Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Na pláneAmúgy beszéljetek azokról akik igazi eselyt szalaszthattak el ma, pl wales vagy svédorszagvagy örményország
davemayer
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem nem jó edző, középszerű, öntelt és borzasztóan makacs, ami miatt rendre rosszul cserél és rácseszünk, ennyi.Azért látszik a különbség Rossi és Sousa között..Birom hogy minden egyes hszedben ekézed, de még akkor is amikor jó eredmény volt. Milyen személyes okból rühelled őt ennyire?
#JC6
davemayer
Tessék:
“ Tisztáznom kell, ki az, aki hajlandó végrehajtani, amit kérek, akár taktikailag, akár hozzáállásban. A következő kerethirdetéskor ne kérdezzék, ki miért maradt ki, mert aki nem teljesíti, amit kérek, azt nem hívom be. Három napja beszélek a fiúk lelkére. Vagy megteszik, amit kérek, vagy nem hívom be őket, vagy én távozom. Letojom a klubokat. Persze, tiszteletben kell tartani az egyesületek kéréseit, de a játékosoknak, ha itt vannak, a válogatottra kell koncentrálniuk..”
Nevetséges. De befejezem.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Amúgy beszéljetek azokról akik igazi eselyt szalaszthattak el ma, pl wales vagy svédorszagvagy örményország
davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Amúgy beszéljetek azokról akik igazi eselyt szalaszthattak el ma, pl wales vagy svédorszag
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Vagy az albánok elleni hazai meccs dönt hogy sikerül e harmadiknak lenni pl az EB csoport besorolás miatt. Egyenesen még nem sikerült kijutni, csak az átvariálások utàn a pótselejtezőknek meg a kamu ligáknak köszönhetően lett meg az EB esély, ami korábban elképzelhetetlen volt.
Nem fejlődni kellett hozzá, csak létszámot emelni.
A harmadik, negyedik helyek megvoltak korábban is, most ehhez pl Le kellene ehhez győzni Albániát, ahhoz pedig gólt, gólokat kellene szerezni ellenük.
több mint 4 éve
Honnan tudjam? Gondolom nyerünk vért izzadva.Varjal még, jelen állás szerint Albánia is előttünk van és hogyha Andorra ellen így játszottunk otthon, mi lesz majd ellenük?Úgyis a lengyel meccs dönt, az angolok elleni az az angoloknak már tétnélküli lesz.Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.Ja 2 pont a hátrány, de mi még játszunk a Wembleyben, még a lengyeleknek az Andorra, Albánia, San Marino trió van hátra.
Amúgy meg 2 pont a hátrányunk a pótselejtezős helyért úgy hogy még mindkét válogatott ellen játszunk. Bravúr lenne, de sztem senki sem gondolta előzetesen hogy van esély vb-re, komoly összeget mernék tenni rá hogy a jelenlegi selejtezős rendszerrel a kövi 40 évben sem jutunk ki. Nekünk az eb részvétel kell, a vb-selejtezőkön meg bátran lehet építeni a csapatot.
davemayer
Heisman
Ha verjük Varsóban a lengyeleket miénk a 2.hely, ha nem, akkor nem.
A többi meccs csak megágyaz ennek.
Sobri Jóska
#JC6
Ritka, hogy egy, a mi szintünkön lévő csapatot egyszer ne verjünk meg két meccsből, de annyi az állításom, hogy akárhogy alakulnak a meccsek, Anglia viszi a csoportot, és mi vagyunk a másodikok, ha nyerünk Lengyelországban, és nem mi vagyunk, ha nem nyerünk.
több mint 4 éve
Ez a 6 nap kurva szar volt. De ettől Rossi nem lett rosszabb edző. Ami biztos h ma jobban bebasztam mint az angolok ellen, másrészt jobb volt a szurkolás ma. Harmadrészt valaki elkezdte a verseny utcában üvölteni a Jasztin Filc rigmust.
több mint 4 éve
Amúgy tényleg abba kellene hagyni ezt a számolgatást, ez a selejtező megdöglött. Én már a lengyelek elleni 3-3nál ezt mondtam, azóta nem lett jobb a helyzet. Engedjétek el sztem, itt már nincs értelme a számolgatásnak, bravúrokkal lett volna eleve esély bármire a sima selejtezők során. Engem sokkal jobban bánt Ausztria szereplése 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azért látszik a különbség Rossi és Sousa között..Birom hogy minden egyes hszedben ekézed, de még akkor is amikor jó eredmény volt. Milyen személyes okból rühelled őt ennyire?
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Varjal még, jelen állás szerint Albánia is előttünk van és hogyha Andorra ellen így játszottunk otthon, mi lesz majd ellenük?Úgyis a lengyel meccs dönt, az angolok elleni az az angoloknak már tétnélküli lesz.Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.Ja 2 pont a hátrány, de mi még játszunk a Wembleyben, még a lengyeleknek az Andorra, Albánia, San Marino trió van hátra.
