Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 875 — Csodabogár
áh, régi szép idők XD

www.youtube.com/watch?v=o00RmIiZdV8

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 731 — "Grammar maci"
CR MU, hivatalos.
Stez
Ha nem akar nyerni semmit egy volt játékos edzővel aki sokat nem tesz hozzá jöhetett volna hozzánk is
Heisman
Nem akart Honvéd játékos lenni szvsz

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 214 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 988
Naa a sport tv-n heti helyzet:
A nyiri vagy nyiri zoli volt a fradi fejese
Miert nincs magyar?
Ezt tudtuk eddig is.irrealis penzt kernek toluk.pl tokmac vmi 350ezer volt akit akartak hozni magyart 1.2milliot kertek erte
Most is van 2 16 eves akit mwg akarnak tartani de a manageruk a gyerekeknek telebeszik a szulok fejet.
Volt olyan magyar aki azert nem jott mert a manager tul sokat kert.
Nagy adam:beszeltek vele..inkabb a pisa.

Stadion
Azert buntet az uefa mert a lepcso nem volt szabad neha.
Bronby meccsen 10+ faklya..semmi.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 985 — Colts Fan
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 50 044 — Whoops, looks like something went wrong.

Borbinho
Amugy Pogba mar hetek ota LW-ben jatszik, Rashford helyen, es az MU tamadojateka sokkal hatekonyabb.
Tudom, nem ez volt a tweet lenyege, hanem a troger kozeppalya, ami amugy igaz, mert a vedekezesben tenyleg elegge ganyok. Nem vagyok biztos benne, hogy az MU Solskjaerral versenyben lesz a bajnoki cimert, az a csavo csak visszatartja a csapatot a fejlodesben.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 558 — Cowboys fan
Há nem tudom. Nekem Cé kicsit TO-ra kezd hajazni. Hozza a számait, de nem nyer gyűrűt, viszont mindenki fellélegzik, amikor továbblép...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 988
inter.. OLLe!
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 623 — WHO DAT!!!!
Komoly volt a Dortmund meccs második félideje 😀

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Dortmund elrontotta a veget, de inkabb megse.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Te jó ég Eppel. Ezt 3-1-nél is vérciki kihagyni.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Szatyor Szoligorksz elszenvedte első vereségét idén a 18. forulóban a Ruk Breszt otthonában, és senki...?

Meh, persze az embappé, meg a krisztiánó, meg ilyen kis csírák azok mennek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Mbappe - > Real dolog hivatalos már?
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

LoL

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nem ismerek ma a Honvédra, és ez most nagy dicséret!
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 784
Azt gondoltam, hogy a Juve hibázott Ronaldoval annó, de most hogy hazatért... Kicsit felfoghatatlan, deeee nagyon örülök. Amúgy is egy Pogba, Fernandes duóval mögötte ez rohadtul működhet

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 408 — NFL bracket champion '26
A $inter 2. számú meze eléggé b@szó lett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Meglepődtem volna ha City lett volna, így helyes.
dande
A City realis volt, CR eloszor veluk targyalt, meg is egyeztek majdnem, de amikor az MU is bejelentkezett erte, akkor szolt Guardiolanak, hogy hat az MU-ba megy mindenkepp.
Stez
Akkor jó 😊 . Az érzelmi része miatt érthető is.
dande
Igen. Szimpatikus volt CR-tol, inkabb elment a korabbi csapataba es hagyta a rivalist, minthogy menjen oda, ami sokkal erosebb, es velhetoen sokkal jobb eselye lett volna akar bajnoki, akar BL-cimre is.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 819 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
A City realis volt, CR eloszor veluk targyalt, meg is egyeztek majdnem, de amikor az MU is bejelentkezett erte, akkor szolt Guardiolanak, hogy hat az MU-ba megy mindenkepp.
Stez
Akkor jó 😊 . Az érzelmi része miatt érthető is.
több mint 5 éve
dande

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Ha van esze az MU főnökségnek kirúgják a norvégot és viszik a csapathoz Zidane-t. Pont egy ilyen győztes típus kell oda, a keret adott hozzá, hogy PL és BL duplára is rámehessenek.

CR hatalmas húzás még bármelyik csapatnak. Simán jó még mindig 20+ gólos szezonokra, pláne ha Sancho, Pogba és Fernandes tömi labdákkal.
FLZOLI
Ha Mbappe lép a Realba, akkor sanszos, hogy Pogba megy a pénz egy részéből Párizsba, ahova vágyik.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 819 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
Ha van esze az MU főnökségnek kirúgják a norvégot és viszik a csapathoz Zidane-t. Pont egy ilyen győztes típus kell oda, a keret adott hozzá, hogy PL és BL duplára is rámehessenek.

CR hatalmas húzás még bármelyik csapatnak. Simán jó még mindig 20+ gólos szezonokra, pláne ha Sancho, Pogba és Fernandes tömi labdákkal.
FLZOLI
Szerintem is jo igazolas, de oszinten, nem vagyok biztos benne, hogy Ronaldo teste birni fogja ezt a faragast, amit kapni fog Angliaban. Ugye olaszban es spanyolban lightosabbak a vedelmek ilyen teren, nem annyira fizikalis a foci, CR eseteben meg azert lehet erezni, hogy a teste kezdi megadni magat, egyre tobbszor volt serult, huzodott, izomproblema, hasonlo.

Ugyhogy nekem meg kerdes lesz, hogy CR a PL-ben egy stabilan 34+ meccses jatekos lesz-e. Azert mar 36 eves...

De fantasyben hozom. 😀

Cavani viszont jol megszopja ezzel, az MU-nal vegre stabil kezdo volt az elozo ideny vege fele, ettol most bucsuzhat el.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.