Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
jaa elsőre azt hittem hogy a nyújtott bal láb miattMegalázás címén. Ment itt pár napja az esernyő cseles sztori...miért?Ez piros lap nem?
Szegény Zaniolo 😀
Kenny
gordon
Negritis
Ironizáltam mert én az ilyen mozdulatok/cselek miatt szerettem meg a focit....
gordon
amúgy ezek a mozdulatok alapvetően indokoltak és nem is alázzák az ellenfelet, sztem
de nekem sincs ilyenekkel bajom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Beszédert kapta a sárgát, az esernyőcsel után bedobás jött.Megalázás címén. Ment itt pár napja az esernyő cseles sztori...miért?Ez piros lap nem?
Szegény Zaniolo 😀
Kenny
gordon
Negritis
gordon
több mint 4 éve
Megalázás címén. Ment itt pár napja az esernyő cseles sztori...miért?Ez piros lap nem?
Szegény Zaniolo 😀
Kenny
gordon
Negritis
több mint 4 éve
miért?Ez piros lap nem?
Szegény Zaniolo 😀
Kenny
gordon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szomorúságukban otthon maradtak.Csaba - Dió 2-2Itt már csak énszereztemalegtöbbpontot Szabolcs segíthet, attól tartok.Ne bosszants, kb az összes csapatom kikapott a hétvégén 😬😄Feljutás vagy bennmaradás a cél?Megvertük a Vasast! 👍Grat.
nagir
warr_b
csebi
warr_b
Bálesz
Schindler Szabolcs: – Nagyon jól felkészültünk az ellenfélből. Tudom, hogy a fél város szomorú. Ki kellett volna végezni az ellenfelet. Nagyon kevés ember gondolta, hogy ilyen jó meccset játszunk, de én tudtam. Amíg bírták fizikálisan a játékosok, addig mindent megvalósítottak, a csapat azt csinálta, amit kértem tőle.
(szerk.: 1060 néző)
😀 😀 😀
#JC6
több mint 4 éve
Csaba - Dió 2-2Itt már csak énszereztemalegtöbbpontot Szabolcs segíthet, attól tartok.Ne bosszants, kb az összes csapatom kikapott a hétvégén 😬😄Feljutás vagy bennmaradás a cél?Megvertük a Vasast! 👍Grat.
nagir
warr_b
csebi
warr_b
Bálesz
Schindler Szabolcs: – Nagyon jól felkészültünk az ellenfélből. Tudom, hogy a fél város szomorú. Ki kellett volna végezni az ellenfelet. Nagyon kevés ember gondolta, hogy ilyen jó meccset játszunk, de én tudtam. Amíg bírták fizikálisan a játékosok, addig mindent megvalósítottak, a csapat azt csinálta, amit kértem tőle.
(szerk.: 1060 néző)
😀 😀 😀
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Itt már csak énszereztemalegtöbbpontot Szabolcs segíthet, attól tartok.Ne bosszants, kb az összes csapatom kikapott a hétvégén 😬😄Feljutás vagy bennmaradás a cél?Megvertük a Vasast! 👍Grat.
nagir
warr_b
csebi
warr_b

több mint 4 éve
Ne bosszants, kb az összes csapatom kikapott a hétvégén 😬😄Feljutás vagy bennmaradás a cél?Megvertük a Vasast! 👍Grat.
nagir
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Feljutás vagy bennmaradás a cél?Megvertük a Vasast! 👍Grat.
nagir
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Megvertük a Vasast! 👍Grat.
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Megvertük a Vasast! 👍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
azért jó hogy nyert a Lazio, egy farkast nem lehetett volna behozni az Olimpicóba
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az négy nap múlva lesz. Nehogy már ennyire kelljen spórolni, hogy hazai pályán kb semmi nem látszik a 75 percnyi emberelőnyből. Sőt, majdnem ki is egyenlített az Újpest. Ez a lötyögés egy Mezőkövesd ellen is kicsapná a biztosítékot, de a lilák ellen hatványozottan.Nem, ez a pihenés volt a Betis-meccsre.Nem is értettem a kapcsolatot 😀Jaj nem ide akartam!És azért nem tizenegyes? 😀 A kézzel kiütött labda is biztos ezért nem volt tizi az első félidőben, ugye? Mi a f.sz köze van ehhez a dobálásnak?Azért az több mint érdekes h van kontakt mégis sárga muesesert …Megdobálták az újpestit amikor szöglethez ment elvégezni...
csebi
nagir
Bálesz
nagir
Amúgy győzelem ide vagy oda, ez a mai a legalja volt.
Bálesz
Charlie Firpo

több mint 4 éve
nem hiszem hogy Arteta a jövő, de ez a mai nagyon ott volt, védelembe jó Tomiyasu és hogy Gabriel felépült, és a kontrák is jól össze voltak rakva. Grat a csapatnak 😊COYG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Ramsdale jó kis fogás volt 😊
több mint 4 éve
Nem, ez a pihenés volt a Betis-meccsre.Nem is értettem a kapcsolatot 😀Jaj nem ide akartam!És azért nem tizenegyes? 😀 A kézzel kiütött labda is biztos ezért nem volt tizi az első félidőben, ugye? Mi a f.sz köze van ehhez a dobálásnak?Azért az több mint érdekes h van kontakt mégis sárga muesesert …Megdobálták az újpestit amikor szöglethez ment elvégezni...
csebi
nagir
Bálesz
nagir
Bálesz
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Inkább soha többé ne kerüljünk emberelőnybe, mert katasztrófa, amit ilyenkor játszunk.Kb le kellett volna rendezni két góllal az első negyedórában a második félidőben …Nem is értettem a kapcsolatot 😀Jaj nem ide akartam!És azért nem tizenegyes? 😀 A kézzel kiütött labda is biztos ezért nem volt tizi az első félidőben, ugye? Mi a f.sz köze van ehhez a dobálásnak?Azért az több mint érdekes h van kontakt mégis sárga muesesert …Megdobálták az újpestit amikor szöglethez ment elvégezni...
csebi
nagir
Bálesz
nagir
Bálesz
csebi

több mint 4 éve
Kb le kellett volna rendezni két góllal az első negyedórában a második félidőben …Nem is értettem a kapcsolatot 😀Jaj nem ide akartam!És azért nem tizenegyes? 😀 A kézzel kiütött labda is biztos ezért nem volt tizi az első félidőben, ugye? Mi a f.sz köze van ehhez a dobálásnak?Azért az több mint érdekes h van kontakt mégis sárga muesesert …Megdobálták az újpestit amikor szöglethez ment elvégezni...
csebi
nagir
Bálesz
nagir
Bálesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem is csodálom elég wtfra sikerült!🤣Nem is értettem a kapcsolatot 😀Jaj nem ide akartam!És azért nem tizenegyes? 😀 A kézzel kiütött labda is biztos ezért nem volt tizi az első félidőben, ugye? Mi a f.sz köze van ehhez a dobálásnak?Azért az több mint érdekes h van kontakt mégis sárga muesesert …Megdobálták az újpestit amikor szöglethez ment elvégezni...
csebi
nagir
Bálesz
nagir
Bálesz
Legalja volt, de kollektíven....

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nem is értettem a kapcsolatot 😀Jaj nem ide akartam!És azért nem tizenegyes? 😀 A kézzel kiütött labda is biztos ezért nem volt tizi az első félidőben, ugye? Mi a f.sz köze van ehhez a dobálásnak?Azért az több mint érdekes h van kontakt mégis sárga muesesert …Megdobálták az újpestit amikor szöglethez ment elvégezni...
csebi
nagir
Bálesz
nagir

több mint 4 éve
Megdobálták az ujpestit amikor ment szögletet elvégezni!Na bezárjak az Albertet is...Mi volt?
nagir
csebi

több mint 4 éve
Jaj nem ide akartam! Siettem, csak az néztem, hogy csebi kérdezt... Válaszoltam Neki, de nem arra a hszra!! Bocsánat!!!És azért nem tizenegyes? 😀 A kézzel kiütött labda is biztos ezért nem volt tizi az első félidőben, ugye? Mi a f.sz köze van ehhez a dobálásnak?Azért az több mint érdekes h van kontakt mégis sárga muesesert …Megdobálták az újpestit amikor szöglethez ment elvégezni...
csebi
nagir
Bálesz
Szerkesztette: nagir