Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez azért már szinte hihetetlenUgye, az a kurva BUX index
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Ez azért már szinte hihetetlen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
A Vidi nem hajol le apróért, úgy néz ki, a Csútnak meg persze elméletben nagyobb a köcsögvetése minta komplett EL-nek.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Legyen vmi jó is,: Tbilisi üti a köcsög román Craiovát, most 2-0. Honvéd meccs óta nagyon rühellem azt a csapatot.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hajrá Felcsút!Majdnem ott volt a harmadik...HAJRÁ FELCSÚT! (Talán egyszer hasznos lesz egy kommentem)
Vrij6
Fast Willie
(van bent két pályázatom)
több mint 5 éve
Ez ilyen mezlevételes produkció volt.Ez azért ciki. Thomas Doll teljesítményét nemzetközi kupas teljesítményét idézi Ez a hosszabbítás.
Kenny
Közben látom h a csút nem teszi le nagyon a névjegyét Európában
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Majdnem ott volt a harmadik...HAJRÁ FELCSÚT! (Talán egyszer hasznos lesz egy kommentem)
Vrij6
több mint 5 éve
Majdnem ott volt a harmadik...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Jo lenne ha vegre berugna az egyiket a Vidi, mer mindjart kezdodik a Konyhafonok...Off
Borbinho
Kinga a feleségem unokatestvére
On
több mint 5 éve
En azt hittem mindenki a csutit nezi. Most magyarazzam?Meglepődve tapasztaltam, hogy elkísérte őket az összes szurkolójuk még Svédországba is.
Vrij6
több mint 5 éve
Evandro is ugyanolyan szar. Erre a fulsora meg szavak nincsenek. A legsötétebb kispesti légiókat idézik. Kokóval és zivzivadzeval amúgy mi van?fullos ironia. onzo es korulmenyes.Ez az Alef jo talalat, mar most latszik.Komolyan írod vagy vmit buveszkedett és irónia?
Kenny
csebi
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ez is edzobuktatas a javabol amugy.Nekem Petryak csalódás. 10 perce nezem azóta egy elore passza, csele nem vokt, folyamatosan hatra passzol 5 méterre ...fullos ironia. onzo es korulmenyes.Ez az Alef jo talalat, mar most latszik.Komolyan írod vagy vmit buveszkedett és irónia?
Kenny
csebi
Kenny
csebi
több mint 5 éve
Nekem Petryak csalódás. 10 perce nezem azóta egy elore passza, csele nem vokt, folyamatosan hatra passzol 5 méterre ...fullos ironia. onzo es korulmenyes.Ez az Alef jo talalat, mar most latszik.Komolyan írod vagy vmit buveszkedett és irónia?
Kenny
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
En azt hittem mindenki a csutit nezi. Most magyarazzam?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Jo lenne ha vegre berugna az egyiket a Vidi, mer mindjart kezdodik a Konyhafonok...Itt max az írek rúgnak gólt, ennek szokásos vidi korai kiesés szaga van, szinte érezhető a legelső perctől fogva
Borbinho

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
fullos ironia. onzo es korulmenyes.Ez az Alef jo talalat, mar most latszik.Komolyan írod vagy vmit buveszkedett és irónia?
Kenny
csebi
több mint 5 éve
Azért az EL-ben vannak már fasza nevű csapatok, a kedvenceim: Szabotáló Tbiliszi, Orbabaszi, Lacibácsi, Lincoln Red Pimps, Teuton Durr Lesz, Botod Sanyi, Dinamós Autó, Borász Bánya Luka, Szutjeszka Nincsis, Halászkert (Alashkert), Máltai Szirének, Újszentek (TNS), AnyámJólVan (Motherwell) és a Zsiráf Gumi (Shirak Gjumri).
több mint 5 éve
Jo lenne ha vegre berugna az egyiket a Vidi, mer mindjart kezdodik a Konyhafonok...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ohh sötétség az van bőven mindkét "oldalon".Végre valaki a "sötét oldalról" (bocs 😂 ) is megerősíti hogy lehet normálisan is, köszönöm szépen. Sosem értettem aki nemzetközi meccsen magyar csapat ellen szurkol, de ez .egint egy olyan gumicsont amit most inkább nem dobok be.Hatalmas +1.Na látod itt is hibáztál, mert sosem voltam tagja a tábornak meg nem is tüntikéztem (no comment...). Egy szóval sem említettem a libernyákot, nem tudom mire fel hoztad ezt elő.Nyílván csak egy libernyák lehetek ezek alapján. Hányinger, hogy mennyire csak a végletek között bírtok gondolkodni és nem tudjátok elviselni, hogy lehet másképp is látni a világot. Ömlengés vagy gyűlölet, tökéletes bináris rendszer. És lehet megfogsz lepődni, de sokan nézték a meccset, szorítottak, majd a végén örültek és kikapcsolták a TV-t. De nem járnak utána konstans erekcióval 3 napig bizonygatva, hogy a zöld vér végre forr, és a nemzet csapata underdog helyzetből végre nyert.És az én mondandóm elborult és érzéketlen...Az allami togy nelkul honnan lenne 20 millio euros kerete a Fradinak?Na ez az. Persze, a kiscsapat ritkán veri meg a nagyot és most végre egy magyar csapat a másik oldalán volt a rollernek, de bazz állami pénzen vett külföldiek bunkereztek egy meccsen és 2 kapuralövésből lőttek 2 gólt. És persze szóba se kerül a mák meg a szerencse... Na meg a nagy tudatosság ami benne volt, hogy amerre álltak arra rúgták ki a labdát.
Miert nem oltek bele az utanpotlasba? Elkezdtek volna 6 evesekkel, mara mar lenne 1-2 korosztaly ahonnan lehetne beepiteni 1-2 jatekost.
Ne legyen ketseg senkiben, a tegnapi meccset 10x lejatszak 9x a Celtic nyer. Nem a Fradi tudatos epitkezese (LOL) volt a donto, hanem a szerencse.
Persze az is valami, de azert a felszopast szerintem se kell.
Kb az egyeduli dolog ami miatt ez a Fradi versenykepes (nemzetkozileg) az Rebrov.
Borbinho
FLZOLI
Fura mód én nem hallottam ezeket a hangokat amikor Souza-val jó eredményeket ért el a Vidi...
Nekem úgy tűnik hogy neked a fradi sikereivel van leginkább a bajod, amivel nincs semmi gond, csak nem kellene alapvetően elrontani más örömét.
Az szerinted egészséges látásmód hogy te egy ilyen meccs után a végi bekkelést, a 2 helyzet/2 gólt meg a mákot emlegeted?
Nem akarod látni azt a teljesítményt ami e mögött van, tudom is hogy miért, elgondolkodhatnál rajta...
Vagy nálad az oszták-magyar is CSAK mák volt mert Alaba kapufát rúgott az elején...?!
davemayer
Ha már Vidi korszak, lehet akkor épp tüntikéztél Kubatov ellen valahol, hogy ne vágjanak már hozzátok egy új stadiont, mert ugyan úgy megvoltak ezek a hangok akkor is.
Amúgy meg ha a magas lóról szónokolva ítélkezel és az én vagy bárki más nemzettudatát vagy hazaszeretetét kétségbe vonod valami felböfögött focis sztereotípián át akkor gratulálok.
FLZOLI
Nem vontam kétségbe senki hazaszeretetét pusztán arra szerettem volna rávilágitani hogy a "szakmai" szempontok alapján mennyire cinkes olyan jelzőket használni a tegnapi győzelemre mint azt tetted/tettétek.
Nekem ilyenkor az fáj legjobban hogy akkor is erről kell beszélni amikor sportsiker van, arról kell beszélni hogy milyen politikai farvizen érték is el. Ha meg tegnap nem 1-2 hanem 2-1 akkor meg menne az "ennyi pénzt erre a szarra" szöveg.
Mind1, sajnálom hogy nem lehet örülni, sosem hittem volna hogy pont egy ilyen siker után fogom úgy érezni hogy kár itt lenni.
davemayer
Teszem hozzá ha valakinek valami ennyire fájdalmat okoz az ne nézze, iktassa ki az életéből mert csak megkeseredik tőle, és egy szép siker után is talál valamit amiért károghat.
Újpest drukkerként ugráltam tegnap a tv előtt a Fradi góljainál és eszembe se jutott, hogy hány CT-t EKG-t vehettek volna, csak örültem egy Magyar csapat sikerének. Végtére is ezért nézi mindenki, nem??
KoporShow
davemayer
Mekaptam már újpestitől és fradistától is, hogy az nem "igazi" Újpest szurkoló aki tud nekik/nekünk szurkolni 😊
több mint 5 éve
Ez az Alef jo talalat, mar most latszik.Komolyan írod vagy vmit buveszkedett és irónia?
Kenny
több mint 5 éve
A magyar DAC-ban még mindig bízhatunk.Régebben én sem értettem. Most már nagyon is.Végre valaki a "sötét oldalról" (bocs 😂 ) is megerősíti hogy lehet normálisan is, köszönöm szépen. Sosem értettem aki nemzetközi meccsen magyar csapat ellen szurkol, de ez .egint egy olyan gumicsont amit most inkább nem dobok be.Hatalmas +1.Na látod itt is hibáztál, mert sosem voltam tagja a tábornak meg nem is tüntikéztem (no comment...). Egy szóval sem említettem a libernyákot, nem tudom mire fel hoztad ezt elő.Nyílván csak egy libernyák lehetek ezek alapján. Hányinger, hogy mennyire csak a végletek között bírtok gondolkodni és nem tudjátok elviselni, hogy lehet másképp is látni a világot. Ömlengés vagy gyűlölet, tökéletes bináris rendszer. És lehet megfogsz lepődni, de sokan nézték a meccset, szorítottak, majd a végén örültek és kikapcsolták a TV-t. De nem járnak utána konstans erekcióval 3 napig bizonygatva, hogy a zöld vér végre forr, és a nemzet csapata underdog helyzetből végre nyert.És az én mondandóm elborult és érzéketlen...Az allami togy nelkul honnan lenne 20 millio euros kerete a Fradinak?Na ez az. Persze, a kiscsapat ritkán veri meg a nagyot és most végre egy magyar csapat a másik oldalán volt a rollernek, de bazz állami pénzen vett külföldiek bunkereztek egy meccsen és 2 kapuralövésből lőttek 2 gólt. És persze szóba se kerül a mák meg a szerencse... Na meg a nagy tudatosság ami benne volt, hogy amerre álltak arra rúgták ki a labdát.
Miert nem oltek bele az utanpotlasba? Elkezdtek volna 6 evesekkel, mara mar lenne 1-2 korosztaly ahonnan lehetne beepiteni 1-2 jatekost.
Ne legyen ketseg senkiben, a tegnapi meccset 10x lejatszak 9x a Celtic nyer. Nem a Fradi tudatos epitkezese (LOL) volt a donto, hanem a szerencse.
Persze az is valami, de azert a felszopast szerintem se kell.
Kb az egyeduli dolog ami miatt ez a Fradi versenykepes (nemzetkozileg) az Rebrov.
Borbinho
FLZOLI
Fura mód én nem hallottam ezeket a hangokat amikor Souza-val jó eredményeket ért el a Vidi...
Nekem úgy tűnik hogy neked a fradi sikereivel van leginkább a bajod, amivel nincs semmi gond, csak nem kellene alapvetően elrontani más örömét.
Az szerinted egészséges látásmód hogy te egy ilyen meccs után a végi bekkelést, a 2 helyzet/2 gólt meg a mákot emlegeted?
Nem akarod látni azt a teljesítményt ami e mögött van, tudom is hogy miért, elgondolkodhatnál rajta...
Vagy nálad az oszták-magyar is CSAK mák volt mert Alaba kapufát rúgott az elején...?!
davemayer
Ha már Vidi korszak, lehet akkor épp tüntikéztél Kubatov ellen valahol, hogy ne vágjanak már hozzátok egy új stadiont, mert ugyan úgy megvoltak ezek a hangok akkor is.
Amúgy meg ha a magas lóról szónokolva ítélkezel és az én vagy bárki más nemzettudatát vagy hazaszeretetét kétségbe vonod valami felböfögött focis sztereotípián át akkor gratulálok.
FLZOLI
Nem vontam kétségbe senki hazaszeretetét pusztán arra szerettem volna rávilágitani hogy a "szakmai" szempontok alapján mennyire cinkes olyan jelzőket használni a tegnapi győzelemre mint azt tetted/tettétek.
Nekem ilyenkor az fáj legjobban hogy akkor is erről kell beszélni amikor sportsiker van, arról kell beszélni hogy milyen politikai farvizen érték is el. Ha meg tegnap nem 1-2 hanem 2-1 akkor meg menne az "ennyi pénzt erre a szarra" szöveg.
Mind1, sajnálom hogy nem lehet örülni, sosem hittem volna hogy pont egy ilyen siker után fogom úgy érezni hogy kár itt lenni.
davemayer
Teszem hozzá ha valakinek valami ennyire fájdalmat okoz az ne nézze, iktassa ki az életéből mert csak megkeseredik tőle, és egy szép siker után is talál valamit amiért károghat.
Újpest drukkerként ugráltam tegnap a tv előtt a Fradi góljainál és eszembe se jutott, hogy hány CT-t EKG-t vehettek volna, csak örültem egy Magyar csapat sikerének. Végtére is ezért nézi mindenki, nem??
KoporShow
davemayer
nagylaza
több mint 5 éve
Egyszerűen ezek a vidi igazolások szarok.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ez így van, de tesznek ők azért hogy ne sokáig kelljen nézni őket az ELben.Újpest drukkerként ugráltam tegnap a tv előtt a Fradi góljainál és eszembe se jutott, hogy hány CT-t EKG-t vehettek volna, csak örültem egy Magyar csapat sikerének. Végtére is ezért nézi mindenki, nem??Én Fradi-szimpatizánsként simán szorítok az Újpest vagy az MTK nemzetközi sikeréért is, ha úgy alakul.
KoporShow
Ez a Felcsút viszont takarodjon Európából. Épp elég szégyen, hogy a mennyeiben pöffeszkedhetnek.
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Idézem a szpíkert: „Tisztesen helytáll, de kétgólos hátrányban van a Puskás Akadémia a Hammarby otthonában.”Ráadásul egy álterrorista is betalált, Abdul Khalili-nek becézik, é svéd állampolgárság mögé bújt.
nagylaza
Közben a Teuta leoktatta a Beitar Jeruzsálemet.