Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Úgy olvastam, már sold out...lehet reggelni újra az eb jegyekreHol hogy mi ?No, sikerült még jegyet behúznom a magyar-portugál EB meccsre. 😊kb egy órás procedúra volt, de nekem is sikerült a magyar-franciára 😊
Beki
Löfli
Toca
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
lehet reggelni újra az eb jegyekreHol hogy mi ?No, sikerült még jegyet behúznom a magyar-portugál EB meccsre. 😊kb egy órás procedúra volt, de nekem is sikerült a magyar-franciára 😊
Beki
Löfli
Toca
több mint 4 éve
uefa.com 😀Hol hogy mi ?No, sikerült még jegyet behúznom a magyar-portugál EB meccsre. 😊kb egy órás procedúra volt, de nekem is sikerült a magyar-franciára 😊
Beki
Löfli
Toca

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Hol hogy mi ?No, sikerült még jegyet behúznom a magyar-portugál EB meccsre. 😊kb egy órás procedúra volt, de nekem is sikerült a magyar-franciára 😊
Beki
Löfli
több mint 4 éve
No, sikerült még jegyet behúznom a magyar-portugál EB meccsre. 😊kb egy órás procedúra volt, de nekem is sikerült a magyar-franciára 😊
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
No, sikerült még jegyet behúznom a magyar-portugál EB meccsre. 😊
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Es lenyegeben ott lehetne a city is meg par mas csapat igaz van olyan koztuk akik nyertek mar de az nem ma volt.Nem rossz, bár itt már lényegében csak ultagazdagok ütik egymást.
steelwolf
Kampman
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Pinter es szappanos: nem nezek magyar bajnokikat de a hir megbokte a szemem.megneztem a golt.Pinter..mi a fasz😃teny.rossz helyre fejelte de utana a vedoknek boven lett volna lehetosege menteni.kicsit igy erzem mintha a csatar elpasszolna a labdat az ellenfel kapuja elott es semmi kontra csak epiti a tamadast az ellenfel majd golt rugnak.aztan eloveszik a csatart .
Allitolag szappanos lelep..igaz?van itt kovesdi belsosinfosrajongo?-
több mint 4 éve
Nem rossz, bár itt már lényegében csak ultagazdagok ütik egymást.
steelwolf
több mint 4 éve
Smalling igazolás során is mindenki röhögött rajtunk. Csak a szokásos. Én mint, aki kb csak Roma meccset néz, a biszem-baszom csapatok meccseit elvétve se, kérdezem nem tök mindegy máshol mit vagy mit nem bizonyított? Olaszországban mikor égett meg Mourinho? Mármint nyilván megéghet, de jelen pillanatban egy olasz középcsapatba jött edzőnek. Már az előrelépés lenne, ha rangadókon képesek lennénk 0-0-ra. Remélem Fonseca regnálásánál nem lesz rosszabb, aztán majd kiderül. Ha mást nem legalább hírverést csinál a csapat körül. Ez az idei Fonseca csapat se íze se bűze. Teljes középszerűség.. Ha nem harap a kutya legalább ugasson.Jé, élnek itt rajtam kívül Roma szurkolók a fórumon! 😉😁
dawyd728
több mint 4 éve
Holnap kiderül ki nyeri BLBízzunk benne 😊Még mindig érvényes a PSG sosem fog BL-t nyerni axióma 😀Ahogy a sziti sem
warr_b
ozibozi
warr_b
több mint 4 éve
Ha tovább jutnak is ilyenek. Múltkor is amit Neymar művelt Kimmichhel a lefújás után egyből. Igazi csicskak jó is h nem dontoznek.Igazabol az egesz PSG ilyen. Nem csak itt, az elmult evekben tobbszor is volt balhe a francia bajnokikon, hogy amikor kikaptak, rendre cirkuszokkal lett vege az adott meccsnek, mig amugy meg ha epp nyernek, akkor az utolso percekben atmennek szarhaziba, megalazzak az ellenfelet es szorakoznak veluk. Elkepesztoen ellenszenves jatekosaik vannak, tisztelet a kivetelnek.disclaimer: Mariska az egyik legnagyobb suttyó, ha kiesésre állnak. csórikám nagyon nem bír veszteni, valszeg túl sokáig élt az egyik késelős barrióban.Nem igazán.Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Oké, hogy argentin, de ő mindig kicsit normálisabbnak tűnt.
Kampman
slowmotion
Kampman
slowmotion
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Bízzunk benne 😊Még mindig érvényes a PSG sosem fog BL-t nyerni axióma 😀Ahogy a sziti sem
warr_b
ozibozi

több mint 4 éve
Igazabol az egesz PSG ilyen. Nem csak itt, az elmult evekben tobbszor is volt balhe a francia bajnokikon, hogy amikor kikaptak, rendre cirkuszokkal lett vege az adott meccsnek, mig amugy meg ha epp nyernek, akkor az utolso percekben atmennek szarhaziba, megalazzak az ellenfelet es szorakoznak veluk. Elkepesztoen ellenszenves jatekosaik vannak, tisztelet a kivetelnek.disclaimer: Mariska az egyik legnagyobb suttyó, ha kiesésre állnak. csórikám nagyon nem bír veszteni, valszeg túl sokáig élt az egyik késelős barrióban.Nem igazán.Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Kampman
slowmotion
Kampman
slowmotion
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
a holnapi meccs is szarnak néz ki😕ejj az a 2 évvel ezelőtti kieséses szakasz...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Szuperliga donto lesz😀🤣
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Tudom.nem rad errettem hanem a psgre🤣Nem dőlt el nagyon hamar.LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
YoungZeeZee
Kampman
több mint 4 éve
Mbappé nélkül fogatlan oroszlánokKiszállnak a katariak vagy elmennek a sztárok?tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
és ahogy nézem egy darabig megint nem kerülnek a tűz közelébe
Negritis
Ha egyik sem, akkor valószínűleg ott lesznek még egy darabig.
Kampman
pikáns lenne hétvégén egy MC-Chelsea meccs, ha előtt mindketten BL döntőbe jutottak volna 😊
több mint 4 éve
Még mindig érvényes a PSG sosem fog BL-t nyerni axióma 😀Ahogy a sziti sem
warr_b
több mint 4 éve
disclaimer: Mariska az egyik legnagyobb suttyó, ha kiesésre állnak. csórikám nagyon nem bír veszteni, valszeg túl sokáig élt az egyik késelős barrióban.Nem igazán.Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 4 éve
a tűz közele nálam döntőKiszállnak a katariak vagy elmennek a sztárok?tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
Negritis
Kampman
ilyen gyenge fejekkel nem látom hogyan nyernek 3 párharcot egymás után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Még mindig érvényes a PSG sosem fog BL-t nyerni axióma 😀

több mint 4 éve
Kiszállnak a katariak vagy elmennek a sztárok?tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
Negritis
több mint 4 éve
tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!