Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha még egyszer az elkövetkezendő kapitányok közül bárki is be meri válogatni Lang Ádámot, felgyujtom a stadiont
#JC6
Láng Ádám

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 747
Az albánok lehet, hogy pótselejtezősök lesznek, óriási.
Kampman
ha a lengyelek megverik őket akkor nem
Heisman
Igen, de hazai pályán lesznek, nem esélytelenek.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 008
Ha még egyszer az elkövetkezendő kapitányok közül bárki is be meri válogatni Lang Ádámot, felgyujtom a stadiont
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
Kampman
ha a lengyelek megverik őket akkor nem

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Elég szégyen!
Mindig ez van!
steelwolf
A magyar futball úgy általában eléggé nyomasztó, eltérések kisebb epizódokban.

több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 719 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sok emberrel vitába keveredtem az EB alatt után...hogy lepkefingok leszünk....
Sajnos nekem lett igazam....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 661 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Elég szégyen!
Mindig ez van!
több mint 4 éve
Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.
#JC6
Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.

De folytasd csak Szoboszlai szapulását...
ervinator
Gyerek 5 meccse konkrétan nezhetetlen. Kerékkötő a válogatottban, mínusz egy ember.
#JC6
beszélj Gerával hátha tiéd lehet az a hely a csapatnál. megnézném kiket hívnál be, vagy ki kezdene és ki nem, stb
Heisman
Németh S Andor
FLZOLI
most majdnem komolyan vettem, másodjára esett le

több mint 4 éve
Mekkora lenne ha Rossi eloben interju kozben lemondana a meccs utan 😀
Borbinho
Ez sem elképzelhetetlen

több mint 4 éve
Szoboszlainak ha jól számoltam ez volt az 5. sarkazása. Jól van. Meg volt egy rabona asszem, amibe majdnem megszakadt Botka. Ügyes fiú.
#JC6
Brutálisan képtelen vagy felfogni, hogy ezeket nem azért csinálja, mert villogni akar, hanem mert másképp nem tud a csapat még csak területeket sem megnyitni. Egy sarkazással, egy gyors továbbtalpalással lehetne területet megnyitni, csak ahhoz társak is kellenek.

ervinator
Gyerek 5 meccse konkrétan nezhetetlen. Kerékkötő a válogatottban, mínusz egy ember.
#JC6
beszélj Gerával hátha tiéd lehet az a hely a csapatnál. megnézném kiket hívnál be, vagy ki kezdene és ki nem, stb
Heisman
De nagy vagy öcsém… Gera.
Valami más érv?
Nem az a kérdés hogy ki hiv be kit, hanem hogy arra a játékra, amit Szoboszlai játszik, a keret fele alkalmatlan. Nézd meg a Lipcsében, és itt. Ott vannak társak. Itt nincsenek.
Jönnek is a hibák.
Minden második passza rossz. Sarkazgat, az előbb meg a labda eladás után sétált..0-1nél. Rég le kellett volna cserélni, de nem..
több mint 4 éve
#JC6

ervinator
#JC6
Heisman
Németh S Andor

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mekkora lenne ha Rossi eloben interju kozben lemondana a meccs utan 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
#JC6

ervinator
#JC6

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Lehet, hogy volt már belinkelve ebbe a topikba, nem tudom, nem olvasom mindig, de érdemes meghallgatni

www.youtube.com/watch?v=QZKGTJI8tEA

több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
NIncs ezzel baj, ez a realitás most.
Kenny
Most IS

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 547 — Omar's Coming Yo!
NIncs ezzel baj, ez a realitás most.

több mint 4 éve
Rossit simán ki fogják fúrni és jön egy belterjes kókler megint a padra.
FLZOLI
Nem, szerintem NB1-ből már nem engednek oda senkit.
Nagyon szomorú lenne, ha mégis.
Kampman
Zizut csak meg lehetne győzni
FLZOLI
Ha Dárdait kirakják a Herhából, amire van esély, akkor őt látom a legvalószínűbb megoldásnak.
Kampman
Amiket nyilatkozik mostanában jó lesz ő az ificsapatba is

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 498 — Így remélem megfelelek nektek.....
a magyar nagyobb ökör mint az albán szamár 😛
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A selejtezok elott azert elfogadtuk volna, hogy annyi pontot hozunk a lengyelek ellen, mint az albanok ellen.
Arra nem gondoltunk, hogy ez 1 pont lesz 😀

Legalabb az albanoknak nincs szep stadionja

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
#JC6

ervinator
Hát területet azzal tuti nem fogsz nyitni, maximum áttöröd a védelmi vonalat azzal, hogy átvered az ellent.

több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
LOL

Rossi kilövési engedély indul...3..2...1....
petey
Három év hosszabbítás. Klasszik volt a gól. Félpályáról, három-négy magyar asszisztál....
Lang meg minek? Hahn vagy valaki támadó???
Gergőbácsi
Hagyjuk már ezt a Hahnt öcsém, 20 kiló vasággyal, nézd már meg az albán védelmet.. ropi a gyerek.
#JC6
Attól még esêlyt sem kap. (Btw nálunk a fél csapat ropi). Amúgy arra reagáltam,hogy Hajdúbé akkor még csak a Lang cserét mondta be. Védőt meg ilyenkor minek.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
#JC6

ervinator
több mint 4 éve
Rossit simán ki fogják fúrni és jön egy belterjes kókler megint a padra.
FLZOLI
Nem, szerintem NB1-ből már nem engednek oda senkit.
Nagyon szomorú lenne, ha mégis.
Kampman
Zizut csak meg lehetne győzni
FLZOLI
Ha Dárdait kirakják a Herhából, amire van esély, akkor őt látom a legvalószínűbb megoldásnak.

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 855 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt nem tudhatod, hiszen csekelyni lehetosege van barkinek is jatszani Szalai mellett. Nem 1-2-3 meccs kell egy jatekosnak, hogy berobbanjon, es megmutassa, hogy de o marpedig jo lenne. Igy pedig nem tudhatod, hol van az a csatar. Nem tudhatod, hogy peldaul Hahn hasznosan tudna-e jatszani. De Salloirol sem fogod megtudni, mert o nem csatar. O balszelso. Igy viszont nem ott fogod ot jatszatni, ahol o a legjobb, hiszen jelenleg kozepcsatarkent probalgatja Rossi.
Stez
Én bízok abban, hogy ezt nem komolyan írtad. Ez a válogatott. Bizonyítani a klubcsapatban kell, aztán ha olyan teljesítményt nyújtasz komoly helyen, akkor majd kezdő leszel a válogatottban. Szalain kívül egy csatár sem maradt meg a top 5 bajnokság valamelyikében évekig. Nem is tudom mióta, talán Puskás óta?? Én legalább is nem tudok most hirtelen mondani senkit.
Szokol
En pedig bizom benne, hogy azert te is tudod jol, hogy ha nem jatszol, nem is fogsz tudni bizonyitani. Ergo Hahn peldaul nem teheti meg. pedig a klubcsapataiban ket eve kiemelkedo, magyar szinten. Ezek utan hany jatekpercet kapott? Ja, na, akkor a kutya itt van elasva. Nem ugy kell uj jatekost talalni, hogy 20 percre felkuldod a palyara. idot kell neki adni. De mivel itt senki sem kap idot, igy abbol fakadoan nyilvanvaloan hiaba jatszik jol a klubcsapataban valaki, de a magyar valogatottban Szalai mellett toszhatja, nem kap majd konstansan jelentos mennyisegu jatekidot.