Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Szép város az egyik kedvencem. Jó a kosárcsapatuk.Megértem, lehet is irígykedni rájuk 😛 😉 😛Ok már bánom is hogy reagáltam bocsi. Van ennél nagyobb bajunk is mostanában sajnos... 😕Ne bánd 😀
dande
Mi megértőek vagyunk csak utáljuk a Barcat 😀
Toca
dande
Messi lekoccol lehet bírni is fogom újra, mint Ronaldinho idejében.
több mint 4 éve
Azért külön szép, amikor Guardiola sokadjára a pénztelenség miatt picsog... 😊 Vicc ez az ember, sose tudom komolyan venni az ilyen hülyeségei miatt.
több mint 4 éve
Petryt kirakta a Hertha. Ott meg az nem menő, ami itthon igen... Hertha BSC trennt sich von Zsolt #Petry. Unsere Geschäftsführung hat sich nach einem dem Verein vorher nicht bekannten Interview dazu entschlossen, unseren Torwarttrainer mit sofortiger Wirkung freizustellen: https://t.co/PgIiYQechE ⬅️#HaHoHe pic.twitter.com/26bMDVDCXc
— Hertha BSC (@HerthaBSC) April 6, 2021
több mint 4 éve
Amikor Barca elleni bírózás/varozás téma jön elő, olyan érzésem van mint amikor Rodgers sír egy zászlóért.Gondolom ez a kiállítás miatt, mert egy tiszta 11-es maradt el Dest felrúgásánál. Egyébként elsőre nálam is piros volt, a labdát nem is nézte, sokkal súlyosabb lehetett volna. Lassítás után max sárga. De kétlem hogy ez a bíró bármennyire is tolta volna a Barcát.
Értem - értem, biztos fáj, de azért a bicska nyílik a zsebembe.
(Realt is írhatnám csak most nem róluk volt szó.)
Toca
több mint 4 éve
Tökéletesen igaza van Petrynek szerencsére.visszaerkezunk oda, hogy van jo migrans es rossz migrans.nem tudom hova valo ez, de ez a Petry tortenet eleg kemeny.- "a bevándorláspolitika jelzi Európa erkölcsi hanyatlását"
egyreszt: elmondja, hogy lehet velemenye Gulanak, de inkabb kussoljon, csak focizzon.
masreszt: o lesz a legjobban felhabarodva, ha Friedriech ma azt mondja neki, hogy kussolj, inkabb edzoskodj.
harmadreszt: nem ertem, hogy ebbol miert kellett a nemet medianak ilyen nagy ugyet kavarni. megvan Petry velemenye errol, mondja el nyugodtan, Herthanak meg max kiadhat egy kozlemenyt, hogy a klub nem ert egyet Petry velemenyevel, de tiszteletben tartja.
csebi
mondta a magyar gazdasági migráns Berlinben.
És bazmeg nem hallja magát.
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
én is örülnék ha a top5 igazolásból 3 nálunk sülne be 😀Megértem, lehet is irígykedni rájuk 😛 😉 😛Ok már bánom is hogy reagáltam bocsi. Van ennél nagyobb bajunk is mostanában sajnos... 😕Ne bánd 😀
dande
Toca
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Megértem, lehet is irígykedni rájuk 😛 😉 😛Ok már bánom is hogy reagáltam bocsi. Van ennél nagyobb bajunk is mostanában sajnos... 😕Ne bánd 😀
dande
Toca
több mint 4 éve
Ok már bánom is hogy reagáltam bocsi. Van ennél nagyobb bajunk is mostanában sajnos... 😕Ne bánd 😀
dande
több mint 4 éve
Ok már bánom is hogy reagáltam bocsi. Van ennél nagyobb bajunk is mostanában sajnos... 😕
több mint 4 éve
Bevándorlás = EU-n kívüli megszállás!visszaerkezunk oda, hogy van jo migrans es rossz migrans.nem tudom hova valo ez, de ez a Petry tortenet eleg kemeny.- "a bevándorláspolitika jelzi Európa erkölcsi hanyatlását"
egyreszt: elmondja, hogy lehet velemenye Gulanak, de inkabb kussoljon, csak focizzon.
masreszt: o lesz a legjobban felhabarodva, ha Friedriech ma azt mondja neki, hogy kussolj, inkabb edzoskodj.
harmadreszt: nem ertem, hogy ebbol miert kellett a nemet medianak ilyen nagy ugyet kavarni. megvan Petry velemenye errol, mondja el nyugodtan, Herthanak meg max kiadhat egy kozlemenyt, hogy a klub nem ert egyet Petry velemenyevel, de tiszteletben tartja.
csebi
Amadeus
csebi
Mit nem értetek ezen ? 😀
több mint 4 éve
Amikor Barca elleni bírózás/varozás téma jön elő, olyan érzésem van mint amikor Rodgers sír egy zászlóért.Értem - értem, biztos fáj, de azért a bicska nyílik a zsebembe.
