Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Összesen 6 idény az NB1-ben 7 csapattal , 7 kiesés, igazi legenda. 1990/91 Volán SC
1993/94 Haladás
1993/94 MTK
1994/95 Sopron
1996/97 Csepel
1999/00 Szeged
2004/05 Nyíregyháza
A további története sem ismeretlen a foci és a bűnügyi hírek szerelmeseinek.
Tudjuk ki ő?
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Előttük csak Madridban csinált őrültekházát. A Portótól és az Intertől is BL-cím után jött el, pedig mindkét helyen marasztalták volna, a Chelsea-t az első kirúgásakor jobb állapotban hagyta ott, mint ahogy átvette.Meg előttük is az összes többit. Érthetetlen, hogy újra és újra van, aki benne látja a megváltót.www.facebook.com/officialasroma/posts/4008899785837472Én ezt nem értem.
ezen hangosan felröhögtem
Negritis
Chelsea, MU, Spurs. Legutolsó 3 állomása. Mindhárom csapatot mentálisan taccsra tette.
Milyen vezető az olyan, aki ezután állást ajánl neki?
Duff
Mikey
Most már tényleg egy utazó cirkusz lett a faszi, körbe fogja még turnézni az európai elitbajnokságoknak a magukat nagynak képzelő középcsapatait, aztán végül megkoronázza az egészet és eljön magyar válogatott HC-nak.
több mint 4 éve
Meg előttük is az összes többit. Érthetetlen, hogy újra és újra van, aki benne látja a megváltót.www.facebook.com/officialasroma/posts/4008899785837472Én ezt nem értem.
Negritis
Chelsea, MU, Spurs. Legutolsó 3 állomása. Mindhárom csapatot mentálisan taccsra tette.
Duff
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
dawyd728
4 138
Smalling igazolás során is mindenki röhögött rajtunk. Csak a szokásos. Én mint, aki kb csak Roma meccset néz, a biszem-baszom csapatok meccseit elvétve se, kérdezem nem tök mindegy máshol mit vagy mit nem bizonyított? Olaszországban mikor égett meg Mourinho? Mármint nyilván megéghet, de jelen pillanatban egy olasz középcsapatba jött edzőnek. Már az előrelépés lenne, ha rangadókon képesek lennénk 0-0-ra. Remélem Fonseca regnálásánál nem lesz rosszabb, aztán majd kiderül. Ha mást nem legalább hírverést csinál a csapat körül. Ez az idei Fonseca csapat se íze se bűze. Teljes középszerűség.. Ha nem harap a kutya legalább ugasson.
több mint 4 éve
www.facebook.com/officialasroma/posts/4008899785837472Én ezt nem értem.
Negritis
több mint 4 éve
www.facebook.com/officialasroma/posts/4008899785837472Az elmúlt években sajnos nagyon kevés Roma meccset láttam. Ezzel eldőlt, hogy ez 2021-22-ben sem fog változni.
Negritis

Liverpool Fc
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
én a kódban szoktam hagyni easter eggeket amiket 1-2 emberen kívül aki velem dolgozik együtt nem vesz észreAz előző munkahelyemtől búcsúzóul én is hagytam egy apróbetűs lábjegyzetet az egyik céges handbook egyik oldalán 😀Egyszer egy 40 oldalas jelentésbe három helyen random beleírtam, hogy amúgy kapj@tok be és simán átment.www.premierleague.com/news/2128084Tökéletes corporate statement.
Negritis
Sok szöveg, semmi tartalom.
Kampman
Haverom szórakozott ilyenekkel gimiben, hogy esszékbe beleírt pár káromkodást, néha kapott érte!
Willie Parker
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Azért remélem a Sevilla hoz egy Xt vhogy a Reallal nálunk meg a Lenglet Pique Mingueza stb "szenzációs" védelem összeszedi magát és akkor van esély. Már ez is csoda 😛 Az a durva, hogy Koeman az egyik legjobb védő volt, de nem tudta stabilabban összerakni a védelmet. Még ha hozott anyagból is dolgozik, az utóbbi időben nem sikerült fejleszteni a játékukon. Főleg kontráknál vannak nagy hibák rossz döntések. Nem tudják, hogyan helyezkedjenek, mit reagáljanak ha jön az ellen.Hát nekem van egy teóriám Mingueza hogy került oda. Kellett egy jobb hátvéd, és Koeman megkérdezte Oscart mikor találkozott vele a Camp Nou parkolójában, miközben hősünk szórólapokat osztogatott, hogy lenne kedve vagy tud e lateral derechot játszani. Mivel szar Koeman spanyolja, rosszul értette és mondta hogy sí. Aztán másnap már mehetett is edzeni.
