Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Kalmár lemarad az EB-ről. Szerencsétlen srác.LCL-t műtenek vagy nem?
Kenny
MCL-t nem szoktak azt tudom, volt nekem is.
több mint 4 éve
nah Jota beköszönt megint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Eddig le van játszva az Arsenal, szóval ma tutira ők fognak nyerni.
több mint 4 éve
Mekkora vicc ez a Dortmund, így tuti nem tudják majd a norvegot megtartani, de Sancho is necces.Müller eddig kb úgy játszott mint Zsuzsi a Debrecenben és aztán húz egy ilyet.
A Bayern-Lipcse meccs meg rossz vicc eddig, mint két angol kozepcsapat... kellett nekem megint német focit nézni 😊
FLZOLI
Goretzka meg ‘get in’
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mekkora vicc ez a Dortmund, így tuti nem tudják majd a norvegot megtartani, de Sancho is necces.A Bayern-Lipcse meccs meg rossz vicc eddig, mint két angol kozepcsapat... kellett nekem megint német focit nézni 😊
több mint 4 éve
Mtk-sok is inkább saját kapura játszanak 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Huhh, ez azért szép játék volt...

több mint 4 éve
Kaszinós és a Paks nagyon bedarálja eddig az MTK-t. Imádom ezt az MTK építkezzünk fel hátulról játékot, de nincs az országban 2 középhátvéd semmilyen szinten aki képes lenne erre 😀Már Ádám kapufára pörgetése is gólt érdemelt volna. Nem nyomja rosszul a Paks.
Heisman

több mint 4 éve
Kaszinós és a Paks nagyon bedarálja eddig az MTK-t. Imádom ezt az MTK építkezzünk fel hátulról játékot, de nincs az országban 2 középhátvéd semmilyen szinten aki képes lenne erre 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Theo fiam, ennyire ne bundázz már nyilvánvalóan...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A Milan-Samp és a Monaco-Metz meccsen is egészen elképesztő vizuális élményt nyújtanak a villódzó reklámtáblák.
több mint 4 éve
20 éves, még forrófejű.Tegnapi horvát meccs után hisztizett egy szép nagyot.Curtis Jones is szaporítani fogja a kevésbé szimpatikus angol játékosok számát?mer mi van?
csebi
Negritis
csebi
Amúgy tegnap/ma röntgenezték a lábát, gondolom egész meccsen faragták a horvátok, és nehezen viselte ezt a kieséssel együtt.
több mint 4 éve
A Zogyinói harsona felugró ablakkal jelentkezik.Már a játékos mozgások is követve vannak 😉3 meccs, 2 győzelem, 0 kapott gól, csodálatos kezdés eddig! #csakaBresztJó látni, hogy még vannak olyanok, akik nem felejtették el 2020 tavaszát és figyelemmel követik a belorusz/belarusz/balarusz bajnokságot.
Löfli
Kampman
ozibozi
több mint 4 éve
Már a játékos mozgások is követve vannak 😉3 meccs, 2 győzelem, 0 kapott gól, csodálatos kezdés eddig! #csakaBresztJó látni, hogy még vannak olyanok, akik nem felejtették el 2020 tavaszát és figyelemmel követik a belorusz/belarusz/balarusz bajnokságot.
Löfli
Kampman
több mint 4 éve
3 meccs, 2 győzelem, 0 kapott gól, csodálatos kezdés eddig! #csakaBresztJó látni, hogy még vannak olyanok, akik nem felejtették el 2020 tavaszát és figyelemmel követik a belorusz/belarusz/balarusz bajnokságot.
Löfli
több mint 4 éve
Curtis Jones is szaporítani fogja a kevésbé szimpatikus angol játékosok számát?Vannak ilyenek???!!!
csebi
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=SmR0KYC86Z4Tegnapi horvát meccs után hisztizett egy szép nagyot.Curtis Jones is szaporítani fogja a kevésbé szimpatikus angol játékosok számát?mer mi van?
csebi
Negritis
csebi
nah így megtaláltam, látni kellett volna az egész meccset kontextus kedvéért
több mint 4 éve
Tegnapi horvát meccs után hisztizett egy szép nagyot.Curtis Jones is szaporítani fogja a kevésbé szimpatikus angol játékosok számát?mer mi van?
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
3 meccs, 2 győzelem, 0 kapott gól, csodálatos kezdés eddig! #csakaBreszt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Curtis Jones is szaporítani fogja a kevésbé szimpatikus angol játékosok számát?mer mi van?
csebi
több mint 4 éve
Curtis Jones is szaporítani fogja a kevésbé szimpatikus angol játékosok számát?
több mint 4 éve
Mezey Gyuri bá' nevét keresitek szerintemén aszittem várhidiÉs ki az aki ne tudná, hogy ezeket az alapokat még Pinyő rakta le 😉Most lehet túltolni a dolgokat, de alapjába véve szerintem az elmúlt 20-25-év legjobb kerete van.Viccezel? A csapat legjobbja nélkül döntetlen volt a legrosszabb eredmény, Szoboszlaival a sorban két éven belül eb-t vagy vb-t nyerünk. IS.Angliában még mindig megy ez a röhejes térdelgetés ezek szerint? 😀Szerintem jó csapatunk van, de Lovrencsicset amíg keretben van ekezni fogom, mert fos. Ez van.
