Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.Zidane-ra?
Kloop top edző, de nem vagyok benne biztos, hogy a csúcsra járatás után ő tud kvázi állandó sztárcsapatot kezelni, amelyik évekig mentálisan legyalulja az ellent. Pep csomó mindenben egy kókler, de ebben a dologban például ő a No2, Ancelotti meg mondjuk a No3.
FLZOLI
Totál alkalmatlan PL edzőnek Zizu.
több mint 5 éve
Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.De most amúgy őszintén, az elmúlt két év ilyen szinten kiemelkedő eredményei szerinted reálisak voltak? Úgy értem, hogy abban az időszakban konkrétan minden össze is jött a csapatnak amellett hogy zseniálisan játszott. Most meg a három CB kiesése miatt a középpályáról is elfogyott a kreativitás, és a szervezőkészség, emiatt pedig értelemszerűen jelentősen visszaesett a támadójáték is. Szerintem az lenne a csoda, ha ezekkel a körülményekkel is sikerülne vezetni a bajnokságot.
Kloop top edző, de nem vagyok benne biztos, hogy a csúcsra járatás után ő tud kvázi állandó sztárcsapatot kezelni, amelyik évekig mentálisan legyalulja az ellent. Pep csomó mindenben egy kókler, de ebben a dologban például ő a No2, Ancelotti meg mondjuk a No3.
FLZOLI
Ha majd jövőre felépül van Dijk, Gomez és Matip is, és itt lesz Kabak is, és belőlük ketten stabilan tudnak majd játszani, és ha ennek köszönhetően Henderson és Fabinho is visszamehet a középpályára, valamint Jota is egészséges lesz és azután is ilyen csapnivaló lesz a támadójáték, majd akkor ESETLEG meg lehet kérdőjelezni Kloppot.
Addig meg szerintem jó eredmény lesz ha meglesz a Top4 hely.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse.az oké hogy fel is kéne pörögni, de be is kéne építeni sérülések miatt fiatalokat
FLZOLI
az meg ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hát amúgy viccen kívűl a Pool-nak pont egy Zidane-ra lenne szüksége a nyáron, hogy a sztárokat (legalább is akik elhitték magukról, hogy mostantól minden az aranylabda körül forog) felpörgesse. Kloop top edző, de nem vagyok benne biztos, hogy a csúcsra járatás után ő tud kvázi állandó sztárcsapatot kezelni, amelyik évekig mentálisan legyalulja az ellent. Pep csomó mindenben egy kókler, de ebben a dologban például ő a No2, Ancelotti meg mondjuk a No3.
több mint 5 éve
HöhhMáj ném íz Róbert Feczesin. Pozísön : stájkör. Cám tu Álhilál meccsiz tu szí máj gólz.
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/vasas-arab-sztarcsapat-figyeli-a-valogatott-csatart-2808557
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Höhhm.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/vasas-arab-sztarcsapat-figyeli-a-valogatott-csatart-2808557

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/02/03/bartha-botond-atigazolas-budapest-honved-bologna/Fitos foci suli...😂
empty taxi
Ifi A ban volt edzom a kispestnel.haaat tudnek meselni pl mikor hazafele megalltunk pisilno es a kocsmaban kotott ki jatelgepezett es uvoltott kozben ha nem nyert.igazi peldakep volt mar akkor.
De a kedvencem az mikor azt hangoztatta nekunk h ifis jatekosokkal jobb eredmenyt erne el a kispesti felnottekel mint az aktualis edzo.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/02/03/bartha-botond-atigazolas-budapest-honved-bologna/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Azt kell hogy mondjam, talán tényleg jobb lenne nekik kiesni és újra felépíteni magukat egy tulajdonos váltással.Épp azon gondolkodtam h annyira színtelen szagtalan ez a lila csapat h nincs is olyan játékosuk akit kifejezetten utalnék.Nem ilyenkor kell villogni, hanem júniustól, inkább ez minthogy forditva legyen (láttuk elégszer). Így is 13 pont az előny, nem lehet már elbukni.Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.
