Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?nálunk is leellenőrzi a HR a fb adatlapodat mielőtt felvenne 😀
Azért hihetetlen hova jutottunk.
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
gulácsi esetében én értem, sokan felnéznek rá és sokan adnak a véleményéreAz a baj, oda sodródott a világ 2021-re, hogy vki elmondja a véleményét egy társadalmi kérdésben ezért népharag zúdul rá. Erre fel két másik ember reagál a történtekre, erre kibasszák őket. Lehet vitatkozni a mikéntjén, de ez történt.Én csak azt nem értem, hogy miért érzik szükségét annak sportolók ill. sportban dolgozók, hogy ilyen témákban véleményt nyilvánítsanak?
gabokocka
Mikey
ezzel meg akar tolni egy ügyet amivel egyetért
amerikában a shutup'n'dribble mellétéve hogy a gazdag feketéknek lenne a dolga kivakarni a community-t a szarból nem igazán passzol
számomra ott van kb a határvonal hogy egy meccs utáni interjúban ne hozza fel
de egy instagram posztban vagy egy oprah show-ban nem zavar már
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nevetséges a jelenlegi kezezésszabály, de odáig még nem jutottunk el, hogy minden vétlen kezezés 11es legyen a tizenhatoson belül.Ez komoly? Másképp minősül a kéz a 16-on kívül és belül???!!! Erre van valami szabály leírva, mert ilyet meg nem hallottam. A vétlen kezezes mindenhol az, ha valami nem szabálytalan a középpályán az a kapu előtt sem! Jó pár évet fociztam nagypalyan, akkor meg így volt!Szabály szerint 16-on belül nincs vétlen kezezés, kezet ért a labda, tizi szerintem ennyi.Azért az az Alba eset jóval árnyaltabb. Fél méterről rárúgták a kezére, miközben futott.BeInSports-os közvetítést néztem, a kommentátorok ott is azon a véleményen voltak, hogy ez ha szigorúan veszük a szabályokat tizi.
Klaci79
Hogy természetes testhelyzet volt, elfogadom,
empty taxi
kapitnono
Klaci79
Támadójátékos nem lőhet érvényes gólt akkor, ha véletlenül is karjához ért a labda előtte, ami nyilván szintén marhaság, de értelmes szabályokat nem lehet elvárni a soccerballtól.
Amúgy is nézhetetlen ez a sport, mióta tizenegyesparádévá vált, az kéne még, hogy ennél is több legyen.
Az UEFA versenyeken millió 11es van, ezt várhatjuk szerencsére az EBtől is.
több mint 4 éve
10 perc alatt már 100ezren retweetelték és másik 4 játékos tweetelt róla amiből már balhé van! 😀Jé mik vannak! A 21.században egy NFL játékos fingik egyet és 10 perc múlva riport a twitteren 😉Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?Hát én sem értem, hogy juthatunk oda, hogy 2021-ben csodálkozol azon, hogy oda kell figyelni a személyzetet / játékosokat, hogy mit hordanak össze az online / nem online médiában.
#JC6
Amúgy nem kell 0-24-ben figyelni, sőt valószínű nem is a klub vette észre hanem valamelyik német / berlini lap aki követi a magyar médiát vagy a végtelen klub érdekeltségébe tartó személy akinek éppen szembe jött.
Toca
És ezen még csodálkozik valaki?
Klaci79
több mint 4 éve
Jé mik vannak! A 21.században egy NFL játékos fingik egyet és 10 perc múlva riport a twitteren 😉Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?Hát én sem értem, hogy juthatunk oda, hogy 2021-ben csodálkozol azon, hogy oda kell figyelni a személyzetet / játékosokat, hogy mit hordanak össze az online / nem online médiában.
#JC6
Amúgy nem kell 0-24-ben figyelni, sőt valószínű nem is a klub vette észre hanem valamelyik német / berlini lap aki követi a magyar médiát vagy a végtelen klub érdekeltségébe tartó személy akinek éppen szembe jött.
