Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A tizcsilliardos gyerek 3 ziccerbol egyet sem tud berugni.
több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy BL elődöntő, iszonyat szenvedve nézem. Hangulattalan is az egész, kimondom: borzasztó!Minden meccs ugyanolyan jó
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy BL elődöntő, iszonyat szenvedve nézem. Hangulattalan is az egész, kimondom: borzasztó!Lehet, hogy csak a zártkapu teszi, de ez nekem sem egy BL-elődöntő feeling.
NB2
több mint 4 éve
a mostani 3 feljutó jöhetne is😊Az akcenzechcig meg lehet újra bundás 2 lesz?Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕a Hamburg meg megint elkúrja a Bundás2-ben, pedig láttam év közben még vezettek...
warr_b
és ezt már 3. évben játsszák el 😊
NB2
csebi
jó kis brigádok ezek, főleg a keletnémetek
www.youtube.com/watch?v=M31jeUEJvmg
több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy BL elődöntő, iszonyat szenvedve nézem. Hangulattalan is az egész, kimondom: borzasztó!
több mint 4 éve
Ennyi elrontott helyzet utan alap, hogy kiesik a Chelsea.
több mint 4 éve
Tavalyelőtt nosztalgiáztam vele egyet. Mondjuk már alig indult el.És higgyük el h így emlékszel erre? Múlt héten toltad le?Fantasztikus játék volt, de azért a vb-mód nem volt valami realisztikus. Kanadával közepes fokozatban simán megnyertem 8-2-re a döntőt a románok ellen, miközben az elődöntőt Guyanával, a negyeddöntőt pedig Üzbegisztánnal játszottam, miután megnyertem a csoportot Kongó, Örményország és San Marino előtt.Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
csebi
több mint 4 éve
És higgyük el h így emlékszel erre? Múlt héten toltad le?Fantasztikus játék volt, de azért a vb-mód nem volt valami realisztikus. Kanadával közepes fokozatban simán megnyertem 8-2-re a döntőt a románok ellen, miközben az elődöntőt Guyanával, a negyeddöntőt pedig Üzbegisztánnal játszottam, miután megnyertem a csoportot Kongó, Örményország és San Marino előtt.Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Fantasztikus játék volt, de azért a vb-mód nem volt valami realisztikus. Kanadával közepes fokozatban simán megnyertem 8-2-re a döntőt a románok ellen, miközben az elődöntőt Guyanával, a negyeddöntőt pedig Üzbegisztánnal játszottam, miután megnyertem a csoportot Kongó, Örményország és San Marino előtt.Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 4 éve
Az akcenzechcig meg lehet újra bundás 2 lesz?Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕a Hamburg meg megint elkúrja a Bundás2-ben, pedig láttam év közben még vezettek...
warr_b
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ha szombaton legyűrik otthon az Ürdingent, akkor igen.Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕remélem azért a Lautern bent marad
warr_b
Löfli

több mint 4 éve
Jaja, vicces lenne, ha idén is egyetlen ponttal maradnának le az osztályozós helyről mint tavaly meg tavalyelőtt 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕a Hamburg meg megint elkúrja a Bundás2-ben, pedig láttam év közben még vezettek...
warr_b
NB2
Remélem a Fortuna visszaszenvedi magát, meg a Kiel-nek is drukkolok.

több mint 4 éve
A taktika nem tetszik, de szerintem a maxot hozzuk egyénileg, egyszerűen ebben a formában csak ennyit tud a csapat. Lehetne azért változtatni, mert Hazard újfent kivonja magát a játékból, Vinicius hihetetlen önző/buta, 1V3-ban simán belevezeti, a védelem meg legalább egy sebességfokozattal lassabb mint a Chelsea.
Valverdét behoznám, hátha hoz valami lendületet, de szerintem ez innen sima hazai ha Benzy nem villan.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕a Hamburg meg megint elkúrja a Bundás2-ben, pedig láttam év közben még vezettek...
warr_b
több mint 4 éve
Zidane össze kapja a csapatot aztán tovább mennek
több mint 4 éve
Nem hittem volna, hogy van lehetoseg, amit Werner biztosan ki tud hasznalni. De ez a meccs megmutatta, hogy 70 centirol mar egeszsen jo szazalekkal kepes lesz eltalalni a kaput. Adott a feladat a Chelsea-nek, mostantol minden lapbat 70 centire kell beloni a kapu ele.Pedig kézzel belenyúlhatott volna 😛
Stez
Tartok tőle a MCt meg fogja folytani a Ch ha döntőbe jut. A Real meg szétfuthatja mint a Barcát. Szóval egyik se jó opció 😛
több mint 4 éve
Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕remélem azért a Lautern bent marad
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
több mint 4 éve
Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕

több mint 4 éve
Nem hittem volna, hogy van lehetoseg, amit Werner biztosan ki tud hasznalni. De ez a meccs megmutatta, hogy 70 centirol mar egeszsen jo szazalekkal kepes lesz eltalalni a kaput. Adott a feladat a Chelsea-nek, mostantol minden lapbat 70 centire kell beloni a kapu ele.
több mint 4 éve
ez mi 😀😀😀Grund
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ez mi 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Werneeeeeeeeeeeeeer gólt lőtt😊