(Realt is írhatnám csak most nem róluk volt szó.)
több mint 4 éve
visszaerkezunk oda, hogy van jo migrans es rossz migrans.nem tudom hova valo ez, de ez a Petry tortenet eleg kemeny.- "a bevándorláspolitika jelzi Európa erkölcsi hanyatlását"
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
lattam h reszben irtal, csak mivel nem lattam a meccseket, csak az eredmenyt szimplan kivancsi voltam, hogy mi tortent. nem vitageneralas, csak infokeres volt.csak azért mert a Varnak köszönhetően fújtak be egy olyan "szabálytalanságot" 11-st amikor Lenglet lába véletlenül összeakadt a PSG játékosával, de a labdának (és a két játékosnak se kb szerencsétlen helyzet volt az egész) köze nem volt hozzá, utána az egyik Barca játékos elütését a kapus által, a Var után NEM fújták be, teljesen egyértelmű 11-st pláne a Lenglet esethez képest....persze Messi kihagyott egy 11-st még, de ahelyett, hogy 3 de minimum 2 nullával mentek volna a félidőre, helyette volt 1-1, ahonnan már valóban nem volt felállás. Figyelem azt írtam részben a VArnak köszönheti a kiesését, nem azt, hogy teljesen (igen magának is ezt nem vitatom)....de a Varcelónázás ennek fényében is enyhe túlzás.... rég el is felejteném ha ilyen hülyeségek nem kerülnének elő...mert egyébként minden csapat kárára "tévednek" ennek "segítségével" szóval kár ezt bármelyik csapat ellen felhozni....ahogy a múltkor is írtam nem arra használják amire kellene, hanem pofátlan módon legitimálják a tévedéseketa Varcelona amúgy csak a PSG elleni kiesést köszönheti részben ennek a fantaasztikus lehetőségnek ahogy ezt a technológiát használjákezt kifejtened kerlek bovebben, hogy miert is?
dande
csebi
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Amennyit buktam mixen a Valladolid miatt megérdemlik. 😀Én csak erre a meccsre gondoltam, volt egy teli tizi amit nem adtak meg a Valladolidnak, Alba kézfejére ráesett a labda, meg a piroslap sem volt éppen azonnali piros, de meg sem nézték. Így hirtelen csak ennyi.Bírók csak megnyerették a Varcelonaval...Ezt most nem nagyon értem....pont a második félidőt nem láttam mert bealudtam, csak a legvégére ébredtem fel a gól után...de éppenséggel a Var után fújtak be egy lest ami nem volt az Dembele helyzeténél, és Varral megnéztek egy szabálytalanságot a 16-os előtt, ami éppen nem 11-s volt, és ami után továbbot intettek.... és ez csak ez a meccs...a Varcelona amúgy csak a PSG elleni kiesést köszönheti részben ennek a fantaasztikus lehetőségnek ahogy ezt a technológiát használják és azt, hogy nem előzött még hamarabb...most röviden tömören hirtelen ennyit a Varcelónával való megnyeretésről....
kapitnono
dande
kapitnono
PSG elleni kiesést nem a VAR-nak köszönhetik, hanem annak hogy egy rosszabb csapat a Barca. Sőt inkább annak köszönhetik azt hogy most az elmúlt pár hétben egész bíztatóan játszik már a csapat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én csak erre a meccsre gondoltam, volt egy teli tizi amit nem adtak meg a Valladolidnak, Alba kézfejére ráesett a labda, meg a piroslap sem volt éppen azonnali piros, de meg sem nézték. Így hirtelen csak ennyi.Bírók csak megnyerették a Varcelonaval...Ezt most nem nagyon értem....pont a második félidőt nem láttam mert bealudtam, csak a legvégére ébredtem fel a gól után...de éppenséggel a Var után fújtak be egy lest ami nem volt az Dembele helyzeténél, és Varral megnéztek egy szabálytalanságot a 16-os előtt, ami éppen nem 11-s volt, és ami után továbbot intettek.... és ez csak ez a meccs...a Varcelona amúgy csak a PSG elleni kiesést köszönheti részben ennek a fantaasztikus lehetőségnek ahogy ezt a technológiát használják és azt, hogy nem előzött még hamarabb...most röviden tömören hirtelen ennyit a Varcelónával való megnyeretésről....