Toca
És ezen még csodálkozik valaki?
több mint 4 éve
Ez komoly? Másképp minősül a kéz a 16-on kívül és belül???!!! Erre van valami szabály leírva, mert ilyet meg nem hallottam. A vétlen kezezes mindenhol az, ha valami nem szabálytalan a középpályán az a kapu előtt sem! Jó pár évet fociztam nagypalyan, akkor meg így volt!Szabály szerint 16-on belül nincs vétlen kezezés, kezet ért a labda, tizi szerintem ennyi. De amúgy pont esernyőt akart csinálni a védő felett, azonban a kéz miatt esélye nem volt ráAzért az az Alba eset jóval árnyaltabb. Fél méterről rárúgták a kezére, miközben futott. Nem is számíthatott rá és remélem soha senki nem fog ilyen mozdulatért 11-est kapni, mert az világröhej. Nem tudsz tested mellé szorított kézzel futni, ahogy arra sem számít az ember, hogy fél méterről eltalálják. VAR visszanézte, kétlem, hogy a bíró hibázott volna.BeInSports-os közvetítést néztem, a kommentátorok ott is azon a véleményen voltak, hogy ez ha szigorúan veszük a szabályokat tizi.
Klaci79
Hogy természetes testhelyzet volt, elfogadom, így azt is, hogy ezért nem bűntető, ugyanakkor ha szó szerint értelmezed a szabálykönyvet, be kellett volna fújni.
empty taxi
kapitnono
A kezed levágni nem tudod! Ahogy Puhl anno mondta a kéz keresi a labdát, vagy a labda a kezet, ez nem mindegy!
több mint 4 éve
Culture over People - ez már csak ilyen, nem akkora ember ő ott, hogy most belőle megbánó embert csináljanakNyilván nem, az már csak nálunk lecsapódó szar miatt írtam, ugyanakkor tartom, hogy ők sem hoztak bölcs döntést, pláne, hogy le is írják, hogy Petry amúgy jó és megbízható arc.Sztem egyik miatt sem kellene kirúgni senkit, nyilván, az én értékeim szerint Petry hülyeséget mondott, de abban sem vagyok biztos, hogy így akart fogalmazni, nem pedig a szájába adták a mondatokat.Látom magam előtt, ahogy a Hertha vezetősége a döntés előtt a lakájmédia válaszcsapásainak lehetőségeit mérlegeli. 😊
Ugyanakkor sztem a Herthánál úgy jártak volna el helyesen, ha leülnek vele beszélgetni, hogy szerintük ez nem pálya, majd részt vesz néhány társadalmi eseményen, ahol bevándorlók gyerekeinek tart edzést, vagy fasz tudja, annyi ilyen jótékony szarság van, találtak volna rá alkalmat. Aztán mutathatták volna nagy mellénnyel, hogy náluk tolerálják a más véleményt, ugyanakkor Petry is korrektül kijött volna az egészből.
Ehelyett most özönlik a lakálymédiából, hogy a köcsög Hertha kibaszta Petryt mert más a véleménye és nem tolerálják. Dárdai meg qrva kellemetlen helyzetben lehet miközben a bennmaradásért harcolnak...
gabokocka
ozibozi
gabokocka
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?Hát én sem értem, hogy juthatunk oda, hogy 2021-ben csodálkozol azon, hogy oda kell figyelni a személyzetet / játékosokat, hogy mit hordanak össze az online / nem online médiában.
#JC6
több mint 4 éve
Nyilván az optimális az volna, ha a tehetségek maguktól rúgnák rá az öltözőajtót a felnőtt csapatra, de sajnos ez nincs így. A miértek elég messzire nyúlnak, de vmit csinálni kell, különben előrelépés az nem lesz. Persze kellenének önálló tulajok, akik érdekeltek a piaci létfenntartásban, de ilyenek sincsenek. Szóval tényleg utópia ez az egész, de én biztos kiszórnám a légiósok felét a picsába, aztán bérplafon, így a fizetés igények sem tudnának elrugaszkodni, aki tübbet akar keresni, menjen külföldre olyan csapatba, ahol a teljesítménye alapján ki is érdemli.Azt tartom viccesnek, hogy a holland meg a német fiatalokkal példálózik, hogy ők bezzeg játszanak a saját országuk első osztályú bajnokságaiban, miközben a mi derék aranylábú fiaink nem férnek fel a pályára a sok légiós miatt. Aki 21 évesen nem fér be egy magyar NB1-be tiszta versenyben semelyik csapatba, abból úgyse nagyon lesz válogatott játékos.A magyar U21-es válogatott három vereséggel fejezte be a szereplését a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.Miért, én az ebben foglaltakkal nagyjából egyet is értek.
– A torna jelentőségét hajlamosak túlértékelni az emberek. Mindenesetre megdöbbentő volt szembesülni a tényekkel, a magyarokat 3-0-ra legyőző német válogatott négy-öt tagja rendszeresen játszik a Bundesligában vagy a német másodosztályban. Amíg a mi 19 éves játékosaink nem tudnak folyamatosan futballozni hétről hétre, addig nem lehet tőlük elvárni, hogy a holland vagy a német első osztályban futballozó labdarúgókkal szemben meg fogják állni a helyüket. Talán értelme lenne bevezetni egy szigorú szabályozást Magyarországon, amely maximalizálja a külföldiek számát egy-egy csapatban. Higgyék el, a bizalom, a fiatalokba vetett bizalom hamar megtérül!
Tehát a magyar fiatalok, miután kitódulnak az akadémiákról tehetségesebbnél tehetségesebben, nem tudják beverekedni magukat a csodálatos magyar NB1-be, mert a sok külföldi elveszi előlük a helyet, korlátozni kellene a küldöldiek létszámát. A holland meg német első osztályban van ilyen korlátozás? Vagy ott be tudnak kerülni a csapatba a tehetségek?
somoskovig
Ez az U21-es torna sokat nem jelent, tényleg gáz hogy leégtünk, de ettől függetlenül sem mutat feltétlen egzakt jövőképet, miként a VB bronzéremtől se lettünk gecijók.
Az is tény, hogy rohadt sok bohóc légiós van itthon, én simán bevezetném hogy max 3 v 5 csapatonként, emellett 1 u21-es vagy 2 u23-as játékosnak a pályán kell lennie.
Nem biztos hogy hatalmas boom lenne a magyar focinak, de rosszat nem tenne.
Nyilván a Fradival nem tudsz mit kezdeni, ott van 20 légiós, de azok legalább válogatott szintűek. De ott mondjuk lehetne az, hogy oké, akkor központi pénzből nuku, ha ezek a feltételek nem teljesülnek, és lehet piaci alapon működni. Mármint piaci piaci alapon, nem NER piaci alapon.
gabokocka
1. Tudtommal se a német, se a holland bajnokságban nincs légiós-limit, vagyis azt kell feltételeznünk, hogy az ottani utánpótlásból versenyképesebb fiatalok kerülnek ki, mint az itthoniból, mert tudnak maguknak játékidőt keríteni.
2. Lehet, hogy azért is játszatják piaci alapon a fiatalokat, mert az eladásukból befolyó bevétel tartja el a klubot (helló, Dinamo Zagred).
Ehelyett itthon abban kellene hinni, hogy a versengés kiirtásával és az ebből fakadó motiváció nélkül, adminisztratív alapon pakoljunk be fiatalokat a csapatokba? Ráadásul azért a 6-8 valóban elfogadható tehetségért, akikre tényleg lehetne építeni (és akiknek bazi gyorsan Nyugatra kellene menni a további fejlődés érdekében), menne a tolongás, kapnák a nagy szerződéseket, ami miatt aztán meg pláne nem lenne kedvük kimenni valami értelmes bajnokságba, hogy edzésen le tudják nyomni tizedakkora fizetésért a holland vagy német fiatalt.
