Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Huh, nehéz szülés volt, de bent maradt a Honvéd a Mennyeiben. Most már lehet nekiállni takarítani a keretet, edzői stábot és pár embert a csapatvezetésből is. Ha nem teszik ezt meg a nyáron, jövőre nem lesz ilyen szerencsénk. Komoly önvizsgálatra lenne most szükség.
több mint 4 éve
Nem irigylem most a Diosgyori jatekosokat.Gyakorlatilag vadaszni fognak rajuk amig vege nincs a szezonnak.
több mint 4 éve
diók meg az NB2-be
több mint 4 éve
Horváth Feri bennmaradt.A Diósgyőr évek óta játszott a tűzzel, utolsó fordulóban bennmaradva, más csapatok eredményeire hagyatkozva. Most az utolsó forduló hazai pályán, kíváncsi leszek a szurkolóikra, kb. a tavalyi debreceni jelenet ismétlése várható.
Pártszempotból valószínűleg így van ez jól, már csak abból is erre következtetek, hogy Jenő nagyon látványosan szurkol a Honvédnak.
több mint 4 éve
MB3, jövünk!
több mint 4 éve
"Nézőtéri rendbontás miatt később kezdődik. Zártkapus mérkőzés"Dr. Thorton Pool sem mondhatta volna szebben!😉🤣
Micsoda oximoron 😁
davemayer

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
"Nézőtéri rendbontás miatt később kezdődik. Zártkapus mérkőzés" Micsoda oximoron 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ja most írták hogy a united szimpatizánsok kész tényként kezelték a magyar ellenzék azon kérését hogy a stadionokban legyenek az oltópontok. Mostanra már tisztázódott a helyzet és egy halk "giurcani fuck you" morajlással elhagyták a pályátPfizer vakcinát akarnak nem kell nekik az Astra mert vérrögöt okoz.Meg még mindg a balhé.... Semmi értelme... 😕Miért balhéznak amúgy azt lehet tudni? Szuper liga, vagy ott is csak oltással lehetne meccsre menni vagy valami más?
dande
kapitnono
Most jöttek rá hogy nem mindegyik vakcina ugyan olyan jó.
VvAlekosz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pfizer vakcinát akarnak nem kell nekik az Astra mert vérrögöt okoz.Meg még mindg a balhé.... Semmi értelme... 😕Miért balhéznak amúgy azt lehet tudni? Szuper liga, vagy ott is csak oltással lehetne meccsre menni vagy valami más?
dande
kapitnono
Most jöttek rá hogy nem mindegyik vakcina ugyan olyan jó.
több mint 4 éve
Amugy is ruhelltek mindig is a tulajt, a szuperliga volt az utolso csepp a poharban. Allitolag Ted Lassot kovetelik klub elere.Meg még mindg a balhé.... Semmi értelme... 😕Miért balhéznak amúgy azt lehet tudni? Szuper liga, vagy ott is csak oltással lehetne meccsre menni vagy valami más?
dande
kapitnono
több mint 4 éve
Meg még mindg a balhé.... Semmi értelme... 😕Miért balhéznak amúgy azt lehet tudni? Szuper liga, vagy ott is csak oltással lehetne meccsre menni vagy valami más?
dande

több mint 4 éve
Meg még mindg a balhé.... Semmi értelme... 😕
több mint 4 éve

Így fest az Old Traffordot! Lehet nem lesz derbi.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
youtube.com/watch?v=xxJekTa3LqQ&feature=share
még nem néztem meg, de schiffer?!
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szurkolótársaink!A hétvégén valószínűleg visszatérhet az élet a magyar lelátókra!
A mérkőzések látogatása ugyan a védettségi igazolványhoz kötött a 18 éven felüliek számára, de egyéb más korlátozás nem vonatkozik a mérkőzésekre, így akár a teljes befogadóképesség kihasználható.
A Ferencváros tábora, a szurkolói csoportok tagjai között sokan sajnos még nem jutottak hozzá a védettségi igazolványokhoz, így akármennyire is szeretnénk mindannyian együtt visszatérni, erre egyelőre nincs lehetőségünk.
Mindezek fényében a csoportok közös álláspontja, hogy az utolsó két mérkőzésre drapériákkal, szervezett formában nem térünk vissza a lelátóra. Szervezett szurkolás nem lesz.
Természetesen “egyénileg” mindenki részt vehet a találkozókon, szurkolhat a 32x Bajnok Csapatnak!!
A következő szezon startjáig reméljük mindenki megszerezheti a védettséget és a Tábor teljes egészében, együtt térhet vissza a lelátóra!
B-Közép
FERENCVÁROS
több mint 4 éve
Sztem a fő hangadóknak nincs igazolványa, ennyi.Némi kétkedéssel fogadom, hogy a Fradi-szurkerek kemény magja annyira felelősségteljesen gondolkodik, hogy inkább otthon marad, mert még korainak érzi a stadionnyitást. Aztán lehet, hogy én vagyok túlságosan gyanakvó.Vannak itt insider fradisták? Tudja valaki, hogy miért nem ment ki a "B-közép" a Mezőkövesd elleni meccsre? (A hivatalos indoklást én is tudom.)Van nem hivatalos is?
nagylaza
Toca
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Némi kétkedéssel fogadom, hogy a Fradi-szurkerek kemény magja annyira felelősségteljesen gondolkodik, hogy inkább otthon marad, mert még korainak érzi a stadionnyitást. Aztán lehet, hogy én vagyok túlságosan gyanakvó.Vannak itt insider fradisták? Tudja valaki, hogy miért nem ment ki a "B-közép" a Mezőkövesd elleni meccsre? (A hivatalos indoklást én is tudom.)Van nem hivatalos is?
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
Vannak itt insider fradisták? Tudja valaki, hogy miért nem ment ki a "B-közép" a Mezőkövesd elleni meccsre? (A hivatalos indoklást én is tudom.)Van nem hivatalos is?
nagylaza
több mint 4 éve
Vannak itt insider fradisták? Tudja valaki, hogy miért nem ment ki a "B-közép" a Mezőkövesd elleni meccsre? (A hivatalos indoklást én is tudom.)
több mint 4 éve
Medical inquest: Maradona's care 'deficient and reckless' before deathLehet, hogy kontár orvosok voltak körülötte, de azért bármennyire fájdalmas is, ő lényegében saját magát nyírta ki az életvitelével.
www.thescore.com/us_fed/news/2164719
😕
dande
több mint 4 éve
Medical inquest: Maradona's care 'deficient and reckless' before deathwww.thescore.com/us_fed/news/2164719
😕
több mint 4 éve
Azért az kemény lenne ha Fidel nyerne meg a bajnokságot az Atletinek 😊 nem az igazi ez a Madrid most tavasszal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Belenéztem a ZTE-Kisvárda rangadóba. Már nem annyira követem a gurulós focit, szeretném megkérdezni: mikor hozta az MLSZ azt a szabályt, hogy saját csapattárshoz egymás után legfeljebb kétszer szabad passzolni?Az a baj, hogy már kb. 20-30 éve...
nagylaza
több mint 4 éve
Belenéztem a ZTE-Kisvárda rangadóba. Már nem annyira követem a gurulós focit, szeretném megkérdezni: mikor hozta az MLSZ azt a szabályt, hogy saját csapattárshoz egymás után legfeljebb kétszer szabad passzolni?