK legyenek benne.Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
davemayer
csi77
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Magyarok százezrei vannak, akik tudnak szurkolni a Realnak, Bayernnek, Juventusnak, Liverpoolnak úgy, hogy egyetlen magyar sincs még a keretükben sem, nemhogy a kezdőben.Amúgy ezek után kérdés még hogy miért nincs több magyar a fradiban?! 🤣Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
davemayer
csi77
Ilyen az, ha valaki klubnak szurkol nem játékosoknak.
több mint 4 éve
Miért NE tudnék? Attól még hogy külföldiek az én szeretett csapatom szekerèt tolják és inkább EZ mint hogy ILYENEK legyenek benne.Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
davemayer
csi77
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azt áruld el nekem, hogyan tudsz EZZEL a Fradival ennyire azonosulni?
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Az egy dolog, de ott sztarcsapatoktol kaptunk ki, jobbara szoros meccseken. Nem jatszottunk rosszul. Ami azt mutatja, hogy a csapat elvileg versenykepes tud lenni jobbak ellen is, ezek utan pedig azert szerintem nem az meglepo, hogy kikapsz oda-vissza egy nem rossz csapattol, de az viszont igen, hogy a jatek kepe alapjan a 180 percbol tulajdonkeppen tudsz mondani huszat, amire mutogathatsz, hogy jobbak voltunk. Ez utobbi azert kicsit problema. Teljesen fasult a valogatott az elmult nehany merkozes ota.Igen, de az ottani eredményektől még nem lettek jobbak. 50-50 meccseken kikaptak 2x 1-0ra, én azért nem dőlnék kardomba ettől.Kikaptak két egy gólos meccsen egy kb velük egy szinten lévő csapattól, ez simán benne van a mai fociban. Ahogy mi vertük a finneket anno 2x 1-0val, azt csinálták meg most velünk.Azert tegyuk hozza, szinte pontosan ez a brigad volt ott az Eb-n is. Szoval elvileg megis van elegendo bevetheto jatekosunk.
davemayer
Stez
davemayer