Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 357 — beers & Packers
Ha hosszabbítás lesz, hétszentség, hogy azt nem fogom nézni.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Tujvel livemixel
Fast Willie
kevés védett labda volt a statisztikájában, nah 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 176
Tujvel livemixel
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Végighallgatva ezt a Márton-interjút, igazából már csak azért a rengeteg baromságért, amit itt összehordott, megérdemelné h úgy kivágják, mint macskát sz@rni. Komolyan hozzák a helyére Vébert, kb. ennyire ért hozzá, de legalább az ő sajttájai viccesek 😀
empty taxi
Azt mondta, hogyha bemennek a helyzeteik, akkor 4-5 góllal is nyerhettek volna. Ez cáfolhatatlan állítás. Olyan, mintha azt mondanám, hogyha 9-10 nyílból le tudnék menni 501-ről dupla kiszállóval nullára, akkor darts-világbajnok lehetnék. Igaz, csak ugye nem tudok. Ahogy ritkán lesz 4-5 helyzetből 4-5 gól.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Jenő még nem tudja, hogy az idegenben lőtt gól szabálya itt nem érvényes.
Kampman
Akkor jól hallottam, eszméletlen
r.baggio
Ő nem szeret untatni minket adatokkal, tényekkel inkább a hangulatot akarja átadni nekünk, szerencsénkre.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 505 — Bla, bla, bla
Nem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...
Klaci79
Meetoo😉
nagir
én inkább utolsó cserkészezem a film+-on
NB2
Hanyadszor?
nagylaza
Azért azt a filmet nehéz megunni!😉😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Kampman
Akkor jól hallottam, eszméletlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 945
Kampman
Attól még kettőt kell rúgni! Lehet a 2.-at a végén 11-esből is, de a kettő mindenképp kell akkor 😂
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 703

több mint 5 éve
Végighallgatva ezt a Márton-interjút, igazából már csak azért a rengeteg baromságért, amit itt összehordott, megérdemelné h úgy kivágják, mint macskát sz@rni. Komolyan hozzák a helyére Vébert, kb. ennyire ért hozzá, de legalább az ő sajttájai viccesek 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Nem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...
Klaci79
Meetoo😉
nagir
NB2
Hanyadszor?
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 176
Nyilván Jenőnél az ilyen kis színeseket ne várjuk el, de a Turku kapusának ikertesója Niklas Moisander kb. az évtized legjobb finn játékosa, ilyen lószar csapatokban játszott az utóbbi években mint AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, Sampdoria, jelenleg meg Werder Bremen...
empty taxi
Neki beakadt az az info, h CSAK 25ezer eurót ér
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 693 — The Mathematician
Klaci79
Meetoo😉
nagir
NB2
most megy a gamescom bár elég szar a stream

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
Klaci79
Meetoo😉
nagir
több mint 5 éve
Nyilván Jenőnél az ilyen kis színeseket ne várjuk el, de a Turku kapusának ikertesója Niklas Moisander kb. az évtized legjobb finn játékosa, ilyen lószar csapatokban játszott az utóbbi években mint AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, Sampdoria, jelenleg meg Werder Bremen...

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 505 — Bla, bla, bla
Klaci79
Meetoo😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Én vlhogy gyurcsányra gyanakszom
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 703
Most A Paramounton a maratoni JFK jóval sodróbb lendületű.
ozibozi
Ki ölte meg Kennedyt?
Oswald?
A CIA?
Vackor néni?
Vagy a Denveri Musztángok bajnokcsapata?

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 945
több mint 5 éve
Jenő szerint semmit nem tud ez a finn csapat amitől tartani kéne. Feltűnhetne neki, hogy kurva gyorsak a finnek, első szándékból ütik be a védelem mögé a labdákat átrúgva a pályát, 4 ilyen kontrából 3at lövéssel fejeztek be, meg amúgy is, lovriccal és botival hátul ez nem biztos, hogy olyan fasza nekünk.... De inkább szapulja őket, abból mi baj lehet...

Tessék, ott a ziccer 😀
peach
Milyen finnek? Inter Turku=Nemzetközi Török.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Most A Paramounton a maratoni JFK jóval sodróbb lendületű.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 238 — Csodabogár
egyébként Jenő be van nyugtatózva?😊
NB2
nem a fradi játszik

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Jenő szerint semmit nem tud ez a finn csapat amitől tartani kéne. Feltűnhetne neki, hogy kurva gyorsak a finnek, első szándékból ütik be a védelem mögé a labdákat átrúgva a pályát, 4 ilyen kontrából 3at lövéssel fejeztek be, meg amúgy is, lovriccal és botival hátul ez nem biztos, hogy olyan fasza nekünk.... De inkább szapulja őket, abból mi baj lehet...

Tessék, ott a ziccer 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
NB2
Nem. Tényszerűen közvetíti az eseményeket.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com