Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez még nem jelent semmit
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Bozsik itt szerény futballról beszél a Bohemians kapcsán. Leginkább nekünk kellene szerénynek maradni ...Ha az szerény, akkor a mienk szar
csebi
több mint 5 éve
Nyilván JOBBRA rúgnak
több mint 5 éve
Anglo-italian stílusban írtam, ha ez megzavart volna: www.urbandictionary.com/define.php?term=capisheazért az mekkora blama lenne ha egy órán belül kiesne a két fejér megyeri pártcsapat!nem lenne, hanem lesz.
NB2
capisciazért az mekkora blama lenne ha egy órán belül kiesne a két fejér megyeri pártcsapat!Há' szerinted miért esett a BUX index? Capishe?
NB2
Fast Willie
slowmotion
több mint 5 éve
Bozsik itt szerény futballról beszél a Bohemians kapcsán. Leginkább nekünk kellene szerénynek maradni ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Bozsik😀😀😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Hat, mentalisan nem a Vidi van elonyben...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Érzem , hogy nemsokára gólt fogunk látni...Én megmondtam, hogy jön a gól /ok...
tûzoltó
több mint 5 éve
azért az mekkora blama lenne ha egy órán belül kiesne a két fejér megyeri pártcsapat!nem lenne, hanem lesz.
NB2
capisciazért az mekkora blama lenne ha egy órán belül kiesne a két fejér megyeri pártcsapat!Há' szerinted miért esett a BUX index? Capishe?
NB2
Fast Willie
több mint 5 éve
Ha továbbjut ha nem a vidi, nagyobbak ott a gondok mint eddig reméltem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez a kis morcos arab tenorista vajon kire mérges?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
azért az mekkora blama lenne ha egy órán belül kiesne a két fejér megyeri pártcsapat!Há' szerinted miért esett a BUX index? Capishe?
NB2
több mint 5 éve
azért az mekkora blama lenne ha egy órán belül kiesne a két fejér megyeri pártcsapat!
több mint 5 éve
Megyek, mindjárt megnézek egy Woody Allen-filmet, rögtön jobb kedvem lesz. Nem a Fogd a pénzt, és fuss! lesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Érzem , hogy nemsokára gólt fogunk látni...
több mint 5 éve
Akkor jó!😉Én tudom, csak jól lehet kommunikálni majd, hogy az éretlenekkel nem lehetett eredmény elérni, meg koronavírus is megzavart minketRadics nem felcsuti nevelés az tuti, ETOban, majd Gyirmótban nevelkedett, talán tavaly ment a Puskásba...Szakmai eszrevetelem a felcsut meccsevel kapcsolatban: meg tobb tao penz kell az Akademianak!Auerbach, Spandler, Radics, Komáromi szerintem direkt játszik, hogy akadémistának tűnjenek.
Vrij6
Fast Willie
nagir
Fast Willie
Utánan néztem közben, pl. Kiss Tamás Paks és Haladás nevelés, szintén tavaly ment Felcsutba...

több mint 5 éve
Szerintem Márton már megbánta mint a kutya aki 20-at fialt, hogy elfogadta a fehérvári padot. Jóhogy ideges mert gondolom leesett neki, hogy itt csak bukhatViszont remélem Kovács Zoli még hosszú évekig a pozíciójában marad, mert így esélyük sem lesz itthon contendernek lenni.Marton is azóta nyilatkozik baromságokat mióta Kovács Zoli mellett van az irodája.
Kenny
Ez a Fusho meg néha tokre értene is a focit de szerencsétlen technikailag annyira képzetlen h még ezen a szinten is süt róla ez.
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Mártonról és Kovács Zozoról annyit, hogy állítólag Kiskoko mondta, hogy az Áder-Weisz Fannit párost jobban megérti, mint őket..-
több mint 5 éve
Remélem azért a Puszkasz útjáról majd lesz egy útivideó, ami bemutatja, hogy milyen veszélyes no go zónák vannak Stockholmban
több mint 5 éve
Én tudom, csak jól lehet kommunikálni majd, hogy az éretlenekkel nem lehetett eredmény elérni, meg koronavírus is megzavart minketRadics nem felcsuti nevelés az tuti, ETOban, majd Gyirmótban nevelkedett, talán tavaly ment a Puskásba...Szakmai eszrevetelem a felcsut meccsevel kapcsolatban: meg tobb tao penz kell az Akademianak!Auerbach, Spandler, Radics, Komáromi szerintem direkt játszik, hogy akadémistának tűnjenek.
Vrij6
Fast Willie
nagir
több mint 5 éve
reménytelen. hátvéd csávó megcsinálja a cselt, belép az ember mögé üres területre... és megáll a labdával.
több mint 5 éve
Felcsut meccsen jol megy a felszopas: a fiatal jatekosok lenduletevel megzavarhatoak lesznek a svedek. Erre jon is a 3.sved gol. 😀Pedig volt benne ráció. Az Igazi Nagy Felcsútot már egész Európa (sőt: a Világ) alaposan feltérképezte.
Vrij6
több mint 5 éve
Nézd: Thomas Müller is addig buktatott edzőt míg nem a Heynckes vagy a fogadott fia lett az edző. Igazából Üli és Kalle volt a barom h másban gondolkoztak. Sztem vissza kellene hozni ide Jose Gomest.Ez az egész vidi szvsz belülről rohad, az el óta zéró koncepció, szar igazolások, játékos uralom stb... lehetne itt akárki az edző jelenleg sztemmert nem oda való. Egyrészt mert magyar, másrészt, mert kb semmit nem tett le az asztalra ezáltal nem fogják tisztelni.De miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
Amikor kinevezték kb 3 hónapot jósoltam neki, totál más kategória a pali.
Kenny
peach