Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Vidi, Gázszer, Pécs. Aztán Vidi 2 vezetőedző. Nem volt nagy spíler. Edzőnek sem.Amúgy Husztinak még mindig nincs meg a papírja? Ezzel az erővel én is állhatnék ott a pad előtt 😃Azt akartam kérdezni ki a faszom ez a toldi? Hol játszott mit csinált hogy edző lett?
#JC6
A nyilatkozatnál úgy nézett ki ott mint vmi zsé kategoriás kidobóember....
gabokocka
Szerkesztette: petey
több mint 5 éve
Amúgy Husztinak még mindig nincs meg a papírja? Ezzel az erővel én is állhatnék ott a pad előtt 😃Azt akartam kérdezni ki a faszom ez a toldi? Hol játszott mit csinált hogy edző lett?
#JC6
A nyilatkozatnál úgy nézett ki ott mint vmi zsé kategoriás kidobóember....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
te nem lila vagy? Baszki akkor bocsánat 😀Én biztos nem....Úgy hallottam ti is szoktatok himnuszt énekelni meccs előtt Banainak meg Stiebernek 😀hopp 5 magyar a palyan.Akkor a himnuszt megint eléneklitek?
Hol vagytok haterek?
Kenny
Csak most figyelni kell a szövegre, mert lesz olyan aki érti is xD
gabokocka
Kenny
Na be is röfögött egyet a konda
gabokocka
több mint 5 éve
Amúgy Husztinak még mindig nincs meg a papírja? Ezzel az erővel én is állhatnék ott a pad előtt 😃
több mint 5 éve
Én biztos nem....Úgy hallottam ti is szoktatok himnuszt énekelni meccs előtt Banainak meg Stiebernek 😀hopp 5 magyar a palyan.Akkor a himnuszt megint eléneklitek?
Hol vagytok haterek?
Kenny
gabokocka
Kenny
Na be is röfögött egyet a konda
több mint 5 éve
Úgy hallottam ti is szoktatok himnuszt énekelni meccs előtt Banainak meg Stiebernek 😀hopp 5 magyar a palyan.Akkor a himnuszt megint eléneklitek?
Hol vagytok haterek?
Kenny
gabokocka
több mint 5 éve
hopp 5 magyar a palyan.“Károgók” 😄
Hol vagytok haterek?
Kenny
Nagy hazardőr a sapkás pepi hogy 4-1-nél becseréli őket 😅
több mint 5 éve
hopp 5 magyar a palyan.Akkor a himnuszt megint eléneklitek?
Hol vagytok haterek?
Kenny
több mint 5 éve
Nem, a Vidi sara nagyrészben. De amit előadott játékvezetés címén….Földim, most miért bántod? Fáj a tavalyi MK-döntő mi?Bogár alkalmatlanRáadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
#JC6
petey
😃
#JC6
több mint 5 éve
Vétlen kezezésért amúgy miért kell pirosat adni? Oké szabálytalan és 11-es, de ezért miért kell még kiállítani is valakit? Ha direkt üti ki, akkor oké, így nekem nem igazságos.mert mozdította a kezét, tehát nem lehet vétlen kezezés.
És még mielőtt: ha ez a szabály akkor a szabály a rossz, és mérlegelést kellene hagyni a bírónak.
Jughead
másik oldalról meg még a kapu felé ment a labda, tehát gólba tartó labdát ütött ki.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Bocs 😃Úgy látom nem jött át 🙄Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelHogy ne legyen többet válogatott?
petey
Csávó kb 2 km-t futott ma, állófocit játszik, küzd mint malac a jégen (becsúszások), mert ha futni kéne az ellenfél után, akkor bajban lenne.
A mai meccs pontosan megmutatta, hogy borzasztóan kevés ő a címeres mezhez.
#JC6
petey
több mint 5 éve
Úgy látom nem jött át 🙄Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelHogy ne legyen többet válogatott?
petey
Csávó kb 2 km-t futott ma, állófocit játszik, küzd mint malac a jégen (becsúszások), mert ha futni kéne az ellenfél után, akkor bajban lenne.
#JC6
több mint 5 éve
Az tetszik, hogy 4-1 ellenére a Fradi forszírozza a góllövést.
több mint 5 éve
Földim, most miért bántod? Fáj a tavalyi MK-döntő mi?Bogár alkalmatlanRáadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
#JC6
petey
😃
több mint 5 éve
Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelHogy ne legyen többet válogatott?
petey
több mint 5 éve
Bogár alkalmatlanRáadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
#JC6
több mint 5 éve
Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelegy jo bal lab. ennyi a pali, semmi tobb.
petey
Soha soha nem lehet tobbet valogatott egy idealis vilagban.
több mint 5 éve
Ráadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
több mint 5 éve
Remélem az osztrákot végleg meggyőzi Mak, hogy érdemes több percet kapnia majd az Eurépában.Zakariás meg mehet a padra.
több mint 5 éve
0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
több mint 5 éve
0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.
több mint 5 éve
Ball don't lie.Olyan szánalmas, hogy a Fradi mindig a vendégszektor felé támad második félidőkben.