Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Csóri Pali...86. percben kiugrik a csatára és a nedves, csúszós füvön persze hogy alányúl a labdának, 1 az 1-ben Neuer ellen... a lábában volt az X..
több mint 5 éve
Vagy nem bírta ki és befizetett megint egy körre linduskánál ezzel megszegve a karantén szabályokat. Lebukott, pinyőnek meg volt indoka kibaszni pedig valójában azért dühös rá, mert ricsi előle vitte el az utolsó szabad időpontot.Vagy gólpasszt adott az ellenfélnek a második percben.Guzmicsot kirakta a Kövesd 😊Biztos nem tolódott eléggé edzésen.
warr_b
iktriad
warr_b
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Vagy gólpasszt adott az ellenfélnek a második percben.Guzmicsot kirakta a Kövesd 😊Biztos nem tolódott eléggé edzésen.
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Guzmicsot kirakta a Kövesd 😊Biztos nem tolódott eléggé edzésen.
warr_b
több mint 5 éve
Guzmicsot kirakta a Kövesd 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Gula miert menne dortmundba?a lipcse is stabil, ha nem stabilabb mint a borussia.És mivel kevés a RBL történelme, konkrétan most ő beleírja magát, ő lehet évszázadokig A kapusa a csapatnak.
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Gula miert menne dortmundba?a lipcse is stabil, ha nem stabilabb mint a borussia.
több mint 5 éve
dummervill és a fax 😀Amikor egy pipa miatt vagy pipa...telex.hu/sport/2021/02/04/ajax-igazolas-sebastian-haller-22-5-millio-euro-europa-liga-nevezes-hibaKimaradt egy pipa:
Imádom 😀
Hanni
www.si.com/soccer/2021/02/04/sebastien-haller-ajax-europa-league-squad-mistake
Ten Hag said Haller’s name was on a computerized list of players but a box next to his name was not checked when it was sent to UEFA.
Willie Parker
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Teljesen így van.mondjuk szerintem a középpályán kreativitás és/vagy zsenialitás eddig se nagyon volt (Ox és Keita lett volna ugye a két legilyenebb játékos, de ők ketten együtt nem játszanak le 30x90 percet a szezonban), csak VVD és akárki miatt kompaktabban tudtunk védekezni, és a szélsővédők feljebb tudtak húzni, és a kompakt védekezésben még jó összetételű is volt a középpálya, V->T transition alatt sok labdát tudtunk szerezni, és azzal a rendezetlen védelmet kihasználni.Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.De most amúgy őszintén, az elmúlt két év ilyen szinten kiemelkedő eredményei szerinted reálisak voltak? Úgy értem, hogy abban az időszakban konkrétan minden össze is jött a csapatnak amellett hogy zseniálisan játszott. Most meg a három CB kiesése miatt a középpályáról is elfogyott a kreativitás, és a szervezőkészség, emiatt pedig értelemszerűen jelentősen visszaesett a támadójáték is. Szerintem az lenne a csoda, ha ezekkel a körülményekkel is sikerülne vezetni a bajnokságot.
Kloop top edző, de nem vagyok benne biztos, hogy a csúcsra járatás után ő tud kvázi állandó sztárcsapatot kezelni, amelyik évekig mentálisan legyalulja az ellent. Pep csomó mindenben egy kókler, de ebben a dologban például ő a No2, Ancelotti meg mondjuk a No3.
FLZOLI
Ha majd jövőre felépül van Dijk, Gomez és Matip is, és itt lesz Kabak is, és belőlük ketten stabilan tudnak majd játszani, és ha ennek köszönhetően Henderson és Fabinho is visszamehet a középpályára, valamint Jota is egészséges lesz és azután is ilyen csapnivaló lesz a támadójáték, majd akkor ESETLEG meg lehet kérdőjelezni Kloppot.
Addig meg szerintem jó eredmény lesz ha meglesz a Top4 hely.
Mikey
azzal, hogy Fab és Hendo a védelembe lett áthelyezve, hiányzik a középpályáról a legjobb labdaszerző és a legtöbbet futó játékos, meg is látszik a hiányuk.
és ami a legszembetűnőbb: tényleg csapágyasra vannak hajtva a játékosok, és nem képesek olyan gyorsan döntést hozni, mint eddig. GIni is kétszer megfordul a labdával, aztán eladja, Mo és Mané pedig toszogatja a labdát, hogy el tudja kapni azt a pillanatot, amikor a védőt hintába tudják ültetni, csak közben a védelem meg a fél középpálya visszazár mögéjük. azt kellene erőltetni velük, hogy maximum egy vagy két testcsel, aztán valamelyik irányba spuri.
vérverítékes lesz ez az idény, és most jön a neheze (hétvége Sziti, aztán hat nap és Lejcseszter, aztán három nap és Lipcse, aztán négy nap és jönnek a favágó szomszédok a park túloldaláról), ezt kellene valahogy túlélni úgy, hogy a négyben maradjunk és ne szerezzünk újabb sérülteket.
slowmotion
Hiába a CB inség érdekes, hogy mégsem a védekezés esett darabjaira, mert rendszerszinten akár még egy Hendo vagy Fabinho is tudja mit kell csinálni. A gond az egyéni hibákból van, ahogy azt bemutatta sajnos Rhys is már és legutóbb Phillips is.
És igen, nagyon kiütközik, hogy mióta nincs VvD (és a többiek) a szélső védők nem mennek annyira előre. Egyszerűen a csapat elvesztette a biztosító emberét és konzervatívabbnak kell lenni. Márpedig a taktika baromira a szélső védők játékára épül ezt talán nem kell ecsetelni.
Ahogy az is megfigyelhető, hogy mennyire kellett tartania az ellenfeleknek van Dijk mély indításaitól. Pont a Brighton ellen tűnt most fel, hogy Hendo amúgy ezt a szerepkört kezdi átvenni és sok mély ívelése van, amikből amúgy nem is volt rossz a csapat. Több eset is beugrik, amikor ilyenek után tudtunk legalább helyzetecskéhez jutni (akár volt lövés akár nem).
Aztán nyilván azt se kell félvállról venni, hogy valóban 4 éve pörög ez a bagázs max hőfokon. Elfáradhattak és egy nem is kicsi nehézség most kicsit mentálisan is megtöri őket.
A Klopp elküldés meg akkora hülyeség minthogy Belichicket is el kéne zavarni... Aki ilyet ír csak szeretne nagyot mondani. Semmi alapja nincs, hogy elküldjük Kloppot rossz 2-3 hónap után. 2-3 év után se vagyok biztos, hogy elküldeném... 😀 Adott ő annyit, hogy ne.
Lipcse elleni meccs lehet a Puskásban lesz, az amúgy kemény lenne... De nyilván zárt kapus 😕
A járványhelyzet miatt most a tavasz BL körben összejöhet jó pár hülye döntés megint. Még az is levegőbe van, hogy nem lesz oda-vissza vágós a párharc hanem 1 meccsen rendezik le aminek helyszíne szintén lehet a Puskás. 3 magyarral a fedélzeten amúgy mini hazai pálya meglenne a németeknél. 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Amikor egy pipa miatt vagy pipa...telex.hu/sport/2021/02/04/ajax-igazolas-sebastian-haller-22-5-millio-euro-europa-liga-nevezes-hibaKimaradt egy pipa:
Imádom 😀
Hanni
Ten Hag said Haller’s name was on a computerized list of players but a box next to his name was not checked when it was sent to UEFA.
Willie Parker
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2021/02/04/ajax-igazolas-sebastian-haller-22-5-millio-euro-europa-liga-nevezes-hibaKimaradt egy pipa:
Imádom 😀
Hanni
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2021/02/04/ajax-igazolas-sebastian-haller-22-5-millio-euro-europa-liga-nevezes-hibaImádom 😀
több mint 5 éve
Ha valóban ez a filozófiája, akkor az arab világban kellene munkát vállalnia, vagy a Távol-Keleten, mert ott vagy fanatikusokkal vagy munkamániásokkal dolgozhat 😊Spurs jatekosok konkretan szarnak a meccsbe, mou teljesen elvesztette a csapatot (nem csodalom). Ez a gyava szar, negativ, vedekezo foci meg hatranyban is, vicc. falabu Dier olyan 11est hozott ossze, amit megye3ban szoktak. Idei szezon kuka, jovo szezon kozepen rugjak ki leghamarabb szerintemAzért ne mondjuk már, hogy csak Mou nincsenek gólzáporok, mintha nem verőemberekkel lenne a keret 😊
Duff
Sajnos úgy tűnik, bármennyire is bírom a portugált a filozófiája és a csapat megtörése majd célirányba állítása már nem működik az insta huszárok és metroszexuális egoista focisták között. Csúcsra húzott fanatikusokkal tökéletesen tud ez működni, de amit repedezik a hit páncél szétesik minden.
Kicsit olyan, mintha Mou mindig íjjal próbálna lőni, megfeszít, céloz, lő, újratölt, tök mindegy, hogy amúgy pisztoly, kard, nuncsaku vagy bicska van a kezében. Csak a vicc kedvéért megnézném Zidane után a nyáron a Real-nál 😀
FLZOLI
több mint 5 éve
Amikor jó és mély kispad volt simán behúzta a bajnokságot is meg a BL-t. Csak nyílván azóta túl sok lett a haver, akiket nem tud elengedni vagy kirugdosni a csapatból.Ismerem a Zizu imadatod, deEgy top csapatnál ahol jó esetben nincsenek alapvető problémák simán a legjobb edző. Megcsinálta a BL triplát, aminek senki se a közelében nem volt plussz úgy tudta hangolni a csapatot hogy amikor a legjobban kellett akkor működtek a legjobban.Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.Zidane-ra?
Kloop top edző, de nem vagyok benne biztos, hogy a csúcsra járatás után ő tud kvázi állandó sztárcsapatot kezelni, amelyik évekig mentálisan legyalulja az ellent. Pep csomó mindenben egy kókler, de ebben a dologban például ő a No2, Ancelotti meg mondjuk a No3.
FLZOLI
Totál alkalmatlan PL edzőnek Zizu.
Toca
Tök mindegy ki volt az ellenfél, mentálisan és fizikálisan mindenkit bedaralt az a csapat. Oké, kellett hozzá egy olyan keret is meg egy CR.
FLZOLI
1. Igen top kerettel aránylag kevés serulttel és CR-rel a triplát. ( mint Madrid fán mondom azért kis szerencséje is volt, de ezt most hagyjuk)
2. Ahogy rotálni / cserélni kell a csapatot már megbicsaklik, egy La Ligában nem tudja megoldani ezt mert ragaszkodik a kis kedvenceihez. Ezzel a PL-ben ahol azért a meccsek fizikalisabbak, gyakorlatilag félidőre kicsinálná a csapatot.
3. Nincs CR. A Poolnak erős kerete van , de nincs olyan embere aki egyedül húzna a csapatot. Enélkül pedig Zizu egyelőre nem tűnik túl erősnek.
Persze fejlődhet még, de szerintem a Pool semmit nem nyerne vele.
Amúgy meg komolyan van egy gyengébb szezonja a Poolnak , úgy hogy össze-vissza van rendezve a csapat mert a 88. CB-nek kell már játszania és más posztokon is kulcs emberek dőlnek ki és már le akarjátok váltani Kloppot.
5 hónap gyengébb játék után...
Mondjuk ha Klopp - Zizu cserét akarsz megértem én is szívesebben látnám a Realnal 😀
Toca
Időszakosan 1-2 meccsre amúgy tud olyan taktikát összerakni, hogy az ellen csak pislog. És ez a CR utáni időkben is előjött. És nem a Getafe szinten hanem a PSG, City... ellen. Aztán máskor meg felnyomja a Marcelo, Isco, Asensio sort, 70. percben LV cserével mint taktika, persze bukta.
Ha a Real primadonnáiból anno ki tudta hozni, hogy a 90 perc környékén is sprintelnek (lásd a tök lusta Asensiot vagy a görbelábú Isco-t a bl menetelésekkor mit műveltek..) szerintem simán menne futóbolondokkal tarkított csapattal is.
Nem az én tisztem védeni, mert szerintem már rég megfáradt ez a kapcsolat és a Real és ő is jobban járna ha elmenne, de nagyon jól fog járni vele egy csapat vagy válogatott. Ha minden igaz pihenőre megy, és 2022-ben átveszi a francia válogatottat.
több mint 5 éve
Spurs jatekosok konkretan szarnak a meccsbe, mou teljesen elvesztette a csapatot (nem csodalom). Ez a gyava szar, negativ, vedekezo foci meg hatranyban is, vicc. falabu Dier olyan 11est hozott ossze, amit megye3ban szoktak. Idei szezon kuka, jovo szezon kozepen rugjak ki leghamarabb szerintemAzért ne mondjuk már, hogy csak Mou nincsenek gólzáporok, mintha nem verőemberekkel lenne a keret 😊
Duff
Sajnos úgy tűnik, bármennyire is bírom a portugált a filozófiája és a csapat megtörése majd célirányba állítása már nem működik az insta huszárok és metroszexuális egoista focisták között. Csúcsra húzott fanatikusokkal tökéletesen tud ez működni, de amit repedezik a hit páncél szétesik minden.
Kicsit olyan, mintha Mou mindig íjjal próbálna lőni, megfeszít, céloz, lő, újratölt, tök mindegy, hogy amúgy pisztoly, kard, nuncsaku vagy bicska van a kezében. Csak a vicc kedvéért megnézném Zidane után a nyáron a Real-nál 😀
több mint 5 éve
mondjuk szerintem a középpályán kreativitás és/vagy zsenialitás eddig se nagyon volt (Ox és Keita lett volna ugye a két legilyenebb játékos, de ők ketten együtt nem játszanak le 30x90 percet a szezonban), csak VVD és akárki miatt kompaktabban tudtunk védekezni, és a szélsővédők feljebb tudtak húzni, és a kompakt védekezésben még jó összetételű is volt a középpálya, V->T transition alatt sok labdát tudtunk szerezni, és azzal a rendezetlen védelmet kihasználni.Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.De most amúgy őszintén, az elmúlt két év ilyen szinten kiemelkedő eredményei szerinted reálisak voltak? Úgy értem, hogy abban az időszakban konkrétan minden össze is jött a csapatnak amellett hogy zseniálisan játszott. Most meg a három CB kiesése miatt a középpályáról is elfogyott a kreativitás, és a szervezőkészség, emiatt pedig értelemszerűen jelentősen visszaesett a támadójáték is. Szerintem az lenne a csoda, ha ezekkel a körülményekkel is sikerülne vezetni a bajnokságot.
FLZOLI
Ha majd jövőre felépül van Dijk, Gomez és Matip is, és itt lesz Kabak is, és belőlük ketten stabilan tudnak majd játszani, és ha ennek köszönhetően Henderson és Fabinho is visszamehet a középpályára, valamint Jota is egészséges lesz és azután is ilyen csapnivaló lesz a támadójáték, majd akkor ESETLEG meg lehet kérdőjelezni Kloppot.
Mikey
azzal, hogy Fab és Hendo a védelembe lett áthelyezve, hiányzik a középpályáról a legjobb labdaszerző és a legtöbbet futó játékos, meg is látszik a hiányuk.
és ami a legszembetűnőbb: tényleg csapágyasra vannak hajtva a játékosok, és nem képesek olyan gyorsan döntést hozni, mint eddig. GIni is kétszer megfordul a labdával, aztán eladja, Mo és Mané pedig toszogatja a labdát, hogy el tudja kapni azt a pillanatot, amikor a védőt hintába tudják ültetni, csak közben a védelem meg a fél középpálya visszazár mögéjük. azt kellene erőltetni velük, hogy maximum egy vagy két testcsel, aztán valamelyik irányba spuri.
vérverítékes lesz ez az idény, és most jön a neheze (hétvége Sziti, aztán hat nap és Lejcseszter, aztán három nap és Lipcse, aztán négy nap és jönnek a favágó szomszédok a park túloldaláról), ezt kellene valahogy túlélni úgy, hogy a négyben maradjunk és ne szerezzünk újabb sérülteket.
több mint 5 éve
ki akarja Kloppot lecserélni? FLZOLI nem számít, mert ő nemhogy nem a Poolnak szurkol, hanem leginkább ellene.Ismerem a Zizu imadatod, deEgy top csapatnál ahol jó esetben nincsenek alapvető problémák simán a legjobb edző. Megcsinálta a BL triplát, aminek senki se a közelében nem volt plussz úgy tudta hangolni a csapatot hogy amikor a legjobban kellett akkor működtek a legjobban.Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.Zidane-ra?
FLZOLI
Toca
Tök mindegy ki volt az ellenfél, mentálisan és fizikálisan mindenkit bedaralt az a csapat. Oké, kellett hozzá egy olyan keret is meg egy CR.
FLZOLI
1. Igen top kerettel aránylag kevés serulttel és CR-rel a triplát. ( mint Madrid fán mondom azért kis szerencséje is volt, de ezt most hagyjuk)
2. Ahogy rotálni / cserélni kell a csapatot már megbicsaklik, egy La Ligában nem tudja megoldani ezt mert ragaszkodik a kis kedvenceihez. Ezzel a PL-ben ahol azért a meccsek fizikalisabbak, gyakorlatilag félidőre kicsinálná a csapatot.
3. Nincs CR. A Poolnak erős kerete van , de nincs olyan embere aki egyedül húzna a csapatot. Enélkül pedig Zizu egyelőre nem tűnik túl erősnek.
Amúgy meg komolyan van egy gyengébb szezonja a Poolnak , úgy hogy össze-vissza van rendezve a csapat mert a 88. CB-nek kell már játszania és más posztokon is kulcs emberek dőlnek ki és már le akarjátok váltani Kloppot.
Mondjuk ha Klopp - Zizu cserét akarsz megértem én is szívesebben látnám a Realnal 😀
Toca
mondjuk azt megértem, ha egy mu- vagy sziti-fan cserét szeretne, mert ha visszajönnek a sérültjeink, akkor egy proper kiigazítás után karcolhatunk.
több mint 5 éve
csóri Werner, annyira önbizalomhiányos, nem tudom, mit lehetne vele kezdeni, de az tuti, hogy Abraham és Zsiru is sokkal hasznosabb lenne most. mindegy, azért ez király volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Spurs jatekosok konkretan szarnak a meccsbe, mou teljesen elvesztette a csapatot (nem csodalom). Ez a gyava szar, negativ, vedekezo foci meg hatranyban is, vicc. falabu Dier olyan 11est hozott ossze, amit megye3ban szoktak. Idei szezon kuka, jovo szezon kozepen rugjak ki leghamarabb szerintem
több mint 5 éve
jó nézni ezt a Tottenhames szenvedést, a Chelsea 3-4-3-a meg jól néz ki egyelőre, bár komoly csapattal eddig nem találkoztunk 😛 mondjuk kíváncsi vagyok, Chilwell hol fog így helyet kapni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ismerem a Zizu imadatod, deEgy top csapatnál ahol jó esetben nincsenek alapvető problémák simán a legjobb edző. Megcsinálta a BL triplát, aminek senki se a közelében nem volt plussz úgy tudta hangolni a csapatot hogy amikor a legjobban kellett akkor működtek a legjobban.Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.Zidane-ra?
FLZOLI
Toca
FLZOLI
több mint 5 éve
Szerintem ami miatt ritka nagy mákotok volt az a sérülések. Abban a két évben gyakorlatilag senki kulcsember nem dőlt ki.Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.De most amúgy őszintén, az elmúlt két év ilyen szinten kiemelkedő eredményei szerinted reálisak voltak? Úgy értem, hogy abban az időszakban konkrétan minden össze is jött a csapatnak amellett hogy zseniálisan játszott. Most meg a három CB kiesése miatt a középpályáról is elfogyott a kreativitás, és a szervezőkészség, emiatt pedig értelemszerűen jelentősen visszaesett a támadójáték is. Szerintem az lenne a csoda, ha ezekkel a körülményekkel is sikerülne vezetni a bajnokságot.
FLZOLI
Mikey
Szerintem jó a keret, de az régen rossz ha a kreatív játékhoz Henderson vagy Fabinho kell. Vagy éppen egy Jota, aki egy echte befejező.
Ha a csapat nem tud futni, akkor a Mane, Salah kettős meg fan lőve és olyankor kéne a kpnak úgy mozgatni a csapatot, hogy a szélsők befelé húznak, az RB meg LB pedig az üres területre belep. Megvan a létszámfölény. Szerintem mintának azt kéne nyomni mint a Real nyomott a BBC korszakban, csúcs Marceloval és Carvajallal a szélen. Annak a csapatnak a kulcsa a Casemiro, Kroos, Modric kp volt. Casemiro szerű ember van a Poolban is Fabinho mondjuk. Thiago jobb napjain elmegy szervezőnek, de egy olyan ember nagyon hiányzik aki olyat tud mint Kroos vagy Modric. Erre kéne egy rahedli pénzt (mondjuk jó kérdés kire...) és utána szerintem évekig fent lehetne tartani a dominanciat, mert a keret jó és fiatal.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=VI61Lg9APig&ab_channel=DavinhoHöhhMáj ném íz Róbert Feczesin. Pozísön : stájkör. Cám tu Álhilál meccsiz tu szí máj gólz.
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/vasas-arab-sztarcsapat-figyeli-a-valogatott-csatart-2808557
warr_b
Heisman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Egy top csapatnál ahol jó esetben nincsenek alapvető problémák simán a legjobb edző. Megcsinálta a BL triplát, aminek senki se a közelében nem volt plussz úgy tudta hangolni a csapatot hogy amikor a legjobban kellett akkor működtek a legjobban.Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.Zidane-ra?
FLZOLI
Toca
több mint 5 éve
Zidane-ra?*fixed
Totál alkalmatlanPLedzőnek Zizu.
Toca