Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Csak vicceltem mert h 18an erkezett így nehezen telt volna le a 10 nap 😊Boli meg Civic varta a negativ tesztjet az edzotabor utan. Wingo jatszhatott volna mar korabban.Nála nem volt, a Fradi 2-ben már játszott.Na Boliék is hazaértek az edzőtáborból 😀Wingo is végre padon, letelt a karantén gondolom 😊
Kenny
csebi
Bálesz
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Boli meg Civic varta a negativ tesztjet az edzotabor utan. Wingo jatszhatott volna mar korabban.Nála nem volt, a Fradi 2-ben már játszott.Na Boliék is hazaértek az edzőtáborból 😀Wingo is végre padon, letelt a karantén gondolom 😊
Kenny
csebi
Bálesz
több mint 5 éve
Nála nem volt, a Fradi 2-ben már játszott.Na Boliék is hazaértek az edzőtáborból 😀Wingo is végre padon, letelt a karantén gondolom 😊
Kenny
csebi

több mint 5 éve
Na Boliék is hazaértek az edzőtáborból 😀Wingo is végre padon, letelt a karantén gondolom 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Szegény Vidi, erről nem Márton tehet hogy Stopira luftot rúg, azokután hogy a góljával akár vezethettek volna, csak Dombó hatalmasat védett.Puskás mellett ez a másik csapat akit rühellek. Nyilván mindenki ellen így játszik a Várda mint ma...
Heisman
több mint 5 éve
Azért mindennek van határa 😊Jöjjen a Realba Zidane helyett 😊 Egyből kivágná a sok mihaszna tucatspanyolt 😊igen, épp ezt írták, hogy továbbra is jó kapcsolatot ápol a szövetséggel és a PL-ből is vannak megkeresései (gondolom Klopp helyett 😊 )Jó de ha utóbbinak beígérik a szöv kap posztot az megint más.ahogy olvasom a bayernis elveszitheti a jo edzoet kis kiralyok miatt.ezt nem is értem, hogy Salihamidzic vs Flick párosból inkább utóbbit választanánk ...
😂
YoungZeeZee
csebi
FLZOLI
ráadásul Kalle is nyugdíjba vonul, aki nagy támogatója a klubbon belül. nagyon nem örülök ennek ...
csebi
Viccen kívűl ez a csere tök jó lehetne, win-win, Zidane abban a legjobb, hogy jól kezeli a sztárokat és csúcsra tudja őket pörgetni, simán jó lenne a Bayernbe.
FLZOLI
több mint 5 éve
Szegény Vidi, erről nem Márton tehet hogy Stopira luftot rúg, azokután hogy a góljával akár vezethettek volna, csak Dombó hatalmasat védett.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jöjjen a Realba Zidane helyett 😊 Egyből kivágná a sok mihaszna tucatspanyolt 😊igen, épp ezt írták, hogy továbbra is jó kapcsolatot ápol a szövetséggel és a PL-ből is vannak megkeresései (gondolom Klopp helyett 😊 )Jó de ha utóbbinak beígérik a szöv kap posztot az megint más.ahogy olvasom a bayernis elveszitheti a jo edzoet kis kiralyok miatt.ezt nem is értem, hogy Salihamidzic vs Flick párosból inkább utóbbit választanánk ...
😂
YoungZeeZee
csebi
FLZOLI
ráadásul Kalle is nyugdíjba vonul, aki nagy támogatója a klubbon belül. nagyon nem örülök ennek ...
csebi
Viccen kívűl ez a csere tök jó lehetne, win-win, Zidane abban a legjobb, hogy jól kezeli a sztárokat és csúcsra tudja őket pörgetni, simán jó lenne a Bayernbe.
több mint 5 éve
igen, épp ezt írták, hogy továbbra is jó kapcsolatot ápol a szövetséggel és a PL-ből is vannak megkeresései (gondolom Klopp helyett 😊 )Jó de ha utóbbinak beígérik a szöv kap posztot az megint más.ahogy olvasom a bayernis elveszitheti a jo edzoet kis kiralyok miatt.ezt nem is értem, hogy Salihamidzic vs Flick párosból inkább utóbbit választanánk ...
😂
YoungZeeZee
csebi
FLZOLI
több mint 5 éve
Jó de ha utóbbinak beígérik a szöv kap posztot az megint más.ahogy olvasom a bayernis elveszitheti a jo edzoet kis kiralyok miatt.ezt nem is értem, hogy Salihamidzic vs Flick párosból inkább utóbbit választanánk ...
😂
YoungZeeZee
csebi
több mint 5 éve
ahogy olvasom a bayernis elveszitheti a jo edzoet kis kiralyok miatt.ezt nem is értem, hogy Salihamidzic vs Flick párosból inkább utóbbit választanánk ...
😂
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Mindenhol vannak rendszer betegsegek.nba kb jatekosuralom fociban meg ezek nem tudom milyen managerek.Leaonardo is egy fasz.preetz is egomeister es ahogy olvasom a bayernis elveszitheti a jo edzoet kis kiralyok miatt.
😂
több mint 5 éve
Jó cikk a témában: rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/01/27/dardai-pal-visszateres-hertha-bsc/Lehet akkorát égni, amekkorát preetz? Elüldözni a klub évtizedes viszonylatban legjobb edzőjét, majd elkölteni 200+ millió eurót, hogy kiesőjelölt gárdát hozz össze, azért ez korszakos bravúrwww.neunzigplus.de/bundesliga/bundesliga-news/hertha-bsc-bestatigt-pal-dardai-ubernimmt-das-amt-des-cheftrainers/állítólag 22ig. akkor Pali csak arra várt, hogy Preetz eltűnjön a p-be, ezért nem vállalt máshol melót.
Willie Parker
csebi
r.baggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Zlatant az ilyen szintű ostobaságok választották el attól, hogy a fénykorában Messi és CR szintjén legyen.Meg azért még Párszáz gól
Kampman
Meg gól passz, na meg ugye az se mindegy milyen erős az a bajnokság ahol ezt mind nem sikerül elérnie 😊
több mint 5 éve
Semmi gond, ha kihúztuk volna a hosszabbításig, akkor ott győzött volna az Inter. Eldőlt ez már a pirosnál.Zlatant az ilyen szintű ostobaságok választották el attól, hogy a fénykorában Messi és CR szintjén legyen.De ő meg ettől Zlatan....
Kampman
Tudtam, ha elkezdek egy erősen hosszabbításra álló meccset nézni tizikben reménykedve akkor ott gyorsan lő valaki egyet. Bocs Milan rajongók 😛
dande
több mint 5 éve
Zlatant az ilyen szintű ostobaságok választották el attól, hogy a fénykorában Messi és CR szintjén legyen.De ő meg ettől Zlatan....
Kampman
Tudtam, ha elkezdek egy erősen hosszabbításra álló meccset nézni tizikben reménykedve akkor ott gyorsan lő valaki egyet. Bocs Milan rajongók 😛
több mint 5 éve
Zlatant az ilyen szintű ostobaságok választották el attól, hogy a fénykorában Messi és CR szintjén legyen.
több mint 5 éve
Jó ez az Inter-Milan, a 2. félidőben esélyes h lesz egy Lukaku-Ibra nehézsúlyú bunyó 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
szerintem is sokkal nagyobb probléma fabinho folyamatos cb-ben játszatása mint tűnikdehogynem. nem két embert kell helyettesíteni, hanem négyet (mert a középályáról is hiányzik két kezdő)A támadószekció kapcsán én úgy érzem, hogy megújulás kellene. Nem teljes sorcsere, de néhány személyi csere jót tenne, lásd Jota is jót tett a támadójátéknak.megújulnia? inkább meggyógyulnia...szerintem meg Klopp eleve úgy ült le tárgyalni (megtehette, mert hot commodity volt), hogy elmondta, hogy milyen helyen hajlandó dolgozni, tehát megmondta volna, hogy 5, jó esetben 3, legjobb esetben 2 éven belül hoz valami silverware-t.Nemcsak szerinted, konkrétan megmondta hogy öt éven belül csinál majd bajnok(esélyes) csapatot és csak akkor jön ha adnak neki időt erre. Adtak, jött, megcsinálta.
slowmotion
Most meg meg kéne újulnia keretnek...
Mikey
slowmotion
A védelem meggyógyulhatna, az igaz, de még mindig nem az az igazi probléma hogy két középpályás játszik általában középső védőt.
Mikey
slowmotion
jól teljesít csak a KP-ról hiányzik a stabilitás így ami megöl jópár dolgot
robertson és taa is valahogy formába kell hogy lendüljön
és igen jota is kurvára hiányzik, mert az elülső 3asnak meg kell újúlnia nem biztos hogy igazolással (bár salah tőlem mehetne)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
dehogynem. nem két embert kell helyettesíteni, hanem négyet (mert a középályáról is hiányzik két kezdő)A támadószekció kapcsán én úgy érzem, hogy megújulás kellene. Nem teljes sorcsere, de néhány személyi csere jót tenne, lásd Jota is jót tett a támadójátéknak.megújulnia? inkább meggyógyulnia...szerintem meg Klopp eleve úgy ült le tárgyalni (megtehette, mert hot commodity volt), hogy elmondta, hogy milyen helyen hajlandó dolgozni, tehát megmondta volna, hogy 5, jó esetben 3, legjobb esetben 2 éven belül hoz valami silverware-t.Nemcsak szerinted, konkrétan megmondta hogy öt éven belül csinál majd bajnok(esélyes) csapatot és csak akkor jön ha adnak neki időt erre. Adtak, jött, megcsinálta.
slowmotion
Mikey
slowmotion
A védelem meggyógyulhatna, az igaz, de még mindig nem az az igazi probléma hogy két középpályás játszik általában középső védőt.
Mikey
több mint 5 éve
A támadószekció kapcsán én úgy érzem, hogy megújulás kellene. Nem teljes sorcsere, de néhány személyi csere jót tenne, lásd Jota is jót tett a támadójátéknak.megújulnia? inkább meggyógyulnia...szerintem meg Klopp eleve úgy ült le tárgyalni (megtehette, mert hot commodity volt), hogy elmondta, hogy milyen helyen hajlandó dolgozni, tehát megmondta volna, hogy 5, jó esetben 3, legjobb esetben 2 éven belül hoz valami silverware-t.Nemcsak szerinted, konkrétan megmondta hogy öt éven belül csinál majd bajnok(esélyes) csapatot és csak akkor jön ha adnak neki időt erre. Adtak, jött, megcsinálta.
slowmotion
Mikey
slowmotion
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
megújulnia? inkább meggyógyulnia...szerintem meg Klopp eleve úgy ült le tárgyalni (megtehette, mert hot commodity volt), hogy elmondta, hogy milyen helyen hajlandó dolgozni, tehát megmondta volna, hogy 5, jó esetben 3, legjobb esetben 2 éven belül hoz valami silverware-t.Nemcsak szerinted, konkrétan megmondta hogy öt éven belül csinál majd bajnok(esélyes) csapatot és csak akkor jön ha adnak neki időt erre. Adtak, jött, megcsinálta.
