Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
San Marino 6 pontAndorra 6 pont
Albánia 6 pont
Lengyelország 4 pont
Anglia 1 pont
23 pont mire lesz elég?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na, két csapatnyi pékkel és buszvezetővel is el kell bánnunk. 😊
több mint 5 éve
Visszavághatunk Andorrának ez jó 😁😁😁😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Kemeny ez a szlav tenger, orosz, horvat, szloven, szlovak. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
H-csoportba még odaraknak egy balti államot, és újra összeállt a KGST. 😀
több mint 5 éve
Pedig majdnem összejött a horvát-szlovák-magyar trió megint. Ez az angol-lengyel duó elég combosnak néz ki elsőre. Meg másodikra is.Megbaszunk mindenkit. Kutyaütő mindkettő.
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lengyel-Magyar 😊Még jó, hogy VB, és nem EB-selejtező, a következő EB helyett ez a két csapat már az Ázsia-bajnokságra készül. 😀
Kenny
több mint 5 éve
Pedig majdnem összejött a horvát-szlovák-magyar trió megint. Ez az angol-lengyel duó elég combosnak néz ki elsőre. Meg másodikra is.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 516
Na hamarosan jöhet a csepeli stadion isAki eddif kapott kb kiesett.mtk,Haladas, vasas, dvsc...kispest?!csepel?!😀
magyarnemzet.hu/belfold/nemeth-szilard-csak-egyutt-sikerulhet-9063116/
Mindjárt vb-selejtező sorsolás
r.baggio
több mint 5 éve
Yeboah előtte 😉 melletteA Frankfurtban lett sztár."Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
/szegény Kahn feltépte a gyepszőnyeget, mikor csinálta neki a lövőket.../
😊
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=aGVoZbz2crY&t=200s
FLZOLI
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na hamarosan jöhet a csepeli stadion ismagyarnemzet.hu/belfold/nemeth-szilard-csak-egyutt-sikerulhet-9063116/
Mindjárt vb-selejtező sorsolás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A Frankfurtban lett sztár."Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
😊
ozibozi
FLZOLI
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 516
Es o is fiatalabbnak adta el magat"Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
😊
ozibozi
FLZOLI
.ha jol tudom
több mint 5 éve
közben megvan a legújabb kifogásgenerátor elem:"Többet nem fogok olyan helyre igazolni, ahol még nincs kész a stadion"
igen, pont ezért áll utolsó helyen a Honvéd ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
akkor újra kupagyőzelem!S lőn: rangado.24.hu/magyar_foci/2020/12/07/budapest-honved-pisont-istvan-bodog-tamas/Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Ez nem csak a Honvédra vonatkozik.
Kampman
iktriad
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
S lőn: rangado.24.hu/magyar_foci/2020/12/07/budapest-honved-pisont-istvan-bodog-tamas/Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
"Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
😊
ozibozi
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 516
Amugy Bodog jo nagy szopo itthon.vajon az elvarasi nem felelnek meg az nb1-es jatekosokhoz?tul sok vagy nem akarjak veghezvinni amit kitalalt?nem vedeni akarom...csak erdekes.már ki is rúgták, nem? 😀Pokettino szabadEzért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Ez egy top5-ös keret legalább.
Kenny
iktriad
YoungZeeZee
Negritis
Ps. Vagy kurva jo elmeleti szakember.
több mint 5 éve
már ki is rúgták, nem? 😀Pokettino szabadEzért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Kenny
iktriad
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wenger is, de nem hiszem, hogy idejönnének...Ezért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Pokettino szabad
iktriad
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 516
Pokettino szabadEzért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Kenny
iktriad
több mint 5 éve
Ezért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Kenny
több mint 5 éve
Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad