Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Amúgy beszéljetek azokról akik igazi eselyt szalaszthattak el ma, pl wales vagy svédorszag
davemayer
vagy örményország
Löfli
Na pláne

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 005
Azért látszik a különbség Rossi és Sousa között..
#JC6
Birom hogy minden egyes hszedben ekézed, de még akkor is amikor jó eredmény volt. Milyen személyes okból rühelled őt ennyire?
davemayer
Szerintem nem jó edző, középszerű, öntelt és borzasztóan makacs, ami miatt rendre rosszul cserél és rácseszünk, ennyi.

Tessék:

“ Tisztáznom kell, ki az, aki hajlandó végrehajtani, amit kérek, akár taktikailag, akár hozzáállásban. A következő kerethirdetéskor ne kérdezzék, ki miért maradt ki, mert aki nem teljesíti, amit kérek, azt nem hívom be. Három napja beszélek a fiúk lelkére. Vagy megteszik, amit kérek, vagy nem hívom be őket, vagy én távozom. Letojom a klubokat. Persze, tiszteletben kell tartani az egyesületek kéréseit, de a játékosoknak, ha itt vannak, a válogatottra kell koncentrálniuk..”

Nevetséges. De befejezem.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 647 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Amúgy beszéljetek azokról akik igazi eselyt szalaszthattak el ma, pl wales vagy svédorszag
davemayer
vagy örményország

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 110
Vagy az albánok elleni hazai meccs dönt hogy sikerül e harmadiknak lenni pl az EB csoport besorolás miatt.
Egyenesen még nem sikerült kijutni, csak az átvariálások utàn a pótselejtezőknek meg a kamu ligáknak köszönhetően lett meg az EB esély, ami korábban elképzelhetetlen volt.
Nem fejlődni kellett hozzá, csak létszámot emelni.
A harmadik, negyedik helyek megvoltak korábban is, most ehhez pl Le kellene ehhez győzni Albániát, ahhoz pedig gólt, gólokat kellene szerezni ellenük.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 364 — #NoStress
Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.
Amúgy meg 2 pont a hátrányunk a pótselejtezős helyért úgy hogy még mindkét válogatott ellen játszunk. Bravúr lenne, de sztem senki sem gondolta előzetesen hogy van esély vb-re, komoly összeget mernék tenni rá hogy a jelenlegi selejtezős rendszerrel a kövi 40 évben sem jutunk ki. Nekünk az eb részvétel kell, a vb-selejtezőkön meg bátran lehet építeni a csapatot.
davemayer
Ja 2 pont a hátrány, de mi még játszunk a Wembleyben, még a lengyeleknek az Andorra, Albánia, San Marino trió van hátra.
Heisman
Úgyis a lengyel meccs dönt, az angolok elleni az az angoloknak már tétnélküli lesz.
Ha verjük Varsóban a lengyeleket miénk a 2.hely, ha nem, akkor nem.
A többi meccs csak megágyaz ennek.
Sobri Jóska
Varjal még, jelen állás szerint Albánia is előttünk van és hogyha Andorra ellen így játszottunk otthon, mi lesz majd ellenük?
#JC6
Honnan tudjam? Gondolom nyerünk vért izzadva.
Ritka, hogy egy, a mi szintünkön lévő csapatot egyszer ne verjünk meg két meccsből, de annyi az állításom, hogy akárhogy alakulnak a meccsek, Anglia viszi a csoportot, és mi vagyunk a másodikok, ha nyerünk Lengyelországban, és nem mi vagyunk, ha nem nyerünk.

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez a 6 nap kurva szar volt. De ettől Rossi nem lett rosszabb edző.

Ami biztos h ma jobban bebasztam mint az angolok ellen, másrészt jobb volt a szurkolás ma. Harmadrészt valaki elkezdte a verseny utcában üvölteni a Jasztin Filc rigmust.
több mint 4 éve
Amúgy tényleg abba kellene hagyni ezt a számolgatást, ez a selejtező megdöglött. Én már a lengyelek elleni 3-3nál ezt mondtam, azóta nem lett jobb a helyzet. Engedjétek el sztem, itt már nincs értelme a számolgatásnak, bravúrokkal lett volna eleve esély bármire a sima selejtezők során.

