Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/10/07/torontoi-magyarok-felforgattak-a-kanadai-labdarugast/😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Newcastle-ben nagyon komoly hagyományai vannak a futballnak, a szurkolásnak is. Ahol hetente kb 50 ezren járnak meccsre az nem kiscsapat. A Napoli kiscsapat pl? Harmadosztályban is 30+ ezren jártak meccsre.ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
Lesz a PL ahol minden botlábú nyomorultért 50+ milliót fizetnek majd a cserepadra. Bár, hogy miért éri meg egy nem világváros csapatát tolni...
FLZOLI
mint itthon. mezokovesd, kivarda...
😀
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nottinghamre gondoltál ugye?A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
Lesz a PL ahol minden botlábú nyomorultért 50+ milliót fizetnek majd a cserepadra. Bár, hogy miért éri meg egy nem világváros csapatát tolni...
FLZOLI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
ezeket en sem erte.A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
FLZOLI
mint itthon. mezokovesd, kivarda...
😀
több mint 4 éve
A foci megmenekült szerencsére.epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
epul az uj szupercsapat remelem 😊Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.Igazi bànyàszok, olaj meg bitcoin meg burka.
Mikey
ozibozi
több mint 4 éve
Nigéria kikapott otthon a Közép-afrikai Köztársaságtól 😮 Azért az vaskos meglepi, 1,10 volt a hazai odds, 19,00 a vendég...

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Bőven megérdemli Dollárumma h kifütyüljék, undorító módon kicsesztek a Milannál Raiolával karöltve. Patent kis fizut tesz zsebre és emellett Raiolát is kitömték ügynöki díjjal szépen. Egy szavába került volna Dollárkának h azt mondja a kedves ügynökének h marad Milánóban. Más tészta h egy összességében semmi extra kapusról beszélünk jelenleg, PSG lelke rajta...Az sem zavar, hogy a penzt valasztotta. A szarkavarasa, hazudozasa es Raiola szinten szarkavarasa miatt lett ennyire tre az egesz. Nem veletlenul futyultek ki a szurkolok. Nem csak a Milan-szimpatizansok oltottak.Próbáltam én, de annyi van meg, hogy a pénzt választotta a Milan helyett. Ezen kívül volt más ? 😀Nem zavar, hogy elment a Milanbol, annak a modja volt az alja. Javaslom, olvass utana, ha erdekel.Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Ugy sajnalom, pedig nem is tett semmi olyat, amivel erre raszolgalt.
Stez
Toca
Esetleg még Southgate edzői döntéseire is kérdezz rá légy szives 😀
warr_b
En addig elkezdem kielemezni Southgate-et, plusz az elmaradt Eb-donto bunteteseket, illetve azt, hogy mennyire magyar a Fradi. Studio.
Stez
Toca
Csak osszehasonlitaskent, azert meg lehet nezni Mbappet, akiben annyi egyenesseg volt, hogy mondta, hogy menni akar, de penzert, hogy a PSG ne kurjon ra, kapjon lovet, ha mar 18 evesen hitt benne es felkarolta. O legalabb halas.
Donnarumma nem is 18 eves kora ota volt a Milannal, hanem pisis kora ota. Ezek utan nem az a baj, hogy elmegy ingyen, hanem az, hogy hazudozik, hogy maradni akar, a Milan eletol egy szerzodest, amivel a liga egyik legjobban kereso jatekosa lenne, majd hazudozni kezd, es kuldi Raiolat, aki meg alkudozni kezd, hogy penz. Mindekozben meg a gyerek ejjel es nappal eloadast tartott rola, hogy a Milan az otthona, o maradni akar barmi aron.
Itt a korites volt a gaz. Ha siman azt mondja, hogy szeretne tavozni, kuzdeni a BL-cimert, senkinek egy rossz szava nem lett volna ra.
Es igen, a sztori ismereteben jogos volt a futyules. Donnarummat teljesen meghulyitette Raiola.
Stez
Megjegyzem, hogy kövi nyártól él tudtommal Haaland és de Ligt kivásárlási záradéka, mit ad ég, mindkettőnek Raiola az ügynöke... 😀
több mint 4 éve
Szaúd-arábiai kezekbe került a Newcastle Utd.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mbokani újra gólt lőtt, végre győzelem 😀 Benin meg legyőzte idegenben Tanzániát.