Néha komolyan mondom NB2-es a játék, lötyögnek, mennek az alibi passzok, senki egy cselt nem mer bevállalni. Siralom. Megfogadtam, hogy csak a Fehérvár,Újpest,MTK elleni meccseket nézem meg, de lehet, hogy redukálni kéne európai meccsekre csak 😀
Kenny
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
húbaszki de gyér volt ez.mondjuk a Sziti biztos nem fog buszozni, viszont nekik nem is kell, simán tudnak kettővel többet rúgni.
az minden reményünk, hogy a sérültek közül páran felépülnek.
több mint 5 éve
Kivéve Jordi Alba. Csak kiszenvedjük 😛
több mint 5 éve
Esküszöm néhány Barca védő tipmixül.... IIdióta brmok...
több mint 5 éve
Miert hozta le Firminot?Klopp rajott, hogy el kell engedni a bajnoksagot, a Milant mar nem erik be ugysem.
ulpianus
több mint 5 éve
a dobogó legyen meg, a többit elengedtemnem mind1? nincs formában és sztem csapágyasra van hajtvaDe o az egyetlen nem kontracsatar, es itt nem rohanni kell sehova. Ezek el nem hagyjak a box kornyeket.
Negritis
ulpianus
több mint 5 éve
nem mind1? nincs formában és sztem csapágyasra van hajtvaDe o az egyetlen nem kontracsatar, es itt nem rohanni kell sehova. Ezek el nem hagyjak a box kornyeket.
Negritis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
van 1-1 pillanat amikor majdnem, de nemnemtom hogy a faszba fogunk gólt rúgni ma 😕Ha holnapig játszunk se.
Negritis
Salah félidőnkent kihagy 1-1 ziccert de ennyi.
Megpattano lövés nyilvan bemegy a tuloldalon.
Nagyon nincs meg a játék aminek nyilvan nem tesz jót a sok kényszermegoldás.
alatriste
Miert hozta le Firminot?nem mind1? nincs formában és sztem csapágyasra van hajtva
ulpianus
Philips sajnos hibázott egy nagyot és most gól is lett belőle
több mint 5 éve
Miert hozta le Firminot?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
nemtom hogy a faszba fogunk gólt rúgni ma 😕Ha holnapig játszunk se.
Negritis
Salah félidőnkent kihagy 1-1 ziccert de ennyi.
Megpattano lövés nyilvan bemegy a tuloldalon.
Nagyon nincs meg a játék aminek nyilvan nem tesz jót a sok kényszermegoldás.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
akkor ez itt gg
több mint 5 éve
nemtom hogy a faszba fogunk gólt rúgni ma 😕
több mint 5 éve
Épp azon gondolkodtam h annyira színtelen szagtalan ez a lila csapat h nincs is olyan játékosuk akit kifejezetten utalnék.Nem ilyenkor kell villogni, hanem júniustól, inkább ez minthogy forditva legyen (láttuk elégszer). Így is 13 pont az előny, nem lehet már elbukni.Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.
Néha komolyan mondom NB2-es a játék, lötyögnek, mennek az alibi passzok, senki egy cselt nem mer bevállalni. Siralom. Megfogadtam, hogy csak a Fehérvár,Újpest,MTK elleni meccseket nézem meg, de lehet, hogy redukálni kéne európai meccsekre csak 😀
Kenny
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ma Fehérváron jártam, üzleti ügyben és azt hallottam, hogy ha a Vidi nem veri meg a Fradit hétvégén, akkor Márton lapát. Ultimátumot kapott tegnap este.Az a baj, hogy ez az infó eljutott az öltözőbe is, szóval nagyon kiváncsi vagyok, mit alkotnak a fiúkák a pályán.
több mint 5 éve
Nem ilyenkor kell villogni, hanem júniustól, inkább ez minthogy forditva legyen (láttuk elégszer). Így is 13 pont az előny, nem lehet már elbukni.Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.
Kenny
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ez cserepad 😀
remélem Philips rám cáfol, mondjuk eddig 2 megmozdulását láttam azok jók voltak
több mint 5 éve
Nemzetközi kupaindulás...na takarodj