Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Ez a publicisztika még NSO szinten is nagyon kemény...
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hurkatol-a-golig-vincze-andras-publicisztikaja-2824689

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 858 — Lucas Scott
Hertha csak megússza végül?

Kicsit röhejes lenne, ha egyszerre esne ki a Schalke és a Werder mondjuk... 😊
warr_b
egyelőre megmenekültek, de nagy hírig lesz ott a kiesésért, elég egy rossz forduló és máris megint kiesőhelyen vagy
NB2
Következő 2 forduló eldönti a herthanak ha 6 pont benn maradnak ha kevesebb akkor minimum osztályzo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 270 — nabege2@yahoo.com

warr_b
egyelőre megmenekültek, de nagy hírig lesz ott a kiesésért, elég egy rossz forduló és máris megint kiesőhelyen vagy
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 289 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Az MU-tól most először látom ezt a mezt.
Iszonyú.

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Én vagyok az aki nagyon nem szereti a fradit, de szerintem semmi gond nincs ezzel, hogy Bogdán kerettag, ugyanis úgysem fog védeni! Első Gulácsi, ha vele valami történik jön Dibusz,ritka az a szerencsétlenség, hogy szükség van a 3.számú kapusra!
Akit viszont hiányolok az Holman Dávid, nagy érvágás, hogy Kalmár megsérült,akit szegről-végről pont Holman-nal lehetett volna pótolni,nem értem Rossi-t!
Nálam még a kis Bognár is ott kolbászolna valahol,tudnék 3-4 embert aki helyére be lehetett volna tenni
A 10millióból az egyik vagyok, aki ért a focihoz! 😊
Stoki
Holmanrol mondta, hogy miben kell fejlodnie, hogy bevalogassa.
YoungZeeZee
miben?
csebi
Vedekezes ha jol emlekszem
YoungZeeZee
Maradjunk annyiban, hogy Holman borzaszto oncelu, onzo jatekos. Vedekezni gyakorlatilag nem tud. Rossi ezert nem hivja be tobbet.
Cseriben nem tudom mit lat, Andorraban kiderult, hogy semmi koze nincs a nemzetkozi focihoz.
Igazabol nem tudom kit hianyolok, szerintem nincs senki. Talan Spandler helyett johetett volna Dardai de ezek szerint meg nem adta be a derekat.
Vagy Lengyelorszagban jatszo Tamas Mark johetett volna szoba. De osszessegeben nem nagyon lehet kritizalni Rossi valogatasi modszeret.
Kenny
Lofaszt....
Dzsudzsak hol van?megerdemelne h rekorder legyen a puskasban!🤣
több mint 4 éve
A Chelsea-nel minden adott, mert nem nagypofaju, onzo futballistak vannak, hanem sok a fiatal, akiket Tuchel tud csiszolni, es meg tudja veluk ertetni az elkepzeleseit, ok meg csinaljak rendesen azt, amit kernek toluk. Ugyhogy Tuchel csak azoknal a nagybetus csapatoknal kepes maradandot alkotni szerintem, ahol tenyleg megvan az egyseg, egyenieskedo karakterek pedig nincsenek.
Stez
Ez jól hangzik, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ha mondjuk jövőre hoz egy PL 2. helyet és egy elődöntős BL-kiesést, Abramovics simán ki fogja hajítani. Szóval tök jó, hogy a keret illik hozzá. csak a tulajdonos minden évben trófeát követel, ami a PL-t és az egyre inkább szuperligásodó BL-t elnézve eléggé kemény elvárás.

Kampman
azert ez eros kicsit. a kirugott edzok mind melyrepulesben voltak, talan ancelotti nem annyira. di matteonak pl BL gyozelem utan sikerult a kovetkezo csoportkorben kiesni.

Chelseanel az a jellemzo, hogy megromlik a jatekosok es az edzo kozotti kapcsolat. amiert reszben az edzo a hibas. nem tudjak sokan kezelni a nagy sztarokat, nem tudjak megfeleloen rotalni a keretet.
tuhel is ezen az uton halad, zsijessel, abrahammal, cho-val.
talan ok nem akkora nevek h hatassal legyenek barmire, de ha a nyaron hoznak havertz es werner nyakara valakit, akik boven kifele lognak akkor megint erdekes lesz, hogy kezeli oket az edzo.
minek
A Chelsea azért kedvenc példám ilyenkor, mert ott azért egészen extrém dolgok voltak.

Nyilván voltak edzők, akikre látványosan nagy volt a kabát (Scolari, Villas-Boas, kicsit talán di Matteo is), de pusztán eredmények szempontjából Mourinho első kirúgása, Hiddink nem marasztalása, Ancelotti kirúgása vagy Benitez nem megtartása számomra teljesen érthetetlen volt.

Világos, hogy ha egy edző látványosan bukdácsol, elveszti az öltözőt, akkor jobb a váltás. De azért Abramovics 18 éve alatt volt 17 edzőváltás, ha jól számoltam. Kétszer-háromszor lehet az edző hibája, de ennyiszer nem, akkor vagy a kiválasztással vagy az elvárásokkal nem stimmel valami.

Közben persze a Chelsea egyértelműen sikeres időszakot tud maga mögött Abramovics érkezése óta, szóval nagyon nem lehet kritizálni őket, mert a dolog ilyen hektikusan is működik. Csak nekem ez az a csapat, amiből semmilyen identitást nem látok, ami csak azért nagy szó, mert ez nem egy Felcsút/Kisvárda, nagyon masszív történelem áll mögötte.

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
Én vagyok az aki nagyon nem szereti a fradit, de szerintem semmi gond nincs ezzel, hogy Bogdán kerettag, ugyanis úgysem fog védeni! Első Gulácsi, ha vele valami történik jön Dibusz,ritka az a szerencsétlenség, hogy szükség van a 3.számú kapusra!
Akit viszont hiányolok az Holman Dávid, nagy érvágás, hogy Kalmár megsérült,akit szegről-végről pont Holman-nal lehetett volna pótolni,nem értem Rossi-t!
Nálam még a kis Bognár is ott kolbászolna valahol,tudnék 3-4 embert aki helyére be lehetett volna tenni
Stoki
YoungZeeZee
miben?
csebi
YoungZeeZee
Maradjunk annyiban, hogy Holman borzaszto oncelu, onzo jatekos. Vedekezni gyakorlatilag nem tud. Rossi ezert nem hivja be tobbet.
Cseriben nem tudom mit lat, Andorraban kiderult, hogy semmi koze nincs a nemzetkozi focihoz.
Igazabol nem tudom kit hianyolok, szerintem nincs senki. Talan Spandler helyett johetett volna Dardai de ezek szerint meg nem adta be a derekat.
Vagy Lengyelorszagban jatszo Tamas Mark johetett volna szoba. De osszessegeben nem nagyon lehet kritizalni Rossi valogatasi modszeret.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 289 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Spandler ki a tosz? Életemben nem hallottam...
warr_b
Puskás belső védő.
empty taxi
Jah, akkor érthető 😀

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
warr_b
Puskás belső védő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Stoki
YoungZeeZee
miben?
csebi
több mint 4 éve
Stoki
YoungZeeZee
miben?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 331 — Vikings fan
Őszintén egy ilyen csoportban, nekem fájna ha Szoboszlai nem lehetne ott.
Nyilván ha 0%os akkor hagyjuk ki, de az esély egy 70% Szoboszlaival is több mint nélküle, mellesleg nem tudom , hogy bírná lelkileg, hogy komoly szerepe volt a kijutásban és most nem vinnék ki.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 316 — #NoStress
Ismerve a csoportellenfeleket valójában irrelevánsak a nevek, mindhárom csapat nevek alapján erősebb nálunk, bárkit is válogat be Rossi.
De 5 éve se a nevek miatt jutottunk tovább a csoportból, hanem csapatként voltunk jobbak, mint az osztrákok, az izlandiak és a portugálok se voltak nálunk jobbak.
Most is ez a sanszunk, tök mindegy X vagy Y a válogatott.
A franciákat, portugálokat ütni kell itthon, a németek ellen akkor idegenben elég a remi.

