Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 326 — Vikings fan
Na kb ennyire volt Lenglet 11s mint amit most Emre Cannak visszavontak 😊
dande
Ez olyan lesz mint anno a Bayern-Real amit 4-8 évig hallgattunk Csebitől vagy valamelyik másik Bayern fantól ? 😀
Toca
Amennyiszer felhozzátok majd a Varcázâst, vagy hasonlót, igen, szólval csak rajtatok múlik 😛 😉 😀
dande
Én nem hoztam fel, már csak reflektáltam, hogy kevés csapat van ami ne rinyáljon a bíróért, de a Barca közte van 😀
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
De remélem az ilyet, amit Vazkez leművelt, majd ellenünk sem fogják befújni
slowmotion
tekintve hogy mané miért kapott sárgát, ne reméld
Negritis
ennyi erővel benzema esését is vissza lehetett volna nézni, de szerintem jól fúj a spori hogy minden kis fosra nem fúj

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Ez olyan lesz mint anno a Bayern-Real amit 4-8 évig hallgattunk Csebitől vagy valamelyik másik Bayern fantól ? 😀
Toca
Amennyiszer felhozzátok majd a Varcázâst, vagy hasonlót, igen, szólval csak rajtatok múlik 😛 😉 😀
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 866 — The Mathematician
slowmotion
tekintve hogy mané miért kapott sárgát, ne reméld

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 389 — Cowboys fan
Na. A két legdontosabb negyedóra következik.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 725
vicc bazdmeg hogy az mtk nem játszhatna hazai pályán europai kupameccset, ezek meg negyeddöntőznek egy 6000-es libalegelőn
eaglesmcnabb
Ilyen a kettős mérce.

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
esküszöm a pool védők fogadtak ki tud nagyobb f@szságot csinálni hátul 😀
több mint 4 éve
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
vicc bazdmeg hogy az mtk nem játszhatna hazai pályán europai kupameccset, ezek meg negyeddöntőznek egy 6000-es libalegelőn

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
0-3-ra hajtunk, onnan ismerjük az utat
slowmotion
Nem jó csapat ez a reál, de a védekezésük kb fényévvel jobb a katalánokénál...nagyon kellene a gól most a pool-nak
több mint 4 éve
slowmotion
Ma délután ment valamelyik csatornán az isztambuli menyasszony

több mint 4 éve
dande
több mint 4 éve
több mint 4 éve
AA az új Karius
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Fú de ergya ez a Pool

több mint 4 éve
Mekkora gólpassz AA-tól...😀
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Ez az!!!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 259
de egy instagram posztban vagy egy oprah show-ban nem zavar már
Negritis
Egy Oprah Showba belefér, még egy Instagram posztba is talán, ugyanakkor nekem pl. elegem van abból, hogy Instagramon más sem jön szembe a színészek/sportolók/zenészek sztorijaiban, bejegyzéseiben, hogy blacklivesmatter, meg lmbtqlivesmatter, meg fatpeoplelivesmatter, meg tököm tudja. Azzal együtt, hogy egyetértek ezeknek a jelszavaknak az alapjaival, az agyamra megy. Tudom, nem kötelező követni, nem is követek már sokat emiatt.

A sportoló az foglalkozzon a sportjával, ahhoz nagy részben azért ért. Megkérdezel egy amcsi sportolót, nyilván minden ilyet támogatni fog, mert az USA-ban azt támogatni kell. Megkérdezel egy orosz sportolót - tök jó hogy lentebb említve van Datsyuk - az ellenkezőjét fogja mondani. Ez sem arról szól, hogy ő mit gondol, hanem hogy abban a közegben, ahol ő van, mi az elvárás. Innentől kezdve pontosan annyira hiteles, meg annyira lehet adni az ő szavára, mint bárki máséra.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 059
Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?
Azért hihetetlen hova jutottunk.
#JC6
nálunk is leellenőrzi a HR a fb adatlapodat mielőtt felvenne 😀
eaglesmcnabb
Ezért jó az olyan renegátoknak, | mint én | , akiknek nincs semmi ilyesmi 😀

Politikai vélemény miatt bizony kirúghatnak embereket, nyugaton is, itt is. Az embernek tisztában kell lennie, hogy a főnökének/munkahelyének mi és milyen mértékben fér bele, mielőtt megnyilvánul. Nem biztos, hogy jó ez így, de mindenesetre így van, és szerintem így is marad még egy darabig.

Petry egyébként jó hülye volt, hogy a látványos alákérdezésre nekiállt fröcsögni. Pavel Datsyuk még a Detroit játékosaként nagyon profi módon adta közre az elutasító véleményét, amikor a melegházasságról kérdezték:

Ortodox keresztény vagyok, többet nem is szeretnék mondani.

Ez így támadhatatlan.
Kampman
Nagyon sok pap ugyanezt mondta profin védekezésként, csak sokkal többen fájlalták a lelküket és még többen a seggüket.
De ők amatôrök lehettek.
Nem voltak profik

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Rodri a klasszikus rivaldói fetrengést játssza el. Térden találják el, de az arcát fogja.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kroos mekkora király még mindig. Vino végre nem rontotta el 😊

több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Szép kis gól. Még több ilyet!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?
#JC6
eaglesmcnabb
Ezért jó az olyan renegátoknak, | mint én | , akiknek nincs semmi ilyesmi 😀

Politikai vélemény miatt bizony kirúghatnak embereket, nyugaton is, itt is. Az embernek tisztában kell lennie, hogy a főnökének/munkahelyének mi és milyen mértékben fér bele, mielőtt megnyilvánul. Nem biztos, hogy jó ez így, de mindenesetre így van, és szerintem így is marad még egy darabig.

Petry egyébként jó hülye volt, hogy a látványos alákérdezésre nekiállt fröcsögni. Pavel Datsyuk még a Detroit játékosaként nagyon profi módon adta közre az elutasító véleményét, amikor a melegházasságról kérdezték:

Ortodox keresztény vagyok, többet nem is szeretnék mondani.

Ez így támadhatatlan.

több mint 4 éve
#JC6
eaglesmcnabb
ha valaki fészbukon olyat posztol, ami nem tetszik a cégnek, azonnal kapja a "megkeresést", sőt ha valaki olyat posztol, ami a cég érdekeivel ellentétes, simán kirúgják....bár éppen ezért nem szokott ilyen sűrűn előfordulni