Soccer
Kacsának tűnik.#ManchesterUnited quer Dominik Szoboszlai, do #RBLeipzig e pode pagar cerca de 55 milhões de euros para tirar o jogador do clube alemão. pic.twitter.com/zsW5YMMgJ3
— João Van Boysen (@BoysenJoao) April 26, 2021
Klaci79
#ManchesterUnited quer Dominik Szoboszlai, do #RBLeipzig e pode pagar cerca de 55 milhões de euros para tirar o jogador do clube alemão. pic.twitter.com/zsW5YMMgJ3
— João Van Boysen (@BoysenJoao) April 26, 2021
amúgy Nagelsmann hivatalos ára állítólag 15 misi és bónuszokkal együtt lehet 25.Ennek alapján 20-25
csebi
www.ran.de/fussball/bundesliga/news/neuer-bayern-trainer-die-netzreaktionen-zur-verpflichtung-von-julian-nagelsmann-119995
de amit Kele itt bejelent azért az kicsit más jellegűigen, sejtem, hogy más lesz, kíváncsi leszek mennyiben. köszi a többit, ránézek.
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
youtube-n ott szaniszló is sztem aki egész jókat csinál a farkasfalkávalsztem ez nem igaz. vannak igenis elég jó tartalmak akár podcast formájában (pl. Teljes terjedelem) akár youtube-n is (unibet csatornája pl). de kíváncsi leszek, hogy Kele mondjuk miben tud újat mutatni.nemtom hogy ez jó vagy sem, de várom 😀A trollfoci hasonló témájú hulladékával kell versenyezni, szóval nem magas a mérce 😊
Negritis
FLZOLI
csebi
soundcloudon sztem egész jó a lesen vagyunk
de amit Kele itt bejelent azért az kicsit más jellegű
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
sztem ez nem igaz. vannak igenis elég jó tartalmak akár podcast formájában (pl. Teljes terjedelem) akár youtube-n is (unibet csatornája pl). de kíváncsi leszek, hogy Kele mondjuk miben tud újat mutatni.A trollfoci hasonló témájú hulladékával kell versenyezni, szóval nem magas a mérce 😊Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
— Kele János (@janekk_) April 29, 2021
nemtom hogy ez jó vagy sem, de várom 😀
Negritis
FLZOLI
Nagy Tomi, etalon. Alma meg a kiraly 😀Hajrá Pásztó!!!Ahh, a nógrádi mennyei, nincs hozzá fogható... hiányzik 😃😃😃Hidd el nem olyan nagy baj az. 😀na ez egy tipikus nógrád megye hármas belépő volt,Az a baj hogy Kállót kizárták 😂
kálló-vanyarc, duplapiros az 5. percben, nagyon arra hajazott, csak ott volt végkifejlet is a belépő után
eaglesmcnabb
#JC6
Jobb esetben csak a kutyákat küldték rá a pályára ha gáz volt, rosszabb esetben pedig belerongyoltak ford transittal a közönségbe. Az elsőszámú gólfelelősük évekig egy kartali gyerek volt, neki is több sárgája volt mint gólja. 😀
eaglesmcnabb
#JC6
eaglesmcnabb
Ezt az aktivista újságíró stílusát utálom benne, de mégis nézem, vagy hallgatom.Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
Hajrá Pásztó!!!Ahh, a nógrádi mennyei, nincs hozzá fogható... hiányzik 😃😃😃Hidd el nem olyan nagy baj az. 😀na ez egy tipikus nógrád megye hármas belépő volt,Az a baj hogy Kállót kizárták 😂
kálló-vanyarc, duplapiros az 5. percben, nagyon arra hajazott, csak ott volt végkifejlet is a belépő után
eaglesmcnabb
#JC6
Jobb esetben csak a kutyákat küldték rá a pályára ha gáz volt, rosszabb esetben pedig belerongyoltak ford transittal a közönségbe. Az elsőszámú gólfelelősük évekig egy kartali gyerek volt, neki is több sárgája volt mint gólja. 😀
eaglesmcnabb
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Persze, ért hozzá, tanulta. Nekem inkább a Fb-os ámokfutásai nem tetszenek.De nem bírom ezt a Kelétnekem se szívem ügye, de azért tény hogy ért hozzá, trollfocis hülye gyerekekhez képest meg professzor, az egyértelmű 😀
#JC6
eaglesmcnabb
Úgy szólogat vissza néha, hogy én nem merném 😃 illetve ha ellenvéleményt kap, azonnal tilt embereket és töröl kommenteket..
Marci, aki a partizán arcaKi a meleg? Kele? 😃 vagy a partizán? 😃De nem bírom ezt a Kelétakkor íme az indok hogy miért ne nézd egy melegnek a csatornáját 😀
#JC6
Negritis
#JC6
Ahh, a nógrádi mennyei, nincs hozzá fogható... hiányzik 😃😃😃Hidd el nem olyan nagy baj az. 😀na ez egy tipikus nógrád megye hármas belépő volt,Az a baj hogy Kállót kizárták 😂
eaglesmcnabb
#JC6
eaglesmcnabb
De nem bírom ezt a Kelétnekem se szívem ügye, de azért tény hogy ért hozzá, trollfocis hülye gyerekekhez képest meg professzor, az egyértelmű 😀
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Ki a meleg? Kele? 😃 vagy a partizán? 😃De nem bírom ezt a Kelétakkor íme az indok hogy miért ne nézd egy melegnek a csatornáját 😀
#JC6
Negritis
Hidd el nem olyan nagy baj az. 😀na ez egy tipikus nógrád megye hármas belépő volt,Az a baj hogy Kállót kizárták 😂
eaglesmcnabb
#JC6
ha megnézed elég szépen bővül a partizánEz most valamiféle kollabb Marcival?Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
Willie Parker
vannak a marci kontentek, visszatért a feminista csaj
megjött az új csávó aki most csinált egy ker tv adást
jön kele...
Ez most valamiféle kollabb Marcival?Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
Érdekes lesz Janek műsorvezetői pozícióban, ő inkább az a típus, akinek mindenről van egy sarkos véleménye, amit nehezen tud magában tartani (én amúgy nagyon bírom).Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
De nem bírom ezt a Kelétakkor íme az indok hogy miért ne nézd egy melegnek a csatornáját 😀
#JC6
A trollfoci hasonló témájú hulladékával kell versenyezni, szóval nem magas a mérce 😊Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
RIPSzeretem ezeket az indexes linkeket.
index.hu/kultur/2021/04/29/trollfoci-komikus-halaleset-el-risitas/
dande
Komikus haláleset