Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát igen. Csak most érdemes átgondolni az állandó légiósszidást megint, hogy miért jönnek ide állandóan. Ennél még ezek is jobbak, egyértelmű.Pávahaj, 30kiló, nulla kondi.Nem hiszem el, hogy normális utánpótlás neveléssel ne lehetne ilyen Kastrati szintű játékosokat nevelni.Most láthattuk mennyit érnek a "fiatal tehetségeink" az utánpótlásból...
Ezt a Varga nevű srácot nyugodt szívvel otthagynám az első csapatnál meg a kapust is
Bazzani
zavi27
Talán egy volt közülük akiben látszott bármi fantázia + a kapus.
Elképesztő gondok vannak a fiatalok edzésében Újpesten.
Mondjuk nem mintha a Baosic félékkel előrébb lennénk...
Bazzani
több mint 5 éve
Pávahaj, 30kiló, nulla kondi.Nem hiszem el, hogy normális utánpótlás neveléssel ne lehetne ilyen Kastrati szintű játékosokat nevelni.Most láthattuk mennyit érnek a "fiatal tehetségeink" az utánpótlásból...
Ezt a Varga nevű srácot nyugodt szívvel otthagynám az első csapatnál meg a kapust is
Bazzani
zavi27
Talán egy volt közülük akiben látszott bármi fantázia + a kapus.
Elképesztő gondok vannak a fiatalok edzésében Újpesten.
Mondjuk nem mintha a Baosic félékkel előrébb lennénk...
több mint 5 éve
Angliában még mindig térdelgetnek meccs előtt?Ja, pedig arról volt szó hogy ebben a szezonban már nem fognak.
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
még egy ilyen sunyi faszt, mint Kén
több mint 5 éve
Angliában még mindig térdelgetnek meccs előtt?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
CR- nek meg 3 perc kellett a gólhoz. Szerintem legyengült a karantén alatt.Amúgy tényleg úgy nézett ki, mintha kicsit vékonyabb lenne
Matthew99
több mint 5 éve
Most látom hogy a MU-t a saját fegyverével vertük 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-az-ujpest-fotosanak-is-volt-nehany-keresetlen-szava-hozzank-boris-2792731És még nekik áll feljebb 😊 😊 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy normális utánpótlás neveléssel ne lehetne ilyen Kastrati szintű játékosokat nevelni.Most láthattuk mennyit érnek a "fiatal tehetségeink" az utánpótlásból...
Bazzani
több mint 5 éve
CR- nek meg 3 perc kellett a gólhoz. Szerintem legyengült a karantén alatt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy normális utánpótlás neveléssel ne lehetne ilyen Kastrati szintű játékosokat nevelni.Nyáron vették át Véberék az u19 et. A mentalitással nem lesz gond az biztos. 😊
Bazzani
Nem egészséges, hogy Újpesten két utánpótlás bázis van jelenleg (UTE -Újpest FC) de ameddig Őze nyúlja a TAO-t addig nagy változás nem lesz. Nem véletlen a címer sztori se ...
több mint 5 éve
Ez a 2. félidő még a nem túl magas mb1 átlagnál s sokkal mélyebben volt
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy normális utánpótlás neveléssel ne lehetne ilyen Kastrati szintű játékosokat nevelni.Ezt a Varga nevű srácot nyugodt szívvel otthagynám az első csapatnál meg a kapust is
több mint 5 éve
aha.Nyilván.ezt megérteném, ha nyolcpontos előnyben, a vége előtt két és fél perccel, félpályáról rámenne a 4th&1-re. de nem ment rá.Nem alázzák meg azzal az ellenfelet, hogy nem veszik komolyan.Az is epic , hogy 3- 0 nál elküldenek két embert a kispadotokról reklamálásért 😊Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
Azért remélem a Dózsa is játszik hasonló meccset és kíváncsi vagyok ott milyen vélemények mennek majd.
Klaci79
gordon
Mint Belichick. Volt, hogy ő is pont ezért nem térdelgetett 30 pont előnynél a vége előtt pár perccel 4&1-nél.
Meg kell tisztelni az ellenfelet azzal, hogy teljes erőből küzdenek ellene.
Sobri Jóska
más szóval a már rommá vert ellenfél ellen máshogy viselkedik, mint a legszorosabb meccseken.
slowmotion
Minden döntéssel növeli/csökkenti a HC a győzelmi esélyeit.
5 perccel a vége előtt 30 pont előnynél a 4&1 ha sikerül 99.99%, ha nem sikerül 99.95% győzelmi esélyt eredményez.
Két és fél perccel a félypályánál 8 pontos előnyben a 4&1 ha sikerül 99%, ha nem sikerül 65%. Nem mindegy.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nyilván.ezt megérteném, ha nyolcpontos előnyben, a vége előtt két és fél perccel, félpályáról rámenne a 4th&1-re. de nem ment rá.Nem alázzák meg azzal az ellenfelet, hogy nem veszik komolyan.Az is epic , hogy 3- 0 nál elküldenek két embert a kispadotokról reklamálásért 😊Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
Azért remélem a Dózsa is játszik hasonló meccset és kíváncsi vagyok ott milyen vélemények mennek majd.
Klaci79
gordon
Mint Belichick. Volt, hogy ő is pont ezért nem térdelgetett 30 pont előnynél a vége előtt pár perccel 4&1-nél.
Sobri Jóska
más szóval a már rommá vert ellenfél ellen máshogy viselkedik, mint a legszorosabb meccseken.
slowmotion
Minden döntéssel növeli/csökkenti a HC a győzelmi esélyeit.
5 perccel a vége előtt 30 pont előnynél a 4&1 ha sikerül 99.99%, ha nem sikerül 99.95% győzelmi esélyt eredményez.
Két és fél perccel a félypályánál 8 pontos előnyben a 4&1 ha sikerül 99%, ha nem sikerül 65%. Nem mindegy.
több mint 5 éve
Az viszont kemény hogy a tapasztaltabb játékosaink milyen kibaszott gyengén fociznak. Élen Stieberrel meg Paujeviccsel.Ez az egész mb1 epic...kár, hogy nem tud ez a labdarúgásról szólni. Egyébként a hazai fiatalok talán jól is kijönnek ebből, mert különben nem kerülnek nb1 közelébe. Pl ez a kapus is eddig kurvajól véd.Az is epic , hogy 3- 0 nál elküldenek két embert a kispadotokról reklamálásért 😊Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
Klaci79
gordon
Klaci79
Szerkesztette: Bazzani
több mint 5 éve
ezt megérteném, ha nyolcpontos előnyben, a vége előtt két és fél perccel, félpályáról rámenne a 4th&1-re. de nem ment rá.Nem alázzák meg azzal az ellenfelet, hogy nem veszik komolyan.Az is epic , hogy 3- 0 nál elküldenek két embert a kispadotokról reklamálásért 😊Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
Klaci79
gordon
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Hat kreativ kp szemelyeben van Ndombele, Lo Celso es Alli is, ok boven jok szerintem, szoval a kozeppalyassora iden a spursnek teljesen jo, Hojbjerg fasza, Sissoko is elfer, ha megvannak korulotte az emberek. Meg eriksen amugy se jonne vissza, nagyon lepni akart. Plusz mou focija sem kedvezne a jatekstilusanak, Alli is teljesen szar lett idenre, el is ment a kedve, sztem o is lelep minel hamarabb.Eriksentol elvileg megvalna az Inter.Azért a Spursben még lenne helye...nem bánnám ha visszajönne, mert ez a középpálya néha nagyon gyatra.
Nem gondoltam volna, hogy abba a csapatba nem birja beverekedni magat, a PL-ben szerintem a legjobb tkp volt De Bruyne utan/mellett.
Duff
Klaci79
több mint 5 éve
Ez az egész mb1 epic...kár, hogy nem tud ez a labdarúgásról szólni. Egyébként a hazai fiatalok talán jól is kijönnek ebből, mert különben nem kerülnek nb1 közelébe. Pl ez a kapus is eddig kurvajól véd.Az is epic , hogy 3- 0 nál elküldenek két embert a kispadotokról reklamálásért 😊Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
Klaci79
gordon
több mint 5 éve
Nem alázzák meg azzal az ellenfelet, hogy nem veszik komolyan.Az is epic , hogy 3- 0 nál elküldenek két embert a kispadotokról reklamálásért 😊Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
Klaci79
gordon
több mint 5 éve
Az is epic , hogy 3- 0 nál elküldenek két embert a kispadotokról reklamálásért 😊Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
Klaci79
több mint 5 éve
Eriksentol elvileg megvalna az Inter.Azért a Spursben még lenne helye...nem bánnám ha visszajönne, mert ez a középpálya néha nagyon gyatra.
Nem gondoltam volna, hogy abba a csapatba nem birja beverekedni magat, a PL-ben szerintem a legjobb tkp volt De Bruyne utan/mellett.
Duff
több mint 5 éve
Ünnepeltesd magad te paraszt. Nem hiába utál mindenki titeket 😀Ja...pont ezért csinálja, mert ez már nem oszt nem szoroz.
Kenny
több mint 5 éve
Újpest szurkolóként köszönöm, hogy nem nekem kellett ezt leírnom srácok.. 😊
több mint 5 éve
Prosser egy gyökér. Jó, hogy nem csúszik hason a lila tábor felé. Közben három. Én lehet, hogy ki sem álltam volna, aztán 0-3. Ez több lesz.