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Az a baj, oda sodródott a világ 2021-re, hogy vki elmondja a véleményét egy társadalmi kérdésben ezért népharag zúdul rá. Erre fel két másik ember reagál a történtekre, erre kibasszák őket. Lehet vitatkozni a mikéntjén, de ez történt.Én csak azt nem értem, hogy miért érzik szükségét annak sportolók ill. sportban dolgozók, hogy ilyen témákban véleményt nyilvánítsanak?
gabokocka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nyilván nem, az már csak nálunk lecsapódó szar miatt írtam, ugyanakkor tartom, hogy ők sem hoztak bölcs döntést, pláne, hogy le is írják, hogy Petry amúgy jó és megbízható arc.Sztem egyik miatt sem kellene kirúgni senkit, nyilván, az én értékeim szerint Petry hülyeséget mondott, de abban sem vagyok biztos, hogy így akart fogalmazni, nem pedig a szájába adták a mondatokat.Látom magam előtt, ahogy a Hertha vezetősége a döntés előtt a lakájmédia válaszcsapásainak lehetőségeit mérlegeli. 😊
Ugyanakkor sztem a Herthánál úgy jártak volna el helyesen, ha leülnek vele beszélgetni, hogy szerintük ez nem pálya, majd részt vesz néhány társadalmi eseményen, ahol bevándorlók gyerekeinek tart edzést, vagy fasz tudja, annyi ilyen jótékony szarság van, találtak volna rá alkalmat. Aztán mutathatták volna nagy mellénnyel, hogy náluk tolerálják a más véleményt, ugyanakkor Petry is korrektül kijött volna az egészből.
Ehelyett most özönlik a lakálymédiából, hogy a köcsög Hertha kibaszta Petryt mert más a véleménye és nem tolerálják. Dárdai meg qrva kellemetlen helyzetben lehet miközben a bennmaradásért harcolnak...
gabokocka
ozibozi
több mint 4 éve
Azt tartom viccesnek, hogy a holland meg a német fiatalokkal példálózik, hogy ők bezzeg játszanak a saját országuk első osztályú bajnokságaiban, miközben a mi derék aranylábú fiaink nem férnek fel a pályára a sok légiós miatt. Aki 21 évesen nem fér be egy magyar NB1-be tiszta versenyben semelyik csapatba, abból úgyse nagyon lesz válogatott játékos.A magyar U21-es válogatott három vereséggel fejezte be a szereplését a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.Miért, én az ebben foglaltakkal nagyjából egyet is értek.
– A torna jelentőségét hajlamosak túlértékelni az emberek. Mindenesetre megdöbbentő volt szembesülni a tényekkel, a magyarokat 3-0-ra legyőző német válogatott négy-öt tagja rendszeresen játszik a Bundesligában vagy a német másodosztályban. Amíg a mi 19 éves játékosaink nem tudnak folyamatosan futballozni hétről hétre, addig nem lehet tőlük elvárni, hogy a holland vagy a német első osztályban futballozó labdarúgókkal szemben meg fogják állni a helyüket. Talán értelme lenne bevezetni egy szigorú szabályozást Magyarországon, amely maximalizálja a külföldiek számát egy-egy csapatban. Higgyék el, a bizalom, a fiatalokba vetett bizalom hamar megtérül!
Tehát a magyar fiatalok, miután kitódulnak az akadémiákról tehetségesebbnél tehetségesebben, nem tudják beverekedni magukat a csodálatos magyar NB1-be, mert a sok külföldi elveszi előlük a helyet, korlátozni kellene a küldöldiek létszámát. A holland meg német első osztályban van ilyen korlátozás? Vagy ott be tudnak kerülni a csapatba a tehetségek?
somoskovig
Ez az U21-es torna sokat nem jelent, tényleg gáz hogy leégtünk, de ettől függetlenül sem mutat feltétlen egzakt jövőképet, miként a VB bronzéremtől se lettünk gecijók.
Az is tény, hogy rohadt sok bohóc légiós van itthon, én simán bevezetném hogy max 3 v 5 csapatonként, emellett 1 u21-es vagy 2 u23-as játékosnak a pályán kell lennie.
Nyilván a Fradival nem tudsz mit kezdeni, ott van 20 légiós, de azok legalább válogatott szintűek. De ott mondjuk lehetne az, hogy oké, akkor központi pénzből nuku, ha ezek a feltételek nem teljesülnek, és lehet piaci alapon működni. Mármint piaci piaci alapon, nem NER piaci alapon.
gabokocka
1. Tudtommal se a német, se a holland bajnokságban nincs légiós-limit, vagyis azt kell feltételeznünk, hogy az ottani utánpótlásból versenyképesebb fiatalok kerülnek ki, mint az itthoniból, mert tudnak maguknak játékidőt keríteni.
2. Lehet, hogy azért is játszatják piaci alapon a fiatalokat, mert az eladásukból befolyó bevétel tartja el a klubot (helló, Dinamo Zagred).
Ehelyett itthon abban kellene hinni, hogy a versengés kiirtásával és az ebből fakadó motiváció nélkül, adminisztratív alapon pakoljunk be fiatalokat a csapatokba? Ráadásul azért a 6-8 valóban elfogadható tehetségért, akikre tényleg lehetne építeni (és akiknek bazi gyorsan Nyugatra kellene menni a további fejlődés érdekében), menne a tolongás, kapnák a nagy szerződéseket, ami miatt aztán meg pláne nem lenne kedvük kimenni valami értelmes bajnokságba, hogy edzésen le tudják nyomni tizedakkora fizetésért a holland vagy német fiatalt.
több mint 4 éve
Sztem egyik miatt sem kellene kirúgni senkit, nyilván, az én értékeim szerint Petry hülyeséget mondott, de abban sem vagyok biztos, hogy így akart fogalmazni, nem pedig a szájába adták a mondatokat.Látom magam előtt, ahogy a Hertha vezetősége a döntés előtt a lakájmédia válaszcsapásainak lehetőségeit mérlegeli. 😊
gabokocka
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Miért, én az ebben foglaltakkal nagyjából egyet is értek.Petryt nem azért rúgták ki, mert más a véleménye, hanem azért, mert aláírta a klub szellemiségét összegző nyilatkozatot. Akkor nem volt persze olyan merész, hogy azt mondja, nem írja alá, mert ellenkezik az általa vallott elvekkel. Aztán persze nyilatkozott olyat, ami ezzel ütközik, nyilván kirúgták.Csak úgy általánosságban beraktam, mert a tolerancia, a mások véleményének tiszteletben tartása(természetesen bizonyos határig). Hrutkát kirúgták, mert itthon diktatúra van, Petryt kirúgták Németországban ,mert ott meg demokrácia van. meg Németország az unió zászlóshajója.uploads.disquscdn.com/images/956269e82d4e536f6356b9c62133036e01c30c441568a303e1f1e243eff274b3.jpg?w=480&h=854Ez fasza, a Hertha médium vagy hatóság?
pfefe8
somoskovig
pfefe8
Egyébként érdekes, hogy a sportszakmai gyöngyszemeket nem is emelitek ki az interjúból, azok pedig sokkal viccesebbek, mint ez a szerencsétlenkedés.
A magyar U21-es válogatott három vereséggel fejezte be a szereplését a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.
somoskovig
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?Gondolom engedély nélkül nem lehet interjút adni, vagy minimum jelezni kell, hogy adott egyet. Odafént meg gondolom ilyenkor valaki ránéz, hogy mit hordott össze az alkalmazott, azt ha valami gebasz van akkor megnyomják a vörös riadót
#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?Olvasd át az Mt.-t. Meglepődve fogod látni, hogy sok magyar vállalatnál 2012 óta ez megy papíron is.
