Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Az mondjuk jó döntés volt, lehet az előnyszabállyal így is több esélyünk volt a gólszerzésreDe jó, hogy ez meg nem a másik oldalon történtminek nézi a var ha nem ítél semmit?
slowmotion
16osról jöhetett volna a szabadrúgás
mondjuk nem vágom pontosan mit ítélhet a var, de így ...
aztán mané esete megint kabaré a bíró nem int hogy előnyszabály csak még 2x megrúgatja manét hogy után a kintiért jöjjön a szabad ...
Negritis
több mint 5 éve
Persze, csak ő eleve nem volt olyan jó hogy ennyi pénzt érjen, ő nem világklasszis. Az hogy mennyibe került nem jelent semmit, őt a piac és a leicester árazta be annyira, a mu meg kifizette mert nem volt más megoldás. Én amúgy is azt pártolom hogy csak az ár ne szabjon határt annak hogy ne vegyenek meg valakit, ha kifizetsz valakiért 80at vagy 100at akkor fizess ki 120at is.A védőre visszatérve aki játszott az tudja hogy mennyire fontos az hogy kinek milyen a társa a pályán, na most ez a középhátvédekre igaz leginkább. Ha Maguire mellé hoznának egy megbízható, masszív játékost az ő játéka is sokat javulna hiszen elég lenne a saját munkájára figyelni.davemayerazért remélem érzed, hogy a világ legdrágább középhátvédjéről beszélünk. aki ennyi pénzbe kerül, az legyen mindenes, vagyis társtól függetlenül tegyen le komoly teljesítményt az asztalra.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
De jó, hogy ez meg nem a másik oldalon történtminek nézi a var ha nem ítél semmit?
slowmotion
16osról jöhetett volna a szabadrúgás
mondjuk nem vágom pontosan mit ítélhet a var, de így ...
aztán mané esete megint kabaré a bíró nem int hogy előnyszabály csak még 2x megrúgatja manét hogy után a kintiért jöjjön a szabad ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
OffNem, más a sportszár
Nincs ötlete valakinek, melyik meccsen készült ez a kép Benéről?
A képaláírások összevisszák, írták a '67-es jugók elleni barátságos meccset, de ott világos mezben voltunk, írták egyenesen Dózsa-Juventusnak is 😆
Külföldi oldalakon a '64-es tokiói olimpia gólkirályi címét illusztrálják vele...
Az eddigi legjobb tipp a '69-es csehszlovákok elleni 2-0
warr_b
m.youtube.com/watch?v=ia_dg4pQwLw
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
De jó, hogy ez meg nem a másik oldalon történt
több mint 5 éve
Karmaizabiccs.Ilyet két dolog miatt nem fogunk soha megkapni. Az egyik az, hogy nálunk ez amúgy sem bizonyulna elegendő kontaktnak, a másik pedig, hogy egyik támadónk sem a tizenegyest keresi a gól helyett.
több mint 5 éve
fabinho-henderson kezd belülSajnos a legjobb opcio még mindig ez
fasza
Negritis

Liverpool Fc
több mint 5 éve
köszi gundogan
több mint 5 éve
OffNincs ötlete valakinek, melyik meccsen készült ez a kép Benéről?

A képaláírások összevisszák, írták a '67-es jugók elleni barátságos meccset, de ott világos mezben voltunk, írták egyenesen Dózsa-Juventusnak is 😆
Külföldi oldalakon a '64-es tokiói olimpia gólkirályi címét illusztrálják vele...
Az eddigi legjobb tipp a '69-es csehszlovákok elleni 2-0

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
fabinho-henderson kezd belülfasza
több mint 5 éve
én nem tudom, hogy volt-e valaha olyan csapat, akit bármilyen kiállítás megzavart, de legfőképpen az, amit az ellenfél kapott.pick szegednél volt egy időszak mikor emberhátrányban kurvajók voltunk, emberelőnyben meg borzalmasak
na a Kaposvár kb pont ilyen.
slowmotion
több mint 5 éve
én nem tudom, hogy volt-e valaha olyan csapat, akit bármilyen kiállítás megzavart, de legfőképpen az, amit az ellenfél kapott.Úri KSK, Tavalyi év előtti másfél év. Szerintem 4 meccset hoztunk le X-re piros után vezető poziból. Mondjuk más szint.
na a Kaposvár kb pont ilyen.
slowmotion
több mint 5 éve
én nem tudom, hogy volt-e valaha olyan csapat, akit bármilyen kiállítás megzavart, de legfőképpen az, amit az ellenfél kapott.na a Kaposvár kb pont ilyen.
több mint 5 éve
A védőre visszatérve aki játszott az tudja hogy mennyire fontos az hogy kinek milyen a társa a pályán, na most ez a középhátvédekre igaz leginkább. Ha Maguire mellé hoznának egy megbízható, masszív játékost az ő játéka is sokat javulna hiszen elég lenne a saját munkájára figyelni.davemayerazért remélem érzed, hogy a világ legdrágább középhátvédjéről beszélünk. aki ennyi pénzbe kerül, az legyen mindenes, vagyis társtól függetlenül tegyen le komoly teljesítményt az asztalra.
több mint 5 éve
Jól tudom UEFAnál még tavaly lehetett jelentkezni hogy kik nyújtanak ilyenkor segítséget, Viktor persze egyből lecsapott rá. Végülis ha Guláék körbevezetik a többieket meglesz a hazai pálya.nem hülyeség, csak miért nem salzburg?Budapesten játsszák le a Leipzig-Liverpool meccset, wtf.Angolok nem mehetnek be Németbe. Pár napja pont írtam itt róla hogy nagy az esély a Puskasra. Fasza lenne ha lehetne menni meccsre 😀
Mikey
Btw 2(3) magyarral a csapatban nem olyan hülyeség.
alatriste
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
nem hülyeség, csak miért nem salzburg?Budapesten játsszák le a Leipzig-Liverpool meccset, wtf.Angolok nem mehetnek be Németbe. Pár napja pont írtam itt róla hogy nagy az esély a Puskasra. Fasza lenne ha lehetne menni meccsre 😀
Mikey
alatriste
több mint 5 éve
Budapesten játsszák le a Leipzig-Liverpool meccset, wtf.Angolok nem mehetnek be Németbe. Pár napja pont írtam itt róla hogy nagy az esély a Puskasra. Fasza lenne ha lehetne menni meccsre 😀
Mikey

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Budapesten játsszák le a Leipzig-Liverpool meccset, wtf.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nem tudom mi alapján szeretnél van de Beeknek helyet a csapatban, Fernandes-sel együtt nem képes játszani, így meg amilyen formában van a portugál ő kb kuka. Már a leigazolása is necces döntés volt, nem is értettem hova szánják, szerintem azt hitték kiválthatnak vele valakit a Pogba-McTominay-Fred hármasból de látszik hogy azokon a posztokon nem nyújt kiemelkedőt a holland. Sajnálom mert szimpatikus, de nem fér be a jelenlegi kezdőbe.Szerintem meg harom jatekosra. Vagy ket jatekosra es arra, hogy De Beeket vegre bepakoljak kozep kozepbe. Es nem csak Lindelof fos, Maguire is az. De melle mondjuk ha egy gyorsabb, atletikusabb vedot odaraksz, akkor valoszinuleg o is feljavulna, kerdes, mennyire.Fergie Time most az Evertonnak kedvezett 😀Nem értem mi a faszert kell állandóan ezt az időhúzó cserét erőltetni, az utolsó 10 percben vergődött az everton, a kretén csere tuanzebe csinált egy szabadot a védelem meg összehozza a gólt a ráadás ráadásában, ha nem hozza be már 1 perccel előtte lefújta volna.
Heisman
Tipikusan 4 helyzete van a mu-nak a 4-2höz aztán igy elcseszik, meg is érdemli a védelem hogy égjen.
Ezzel együtt megint csak 1 kurva középső védőre van ez a csapat attól hogy tényleg jó legyen. Annyira tudnék örülni ha Lindelofot elfelejthetnénk végre.
davemayer
A szelsok nem rosszak, de igy, higy kozepen Lindelof es Maguire is szar meg lassu, kibukik, hogy Wan-Bissaka es Shaw azert mostanaban nem vedekeznek eleg hatekonyan. Nyilvan mert mindketten agressziven tamadnak es sokat vannak elol, es nem ernek vissza sokszor, az ellenfel meg konnyebben mogejuk tud kerulni.
Az a bajom ezzel az MUval, hogy pont ugyanannyira szintelen-szagtalan csapat, mint Solskjaer. O csak ugy van. Ul a lelaton, es van a vilagaban. Kapnak egy golt? Netan elkezd uvolteni, atszervez barmit is? Cserel? Belenyul a szisztemaba? Dehogy. O van. Aztan ha a meccs elott kigondold taktikaba hiba csuszik, sokszor rosszul is cserel, ezekbol az MU mar nem egy ilyen golt kapott, mas kerdes, hogy neha meg makja volt mindezek ellenere, aztan a kilencven sokadik percben kaptak valami tizit, amivek nyertek. Lasd a Brighton elleni minosithetetlen jatekot.
Stez
A védőre visszatérve aki játszott az tudja hogy mennyire fontos az hogy kinek milyen a társa a pályán, na most ez a középhátvédekre igaz leginkább. Ha Maguire mellé hoznának egy megbízható, masszív játékost az ő játéka is sokat javulna hiszen elég lenne a saját munkájára figyelni. Lindelof annyira sebezhető mind fizikálisan mind fejben hogy esküszöm én nem is értem mit keres azon a poszton, tegnap is 2x úgy adta el a labdát hogy majdnem gól lett belőle. Egyszerűen aki PLt akar nyerni az nem mehet hosszútávon harcba egy ilyen játékossal a kezdőben, kihat az egész csapat teljesítményére. Elöl így Cavanival nagyjából kész a csapat, jól megyünk át támadásba és van kellő kreativitás elöl, de ennyi kapott góllal nem lehet stabilan jó teljesítményt nyújtani.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szerintem meg harom jatekosra. Vagy ket jatekosra es arra, hogy De Beeket vegre bepakoljak kozep kozepbe. Es nem csak Lindelof fos, Maguire is az. De melle mondjuk ha egy gyorsabb, atletikusabb vedot odaraksz, akkor valoszinuleg o is feljavulna, kerdes, mennyire.Fergie Time most az Evertonnak kedvezett 😀Nem értem mi a faszert kell állandóan ezt az időhúzó cserét erőltetni, az utolsó 10 percben vergődött az everton, a kretén csere tuanzebe csinált egy szabadot a védelem meg összehozza a gólt a ráadás ráadásában, ha nem hozza be már 1 perccel előtte lefújta volna.
