Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Aubameyang kezdő, ő a csk.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
😊Kicsit csúszik a kezdés (Covid tesztelés miatt...), de legalább van ingyenes youtube stream 😊a legtöbb afrikai/ázsiai meccshez van Európában YT stream, mivel TV-k úgysem veszik meg a jogokat 😉
www.youtube.com/watch?v=TT2rcZFkZyM
warr_b
Aki olyan perverz mint te annak elég csak a FIFA TV-re feliratkoznia 😀
Heisman
A Kamerun meccs már eldőlt, 3-0, most fog kezdődni az Angola-Gabon!

több mint 4 éve
Kicsit csúszik a kezdés (Covid tesztelés miatt...), de legalább van ingyenes youtube stream 😊a legtöbb afrikai/ázsiai meccshez van Európában YT stream, mivel TV-k úgysem veszik meg a jogokat 😉
www.youtube.com/watch?v=TT2rcZFkZyM
warr_b
Aki olyan perverz mint te annak elég csak a FIFA TV-re feliratkoznia 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Csupamócsing gól 😊

több mint 4 éve
Van a Kamerun-Mozambikhoz is, tök jó minőség.

több mint 4 éve
Kicsit csúszik a kezdés (Covid tesztelés miatt...), de legalább van ingyenes youtube stream 😊www.youtube.com/watch?v=TT2rcZFkZyM
Szerkesztette: warr_b

több mint 4 éve
De, szerintem fog...Szegény lilák, nem néznek ki jól...Auba nem játszik, igaz?
Hamarosan kezdődik az Angola-Gabon derbi, jó kis háromesélyes meccsnek néz ki 😊
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
Szegény lilák, nem néznek ki jól...Auba nem játszik, igaz?
Hamarosan kezdődik az Angola-Gabon derbi, jó kis háromesélyes meccsnek néz ki 😊
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szegény lilák, nem néznek ki jól... Hamarosan kezdődik az Angola-Gabon derbi, jó kis háromesélyes meccsnek néz ki 😊

több mint 4 éve
Kanada javult vajon fel, vagy Mehikó van kicsit leszálló ágban? Mindenesere drukkolok a kanadaiaknak, hogy '86 után másodszor is kijussanak VB-re (aztán '26-ban úgyis kint lesznek alanyi jogon a (részben) hazai pálya miatt).

több mint 4 éve
Hát ez óriási 😃Végül Rossit arról is megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy korábbi stábtagját, Giovanni Costantinót menesztették az MTK-tól, dolgozhatnak-e még valamikor együtt. Rövid, de annál többet mondó választ adott:
„Nem ismerek ilyen nevű embert.”
több mint 4 éve
Más tészta h egy összességében semmi extra kapusról beszélünk jelenleg, PSG lelke rajta...Legalja volt, amit Gigio meg Raiola leműveltek, de h Gigio egy semmi extra kapus, az egyszerűen nem igaz.
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én a Türkgücü Münchenre várok így, hogy lefagyna a mosoly a sok bőrgatyás arcáról, a kebab meg ingyen lenne a stadionbanA Tennis Borussia-t vagy a Tasmaniát felkarolhatná egy milliárdos mondjuk, a Dynamo Berlin felfuttatása is pikáns lenne.mit akarsz egy 1.5 milliós várossal?Plusz München 😉ezt a "világváros" dumát én se értem amúgyNewcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
Lesz a PL ahol minden botlábú nyomorultért 50+ milliót fizetnek majd a cserepadra. Bár, hogy miért éri meg egy nem világváros csapatát tolni...
FLZOLI
mint itthon. mezokovesd, kivarda...
😀
YoungZeeZee
davemayer
akkor legyen csak london-madrid-barcelona meg ezek? hagyjuk már...
Negritis
csebi
ott a 3.5 millás berlin!!!
Negritis
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nemfigyelté, biztos biszembaszom nemzetekligáját néztél 😄bocs nem láttam, hogy vótmáááááááááááááWarr_b, ha az igaziak csalódást okoznak, ők még mindig itt vannak nektek 😉 😛1 órája linkelte ugyanezt, nem?
index.hu/sport/2021/10/07/torontoi-magyarok-felforgattak-a-kanadai-labdarugast/
dande
volt valami román vagy nemtom milyen bevándorló csapat angliában jópár éve akik FA kupa főtáblára jutottak asszem
vagy vmi ilyesmi
Negritis
dande

több mint 4 éve
bocs nem láttam, hogy vótmáááááááááááááWarr_b, ha az igaziak csalódást okoznak, ők még mindig itt vannak nektek 😉 😛1 órája linkelte ugyanezt, nem?
dande
volt valami román vagy nemtom milyen bevándorló csapat angliában jópár éve akik FA kupa főtáblára jutottak asszem
vagy vmi ilyesmi
Negritis
több mint 4 éve
Warr_b, ha az igaziak csalódást okoznak, ők még mindig itt vannak nektek 😉 😛1 órája linkelte ugyanezt, nem?
dande
vagy vmi ilyesmi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
a belga francia elegge jo kis meccs .
több mint 4 éve
Warr_b, ha az igaziak csalódást okoznak, ők még mindig itt vannak nektek 😉 😛index.hu/sport/2021/10/07/torontoi-magyarok-felforgattak-a-kanadai-labdarugast/
több mint 4 éve
Szaúdiaknak oly mindegy, hogy miben mossák a terrorista pénzeiketA foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
Lesz a PL ahol minden botlábú nyomorultért 50+ milliót fizetnek majd a cserepadra. Bár, hogy miért éri meg egy nem világváros csapatát tolni...
FLZOLI
több mint 4 éve
A Tennis Borussia-t vagy a Tasmaniát felkarolhatná egy milliárdos mondjuk, a Dynamo Berlin felfuttatása is pikáns lenne.mit akarsz egy 1.5 milliós várossal?Plusz München 😉ezt a "világváros" dumát én se értem amúgyNewcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
FLZOLI
😀
YoungZeeZee
davemayer
Negritis
csebi
Negritis
több mint 4 éve
Pont mint Barcelona, ami szinten másfél millásmit akarsz egy 1.5 milliós várossal?Plusz München 😉ezt a "világváros" dumát én se értem amúgyNewcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
FLZOLI
😀
YoungZeeZee
davemayer
Negritis
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Sechzig miatt😋, őket sokan szeretik.Plusz München 😉ezt a "világváros" dumát én se értem amúgyNewcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
FLZOLI
😀
YoungZeeZee
davemayer
Negritis
csebi
több mint 4 éve
mit akarsz egy 1.5 milliós várossal?Plusz München 😉ezt a "világváros" dumát én se értem amúgyNewcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
FLZOLI
😀
YoungZeeZee
davemayer
Negritis
csebi
több mint 4 éve
Plusz München 😉ezt a "világváros" dumát én se értem amúgyNewcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
FLZOLI
😀
YoungZeeZee
davemayer
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ezt a "világváros" dumát én se értem amúgyNewcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
FLZOLI
😀
YoungZeeZee
davemayer