Soccer
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Looool, hogy mentek át rajtuk 🤣🤣🤣 na most örülök hogy nem tettem annyit rá mint elsőre akartam, pedig nyert a wroclaw és a domzale is úgyhogy jött volna.És nem jön be 😉K. anyjukat, rajta volt az ujjam a hazai győzelem fogadáson, de nem mertem megtenni a 83.percben. Már késő…Egyébként nem keso, csak kisebb a nyeremény 😛
Klaci79
Toca
Klaci79
Ha komolyan veszi a visszavágót az örmény csapat és mer játszani kieshet a vidi, szégyen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ez a Vidi így ki fog esni.Ha hazai pályán nem sikerült legyőzni ezt a társaságot, egy várhatóan nagyon barátságos örmény környezetben nem tudom mi lesz velük.
több mint 5 éve
És nem jön be 😉K. anyjukat, rajta volt az ujjam a hazai győzelem fogadáson, de nem mertem megtenni a 83.percben. Már késő…Egyébként nem keso, csak kisebb a nyeremény 😛
Klaci79
Toca
több mint 5 éve
Kis gólra, kis gól…de jó hogy nem fogadtam 🤣🤣🤣
több mint 5 éve
K. anyjukat, rajta volt az ujjam a hazai győzelem fogadáson, de nem mertem megtenni a 83.percben. Már késő…Egyébként nem keso, csak kisebb a nyeremény 😛
Klaci79
több mint 5 éve
1000ft-ban gondolkodtam! Nem vagyok olyan nagymenő, mint a híres 2000 eurós kolléga…🤣🤣🤣K. anyjukat, rajta volt az ujjam a hazai győzelem fogadáson, de nem mertem megtenni a 83.percben. Már késő…En is gondoltam ra. Csak elotte raktam fel a 2000 eurom a Heister golra.
Klaci79
Kenny
több mint 5 éve
K. anyjukat, rajta volt az ujjam a hazai győzelem fogadáson, de nem mertem megtenni a 83.percben. Már késő…En is gondoltam ra. Csak elotte raktam fel a 2000 eurom a Heister golra.
Klaci79
több mint 5 éve
K. anyjukat, rajta volt az ujjam a hazai győzelem fogadáson, de nem mertem megtenni a 83.percben. Már késő…75.ben raktam, csak poénból 😊
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Én sem értettem hogy miért engedtük el, elvileg maradt is volna szivesen ugy tudom. Mind1, van a fehérvarban is 1 hasznalhato jatekos, de amig igy fociznak en nem aggodok.Mar akkor mondtam, hogy hulyeaeg volt elengedni. Ilyeneket tud a srac.Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.Ja, csak a többi maradt kikúrt szar
Kenny
davemayer
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
K. anyjukat, rajta volt az ujjam a hazai győzelem fogadáson, de nem mertem megtenni a 83.percben. Már késő…
több mint 5 éve
Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.Kis golt vert.
Kenny
több mint 5 éve
Megidéztem az inner Löflit, elmentem WC-re és vezet a Vidi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ilyen kapushibákat 🤣🤣🤣
több mint 5 éve
Mar akkor mondtam, hogy hulyeaeg volt elengedni. Ilyeneket tud a srac.Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.Ja, csak a többi maradt kikúrt szar
Kenny
davemayer
több mint 5 éve
Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.Ja, csak a többi maradt kikúrt szar
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.
több mint 5 éve
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megyhát ha a hosszabbításban kivívott továbbjutás simának számít 😊
Heisman
több mint 5 éve
a Harsányi után őket is meg lehet kérdezni, rajtaEzeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megyNem volt egy magas szinvonalu meccs, de mondjuk ha lattad, akkor azert tudhatod, hogy volt ot szaz szazalekos ziccere a Puskasnak, szoval tok siman nyernie kellett volna.
Heisman
Inkabb azt kerdeznem meg, hogy a lokukiba fordulhat elo, hogy profi futballistak kihagyjak ezeket, amiket. Egeszen nevetseges volt. Es teszik ezt egy halom penzert. 5 meterrol tok uresen, kapussal szemben fogja, es nem rug, hanem inkabb fejel, melle. A masik oldalon ugyanez, hat meterrol, a gyerek tok uresen felollozik, de jol eltalalja a labdat, nem tori el, tok siman melle vagja fel meterrel.
Komolyan, legalabb a kaput illene eltalalni, legalabb lonek ki a kapust, vagy valami. De nem, tok uresen, ziccerben a kapu sincs meg. Ez gaz.
Stez
több mint 5 éve
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megyNem volt egy magas szinvonalu meccs, de mondjuk ha lattad, akkor azert tudhatod, hogy volt ot szaz szazalekos ziccere a Puskasnak, szoval tok siman nyernie kellett volna.
Heisman
Inkabb azt kerdeznem meg, hogy a lokukiba fordulhat elo, hogy profi futballistak kihagyjak ezeket, amiket. Egeszen nevetseges volt. Es teszik ezt egy halom penzert. 5 meterrol tok uresen, kapussal szemben fogja, es nem rug, hanem inkabb fejel, melle. A masik oldalon ugyanez, hat meterrol, a gyerek tok uresen felollozik, de jol eltalalja a labdat, nem tori el, tok siman melle vagja fel meterrel.
Komolyan, legalabb a kaput illene eltalalni, legalabb lonek ki a kapust, vagy valami. De nem, tok uresen, ziccerben a kapu sincs meg. Ez gaz.
több mint 5 éve
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.Szerintem a kapuse is, de jobban a vedoe. Jo hogy nem hatralt vissza egeszen a kapuig, vegignezve, ahogy az ellenfel elrugja a labdat.
empty taxi
több mint 5 éve
Moisander üzeni: fogd meg a söröm! 😀Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.Egy kicsit, de amúgy is érett már.
empty taxi
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.Egy kicsit, de amúgy is érett már.
empty taxi