Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha még egyszer az elkövetkezendő kapitányok közül bárki is be meri válogatni Lang Ádámot, felgyujtom a stadiontLáng Ádám
#JC6
több mint 4 éve
Igen, de hazai pályán lesznek, nem esélytelenek.Az albánok lehet, hogy pótselejtezősök lesznek, óriási.ha a lengyelek megverik őket akkor nem
Kampman
Heisman
több mint 4 éve
Ha még egyszer az elkövetkezendő kapitányok közül bárki is be meri válogatni Lang Ádámot, felgyujtom a stadiont
több mint 4 éve
Az albánok lehet, hogy pótselejtezősök lesznek, óriási.ha a lengyelek megverik őket akkor nem
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Elég szégyen!A magyar futball úgy általában eléggé nyomasztó, eltérések kisebb epizódokban.
Mindig ez van!
steelwolf
több mint 4 éve
Sok emberrel vitába keveredtem az EB alatt után...hogy lepkefingok leszünk....Sajnos nekem lett igazam....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Elég szégyen! Mindig ez van!
több mint 4 éve
most majdnem komolyan vettem, másodjára esett leNémeth S Andorbeszélj Gerával hátha tiéd lehet az a hely a csapatnál. megnézném kiket hívnál be, vagy ki kezdene és ki nem, stbGyerek 5 meccse konkrétan nezhetetlen. Kerékkötő a válogatottban, mínusz egy ember.Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.
#JC6
De folytasd csak Szoboszlai szapulását...
ervinator
#JC6
Heisman
FLZOLI
több mint 4 éve
Mekkora lenne ha Rossi eloben interju kozben lemondana a meccs utan 😀Ez sem elképzelhetetlen
Borbinho
több mint 4 éve
De nagy vagy öcsém… Gera.beszélj Gerával hátha tiéd lehet az a hely a csapatnál. megnézném kiket hívnál be, vagy ki kezdene és ki nem, stbGyerek 5 meccse konkrétan nezhetetlen. Kerékkötő a válogatottban, mínusz egy ember.Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.
#JC6
ervinator
#JC6
Heisman
Valami más érv?
Nem az a kérdés hogy ki hiv be kit, hanem hogy arra a játékra, amit Szoboszlai játszik, a keret fele alkalmatlan. Nézd meg a Lipcsében, és itt. Ott vannak társak. Itt nincsenek.
Jönnek is a hibák.
Minden második passza rossz. Sarkazgat, az előbb meg a labda eladás után sétált..0-1nél. Rég le kellett volna cserélni, de nem..
több mint 4 éve
Németh S Andorbeszélj Gerával hátha tiéd lehet az a hely a csapatnál. megnézném kiket hívnál be, vagy ki kezdene és ki nem, stbGyerek 5 meccse konkrétan nezhetetlen. Kerékkötő a válogatottban, mínusz egy ember.Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.
#JC6
ervinator
#JC6
Heisman
több mint 4 éve
Mekkora lenne ha Rossi eloben interju kozben lemondana a meccs utan 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
beszélj Gerával hátha tiéd lehet az a hely a csapatnál. megnézném kiket hívnál be, vagy ki kezdene és ki nem, stbGyerek 5 meccse konkrétan nezhetetlen. Kerékkötő a válogatottban, mínusz egy ember.Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.
#JC6
ervinator
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Lehet, hogy volt már belinkelve ebbe a topikba, nem tudom, nem olvasom mindig, de érdemes meghallgatniwww.youtube.com/watch?v=QZKGTJI8tEA
több mint 4 éve
NIncs ezzel baj, ez a realitás most.Most IS
Kenny

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Amiket nyilatkozik mostanában jó lesz ő az ificsapatba isHa Dárdait kirakják a Herhából, amire van esély, akkor őt látom a legvalószínűbb megoldásnak.Zizut csak meg lehetne győzniRossit simán ki fogják fúrni és jön egy belterjes kókler megint a padra.Nem, szerintem NB1-ből már nem engednek oda senkit.
FLZOLI
Nagyon szomorú lenne, ha mégis.
Kampman
FLZOLI
Kampman
több mint 4 éve
a magyar nagyobb ökör mint az albán szamár 😛
több mint 4 éve
A selejtezok elott azert elfogadtuk volna, hogy annyi pontot hozunk a lengyelek ellen, mint az albanok ellen.Arra nem gondoltunk, hogy ez 1 pont lesz 😀
Legalabb az albanoknak nincs szep stadionja
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hát területet azzal tuti nem fogsz nyitni, maximum áttöröd a védelmi vonalat azzal, hogy átvered az ellent.Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.
#JC6
ervinator
több mint 4 éve
Attól még esêlyt sem kap. (Btw nálunk a fél csapat ropi). Amúgy arra reagáltam,hogy Hajdúbé akkor még csak a Lang cserét mondta be. Védőt meg ilyenkor minek.Hagyjuk már ezt a Hahnt öcsém, 20 kiló vasággyal, nézd már meg az albán védelmet.. ropi a gyerek.LOLHárom év hosszabbítás. Klasszik volt a gól. Félpályáról, három-négy magyar asszisztál....
Rossi kilövési engedély indul...3..2...1....
petey
Lang meg minek? Hahn vagy valaki támadó???
Gergőbácsi
#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Gyerek 5 meccse konkrétan nezhetetlen. Kerékkötő a válogatottban, mínusz egy ember.Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.
#JC6
ervinator
több mint 4 éve
Ha Dárdait kirakják a Herhából, amire van esély, akkor őt látom a legvalószínűbb megoldásnak.Zizut csak meg lehetne győzniRossit simán ki fogják fúrni és jön egy belterjes kókler megint a padra.Nem, szerintem NB1-ből már nem engednek oda senkit.
FLZOLI
Nagyon szomorú lenne, ha mégis.
Kampman
FLZOLI
több mint 4 éve
En pedig bizom benne, hogy azert te is tudod jol, hogy ha nem jatszol, nem is fogsz tudni bizonyitani. Ergo Hahn peldaul nem teheti meg. pedig a klubcsapataiban ket eve kiemelkedo, magyar szinten. Ezek utan hany jatekpercet kapott? Ja, na, akkor a kutya itt van elasva. Nem ugy kell uj jatekost talalni, hogy 20 percre felkuldod a palyara. idot kell neki adni. De mivel itt senki sem kap idot, igy abbol fakadoan nyilvanvaloan hiaba jatszik jol a klubcsapataban valaki, de a magyar valogatottban Szalai mellett toszhatja, nem kap majd konstansan jelentos mennyisegu jatekidot.Azt nem tudhatod, hiszen csekelyni lehetosege van barkinek is jatszani Szalai mellett. Nem 1-2-3 meccs kell egy jatekosnak, hogy berobbanjon, es megmutassa, hogy de o marpedig jo lenne. Igy pedig nem tudhatod, hol van az a csatar. Nem tudhatod, hogy peldaul Hahn hasznosan tudna-e jatszani. De Salloirol sem fogod megtudni, mert o nem csatar. O balszelso. Igy viszont nem ott fogod ot jatszatni, ahol o a legjobb, hiszen jelenleg kozepcsatarkent probalgatja Rossi.Én bízok abban, hogy ezt nem komolyan írtad. Ez a válogatott. Bizonyítani a klubcsapatban kell, aztán ha olyan teljesítményt nyújtasz komoly helyen, akkor majd kezdő leszel a válogatottban. Szalain kívül egy csatár sem maradt meg a top 5 bajnokság valamelyikében évekig. Nem is tudom mióta, talán Puskás óta?? Én legalább is nem tudok most hirtelen mondani senkit.
Stez
Szokol