Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Mostanra bírtam megnézni.
még nem néztem meg, de schiffer?!
Negritis
Eléggé nyögvenyelős volt.
Sok újat nem mondtak, pedig nem vagyok soccerkövető, de eléggé felszínes illetve unalmas adás lett, illetve amit Kele és a két vendég elmondott egy órában, azt 5-10 percben el lehetett volna. Mindkét vendég álmosítóan, érdektelenül darálta a mondanivalóját.
És legfőképpen olyan volt, mint egy kossuthrádiós beszélgetés a 80as évekből, némileg informatív, de kicsit sem szórakoztató.
több mint 4 éve
Látod, hogy nem. 😊az a 2 nem zárja ki egymást?Jó gyerek, Vasas-drukker.Szereti a futballt.
Negritis
Kampman
Sobri Jóska
mármint a vasas és a gyerek 😀
Negritis
több mint 4 éve
az a 2 nem zárja ki egymást?Jó gyerek, Vasas-drukker.Szereti a futballt.
Negritis
Kampman
Sobri Jóska
mármint a vasas és a gyerek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jó gyerek, Vasas-drukker.Szereti a futballt.
Negritis
Kampman
több mint 4 éve
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/04/24/a-red-star-futballklub-tortenete-parizs/annak idejen mikor 96-ban a vasassal kiutaztunk egy franciaorszagi tornara a csapatokat bemutato fuzetben,nem tudtam oket hova rakni. red star? nem szerbek?
😀
több mint 4 éve
hidd el, nb1-ben azt megoldják 😉tehát ha a Honvéd nyer a Promontor utcában vasárnap, akkor a Diósgyőr mindentől függetlenül kiesik?matematikailag még a zete is kieshet, de ahhoz azért a 16 gólos gólkülönbség különbözetet le kéne dolgozni, szóval ha úgy nézem igen
slowmotion
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
tehát ha a Honvéd nyer a Promontor utcában vasárnap, akkor a Diósgyőr mindentől függetlenül kiesik?matematikailag még a zete is kieshet, de ahhoz azért a 16 gólos gólkülönbség különbözetet le kéne dolgozni, szóval ha úgy nézem igen
slowmotion
több mint 4 éve
tehát ha a Honvéd nyer a Promontor utcában vasárnap, akkor a Diósgyőr mindentől függetlenül kiesik?
több mint 4 éve
mi van mankeszterben??? 2-1-re még a Roma vezetett mikor átkapcsoltam egy picit az MLB-ről, azt most megint vissza, teljes ledöbbenés! 6-2* megint
angolok
és az ágyusok is szépítettek, simán lehet* angol 4-es döntő így!
NB2
több mint 4 éve
mi van mankeszterben??? 2-1-re még a Roma vezetett mikor átkapcsoltam egy picit az MLB-ről, azt most megint vissza, teljes ledöbbenés! 6-2angolok
és az ágyusok is szépítettek, simán lehet angol 4-es döntő így!
több mint 4 éve
Mirante, te szemétTippmikszűt 😔
Kampman
több mint 4 éve
Ha jóindulatúan akarunk fogalmazni, akkor nagyon jó az Európa Ligában.A MU-é kicsit. Azt tudtam hogy a Villarreal egész jól játszott az elmúlt időben. Emery meg jó abban hogyan kúrja ketté az Arsenalt...2 angol csapat ég az EL-ben eddigbármelyik meglep?
Heisman
Negritis
Heisman
több mint 4 éve
A MU-é kicsit. Azt tudtam hogy a Villarreal egész jól játszott az elmúlt időben. Emery meg jó abban hogyan kúrja ketté az Arsenalt...2 angol csapat ég az EL-ben eddigbármelyik meglep?
Heisman
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
2 angol csapat ég az EL-ben eddigbármelyik meglep?
Heisman
több mint 4 éve
2 angol csapat ég az EL-ben eddig
több mint 4 éve
Jó lesz ez a spanyol bajnoki hajrá, 4 csapat esélyes a bajnoki címre, melyik fogja kevésbé elszúrni 😊remélem a sevilla valahogy behúzza
NB2
még akkor is ha joaquín miatt anno a betis szimpatikus volt 😀
több mint 4 éve
Jó lesz ez a spanyol bajnoki hajrá, 4 csapat esélyes a bajnoki címre, melyik fogja kevésbé elszúrni 😊
több mint 4 éve
Kb 😊 legalább még így is mi kezünkben a sorunk, talán nem szúrjuk el.... . 😊Átvesszük a vezetést mi... ahogy azt Juliska elképzeli... 2. félidőben Messi megint nettó emberhátrány volt.. . francnak kellett hülye PSG ajánlatot megint előhúzni, azt hittem már megvan a 3 év hosszabítás...21x odds volt meccs előtt a Granadára, a félidő H vége V gondolom valahol 1-200 között.
dande
Ma is csökkent az adósság a katariak felé 😀
Kenny
Illetve a franba így már nem, a Margitnak megint bukni kellene egyet grrr😕
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Átvesszük a vezetést mi... ahogy azt Juliska elképzeli... 2. félidőben Messi megint nettó emberhátrány volt.. . francnak kellett hülye PSG ajánlatot megint előhúzni, azt hittem már megvan a 3 év hosszabítás...21x odds volt meccs előtt a Granadára, a félidő H vége V gondolom valahol 1-200 között.
dande
Ma is csökkent az adósság a katariak felé 😀
több mint 4 éve
Átvesszük a vezetést mi... ahogy azt Juliska elképzeli... 2. félidőben Messi megint nettó emberhátrány volt.. . francnak kellett hülye PSG ajánlatot megint előhúzni, azt hittem már megvan a 3 év hosszabítás...
több mint 4 éve
Pique is csak pofazni tud. Remelem ev vegen erdemei elismerese mellett elhuz Barcelonabol.