Engem sokkal jobban bánt Ausztria szereplése 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
#JC6
Birom hogy minden egyes hszedben ekézed, de még akkor is amikor jó eredmény volt. Milyen személyes okból rühelled őt ennyire?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amúgy meg 2 pont a hátrányunk a pótselejtezős helyért úgy hogy még mindkét válogatott ellen játszunk. Bravúr lenne, de sztem senki sem gondolta előzetesen hogy van esély vb-re, komoly összeget mernék tenni rá hogy a jelenlegi selejtezős rendszerrel a kövi 40 évben sem jutunk ki. Nekünk az eb részvétel kell, a vb-selejtezőkön meg bátran lehet építeni a csapatot.
davemayer
Ja 2 pont a hátrány, de mi még játszunk a Wembleyben, még a lengyeleknek az Andorra, Albánia, San Marino trió van hátra.
Heisman
Úgyis a lengyel meccs dönt, az angolok elleni az az angoloknak már tétnélküli lesz.
Sobri Jóska
Varjal még, jelen állás szerint Albánia is előttünk van és hogyha Andorra ellen így játszottunk otthon, mi lesz majd ellenük?
több mint 4 éve
davemayer
Heisman

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
davemayer

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 110
Azért az várható volt, hogy Sousa meg ez a lengyel keret az nem lesz futottak még kategória.

Nem igazán látszik hogy 3 év múlva az EB-n ki fog majd játszani.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Azért nagyon hamar nagyon mélyre sikerült ásni magunkat az EB utáni eufóriából...

Ki a faszom érti ezt

Ma is volt egy nagyon jó 20 perc, azt hittem lesz vagy 8 a vége, aztán vmi borzalom, benny hill jelenetek tömkelege.
gabokocka
Szerintem sima normáleloszlás.
Van Európában vagy 20-25 olyan csapat, akik egymástól nem nagyon különböznek, bármelyik az "A" formájában elkaphatja bármelyiket, ha az a "C" formájában van, így nyerhettünk törökök, szerbek, izlandiak ellen, és kaphattunk ki az albánoktól, szlovákoktól, és egyaránt verhettük is és ki is kaphatunk Walestől, Horvátországtól.
És mivel mondjuk 3 év alatt van 15-20 ilyen kvázi ki-ki meccs, ez nem úgy valósul meg, hogy szépen egyszer nyerünk, egyszer vesztünk sormintává áll össze, hanem lesz pár szopó meccs zsinórban és pár győztes meccs, ahogy arra a normáleloszlás predesztinál.
De attól még ott vagyunk az európai második vonalban a topcsapatok mögött uszkve 20-25 másik csapattal egyaránt.
És ezek közül egyik csapat se tudja konstans módon az "A" formáját hozni, de képességek és lehetőségek alapján már a második vonalba felzárkóztunk a korábbi évek harmadvonalából.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 742
Azért nagyon hamar nagyon mélyre sikerült ásni magunkat az EB utáni eufóriából...

Ki a faszom érti ezt
gabokocka
2016-ban is ez volt.
Az éjjelnemérhetvéget után jött is egy kellemes feröeri 0-0.

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
A sport1en nézem hegyi ivánt és biztos vagyok benne, hogy ez nem burlesque. Megérdemli a sport tv, hogy kimúljon

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Szoboszlai előtt Schön nyilatkozott? Mindegy is, az a fiúcska hozzon nekem is ekit! 😁
több mint 4 éve
Második félidő katasztrófa. Nem hittem volna, hogy az albán meccs után ilyet fogok írni…
Lang, Gazdag, Sallói kuka. Iszonyat!
Kemény volt a vége, Andorra “beszorított”, óriási füttykoncertet kaptak a srácok…
Sajnos egy helyben topogunk és fogunk is még egy darabig.
Ez a Rossi képtelen cserélni. Hihetetlen..
Ebbe a csoportban, féltáv után örülni fogok a 3.helynek, ilyen meccsek után..
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 712 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
12 pontból legalább 7 vagy 9 pont kellene esetleg a csoport második helyre....
Itthon ütni Albániát és San Marinót....
Idegenben

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 977
davemayer
bárcsak látnám, hogy épül a csapat...de ez a meccs leépülés volt inkább a 20. perctől
Vagy lehet így akarjuk összezavarni Albániát
több mint 4 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM
Andorra nem tud szimpatikus kiscsapat lenni, akkora cigányok, mindenkibe belerugnak, allandoan szineszkednek, rettenetes troger csapat
gabokocka
A déli temperamentum és a magashegyi kecskeb*szók faragatlansaganak elegyétől mit vársz? 😊

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 281 — Keep pounding
Andorra nem tud szimpatikus kiscsapat lenni, akkora cigányok, mindenkibe belerugnak, allandoan szineszkednek, rettenetes troger csapat

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 964 — The Mathematician

Ki a faszom érti ezt

Ma is volt egy nagyon jó 20 perc, azt hittem lesz vagy 8 a vége, aztán vmi borzalom, benny hill jelenetek tömkelege.
gabokocka

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!