Heisman
Tipikusan 4 helyzete van a mu-nak a 4-2höz aztán igy elcseszik, meg is érdemli a védelem hogy égjen.
Ezzel együtt megint csak 1 kurva középső védőre van ez a csapat attól hogy tényleg jó legyen. Annyira tudnék örülni ha Lindelofot elfelejthetnénk végre.
davemayer
A szelsok nem rosszak, de igy, higy kozepen Lindelof es Maguire is szar meg lassu, kibukik, hogy Wan-Bissaka es Shaw azert mostanaban nem vedekeznek eleg hatekonyan. Nyilvan mert mindketten agressziven tamadnak es sokat vannak elol, es nem ernek vissza sokszor, az ellenfel meg konnyebben mogejuk tud kerulni.
Az a bajom ezzel az MUval, hogy pont ugyanannyira szintelen-szagtalan csapat, mint Solskjaer. O csak ugy van. Ul a lelaton, es van a vilagaban. Kapnak egy golt? Netan elkezd uvolteni, atszervez barmit is? Cserel? Belenyul a szisztemaba? Dehogy. O van. Aztan ha a meccs elott kigondold taktikaba hiba csuszik, sokszor rosszul is cserel, ezekbol az MU mar nem egy ilyen golt kapott, mas kerdes, hogy neha meg makja volt mindezek ellenere, aztan a kilencven sokadik percben kaptak valami tizit, amivek nyertek. Lasd a Brighton elleni minosithetetlen jatekot.
több mint 5 éve
Fergie Time most az Evertonnak kedvezett 😀Nem értem mi a faszert kell állandóan ezt az időhúzó cserét erőltetni, az utolsó 10 percben vergődött az everton, a kretén csere tuanzebe csinált egy szabadot a védelem meg összehozza a gólt a ráadás ráadásában, ha nem hozza be már 1 perccel előtte lefújta volna.
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Fergie Time most az Evertonnak kedvezett 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ez pontosan így van! MTK nem néz le senkit, ennyi van bennük. Megnéztem azt a kispadot, olyan emberek, hogy vicc. De persze a kezdő is. Tiszta szerencse, hogy vannak meg nálunk is gyengébbek, de látszik is több csapaton (Újpest, Budafok, ZTE) hogy ha keményen, sokat futva játszanak, simán verhető az MTK.hát akkor sokakat lenéztünk idén, mert egy félidőt leszámítva mindig így játszottunk 😀Kösz Meki. Laci meg szégyellje magát ,hogy még ennyit is sajnál egy haldoklótól.. 😁Baz+...már egy Dózsai elveri az Mtk-t. Tippmixbohócokazért az újpest most elég jól tolja, simon a kihagyott ziccer után elég jól érzi a kaput.
Klaci79
Mondjuk a védelem mozgása elég bundagyanús, de attól még az ute nem szar. mondjuk tőlük nem is sajnálom a jelenlegi helyzetükben.
eaglesmcnabb
Szerintem simán lenéztetek minket és a gólotok után már csak a mez volt a pályán..
gordon
szerencsére sok a szar csapat rajtunk kívül is, és van pár pont előnyünk, de vótmá ilyen és simán kiestünk. 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
hát akkor sokakat lenéztünk idén, mert egy félidőt leszámítva mindig így játszottunk 😀Kösz Meki. Laci meg szégyellje magát ,hogy még ennyit is sajnál egy haldoklótól.. 😁Baz+...már egy Dózsai elveri az Mtk-t. Tippmixbohócokazért az újpest most elég jól tolja, simon a kihagyott ziccer után elég jól érzi a kaput.
Klaci79
Mondjuk a védelem mozgása elég bundagyanús, de attól még az ute nem szar. mondjuk tőlük nem is sajnálom a jelenlegi helyzetükben.
eaglesmcnabb
Szerintem simán lenéztetek minket és a gólotok után már csak a mez volt a pályán..
gordon
szerencsére sok a szar csapat rajtunk kívül is, és van pár pont előnyünk, de vótmá ilyen és simán kiestünk. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Kösz Meki. Laci meg szégyellje magát ,hogy még ennyit is sajnál egy haldoklótól.. 😁Baz+...már egy Dózsai elveri az Mtk-t. Tippmixbohócokazért az újpest most elég jól tolja, simon a kihagyott ziccer után elég jól érzi a kaput.
Klaci79
eaglesmcnabb