Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 505 — Bla, bla, bla
Viszont remélem Kovács Zoli még hosszú évekig a pozíciójában marad, mert így esélyük sem lesz itthon contendernek lenni.
Kenny
Marton is azóta nyilatkozik baromságokat mióta Kovács Zoli mellett van az irodája.
Ez a Fusho meg néha tokre értene is a focit de szerencsétlen technikailag annyira képzetlen h még ezen a szinten is süt róla ez.
csebi
Funshoval Szombathelyen is az volta baj, hogy segghülye és még magyarul sem tud...
Fast Willie
Fehérváron az nem kell, mert lassan senki nem beszéli a nyelvet!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 176
Viszont remélem Kovács Zoli még hosszú évekig a pozíciójában marad, mert így esélyük sem lesz itthon contendernek lenni.
Kenny
Marton is azóta nyilatkozik baromságokat mióta Kovács Zoli mellett van az irodája.
Ez a Fusho meg néha tokre értene is a focit de szerencsétlen technikailag annyira képzetlen h még ezen a szinten is süt róla ez.
csebi
Funshoval Szombathelyen is az volta baj, hogy segghülye és még magyarul sem tud...
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Ez azért már szinte hihetetlen
Gergőbácsi
legyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Kenny
De miért akarnák megbuktatni?
Gergőbácsi
mert nem oda való. Egyrészt mert magyar, másrészt, mert kb semmit nem tett le az asztalra ezáltal nem fogják tisztelni.
Amikor kinevezték kb 3 hónapot jósoltam neki, totál más kategória a pali.
Kenny
Ez az egész vidi szvsz belülről rohad, az el óta zéró koncepció, szar igazolások, játékos uralom stb... lehetne itt akárki az edző jelenleg sztem
peach
Erről tudnék mesélni, mert van egy ismerősöm aki hosszú évekig volt a Fehérvárnál tűzözelben, értsd ezt úgy, hogy a front office egyik vezető tagja volt. De nem lenne etikus most ezt kitárgyalni, maradjunk annyiban, hogy abszolút igazad van és finoman fogalmaztál.

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 505 — Bla, bla, bla
Szakmai eszrevetelem a felcsut meccsevel kapcsolatban: meg tobb tao penz kell az Akademianak!
Vrij6
Auerbach, Spandler, Radics, Komáromi szerintem direkt játszik, hogy akadémistának tűnjenek.
Fast Willie
Radics nem felcsuti nevelés az tuti, ETOban, majd Gyirmótban nevelkedett, talán tavaly ment a Puskásba...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Kenny

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 096 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Felcsut meccsen jol megy a felszopas: a fiatal jatekosok lenduletevel megzavarhatoak lesznek a svedek. Erre jon is a 3.sved gol. 😀

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Basszus. Lemaradtam a harmadik svéd gólról.
nagylaza
A következő Trianonunk lesz ez a meccs
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
mert nem oda való. Egyrészt mert magyar, másrészt, mert kb semmit nem tett le az asztalra ezáltal nem fogják tisztelni.
Kenny
Ez az egész vidi szvsz belülről rohad, az el óta zéró koncepció, szar igazolások, játékos uralom stb... lehetne itt akárki az edző jelenleg sztem

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 357 — beers & Packers
Basszus. Lemaradtam a harmadik svéd gólról.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Nego: jó lövés, bedobás!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 357 — beers & Packers
Lövés! Bedobás...
több mint 5 éve
Kenny
Zoli konténernek mongya
több mint 5 éve
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
mert dolgozni kell alatta, és csúníán bánik a kislányokkal
slowmotion
Meg mondjuk egy faszkalap.
Bazzani
Kovács Zoli a tükörbe nézett és meglátta Mártont
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
Kenny
Köszönöm a választ.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
slowmotion
Így már tökéletesen érthető

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Szakmai eszrevetelem a felcsut meccsevel kapcsolatban: meg tobb tao penz kell az Akademianak!
Vrij6
Auerbach, Spandler, Radics, Komáromi szerintem direkt játszik, hogy akadémistának tűnjenek.
több mint 5 éve
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
slowmotion
Meg mondjuk egy faszkalap.

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
A Vidi meccsen a bíró mezválasztása nem az igazi.
Miért kell a feketét variálni?

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 320 — Cowboys fan
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Gergőbácsi
Kenny

több mint 5 éve
Gergőbácsi
Kenny
A srácok tippmixen játszották a Legyen Ön is Milliomost.
több mint 5 éve
Gergőbácsi

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 096 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil