Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 191
A tegnapi kínálatból mondjuk olyan egetverően jó meccset nem tudtam volna mondani
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azzal, hogy az M4 csillió pénzért megvette a BL-ben első körben választás jogát közpénzből kifelé mutatni kell, hogy ha nincs nagy rangadó akkor a magyarokat és a magyar sportolókat mutatjuk és ezzel a haza sportéletét "fejlesztjük".

Plussz ugye a proli trollfocis "szubkultúrát" így egyből be lehet csatornázni a nézettségbe ha folyamatosan ütik a lovakat az aktuális bandwagon előtt.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 518
Értem, hogy Szoboszlai a RBS játékosa, de attól HBI-nek nem kéne drukkolnia nekik. Legyünk már semlegesek.
NB2
Hát milyen magyar vagy te komolyan??! Hát nem Szoboszlai mezben nézed otthon a Salzburg meccseket?!
Mikey
Ha én teszem azt utálom a Barcát, tőlem az egész magyar válogatott játszhat ott, akkor is utálom őket. Évek óta szajkózom, hogy azért nem kéne a tv-nek mindig a magyarok meccsét adni másnak a kárára. Tényleg ez az egész csak azért van így, mert kb 2-3 értelmes labdarúgónk van kint, ha legalább 40-en játszanának külföldön nívós bajnokságban, megint azt a meccset adná a két tv, ami jó meccsnek ígérkezik. De a sporttv is ugyanezt csinálja. Meskó miatt is sok NE meccset adtak, most ugye RBL Gulácsi miatt.
NB2
De az rbl leagalabb egy magas szint amugy.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 803 — The Mathematician
Értem, hogy Szoboszlai a RBS játékosa, de attól HBI-nek nem kéne drukkolnia nekik. Legyünk már semlegesek.
NB2
Hát milyen magyar vagy te komolyan??! Hát nem Szoboszlai mezben nézed otthon a Salzburg meccseket?!
Mikey
Ha én teszem azt utálom a Barcát, tőlem az egész magyar válogatott játszhat ott, akkor is utálom őket. Évek óta szajkózom, hogy azért nem kéne a tv-nek mindig a magyarok meccsét adni másnak a kárára. Tényleg ez az egész csak azért van így, mert kb 2-3 értelmes labdarúgónk van kint, ha legalább 40-en játszanának külföldön nívós bajnokságban, megint azt a meccset adná a két tv, ami jó meccsnek ígérkezik. De a sporttv is ugyanezt csinálja. Meskó miatt is sok NE meccset adtak, most ugye RBL Gulácsi miatt.
NB2
az a különbség hogy az NE az NFL-ben elit és sok szurkolója volt Meskó nélkül is
a semlegeseknek meg kapaszkodó

az RBL meg a bundás és európa egyik top csapata (sztem)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
NB2
Mikey
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 592 — Amerikai sportok rajongója
Benzema úgy hálálja meg azt, hogy állandóan kapja az ívet a saját szurkolóitól, hogy továbblövi a csapatot. sokadszor.
slowmotion
Sose értettem ezt, állandóan lövi a fontos gólokat, egyetlen stabil, normális csatár. Ronaldo után sehol nem lennénk nélküle elöl.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
😭

www.origo.hu/sport/futball/20201210-meghalt-paolo-rossi.html
steelwolf
RIP

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
😭

steelwolf
Basszus
Nincs hét már, h ismerős, v népszerű ember ne menjen el...😫

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 245 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
😭

steelwolf
😢
Kurva 2020

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 634 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
😭

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 236
NB2

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 835 — Lucas Scott
Donyeck megelégedett az ELlel, így a gladbach megy tovább a BL-ben ez jól jön a bundasnak.
Pedig majdnem 98 percig ment a meccs és Handanovic kétszer is feljött szogletnel de az ukránok el rugdostak ahelyett h üres kapura megpróbáltak volna támadni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lukaku lesen állva a kapuba tartó labdát blokkolta ezzel életben tartva a gladbach továbbjutását 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 034
Másnap nem lenne állása 😉
Hazaáruló libsi mentalitás itt nem játszik.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 154 — je suis poloska
a modern világ szégyene hogy egy bíró akinek a játékosok felett kéne állnia ilyet megenged magának egy olyan sorozatban mint a BL

Negritis
milyet?
nekem kiskoromban azt mondta a földrajztanárom, hogy ne négerezzem őket mert sértő, mondjam azt hogy fekete. És én azóta is fekázom őket. De románul a fekete=negru.
Kérdés: Ha azt mondta volna románul hogy a "fehér játékos" levonultak volna a pályáról? Szerintem nem. Akkor meg nem értem , azt megengedheté magának?
szerk.: sorry, most értem a hsz-ek végére, látom ez már ki lett vesézve. 😀

Benzema úgy hálálja meg azt, hogy állandóan kapja az ívet a saját szurkolóitól, hogy továbblövi a csapatot. sokadszor.
slowmotion
Legjobb playánk casemiro és ramos mellett.

De egyébként a Gladbakk a fasz, zizunak az az egy taktikája van évek óta hogy a szélsőbekkek ívelgetnek befele, erre hagyják hogy azt csináljuk. érthetetlen. Ebből jöttek a gólok is, amúgy képtelenek vagyunk helyzeteket kidolgozni.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 154 — je suis poloska
A romanban (ahogy a spanyolban) a negro kb azt jelenti mint nalunk a neger.
Suarez is ezt mondta anno Evranak. Az adott (latin nyelvu) orszagban azt mondom oke, de franciaknal pl a "nigga"-t jelenti.

Nem szerencses mindenesetre, foleg (akarhanyadik) jatekvezetotol. Nem kell erte meghurcolni, de azert sztem tudhatna az ember, h hol milyen szot hasznalhat, gondolom nem elso meccse.

Remelem nem buntetik meg erte se Bat se a torokoket (se a PSGt), egy szerencsetlen helyzet, de a piros utan megertem a csapat(ok) reakcioit.

A Fradi meg eddig lejatszotta a Kijevet, nyilvan gol nelkul sokat nem er. Remeljuk a hazaiak csak ennyit tudnak es nem arrol van szo, h szarnak ra amig X.
Borbinho
ezért jó a magyar nyelv, benyomod hogy a fekagyerek egy pöcs, és semmit nem értenek belőle, a román meg beszopta hogy náluk a fekete a "negru" 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 538 — Omar's Coming Yo!
Amit lehet kihagy Dominik, viszont masszívan kiemelkedik ebből a meccsből szerintem.

több mint 5 éve
slowmotion
Így az inter donyecken aki nyer az tobabbmegy az iksz meg a Gladbachnak jo
csebi
szóval azt mondod, 0:0 lesz?
slowmotion
Azt h ha iksz a 80. Percben és a Salzburg addig nem virít semmit akkor atkapcsolok oda

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 374 — Cowboys fan
slowmotion
csebi
szóval azt mondod, 0:0 lesz?
több mint 5 éve
slowmotion

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 374 — Cowboys fan
több mint 5 éve
Salzburg közben nem kapott meg egy tizit

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 034
-Te mond, hogy fekete ez a néger, a te hangod mélyebb.
- nem fogja érteni, mert süket.
ozibozi
dehogynem, a fülével nincs semmi gond
slowmotion
Faszt nincs, csak azt hallja meg amit akar, ha azt sem akkor majd hirtelen szájról olvas...
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 245 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Balfasz Ajax közben...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"