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Stoki
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
Stoki
A bogeszt 😂
Amúgy ígyis úgyis szopó lesz, szoboszlai nem fog rendbe jönni az eb-ig valószínűleg, úgyhogy jobb híján gazdag és/vagy lacika fog szervezni 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
A Chelsea-nel minden adott, mert nem nagypofaju, onzo futballistak vannak, hanem sok a fiatal, akiket Tuchel tud csiszolni, es meg tudja veluk ertetni az elkepzeleseit, ok meg csinaljak rendesen azt, amit kernek toluk. Ugyhogy Tuchel csak azoknal a nagybetus csapatoknal kepes maradandot alkotni szerintem, ahol tenyleg megvan az egyseg, egyenieskedo karakterek pedig nincsenek.
Stez
Ez jól hangzik, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ha mondjuk jövőre hoz egy PL 2. helyet és egy elődöntős BL-kiesést, Abramovics simán ki fogja hajítani. Szóval tök jó, hogy a keret illik hozzá. csak a tulajdonos minden évben trófeát követel, ami a PL-t és az egyre inkább szuperligásodó BL-t elnézve eléggé kemény elvárás.

Kampman
azert ez eros kicsit. a kirugott edzok mind melyrepulesben voltak, talan ancelotti nem annyira. di matteonak pl BL gyozelem utan sikerult a kovetkezo csoportkorben kiesni.

Chelseanel az a jellemzo, hogy megromlik a jatekosok es az edzo kozotti kapcsolat. amiert reszben az edzo a hibas. nem tudjak sokan kezelni a nagy sztarokat, nem tudjak megfeleloen rotalni a keretet.
tuhel is ezen az uton halad, zsijessel, abrahammal, cho-val.
talan ok nem akkora nevek h hatassal legyenek barmire, de ha a nyaron hoznak havertz es werner nyakara valakit, akik boven kifele lognak akkor megint erdekes lesz, hogy kezeli oket az edzo.
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Szerkesztette: Stoki
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 920 — no es importante
Többször írtam már, de nem tudom elengedni a dolgot, hogy a dilettanizmus felsőfoka volt, mikor egy szerdai oroszok elleni idegenbeli válogatott meccs után pénteken (!!) már valami biszembaszom csapat ellen ő védett a kupában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Miről maradtam le, hogy bogdán kerettag? Oké, hogy rosterre kerülnie annyi esélye van mint nekem, de ha csak az volt a cél, hogy random meg kell nevezni egy 4. kapust akkor az már miért nem egy fiatal gyerök valahonnan külföldről vagy itthonról? Demjén pl
peach
asszem vele nem kapott még ki a csapata idén (ha jól emlékszem). ez nem elég neked?
csebi
Azt se tudtam, hogy látott pályát közelről. Hogyhogy, dibusz lesántult vagy mi? 😊
peach
sztem elege lett ennyi meccsből. lényegében áprilisig minden meccsen ő védett asszem.

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
Miről maradtam le, hogy bogdán kerettag? Oké, hogy rosterre kerülnie annyi esélye van mint nekem, de ha csak az volt a cél, hogy random meg kell nevezni egy 4. kapust akkor az már miért nem egy fiatal gyerök valahonnan külföldről vagy itthonról? Demjén pl
peach
asszem vele nem kapott még ki a csapata idén (ha jól emlékszem). ez nem elég neked?
csebi
Azt se tudtam, hogy látott pályát közelről. Hogyhogy, dibusz lesántult vagy mi? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
peach

több mint 4 éve
peach
Talán a tapasztalata számított.