#JC6
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy minden egyes klub alkalmazásában van egy olyan ember, aki minden egyes játékos és alkalmazott like-ját, adatlapját, nyilatkozatait és tevékenységét 0/24-ben figyeli? Majd lefordíttattja az anyanyelvére és tolmácsolja a klubnak hogy pl Petry a “híres” Magyar Nemzetnek azt mondta hogy?Azért hihetetlen hova jutottunk.
több mint 4 éve
Petryt nem azért rúgták ki, mert más a véleménye, hanem azért, mert aláírta a klub szellemiségét összegző nyilatkozatot. Akkor nem volt persze olyan merész, hogy azt mondja, nem írja alá, mert ellenkezik az általa vallott elvekkel. Aztán persze nyilatkozott olyat, ami ezzel ütközik, nyilván kirúgták.Csak úgy általánosságban beraktam, mert a tolerancia, a mások véleményének tiszteletben tartása(természetesen bizonyos határig). Hrutkát kirúgták, mert itthon diktatúra van, Petryt kirúgták Németországban ,mert ott meg demokrácia van. meg Németország az unió zászlóshajója.uploads.disquscdn.com/images/956269e82d4e536f6356b9c62133036e01c30c441568a303e1f1e243eff274b3.jpg?w=480&h=854Ez fasza, a Hertha médium vagy hatóság?
pfefe8
somoskovig
pfefe8
Egyébként érdekes, hogy a sportszakmai gyöngyszemeket nem is emelitek ki az interjúból, azok pedig sokkal viccesebbek, mint ez a szerencsétlenkedés.
A magyar U21-es válogatott három vereséggel fejezte be a szereplését a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.
több mint 4 éve
Sztem egyik miatt sem kellene kirúgni senkit, nyilván, az én értékeim szerint Petry hülyeséget mondott, de abban sem vagyok biztos, hogy így akart fogalmazni, nem pedig a szájába adták a mondatokat.Ugyanakkor sztem a Herthánál úgy jártak volna el helyesen, ha leülnek vele beszélgetni, hogy szerintük ez nem pálya, majd részt vesz néhány társadalmi eseményen, ahol bevándorlók gyerekeinek tart edzést, vagy fasz tudja, annyi ilyen jótékony szarság van, találtak volna rá alkalmat. Aztán mutathatták volna nagy mellénnyel, hogy náluk tolerálják a más véleményt, ugyanakkor Petry is korrektül kijött volna az egészből.
több mint 4 éve
Szabály szerint 16-on belül nincs vétlen kezezés, kezet ért a labda, tizi szerintem ennyi. De amúgy pont esernyőt akart csinálni a védő felett, azonban a kéz miatt esélye nem volt ráAzért az az Alba eset jóval árnyaltabb. Fél méterről rárúgták a kezére, miközben futott. Nem is számíthatott rá és remélem soha senki nem fog ilyen mozdulatért 11-est kapni, mert az világröhej. Nem tudsz tested mellé szorított kézzel futni, ahogy arra sem számít az ember, hogy fél méterről eltalálják. VAR visszanézte, kétlem, hogy a bíró hibázott volna.BeInSports-os közvetítést néztem, a kommentátorok ott is azon a véleményen voltak, hogy ez ha szigorúan veszük a szabályokat tizi.
Klaci79
Hogy természetes testhelyzet volt, elfogadom, így azt is, hogy ezért nem bűntető, ugyanakkor ha szó szerint értelmezed a szabálykönyvet, be kellett volna fújni.
empty taxi

több mint 4 éve
Azért vessétek már össze a két eseményt, és mondjuk játékból megfordítom nektek:Lipzsi corporationnél lipzsi városban nem menők a nem corporate vélemények.Nem hiszem, hiszen maga nyilatkozza, hogy ő Gula helyében kussban maradt volna és csak a védéssel törődött volna.
Lehetett volna ennél okosabb is.
Vagy lehet neki fontosabb a véleménynyilvánítás szabadsága, mint egy biszembaszom kapusedzői poszt.