Amúgy meg 2 pont a hátrányunk a pótselejtezős helyért úgy hogy még mindkét válogatott ellen játszunk. Bravúr lenne, de sztem senki sem gondolta előzetesen hogy van esély vb-re, komoly összeget mernék tenni rá hogy a jelenlegi selejtezős rendszerrel a kövi 40 évben sem jutunk ki. Nekünk az eb részvétel kell, a vb-selejtezőkön meg bátran lehet építeni a csapatot.
davemayer
Heisman
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Úgyis a lengyel meccs dönt, az angolok elleni az az angoloknak már tétnélküli lesz.Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.Ja 2 pont a hátrány, de mi még játszunk a Wembleyben, még a lengyeleknek az Andorra, Albánia, San Marino trió van hátra.
davemayer
Heisman
több mint 4 éve
Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.Ja 2 pont a hátrány, de mi még játszunk a Wembleyben, még a lengyeleknek az Andorra, Albánia, San Marino trió van hátra.
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azért látszik a különbség Rossi és Sousa között..
több mint 4 éve
Azért nagyon hamar nagyon mélyre sikerült ásni magunkat az EB utáni eufóriából...Szerintem sima normáleloszlás.
Ki a faszom érti ezt
Ma is volt egy nagyon jó 20 perc, azt hittem lesz vagy 8 a vége, aztán vmi borzalom, benny hill jelenetek tömkelege.
gabokocka
Van Európában vagy 20-25 olyan csapat, akik egymástól nem nagyon különböznek, bármelyik az "A" formájában elkaphatja bármelyiket, ha az a "C" formájában van, így nyerhettünk törökök, szerbek, izlandiak ellen, és kaphattunk ki az albánoktól, szlovákoktól, és egyaránt verhettük is és ki is kaphatunk Walestől, Horvátországtól.
És mivel mondjuk 3 év alatt van 15-20 ilyen kvázi ki-ki meccs, ez nem úgy valósul meg, hogy szépen egyszer nyerünk, egyszer vesztünk sormintává áll össze, hanem lesz pár szopó meccs zsinórban és pár győztes meccs, ahogy arra a normáleloszlás predesztinál.
De attól még ott vagyunk az európai második vonalban a topcsapatok mögött uszkve 20-25 másik csapattal egyaránt.
És ezek közül egyik csapat se tudja konstans módon az "A" formáját hozni, de képességek és lehetőségek alapján már a második vonalba felzárkóztunk a korábbi évek harmadvonalából.
több mint 4 éve
Azért nagyon hamar nagyon mélyre sikerült ásni magunkat az EB utáni eufóriából...2016-ban is ez volt.
Ki a faszom érti ezt
gabokocka
Az éjjelnemérhetvéget után jött is egy kellemes feröeri 0-0.
több mint 4 éve
A sport1en nézem hegyi ivánt és biztos vagyok benne, hogy ez nem burlesque. Megérdemli a sport tv, hogy kimúljon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szoboszlai előtt Schön nyilatkozott? Mindegy is, az a fiúcska hozzon nekem is ekit! 😁
több mint 4 éve
Második félidő katasztrófa. Nem hittem volna, hogy az albán meccs után ilyet fogok írni…Lang, Gazdag, Sallói kuka. Iszonyat!
Kemény volt a vége, Andorra “beszorított”, óriási füttykoncertet kaptak a srácok…
Sajnos egy helyben topogunk és fogunk is még egy darabig.
Ez a Rossi képtelen cserélni. Hihetetlen..
Ebbe a csoportban, féltáv után örülni fogok a 3.helynek, ilyen meccsek után..
több mint 4 éve
12 pontból legalább 7 vagy 9 pont kellene esetleg a csoport második helyre....Itthon ütni Albániát és San Marinót....
Idegenben
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.bárcsak látnám, hogy épül a csapat...de ez a meccs leépülés volt inkább a 20. perctől
davemayer
Vagy lehet így akarjuk összezavarni Albániát
több mint 4 éve
Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.Amúgy meg 2 pont a hátrányunk a pótselejtezős helyért úgy hogy még mindkét válogatott ellen játszunk. Bravúr lenne, de sztem senki sem gondolta előzetesen hogy van esély vb-re, komoly összeget mernék tenni rá hogy a jelenlegi selejtezős rendszerrel a kövi 40 évben sem jutunk ki. Nekünk az eb részvétel kell, a vb-selejtezőkön meg bátran lehet építeni a csapatot.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Andorra nem tud szimpatikus kiscsapat lenni, akkora cigányok, mindenkibe belerugnak, allandoan szineszkednek, rettenetes troger csapatA déli temperamentum és a magashegyi kecskeb*szók faragatlansaganak elegyétől mit vársz? 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Andorra nem tud szimpatikus kiscsapat lenni, akkora cigányok, mindenkibe belerugnak, allandoan szineszkednek, rettenetes troger csapat
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Azért nagyon hamar nagyon mélyre sikerült ásni magunkat az EB utáni eufóriából...
Ki a faszom érti ezt
Ma is volt egy nagyon jó 20 perc, azt hittem lesz vagy 8 a vége, aztán vmi borzalom, benny hill jelenetek tömkelege.
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!