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem rosszból írtam, vicc volt a bírói vezetés, csak na 😀nem volt nehéz megugrani a lécet 😛na jó 😀 vagy olyan jó mint a fagyi drukkerek 😀😀😀Jöhet ide akármilyen nem-szerb edző, ez a durva stílus beépült a Vidi DNS-be.Hagyd már a faszságodat bazdmeg
Kampman
petey
Heisman
petey
Amúgy egy hasonló eset miatt a 2 hete Trigueros is pirosat kapott miután lerúgta Messit, sőt ő tisztán labdára ment, csak továbbvitte a lendület. Fekir a Bilbao ellen pár hete hasonló pirosat kapott, bár az inkább volt jogos. De egy Sociedad játékos ugyanezt eljátszotta mint Alef a Celta ellen, és ő (első) sárgát kapott mert neki nem volt ideje elhúzni a lábát. És ez csak az elmúlt pár forduló. Nincs semmi konzekvencia.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azért remélem a Sevilla hoz egy Xt vhogy a Reallal nálunk meg a Lenglet Pique Mingueza stb "szenzációs" védelem összeszedi magát és akkor van esély. Már ez is csoda 😛 Az a durva, hogy Koeman az egyik legjobb védő volt, de nem tudta stabilabban összerakni a védelmet. Még ha hozott anyagból is dolgozik, az utóbbi időben nem sikerült fejleszteni a játékukon. Főleg kontráknál vannak nagy hibák rossz döntések. Nem tudják, hogyan helyezkedjenek, mit reagáljanak ha jön az ellen.
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Úgy néz ki, hogy a Sevilla kiszáll a versenyből 😕Olyan ez a lányliga, mint az NFC East bajnoki címe: senki sem akarja igazán, és aki majd a végén megnyeri, annak sem önerőből sikerül, hanem csak a többiek hathatós közreműködésével
Kampman
több mint 4 éve
Üdvözlünk a színvonalon 😉nem volt nehéz megugrani a lécet 😛na jó 😀 vagy olyan jó mint a fagyi drukkerek 😀😀😀Jöhet ide akármilyen nem-szerb edző, ez a durva stílus beépült a Vidi DNS-be.Hagyd már a faszságodat bazdmeg
Kampman
petey
Heisman
petey
több mint 4 éve
nem volt nehéz megugrani a lécet 😛na jó 😀 vagy olyan jó mint a fagyi drukkerek 😀😀😀Jöhet ide akármilyen nem-szerb edző, ez a durva stílus beépült a Vidi DNS-be.Hagyd már a faszságodat bazdmeg
Kampman
petey
Heisman
több mint 4 éve
Na, végre valami, KUPAGYŐZTES!!!
több mint 4 éve
Vége van mà?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Hol vannak már a szerbek 😀 remélem Szabics hoz egy kis nyugat-balkáni életérzést.na jó 😀 vagy olyan jó mint a fagyi drukkerek 😀😀😀Jöhet ide akármilyen nem-szerb edző, ez a durva stílus beépült a Vidi DNS-be.Hagyd már a faszságodat bazdmeg
Kampman
petey
Heisman
petey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Hol vannak már a szerbek 😀 remélem Szabics hoz egy kis nyugati életérzést.na jó 😀 vagy olyan jó mint a fagyi drukkerek 😀😀😀Jöhet ide akármilyen nem-szerb edző, ez a durva stílus beépült a Vidi DNS-be.Hagyd már a faszságodat bazdmeg
Kampman
petey
Heisman
több mint 4 éve
Az első perctől kezdve be kellett volna nyomni a dózsát, és nem kell foglakozni ezzel a fogyatékossal.
több mint 4 éve
A var majd megmutatja, hogy mekkora bohócok ezek ..
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
azért ha lenne (egy következetes) VAR, nem biztos, hogy így állna a meccs.