Legalább a Lengyelek nem vették át ezt a gyökérséget.
Egyébként hihetetlen, hogy milyen negatívak vagytok. nem néztem a meccset szokás szerint, de itt végigolvastam, és az a hozzáállás, amivel "szurkolók" hozzá tudtok állni ehhez az egészhez, az komolyan mondom egyeseknél nagyon kemény. Én azt hittem, hogy aki követi a meccseket élőben, az tényleg szurkol, elmondja, ha valami szar, de hogy már 15 perc után 45 percen keresztül megy a cinizmus, meg a fikázás...
Ha szar a Pool megosztom ezt a véleményemet, de közben nem állok bele minden második emberbe, mert éppen aznap olyan amilyen, meg úgy az egész organizációba, mert most ideje van. Ez milyen mentalitás már.,..
Persze ez most általánosító, és tuti újfent annak van nagy hangja, aki így nyomja, aki meg valóban szurkol, az a meccs előtt ült és nézte, és nem dobta be ide a lehúzó dolgokat. 😊
kristóf17
Amúgy a csapat jó, kiváncsi vagyok ha a Bundás tengely teljesen feltud állni mire leszünk képesek.
Toca
slowmotion
Gulácsi - Szalai/Orbán - Szoboszlai - Sallai tengely gerincnek nagyon erős a mi szintunkon.
Csak a megfelelő kiegészítő embereket kellene megtalálni. Illetve aki fos azt kivágni és próbálni mást.
Toca
Klaci79
Negritis
slowmotion
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mezey Gyuri bá' nevét keresitek szerintemén aszittem várhidiÉs ki az aki ne tudná, hogy ezeket az alapokat még Pinyő rakta le 😉Most lehet túltolni a dolgokat, de alapjába véve szerintem az elmúlt 20-25-év legjobb kerete van.Viccezel? A csapat legjobbja nélkül döntetlen volt a legrosszabb eredmény, Szoboszlaival a sorban két éven belül eb-t vagy vb-t nyerünk. IS.Angliában még mindig megy ez a röhejes térdelgetés ezek szerint? 😀Szerintem jó csapatunk van, de Lovrencsicset amíg keretben van ekezni fogom, mert fos. Ez van.
Egyébként hihetetlen, hogy milyen negatívak vagytok. nem néztem a meccset szokás szerint, de itt végigolvastam, és az a hozzáállás, amivel "szurkolók" hozzá tudtok állni ehhez az egészhez, az komolyan mondom egyeseknél nagyon kemény. Én azt hittem, hogy aki követi a meccseket élőben, az tényleg szurkol, elmondja, ha valami szar, de hogy már 15 perc után 45 percen keresztül megy a cinizmus, meg a fikázás...
Ha szar a Pool megosztom ezt a véleményemet, de közben nem állok bele minden második emberbe, mert éppen aznap olyan amilyen, meg úgy az egész organizációba, mert most ideje van. Ez milyen mentalitás már.,..
Persze ez most általánosító, és tuti újfent annak van nagy hangja, aki így nyomja, aki meg valóban szurkol, az a meccs előtt ült és nézte, és nem dobta be ide a lehúzó dolgokat. 😊
kristóf17
Amúgy a csapat jó, kiváncsi vagyok ha a Bundás tengely teljesen feltud állni mire leszünk képesek.
Toca
slowmotion
Gulácsi - Szalai/Orbán - Szoboszlai - Sallai tengely gerincnek nagyon erős a mi szintunkon.
Csak a megfelelő kiegészítő embereket kellene megtalálni. Illetve aki fos azt kivágni és próbálni mást.
Toca
Klaci79
Negritis
több mint 4 éve
én aszittem várhidiÉs ki az aki ne tudná, hogy ezeket az alapokat még Pinyő rakta le 😉Most lehet túltolni a dolgokat, de alapjába véve szerintem az elmúlt 20-25-év legjobb kerete van.Viccezel? A csapat legjobbja nélkül döntetlen volt a legrosszabb eredmény, Szoboszlaival a sorban két éven belül eb-t vagy vb-t nyerünk. IS.Angliában még mindig megy ez a röhejes térdelgetés ezek szerint? 😀Szerintem jó csapatunk van, de Lovrencsicset amíg keretben van ekezni fogom, mert fos. Ez van.
kristóf17
Toca
slowmotion
Toca
Klaci79