Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
23 meccsbol 17 kapott gol nelkul, vagy ilyesmit olvastam. Ez Lamparddal nagyon nem igy volt. Fantasztikus.azért ez a BL döntő is mennyire valószínűtlen volt, bár a 2012est nehéz felülmúlni, de szezon előtt álmodni se mertem ilyet 😀 eléggé jó taktikai koponya ez a Tuchel, Lampardhoz képest ég és földAzert meg csunya pofara eses is lehet a vege, ha bukjuk a BL dontot es a 4.helyet is. Nem tul konnyu a sorsolasunk a vegere, a Pool siman odaerhet sztem.
Löfli
Sajna ugy nez ki Lamps nem igazan jo a vedelem megszervezeseben, mert ugyan ezzel a kerettel volt vegig a csapat gyenge resze, alig volt kapott gol nelkuli meccsunk.
Ha a szezon eleje ota, teszem fel elozo szezon eleje ota Tuchel lett vna az edzo... Lehet a bajnoki cimert is mehettunk vna.
Na mindegy 😀
Borbinho

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Silva kár hogy nincs már a Citybe ő nagyon megérdemelné.
több mint 4 éve
azért ez a BL döntő is mennyire valószínűtlen volt, bár a 2012est nehéz felülmúlni, de szezon előtt álmodni se mertem ilyet 😀 eléggé jó taktikai koponya ez a Tuchel, Lampardhoz képest ég és földAzert meg csunya pofara eses is lehet a vege, ha bukjuk a BL dontot es a 4.helyet is. Nem tul konnyu a sorsolasunk a vegere, a Pool siman odaerhet sztem.
Löfli
Sajna ugy nez ki Lamps nem igazan jo a vedelem megszervezeseben, mert ugyan ezzel a kerettel volt vegig a csapat gyenge resze, alig volt kapott gol nelkuli meccsunk.
Ha a szezon eleje ota, teszem fel elozo szezon eleje ota Tuchel lett vna az edzo... Lehet a bajnoki cimert is mehettunk vna.
Na mindegy 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ez a Kante nem ember. Megint mit futott be, a 84.percben...Leradírozta a köpcöst. Szar játékost igazolt le a Madrid a Chelseatől mindig is mondtam.😀
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
azért ez a BL döntő is mennyire valószínűtlen volt, bár a 2012est nehéz felülmúlni, de szezon előtt álmodni se mertem ilyet 😀 eléggé jó taktikai koponya ez a Tuchel, Lampardhoz képest ég és föld

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
PSG-nek kellett megválni Löwtől, most BL döntőt játszanának 😊
több mint 4 éve
És ahogy tegnap már volt róla szó hétvégén előrehozott BL döntő 😊a City mindjárt bajnok, a Chelsea-nek kéne a győzelem, de egy iksz sem annyira vészes, előre a jó kis 0-0-ért 😀
vajon kiteregeti valaki a lapjait? Chelseanak fontosabb a meccs a BL hely miatt, igaz ha megnyeri a BL-t, akkor már nem 😊
NB2

Don't blink!
több mint 4 éve
Hú, de geci izgalmas lesz egy szitike-dinamo bl-döntő... ja, nem.Akkor már inkább tényleg egy random másodosztályú bajnoki 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
És ahogy tegnap már volt róla szó hétvégén előrehozott BL döntő 😊kizárt.
vajon kiteregeti valaki a lapjait?
NB2
több mint 4 éve
És ahogy tegnap már volt róla szó hétvégén előrehozott BL döntő 😊
vajon kiteregeti valaki a lapjait? Chelseanak fontosabb a meccs a BL hely miatt, igaz ha megnyeri a BL-t, akkor már nem 😊
NB2
Ket sutyerák edző, egyiknek se örülnék 😊 Kante miatt hajra Chelsea
több mint 4 éve
Valóban, kicsit már kimaradtak nekem a pontos távozás/érkezés dátumok.Durván beárazta az Ajax.Ez inkább lett volna 7-0, hogy Zizut is kicsit beárazzák.Beárazta őt már az Ajax szerintem
Toca
Kampman
Kar hogy éppen nem ő volt az edző, de részleteken ne akadjunk fent. 😀
Toca
több mint 4 éve
Jóval több ember kell ebbe a csapatba, kioregedtek már a sztárok. Helyből 2 szélső, középső kp, jobb oldali védő. Csak a kezdobe, és akkor cserecsatar, csere balhatved, Casemiro cseréje...Nem való ez a Real Európa 4 legjobb csapata közé se.Ha Zizu marad és nyilván fog remelem hoznak 3-4 embert neki, mert ehhez az alapanyaghoz ő nem jó.
Ez a 3 vedos formedveny és Ramos jatszatasa Zidane hülyesége, rendesen eltaktikázta ezt most
FLZOLI
Toca
több mint 4 éve
És ahogy tegnap már volt róla szó hétvégén előrehozott BL döntő 😊vajon kiteregeti valaki a lapjait? Chelseanak fontosabb a meccs a BL hely miatt, igaz ha megnyeri a BL-t, akkor már nem 😊
több mint 4 éve
szívsűrít
lenttart
.
.
.
Hajrá Chelsea!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Durván beárazta az Ajax.Ez inkább lett volna 7-0, hogy Zizut is kicsit beárazzák.Beárazta őt már az Ajax szerintem
Toca
Kampman
Kar hogy éppen nem ő volt az edző, de részleteken ne akadjunk fent. 😀
több mint 4 éve
Nem való ez a Real Európa 4 legjobb csapata közé se.Ha Zizu marad és nyilván fog remelem hoznak 3-4 embert neki, mert ehhez az alapanyaghoz ő nem jó.
Ez a 3 vedos formedveny és Ramos jatszatasa Zidane hülyesége, rendesen eltaktikázta ezt most
FLZOLI
több mint 4 éve
Ez inkább lett volna 7-0, hogy Zizut is kicsit beárazzák.Beárazta őt már az Ajax szerintem
Toca
több mint 4 éve
Szurkoltam az 1-1-nek.De köze nem volt a Realnak ehhez a meccshez se.
Diaz is a végén jön be…
Ez inkább lett volna 7-0, hogy Zizut is kicsit beárazzák.
több mint 4 éve
Nem való ez a Real Európa 4 legjobb csapata közé se. Ez a 3 vedos formedveny és Ramos jatszatasa Zidane hülyesége, rendesen eltaktikázta ezt most
több mint 4 éve
nem nem, ez most a 2012-es narratíva 😊Nekem tetszene, az a patchwork-Chelsea óriási volt.
Löfli
több mint 4 éve
nem nem, ez most a 2012-es narratíva 😊

Don't blink!
több mint 4 éve
Ez a Kante nem ember. Megint mit futott be, a 84.percben...
több mint 4 éve
A sztereotíp törvényszerűségek és az eddigi évek tapasztalatai alapján a Madridnak azért valahogy mégiscsak ki kellene egyenlítenie valami ordenáré malac góllal, hogy aztán végül meg is nyerjék az egészet.Valami paraszt Ramos fejes illene ebbe a konstellációba
Kampman
Szerkesztette: Toca