Soccer
Emiatt meg ki is zárják majd a torok csapatot két évre a blbol. Simán kinezem az uefabolNem szabályosan hordja a maszkot az N betűs fiú 😊PSG v Basaksehir assistant referee allegedly said the "n-word" to a staff of Basaksehir pic.twitter.com/TIDp5vlyk1
— noobfcb (@noob_fcb) December 8, 2020
Kenny
bcsarli
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nem szabályosan hordja a maszkot az N betűs fiú 😊PSG v Basaksehir assistant referee allegedly said the "n-word" to a staff of Basaksehir pic.twitter.com/TIDp5vlyk1
Kenny
PSG v Basaksehir assistant referee allegedly said the "n-word" to a staff of Basaksehir pic.twitter.com/TIDp5vlyk1
Mit várunk egy Roma szurkolótól? 😀Aki szereti, az nem a hozzáértése miatt teszi azt. 😊nem láttam a szitut mer kézit nézekIgaza van, de a szabalyok szerint meg az!
Nem, ez az iskolapéldája volt az olyan eseteknek, amelyekért nem szabad büntetőt adni. Fáj, nem fáj, ez van. #blhu
— Szaniszló Csaba (@csszaniszlo) December 8, 2020
Negritis
davemayer
ozibozi
Aki szereti, az nem a hozzáértése miatt teszi azt. 😊nem láttam a szitut mer kézit nézekIgaza van, de a szabalyok szerint meg az!
Nem, ez az iskolapéldája volt az olyan eseteknek, amelyekért nem szabad büntetőt adni. Fáj, nem fáj, ez van. #blhu
Negritis
davemayer
Szabályok szerint az! Ennyi! Be kell fújni!nem láttam a szitut mer kézit nézekIgaza van, de a szabalyok szerint meg az!
Negritis
davemayer
nem láttam a szitut mer kézit nézekIgaza van, de a szabalyok szerint meg az!
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
DettóEz tipikusan az, amiről simán le tudom képzelni azt is, hogy komoly, meg azt is, hogy kamu.PSG meccsen mi van egyébként? Tud valaki valamit? Miért szakadt félbe?A román negyedik játékvezető lenégerezte Demba Ba-t amiért ő nekiment a bírónak, piros lap, majd a két csapat játékosai tiltakozván a rasszizmus ellen levonultak a pályáról.
Toto21
Kenny
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
PNalam nem, mert csak a helyes iteleteket hoztak, az nem pozitiv hanem ez kellene hogy legyen a normalis. Ez a szitu viszont boven ert annyit hogy ha o direktbe ne is fujja be de a varnak szólnia kellett volna
Jobb lenne ha ezek nem lennenek buntetok, de a jelenlegi szabalyok szerint ez egyertelmu 11es. Nem is ertem h a var hogy ne szolt ra.Adnak ilyenekért sokszor, ezt a visszanézés dolgot én sem értem hogy működik.
davemayer
Mondjuk idén még mindig pozitív a VAR egyenleg. 😉
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ez tipikusan az, amiről simán le tudom képzelni azt is, hogy komoly, meg azt is, hogy kamu.PSG meccsen mi van egyébként? Tud valaki valamit? Miért szakadt félbe?A román negyedik játékvezető lenégerezte Demba Ba-t amiért ő nekiment a bírónak, piros lap, majd a két csapat játékosai tiltakozván a rasszizmus ellen levonultak a pályáról.
Toto21
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
PSG meccsen mi van egyébként? Tud valaki valamit? Miért szakadt félbe?A román negyedik játékvezető lenégerezte Demba Ba-t amiért ő nekiment a bírónak, piros lap, majd a két csapat játékosai tiltakozván a rasszizmus ellen levonultak a pályáról.
Toto21
Ezt elvileg nem teheti, ha szólnak neki meg kell neznie, max utana donthet ugy h nem az.Jobb lenne ha ezek nem lennenek buntetok, de a jelenlegi szabalyok szerint ez egyertelmu 11es. Nem is ertem h a var hogy ne szolt ra.Lehet rászólt de ő elhárította azzal h látta és nem büntető
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ezt elvileg nem teheti, ha szólnak neki meg kell neznie, max utana donthet ugy h nem az.Jobb lenne ha ezek nem lennenek buntetok, de a jelenlegi szabalyok szerint ez egyertelmu 11es. Nem is ertem h a var hogy ne szolt ra.Lehet rászólt de ő elhárította azzal h látta és nem büntető
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Jobb lenne ha ezek nem lennenek buntetok, de a jelenlegi szabalyok szerint ez egyertelmu 11es. Nem is ertem h a var hogy ne szolt ra.Adnak ilyenekért sokszor, ezt a visszanézés dolgot én sem értem hogy működik.
davemayer
Mondjuk idén még mindig pozitív a VAR egyenleg. 😉
half time adjustment keretében azért elfogadnámRemélem kompenzál ez a zebra majdAmúgy játékvezető képzésen épp ezt mondtak h ez a legnagyobb hiba.
Gergőbácsi
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Remélem kompenzál ez a zebra majdAmúgy játékvezető képzésen épp ezt mondtak h ez a legnagyobb hiba.
Gergőbácsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Remélem kompenzál ez a zebra majdPont ezert van a var, hogy ne kelljen. És mivel nem szóltak neki ő úgy van vele h jo a döntes
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Jobb lenne ha ezek nem lennenek buntetok, de a jelenlegi szabalyok szerint ez egyertelmu 11es. Nem is ertem h a var hogy ne szolt ra.Lehet rászólt de ő elhárította azzal h látta és nem büntető
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Minimum meg nézhette volna ...Na vélemény a kezezésről?Büntető volt
csebi
Kampman