Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...
iktriad
Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.

Ez nem csak a Honvédra vonatkozik.
Kampman
Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...
iktriad
Pisont újra?
csebi
Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 833 — Lucas Scott
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...
iktriad
Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.

Kampman
iktriad
Pisont újra?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 373 — Cowboys fan
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsre
tippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből
Negritis
Klopp küldi ki?
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 799 — The Mathematician
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsre
tippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
az nem kis gól volt, mondjuk Hendo passza előtte szintén tanári

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad

Kampman
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 716
iktriad

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 236
Hát baszki hidegrázós ahogy 2.000-en éneklik Firmino dalát. Még majdnem meg is könnyeztem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Coady elfelejtette hogy ellenfél ma? 😄
Mikey
vagy azt h melyik csapatban játszik 😀

több mint 5 éve
Coady elfelejtette hogy ellenfél ma? 😄

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 592 — Amerikai sportok rajongója
iktriad
Emlékszem Bódogot is mindenki istenként várta, na aztán ő mekkora szakember, csak máshol eddig nem volt lehetősége igazán bizonyítani. Urbányi már lekommunikálta amúgy a szituációt?😊
több mint 5 éve
CuJo viszont kezdi belopni magát a szívembe 😀
Negritis
Még csak most? 😏

Milyen érdekes hogy itt is megy az hogy minden harmadik széknél állnak/ülnek a szurkolók...
Mikey
a Gerrard bandwagonnál is lassú voltam anno 😀
bár ugye az első pool meccs amit láttam még Steve McManamennel volt 😀
bár akkoriban sajna nem sok meccset tudtam nézni de az a csapat megtetszett
aztán jött ugye 2001 meg az Owen-Fowler-Heskey csatártrió ami teljesen megbolondított
csatárok és védők szimpatikusabbak ilyen szempontból
amúgy a legfontossabb hogy Klopp is bízik benne és megkapja a perceket, ami a középpályán lévő tobzódást nézve meglepő

több mint 5 éve
Negritis
Még csak most? 😏

Milyen érdekes hogy itt is megy az hogy minden harmadik széknél állnak/ülnek a szurkolók...

több mint 5 éve
Hohó most érjen véget a PL 😛
dande
az a baj h hiába nyerne ma esetleg a pool nem fog élre állni
mondjuk Neco Williams megint a kezdőben és a Matip-Fabinho duó sem túl bíztató

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 033
Pedig hogy szidtátok a Hemi bát . 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 434 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hohó most érjen véget a PL 😛
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 241 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
az a baj azzal, hogy a Fradi akkor lő gólt, amikor akar, hogy ilyen szar meccset még magyar szinten is ritkán lát az ember
Klaci79
Akkor nem láttad a tegnapi Budafok Újpestet...nem sírt a labda ,hanem zokogott....
gordon
Majd holnap a Kazincbarcelona-Vasas jó lesz.
warr_b
fuh micsoda dráma volt itt a végén
kristof
Mondtam hogy jó lesz 😆😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Vagy azt hitted csak a Magyarországot vezető politikusok populisták?
Sobri Jóska
Egyáltalán nem gondolok ilyet.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
az a baj azzal, hogy a Fradi akkor lő gólt, amikor akar, hogy ilyen szar meccset még magyar szinten is ritkán lát az ember
Klaci79
Akkor nem láttad a tegnapi Budafok Újpestet...nem sírt a labda ,hanem zokogott....
gordon
Majd holnap a Kazincbarcelona-Vasas jó lesz.
warr_b
fuh micsoda dráma volt itt a végén
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!
Mikey
A csehek, belgák meg lazítanak, franciáknál 50ezren tüntetnek, hogy ne korlátozzák őket, az osztrákok szarnak a tesztelésre, svédek lassan elengedik a maszkot, egész Európában ugyanaz folyik, csak más masnikkal átkötve.
A "nekünk élni kell", meg a "gazdaság nem omolhat össze".
Vagy azt hitted csak a Magyarországot vezető politikusok populisták? Mindegyik politikus az, ezért jut pozícióba, legyen miniszterelnök, polgármester, intézményvezető, stb.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 241 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!
Mikey
Tegnap Londonban is volt egy csomó Chelsea drukker, ránézésre kétezernél többen voltak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mikey
 www.youtube.com/watch?v=VCozLJbAPMQ

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
Látod ezt Meki? Botrányosan szar ez az MTK. Néha női fociban is színvonalasabb csapatokat láthat az ember. Már magyar női fociban, mert külföldön ez már alap...
Klaci79
Valamint mind2 csapat hihetetlenül önző, lehetne itt már vagy 8 gól ha önzetlenek lennének

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz