Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Ez nem csak a Honvédra vonatkozik.
Kampman
iktriad
csebi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsreKlopp küldi ki?
tippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből
Negritis
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsretippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
az nem kis gól volt, mondjuk Hendo passza előtte szintén tanári
több mint 5 éve
Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
több mint 5 éve
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
több mint 5 éve
Hát baszki hidegrázós ahogy 2.000-en éneklik Firmino dalát. Még majdnem meg is könnyeztem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Coady elfelejtette hogy ellenfél ma? 😄vagy azt h melyik csapatban játszik 😀
Mikey
több mint 5 éve
Coady elfelejtette hogy ellenfél ma? 😄
több mint 5 éve
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Emlékszem Bódogot is mindenki istenként várta, na aztán ő mekkora szakember, csak máshol eddig nem volt lehetősége igazán bizonyítani. Urbányi már lekommunikálta amúgy a szituációt?😊
iktriad
több mint 5 éve
a Gerrard bandwagonnál is lassú voltam anno 😀CuJo viszont kezdi belopni magát a szívembe 😀Még csak most? 😏
Negritis
Milyen érdekes hogy itt is megy az hogy minden harmadik széknél állnak/ülnek a szurkolók...
Mikey
bár ugye az első pool meccs amit láttam még Steve McManamennel volt 😀
bár akkoriban sajna nem sok meccset tudtam nézni de az a csapat megtetszett
aztán jött ugye 2001 meg az Owen-Fowler-Heskey csatártrió ami teljesen megbolondított
csatárok és védők szimpatikusabbak ilyen szempontból
amúgy a legfontossabb hogy Klopp is bízik benne és megkapja a perceket, ami a középpályán lévő tobzódást nézve meglepő
több mint 5 éve
CuJo viszont kezdi belopni magát a szívembe 😀Még csak most? 😏
Negritis
Milyen érdekes hogy itt is megy az hogy minden harmadik széknél állnak/ülnek a szurkolók...
több mint 5 éve
Hohó most érjen véget a PL 😛az a baj h hiába nyerne ma esetleg a pool nem fog élre állni
dande
mondjuk Neco Williams megint a kezdőben és a Matip-Fabinho duó sem túl bíztató
CuJo viszont kezdi belopni magát a szívembe 😀
több mint 5 éve
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...
több mint 5 éve
Hohó most érjen véget a PL 😛
több mint 5 éve
Mondtam hogy jó lesz 😆😎fuh micsoda dráma volt itt a végénMajd holnap a Kazincbarcelona-Vasas jó lesz.az a baj azzal, hogy a Fradi akkor lő gólt, amikor akar, hogy ilyen szar meccset még magyar szinten is ritkán lát az emberAkkor nem láttad a tegnapi Budafok Újpestet...nem sírt a labda ,hanem zokogott....
Klaci79
gordon
warr_b
kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Vagy azt hitted csak a Magyarországot vezető politikusok populisták?Egyáltalán nem gondolok ilyet.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
fuh micsoda dráma volt itt a végénMajd holnap a Kazincbarcelona-Vasas jó lesz.az a baj azzal, hogy a Fradi akkor lő gólt, amikor akar, hogy ilyen szar meccset még magyar szinten is ritkán lát az emberAkkor nem láttad a tegnapi Budafok Újpestet...nem sírt a labda ,hanem zokogott....
Klaci79
gordon
warr_b
több mint 5 éve
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!A csehek, belgák meg lazítanak, franciáknál 50ezren tüntetnek, hogy ne korlátozzák őket, az osztrákok szarnak a tesztelésre, svédek lassan elengedik a maszkot, egész Európában ugyanaz folyik, csak más masnikkal átkötve.
Mikey
A "nekünk élni kell", meg a "gazdaság nem omolhat össze".
Vagy azt hitted csak a Magyarországot vezető politikusok populisták? Mindegyik politikus az, ezért jut pozícióba, legyen miniszterelnök, polgármester, intézményvezető, stb.
több mint 5 éve
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!Tegnap Londonban is volt egy csomó Chelsea drukker, ránézésre kétezernél többen voltak...
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!www.youtube.com/watch?v=VCozLJbAPMQ
Mikey
több mint 5 éve
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!
több mint 5 éve
Látod ezt Meki? Botrányosan szar ez az MTK. Néha női fociban is színvonalasabb csapatokat láthat az ember. Már magyar női fociban, mert külföldön ez már alap...Valamint mind2 csapat hihetetlenül önző, lehetne itt már vagy 8 gól ha önzetlenek lennének
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz