Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Raktam egy Neymar sárgát, biztos, ami biztos 😊Verrattira van most egy 15-ös odds, hogy kiállítják 😀 bet365-önVerrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.Nem is lehet sehol élő fogadást tenni, hogy lesz még egy piros.
NB2
Kampman
kapitnono
több mint 4 éve
...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.
több mint 4 éve
Nem igazán.Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Oké, hogy argentin, de ő mindig kicsit normálisabbnak tűnt.
Kampman
slowmotion
több mint 4 éve
Verrattira van most egy 15-ös odds, hogy kiállítják 😀 bet365-önVerrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.Nem is lehet sehol élő fogadást tenni, hogy lesz még egy piros.
NB2
Kampman

több mint 4 éve
Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Oké, hogy argentin, de ő mindig kicsit normálisabbnak tűnt.
Kampman
több mint 4 éve
Verrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.Nem is lehet sehol élő fogadást tenni, hogy lesz még egy piros.
NB2
több mint 4 éve
Verrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.a tegnapi magyar kupa meccs bírója kiszórta volna
NB2
több mint 4 éve
Verrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.
több mint 4 éve
Vicc csapat ez a PSG. Bravó CiMáriának
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
nagyon keményen szétestek
több mint 4 éve
Nem dőlt el nagyon hamar.LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
több mint 4 éve
Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Oké, hogy argentin, de ő mindig kicsit normálisabbnak tűnt.
több mint 4 éve
Ott is a piros, jó hogy megraktam 😀Mondjuk Neymar patkányra tippeltem volna, de így is jó

több mint 4 éve
Guardiola 10 év után újra BL-döntőben.Ahol biztosan egy régi, jól ismert ellenfél fog szembejönni.
több mint 4 éve
Game over
több mint 4 éve
ha ez így marad, akkor a psg-nek a bayern meccs eléggé kicsúszott eredmény leszlehet nem véletlenül nem vezetik utcahosszal a francia bajnokságot
több mint 4 éve
Mbappé sérült, hogy csak csere?Yep.
NB2
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/05/04/kylian-mbappe-vadliserules-bajnokok-ligaja-elodonto-manchester-city/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mbappé sérült, hogy csak csere?
több mint 4 éve
PSG mit bohóckodott 😀A lepattanót ketten is kitakaríthatták volna onnan.
Heisman
több mint 4 éve
sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
PSG mit bohóckodott 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?
több mint 4 éve
De Bruyne mindenesetre felejtse el ezt a körszakállat, vmi rettenetes 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...