több mint 4 éve
amúgy az ügynök Zahavi nálunk is letolta ezt Alabával. kíváncsi lennék, hogy a háttérben Uli meg Kalle mit gondol, mert nálunk is jött minden elvárással (h ő csak középpályán hajlandó játszani ...) aztán meg balbunkó maradt belőle Madridban is. nálunk sztem a vezetőségen múlt, hogy viszonylag békében váltunk el tőle.Az sem zavar, hogy a penzt valasztotta. A szarkavarasa, hazudozasa es Raiola szinten szarkavarasa miatt lett ennyire tre az egesz. Nem veletlenul futyultek ki a szurkolok. Nem csak a Milan-szimpatizansok oltottak.Próbáltam én, de annyi van meg, hogy a pénzt választotta a Milan helyett. Ezen kívül volt más ? 😀Nem zavar, hogy elment a Milanbol, annak a modja volt az alja. Javaslom, olvass utana, ha erdekel.Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
warr_b
En addig elkezdem kielemezni Southgate-et, plusz az elmaradt Eb-donto bunteteseket, illetve azt, hogy mennyire magyar a Fradi. Studio.
Stez
Toca
Csak osszehasonlitaskent, azert meg lehet nezni Mbappet, akiben annyi egyenesseg volt, hogy mondta, hogy menni akar, de penzert, hogy a PSG ne kurjon ra, kapjon lovet, ha mar 18 evesen hitt benne es felkarolta. O legalabb halas.
Donnarumma nem is 18 eves kora ota volt a Milannal, hanem pisis kora ota. Ezek utan nem az a baj, hogy elmegy ingyen, hanem az, hogy hazudozik, hogy maradni akar, a Milan eletol egy szerzodest, amivel a liga egyik legjobban kereso jatekosa lenne, majd hazudozni kezd, es kuldi Raiolat, aki meg alkudozni kezd, hogy penz. Mindekozben meg a gyerek ejjel es nappal eloadast tartott rola, hogy a Milan az otthona, o maradni akar barmi aron.
Itt a korites volt a gaz. Ha siman azt mondja, hogy szeretne tavozni, kuzdeni a BL-cimert, senkinek egy rossz szava nem lett volna ra.
Es igen, a sztori ismereteben jogos volt a futyules. Donnarummat teljesen meghulyitette Raiola.
Stez
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az sem zavar, hogy a penzt valasztotta. A szarkavarasa, hazudozasa es Raiola szinten szarkavarasa miatt lett ennyire tre az egesz. Nem veletlenul futyultek ki a szurkolok. Nem csak a Milan-szimpatizansok oltottak.Próbáltam én, de annyi van meg, hogy a pénzt választotta a Milan helyett. Ezen kívül volt más ? 😀Nem zavar, hogy elment a Milanbol, annak a modja volt az alja. Javaslom, olvass utana, ha erdekel.Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
warr_b
Stez
Toca
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
futyulni kell es kesz.Próbáltam én, de annyi van meg, hogy a pénzt választotta a Milan helyett. Ezen kívül volt más ? 😀Nem zavar, hogy elment a Milanbol, annak a modja volt az alja. Javaslom, olvass utana, ha erdekel.Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
warr_b
Stez
Toca
több mint 4 éve
Próbáltam én, de annyi van meg, hogy a pénzt választotta a Milan helyett. Ezen kívül volt más ? 😀Nem zavar, hogy elment a Milanbol, annak a modja volt az alja. Javaslom, olvass utana, ha erdekel.Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
warr_b
Stez
több mint 4 éve
Nem zavar, hogy elment a Milanbol, annak a modja volt az alja. Javaslom, olvass utana, ha erdekel.Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
warr_b
több mint 4 éve
Csak annyit az, ahogyan eljött... még nekem se kellene a Juvéba, pedig Buffonnak nagyon nincsen meg az utóda.. .Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
több mint 4 éve
plusz az elmaradt EB döntő büntetések és mennyire magyar a fradi téma hiányzott mostanában még.Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Gyere Stez 😃😃😃Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca
warr_b
több mint 4 éve
Ó bazmeg, kiengedted a szellemet a palackból...Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
Toca

több mint 4 éve
Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Egyébként őt miért utálod ennyire? Mármint értem hogy eljött a Milanból, de valami alja dolgot is csinált?
Stez
több mint 4 éve
Meg biza. Valogatott vagy klubcsapat, Donnarumma az Donnarumma. Szerintem mar annak is orulhet, hogy csak ennyit kapott. 😀Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕megeri futyulni, mikor a valogatottban jatszik.
Stez
sztem mondjon le.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Olvasva az ismételt megnyilatkozását, belátom Neked van igazad…Kaszinós megint nagyot ment a sajtótájékoztatón…Xanaxra ivott, na. A legjobbakkal is előfordul.
Abban az 5-6 percben benne van minden a magyar foci belterjes mocsarából. 🤬🤮
Sinisa
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕megeri futyulni, mikor a valogatottban jatszik.
Stez
sztem mondjon le.
több mint 4 éve
Cegeny Donnarumma, sirva fakadt, miutan kifutyultek Milanoban. 😕Ugy sajnalom, pedig nem is tett semmi olyat, amivel erre raszolgalt.