kapitnono
dande

több mint 4 éve
dehát te Fideszes vagy itt sokak szemében, nem mondhatsz ilyet 😉Btw amit Gulával csináltak itthon az végtelenül alja.Berlin Európa egyik legliberálisabb városa Bárki mondhat bármit amig ezzel nem ellentétes. 😊 😊Ez tökmindegy melyik város, retardált az emberünk. Ennyire ne menjünk már le kutyába ha sündörögni akarunk a hatalom körül.
ozibozi
Gondolom a sok vetődés CTE-t okozott nála
FLZOLI
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Btw amit Gulával csináltak itthon az végtelenül alja.Berlin Európa egyik legliberálisabb városa Bárki mondhat bármit amig ezzel nem ellentétes. 😊 😊Ez tökmindegy melyik város, retardált az emberünk. Ennyire ne menjünk már le kutyába ha sündörögni akarunk a hatalom körül.
ozibozi
FLZOLI
több mint 4 éve
Berlin Európa egyik legliberálisabb városa Bárki mondhat bármit amig ezzel nem ellentétes. 😊 😊Ez tökmindegy melyik város, retardált az emberünk. Ennyire ne menjünk már le kutyába ha sündörögni akarunk a hatalom körül.
ozibozi
több mint 4 éve
nem tudom hova valo ez, de ez a Petry tortenet eleg kemeny.- "a bevándorláspolitika jelzi Európa erkölcsi hanyatlását"
csebi
több mint 4 éve
csak azért mert a Varnak köszönhetően fújtak be egy olyan "szabálytalanságot" 11-st amikor Lenglet lába véletlenül összeakadt a PSG játékosával, de a labdának (és a két játékosnak se kb szerencsétlen helyzet volt az egész) köze nem volt hozzá, utána az egyik Barca játékos elütését a kapus által, a Var után NEM fújták be, teljesen egyértelmű 11-st pláne a Lenglet esethez képest....persze Messi kihagyott egy 11-st még, de ahelyett, hogy 3 de minimum 2 nullával mentek volna a félidőre, helyette volt 1-1, ahonnan már valóban nem volt felállás. Figyelem azt írtam részben a VArnak köszönheti a kiesését, nem azt, hogy teljesen (igen magának is ezt nem vitatom)....de a Varcelónázás ennek fényében is enyhe túlzás.... rég el is felejteném ha ilyen hülyeségek nem kerülnének elő...mert egyébként minden csapat kárára "tévednek" ennek "segítségével" szóval kár ezt bármelyik csapat ellen felhozni....ahogy a múltkor is írtam nem arra használják amire kellene, hanem pofátlan módon legitimálják a tévedéseketa Varcelona amúgy csak a PSG elleni kiesést köszönheti részben ennek a fantaasztikus lehetőségnek ahogy ezt a technológiát használjákezt kifejtened kerlek bovebben, hogy miert is?
dande
csebi
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
a Varcelona amúgy csak a PSG elleni kiesést köszönheti részben ennek a fantaasztikus lehetőségnek ahogy ezt a technológiát használjákezt kifejtened kerlek bovebben, hogy miert is?
dande
több mint 4 éve
Bírók csak megnyerették a Varcelonaval...Ezt most nem nagyon értem....pont a második félidőt nem láttam mert bealudtam, csak a legvégére ébredtem fel a gól után...de éppenséggel a Var után fújtak be egy lest ami nem volt az Dembele helyzeténél, és Varral megnéztek egy szabálytalanságot a 16-os előtt, ami éppen nem 11-s volt, és ami után továbbot intettek.... és ez csak ez a meccs...a Varcelona amúgy csak a PSG elleni kiesést köszönheti részben ennek a fantaasztikus lehetőségnek ahogy ezt a technológiát használják és azt, hogy nem előzött még hamarabb...most röviden tömören hirtelen ennyit a Varcelónával való megnyeretésről....
kapitnono
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Berlin Európa egyik legliberálisabb városa Bárki mondhat bármit amig ezzel nem ellentétes. 😊 😊
több mint 4 éve
nem tudom hova valo ez, de ez a Petry tortenet eleg kemeny.egyreszt: elmondja, hogy lehet velemenye Gulanak, de inkabb kussoljon, csak focizzon.
több mint 4 éve
#ACMilan will not extend Mario #Mandzukic’contract. His contract expires in June and #Rossoneri have an option to extend the contract until 2022, but Maldini&Massara are not satisfied by the croatian striker. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) April 5, 2021
Hát,nem váltotta meg a világot...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!