Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
bravo MTK így kiszopni 😀 Nyilván a játék képe alapján sima bukó volt, de azért az utolsó percben oda lehetne figyelni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2021/01/29/uj-terv-times-uefa-nezok-euro-2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Gomez vélhetően out of the season Matip vizsgálatai nincsenek még meg, Klopp óvatos
Fabinho izom sérülés. Most 7 végén tuti nem játszik.
Tehát sérült az első 4!!!! kozep hátvéd (van Dijk, Gomez, Matip és Fabinho is)
Holnap jó esély van egy Philips/Williams - Henderson duora. Sajnos láttunk már hibákat a beugróktól és hiába nem ez a posztja, Jordantól tartok kevésbé.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
idén ezzel már nem tévedhetMy bad 😊 a svajcnak szurkoló Kálmán.Kovács Kálmán 😃Zombori v Bozsik volt az aki azt mondta h a két golos vezetés a legveszélyesebb előny?1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
slowmotion
csebi
#JC6
csebi
több mint 5 éve
My bad 😊 a svajcnak szurkoló Kálmán.Kovács Kálmán 😃Zombori v Bozsik volt az aki azt mondta h a két golos vezetés a legveszélyesebb előny?1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
slowmotion
csebi
#JC6
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Most nincs igaza??? 😀Kovács Kálmán 😃Zombori v Bozsik volt az aki azt mondta h a két golos vezetés a legveszélyesebb előny?1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
slowmotion
csebi
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kovács Kálmán 😃Zombori v Bozsik volt az aki azt mondta h a két golos vezetés a legveszélyesebb előny?1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
Zombori v Bozsik volt az aki azt mondta h a két golos vezetés a legveszélyesebb előny?1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
több mint 5 éve
1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊a busz nem
Heisman
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Felall 5 vedovel a Pool ellen ugy, h amugy a legjobb vedot az csapatbol a padon hagyja. Ennek teljesen elment az esze.El! De nem most....
Duff
több mint 5 éve
Felall 5 vedovel a Pool ellen ugy, h amugy a legjobb vedot az csapatbol a padon hagyja. Ennek teljesen elment az esze.
több mint 5 éve
Pf ennyi amatőrt, ipari hulladék ez a szint a Tham védelmében
több mint 5 éve
szép volt Mou
több mint 5 éve
azt megértem, hogy kéz miatt nem adják meg, no de ha Dier kezezett előbb, akkor nem nekünk kellett volna szabival jönni félpályáról? köszben másik kezezés 😊
több mint 5 éve
Mou mi a f@szt akar egy ilyen védelemmel? Komolyan nem értem...
több mint 5 éve
Kéz
több mint 5 éve
A Spurs védelem a csatárok álma.a Thiago ellenit láttad? szó szerint megállt a csávó előtt becsúszásnál, Hojbjerg meg ment előre, mint a USN vadászgépek leszálláskor a kiengedett elkapóhoroggal
A Pool védők azonnal odabasznak, amint veszély lenne...ezzel szemben Salah-ék mellett csak szép nyugodtan állnak a védők.
tehát kaptunk két sárgát, ami közül egyik sem ért lapot. értem.😀 😀 😀
slowmotion
Ne már
Klaci79
Phillips se talált lábat, csípő-csípő ütközés volt, ennél nagyobbra se adnak lapot. látványos volt, azt adom. de ennél súlyosabbat sem szoktak lappal honorálni.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
A Spurs védelem a csatárok álma. A Pool védők azonnal odabasznak, amint veszély lenne...ezzel szemben Salah-ék mellett csak szép nyugodtan állnak a védők.
tehát kaptunk két sárgát, ami közül egyik sem ért lapot. értem.😀 😀 😀
slowmotion
Ne már
több mint 5 éve
tehát kaptunk két sárgát, ami közül egyik sem ért lapot. értem.
több mint 5 éve
Hát ez a Pool 1az1-ben a leeresztett Dortmund. Szerintetetek mi az az eredmény ebben vagy a következő szezonban amikor elgondolkoznak Klopp menesztésén? Nem biztos hogy van ilyen és simán lehet visszaút csak elméleti a kérdés.Kiesés a PLbol
FLZOLI

Liverpool Fc
több mint 5 éve
gyors szépítésde ezt még küldeném műringyónak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
KlasszikSpurs 😊kapuslúzerség.
ozibozi