Cubehor
Egyszerűen a NER-nél kerestek valakit a nyugati világban, aki az itteni ideológiát képviseli.
Perty meg beszopta, mert ott is éljen a tolerancia, amíg vki mást nem gondol, mint mi.
gabokocka
Petry: Egy fotó a Facebookon, hogy "támogatom a konzervatív értékeket"
Gulácsy: "A hagyományos családmodell erőltetése nálam az erkölcsi leépülés megnyilvánulása. Olyan nyitott, liberális értékek mentén folytassuk az életünket Európában, amelyeket hosszú évek alatt megtanultunk. Európa elfogadó és toleráns földrész, én nem szívesen nézem végig azt a konzervatív-jobboldali hullámot, ami végigsöpör a kontinensen."
Ebben az esetben is azonos elbírálás alá esne a két dolog?
több mint 4 éve
Csak úgy általánosságban beraktam, mert a tolerancia, a mások véleményének tiszteletben tartása(természetesen bizonyos határig). Hrutkát kirúgták, mert itthon diktatúra van, Petryt kirúgták Németországban ,mert ott meg demokrácia van. meg Németország az unió zászlóshajója.uploads.disquscdn.com/images/956269e82d4e536f6356b9c62133036e01c30c441568a303e1f1e243eff274b3.jpg?w=480&h=854Ez fasza, a Hertha médium vagy hatóság?
pfefe8
somoskovig
Steelers fan
több mint 4 éve
uploads.disquscdn.com/images/956269e82d4e536f6356b9c62133036e01c30c441568a303e1f1e243eff274b3.jpg?w=480&h=854Ez fasza, a Hertha médium vagy hatóság?
pfefe8
több mint 4 éve
Lipzsi corporationnél lipzsi városban nem menők a nem corporate vélemények.Nem hiszem, hiszen maga nyilatkozza, hogy ő Gula helyében kussban maradt volna és csak a védéssel törődött volna.
Lehetett volna ennél okosabb is.
Vagy lehet neki fontosabb a véleménynyilvánítás szabadsága, mint egy biszembaszom kapusedzői poszt.
Cubehor
Egyszerűen a NER-nél kerestek valakit a nyugati világban, aki az itteni ideológiát képviseli.
Perty meg beszopta, mert ott is éljen a tolerancia, amíg vki mást nem gondol, mint mi.
több mint 4 éve
BeInSports-os közvetítést néztem, a kommentátorok ott is azon a véleményen voltak, hogy ez ha szigorúan veszük a szabályokat tizi.Azért az az Alba eset jóval árnyaltabb. Fél méterről rárúgták a kezére, miközben futott. Nem is számíthatott rá és remélem soha senki nem fog ilyen mozdulatért 11-est kapni, mert az világröhej. Nem tudsz tested mellé szorított kézzel futni, ahogy arra sem számít az ember, hogy fél méterről eltalálják. VAR visszanézte, kétlem, hogy a bíró hibázott volna.Ellenberger Alba kezezése után elmaradt egy tizi, plusz sztem a Valladolid kiállítása sem volt egyből pirosas belépő, sztem ott csak sárgát kellett volna adni.Bírók csak megnyerették a Varcelonaval...Ezt most nem nagyon értem....pont a második félidőt nem láttam mert bealudtam, csak a legvégére ébredtem fel a gól után...de éppenséggel a Var után fújtak be egy lest ami nem volt az Dembele helyzeténél, és Varral megnéztek egy szabálytalanságot a 16-os előtt, ami éppen nem 11-s volt, és ami után továbbot intettek.... és ez csak ez a meccs...a Varcelona amúgy csak a PSG elleni kiesést köszönheti részben ennek a fantaasztikus lehetőségnek ahogy ezt a technológiát használják és azt, hogy nem előzött még hamarabb...most röviden tömören hirtelen ennyit a Varcelónával való megnyeretésről....
kapitnono
dande
empty taxi
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...