slowmotion
Mikey
több mint 5 éve
szerintem meg Klopp eleve úgy ült le tárgyalni (megtehette, mert hot commodity volt), hogy elmondta, hogy milyen helyen hajlandó dolgozni, tehát megmondta volna, hogy 5, jó esetben 3, legjobb esetben 2 éven belül hoz valami silverware-t.Nemcsak szerinted, konkrétan megmondta hogy öt éven belül csinál majd bajnok(esélyes) csapatot és csak akkor jön ha adnak neki időt erre. Adtak, jött, megcsinálta.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Az igazsaghoz hozzatartozik, h nem Lamps akarta Wernert, Zijest, vagy epp Havertz-et, hanem a scouting stab gyozte meg Granowskaia-t.szerintem meg Klopp eleve úgy ült le tárgyalni (megtehette, mert hot commodity volt), hogy elmondta, hogy milyen helyen hajlandó dolgozni, tehát megmondta volna, hogy 5, jó esetben 3, legjobb esetben 2 éven belül hoz valami silverware-t.Én irányt Lampard munkájánál is látok.hogymivan? 2015 októberben úgy jött Klopp, hogy az összes új igazolásunk az ifik visszahívása volt kölcsönből, EL-döntőt játszottunk. 2016-17-ben meglett a BL-hely (plusz 16 pont, és négy hely), miközben elvertünk mínusz 16 millió fontot. libakupában elődöntőztünk, csak hát a január hazavágta a szezonunkat - de látszott az irány.Ezzel kidobják az utóbbi 1-2 év építkezését. Továbbra sem hiszem, hogy a 2 évenkénti edzőváltás 1-1 kiugró szezonon kívül jó bármire is. Legalábbi hosszútávon. Klopp se mutatott semmit ennyi idő után.Nem látom értelmét mire vártak volna. Féltávnál 5 pontra vannak BL helytől (igaz h 2 csapat 2 meccsel kevesebbet tolt), de most kell megfogni a dolgokat h kupaszereplés legyen ebből.Épp ezért kellett volna egy kis időt hagyni. Már nem a 2000-es évek elején vagyunk, ahol elég kidobni 200 millát és máris PL-t nyerünk. Össze is kell ezt rakni.Elküldték Lampardot. Érdekes... Sajnálom őt és szerintem rossz döntés. Annyiból örülök, hogy így valószínűleg megint nem kell a Chelseavel komolyan számolni egy darabig.Világ pénzét kipumpálták idén az ablakon erősítésre. Érthető h elfogyott a türelem. Újabb "volt játékosunk jó edző lesz" sztori bukott meg. Tuchel a helyettes amúgy.
dugo93
Beki
dugo93
Beki
dugo93
villantott dolgokat Lamps, de azért lényegében mindenhol gyengébb eredményeket ért el, mint Sarri, és míg az lehetett a legfontosabb támadó eladásával magyarázni, egyelőre nem jön a megtérülés.
slowmotion
Egyébként nem teljesen így értettem a Kloppos részt. Arra akartam rávilágítani, hogy ha ő lett volna kinevezve a Chelsea padjára és 2 év után hasonló eredményeket hozott volna, mint a Poolnál, akkor ő is ki lett volna rakva (még ha a Pool akkor lentebb is volt, mint tavaly a Chelsea és jóval kevesebbet is költött). Viszont jó példa rá, hogy megkapta a kellő időt és a türelem az irányában meghozta a sikert. Remélem pár év múlva jó példa lesz erre Ole is.
Egy ilyen összevásárlásnál (főleg ennyi PL idegen játékos esetén), kell egy átmeneti év.
dugo93
DE (és ez nagyon fontos de) Klopp nem a legmenőbb embereket akarja megszerezni, hanem akik illeszkednek a taktikájába. ami meg a taktikát illeti, Klopp tudta hozni a portfóliót, meg tudta mutatni, hogy mit szándékozik játszani. megtehette, volt kétszer hét év, amire tudott hivatkozni, meg ami alatt csiszolni tudta az elképzeléseit. Lampardnak nyilván ilyen nem volt, nyilván nem is lehetett.
majd egyszer lesz, csak ne ugorjon egy év Champo után top 6-os padra, mer' az valószínűleg nem fog menni.
slowmotion
Lamps Rice-t, Sanchot meg Whiteot akarta vna.
Szomoru h igy ert veget, de nem lepodtem meg, sajnos nem latszott fejlodesen a jatek kepen, jobb csapatok ellen soha nem tudtunk modositani ha az eredeti taktika nem jott be.
2.5 honappal ezelott eldontottem, h az NFL szezon vegeig nem huzom fel magam Chelsea mecccsen, meg 1 osszefoglalot se neztem meg 1 meccsunkrol se.
Picit szamoltam is ezzel mar akkor is, h lehet mar nem is SuperFrankie lesz az edzo, mire ujra Chelsea meccset nezek.
Bar igazabol eleg jol megvagyok soccer nelkul, ha indul az FCS akkor lehet tavasszal se fogom eroltetni 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."