Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 179 — nabege2@yahoo.com
Kár filózni, mert minden attól függ meddig tartja magát a vírus. 9 forduló van vissza a PL-ből, ez feszített tempóban is egy hónap, nem feszítettben 2. Igen nyertek az EB-vel időt, de azt viszont szerintem senki nem szeretné, ha mondjuk júniusban elkezdenék és EB-vel együtt tolnának egy 14 hónapos szezont.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 682 — Whoops, looks like something went wrong.
A nemetek allitolag bejelentettek, hogy ok marpedig letoljak meg ezt a fordulot. 😀
Allatok.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Amúgy ezzel senki sem foglalkozik de az anyagi rész is fontos. Pl a játékosoknak határozott időre szóló szerzodeseik vannak, pl major sportágakban mi lesz azokkal akiknek lejár szezon végén? Vagy máshol fociban már megvan az átigazolás július 01tol? Velük mi lesz? Hova kerülnek? Sztem épp emiatt maradhat terítéken az h nem játsszák le a szezont hanem ősszel újak kezdődnek annak ellenére h szurkolóként én is előbbi mellett lennék.
csebi
Hoznak egy szabályt esetleg, hogy a szerződések kitolódnak, és az átigazolási időszak eltolódik.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 710 — Lucas Scott
Amúgy ezzel senki sem foglalkozik de az anyagi rész is fontos. Pl a játékosoknak határozott időre szóló szerzodeseik vannak, pl major sportágakban mi lesz azokkal akiknek lejár szezon végén? Vagy máshol fociban már megvan az átigazolás július 01tol? Velük mi lesz? Hova kerülnek? Sztem épp emiatt maradhat terítéken az h nem játsszák le a szezont hanem ősszel újak kezdődnek annak ellenére h szurkolóként én is előbbi mellett lennék.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 856 — no es importante
Mivel nem rendezik meg idén az EB-t, így a versenynaptárban - ha csak nagyon durván el nem szabadul a járvány - szerintem lesz lehetőség az igazságos (ha nem is teljes) pótlásra. Bár ez most nagyjából a legkisebb probléma, ami előtt állunk, óriási gazdasági recesszió várható.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Szerintem minden bajnokság esetében az lenne a logikus, ha felfüggesztenék, a járvány befejeztével (nemtom legyen mondjuk ősszel) folytatnák, majd miután befejezték, lenne szünet, és utána lehetne egy csonka szezon, vagy akár ki is maradhatna egy évad, ha olyan hosszú szünetre kényszerülnének a vírus miatt.
Duff
Szerintem is ez lenne a logikus.

Az eddigi eredmények alapján nem fair végső sorrendet hirdetni, sok helyen egyenes kiesés, rájátszás van, több helyen még a bajnoki cím/kiesés és feljutás sem dőlt el. Nem beszélve arról, hogy fociban az európai kupahelyek vagy éppen a kupasorozatok kvalifikálnak a következő nk-i sorozatra.
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 435
Szerintem minden bajnokság esetében az lenne a logikus, ha felfüggesztenék, a járvány befejeztével (nemtom legyen mondjuk ősszel) folytatnák, majd miután befejezték, lenne szünet, és utána lehetne egy csonka szezon, vagy akár ki is maradhatna egy évad, ha olyan hosszú szünetre kényszerülnének a vírus miatt.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 276 — Cowboys fan
amúgy ez annyira jellemző, Pool ezer év után biztos befutó a bajnoki címért - félbeszakítják a szezont.
Lakers ezer év után esélyes - félbeszakítják a szezont.
a Red Wings nem tud kiesni, rémesen szarok, de még ezt is tovább kell elviselni, és Lafreniére-re is tovább kell várni, már ha egyáltalán megnyerik a draft lottery-t (hint: nem fogják)

az egyetlen pozitívum, hogy a Rákóczi később esik ki az MBI-ből 😮
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 631 — The Mathematician
 twitter.com/RobHarris/status/1238227860898406400
shawnka
Hülye angolok, angol hülyék
Hétvégén még pl fordulót akartak rendezni nézők előtt
r.baggio
mióta Arteta + lett, az az utolsó hogy ma lesz döntés a hétvégi programról

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 179 — nabege2@yahoo.com
Hudson-Odoi is pozitiv, lezartak a Chelsea edzokozpontjat.
Stez
Akkor a PLnek és a jövő heti BL visszavagonak is vége.
Amúgy én sajnálom a pool drukkereket nagyon. Egy rekord év helyett lehet csak egy megcsillagozott bajnoki cimet fognak kapni. De azért az isztambuli este óta nem állítanám h ti vagytok a legpechesebbek.
csebi
érdekes kérdés, mi lesz a szezonnal. nyilván a Pool-drukkerek azt mondják, csak függesszék fel, de ne töröljék. mondjuk nem is lenne igazságos, de a megtartás mellett gondolom csak a Leicester, a Sheffield Utd, a Burnley meg még pár csapat lenne, akinek jól sikerült ez a kb 30 meccs.
az összes többi csapat, aki elkúrta a szezonját - a két manchesteri, az Arsenal, a Tottenham, meg a kiesők - meg nyilván azt szeretnék, ha törölnének mindent. a Chelsea határeset, nekik ez kb a reális teljesítmény.

ha tippelnem kéne, akkor sajnos arra tenném a pénzem, hogy nem fejezik be, mert nem igazán a jól teljesítő csapatokhoz kötődnek a döntéshozók.
slowmotion
azzal, hogy ugrott az EB nyertek egy kis időt
egy biztos, hogy nagyon sok helyen (nem csak a PL, hanem pl a rájátszásos sportágak) nagyon sokáig vitatéma lesz, ha nem lesz befejezve és hogy oldják meg a dolgokat (feljutás, kiesés, nemzetközi kupákban szereplés)
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 856 — no es importante
shawnka
Hülye angolok, angol hülyék
Hétvégén még pl fordulót akartak rendezni nézők előtt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 276 — Cowboys fan
Stez
Amúgy én sajnálom a pool drukkereket nagyon. Egy rekord év helyett lehet csak egy megcsillagozott bajnoki cimet fognak kapni. De azért az isztambuli este óta nem állítanám h ti vagytok a legpechesebbek.
csebi
érdekes kérdés, mi lesz a szezonnal. nyilván a Pool-drukkerek azt mondják, csak függesszék fel, de ne töröljék. mondjuk nem is lenne igazságos, de a megtartás mellett gondolom csak a Leicester, a Sheffield Utd, a Burnley meg még pár csapat lenne, akinek jól sikerült ez a kb 30 meccs.
az összes többi csapat, aki elkúrta a szezonját - a két manchesteri, az Arsenal, a Tottenham, meg a kiesők - meg nyilván azt szeretnék, ha törölnének mindent. a Chelsea határeset, nekik ez kb a reális teljesítmény.

ha tippelnem kéne, akkor sajnos arra tenném a pénzem, hogy nem fejezik be, mert nem igazán a jól teljesítő csapatokhoz kötődnek a döntéshozók.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 710 — Lucas Scott
Stez

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Allitolag Dybala is koronavirusos, bar ezt nem erositette meg egyelore a Juventus, szoval nem biztos.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/Reunewal/status/1238222187422679040?s=19

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Pedig Mezőkövesden lakom de 1 játékos nevét nem tudnám megmondani.
alatriste

empty taxi
Jó jó rendben, de mit keres itt Pataki Attila?
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 849 — Colts Fan
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
Aki még a nagy ligák leállása előtt gurulóst akarnak nézni, most indult a Gremio-Internacional Libertadores-kupa meccs.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
shawnka
Végre volt normális edzőnk... minnél gyorsabb felépülést a mesterünknek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
A vasárnapi miséket bezzeg megtartják. Na Ott lesz nagy aratás.
ozibozi
Mondjuk nem tudon voltatok-e misen mostanaban de itt pesten pl kurvara nem vidam vasarnap feeling. Jo ha vannak tizen, de voltam mar ugy is hogy rajtam kivul ketten voltak. Szoval azert itthon nem a misek miatt fog csucsra jarni 😀
eaglesmcnabb
Vidéken viszont sokan vannak, még rosszabb egészségi állapottal, még rosszabb egészségügyi infrastruktúrával.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska
A vasárnapi miséket bezzeg megtartják. Na Ott lesz nagy aratás.
ozibozi
Mondjuk nem tudon voltatok-e misen mostanaban de itt pesten pl kurvara nem vidam vasarnap feeling. Jo ha vannak tizen, de voltam mar ugy is hogy rajtam kivul ketten voltak. Szoval azert itthon nem a misek miatt fog csucsra jarni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Na, mondjuk Klopp is neha at tud menni gazba. Most epp ismet fikazza az Atleticot, hogy milyen ratyi modon jatszottak ujfent.
Stez
Az igazság néha fáj. 🤔

Mindenki nyugodjon meg a picsába, idén sem lesz bajnok a Liverpool, hiába verte szarrá a ligát. A Liverpoolt fikázni szabad, de a liverpoolosok kussoljanak, mert rossz vesztesek. Hadd legyünk már frusztráltak, mert kiestünk hazai pályán címvédőként, és hadd legyünk frusztráltak, mert megannyi sötét és reménytelen év után végre lehett volna okunk az örömre, de valami egészen elképzelhetetlen okból mégse lesz bajnok a csapatunk 30 év után sem. Vagy ha mégis, akkor is meg lesz csillagozva, mert félbe lesz szakítva a bajnokság. Ha szar volt a csapat az anyagi hátránya miatt, akkor azért voltunk rossz vesztesek, ha végre jó csapatunk van, és MINDEN ellenünk van, ez a kibaszott vírus is, akkor is mi vagyunk a szar vesztesek. Ja, nyilván, és véletlenül sem az van hogy mindenki minket cseszeget. Az legyen mindenki legnagyobb öröme az életben, hogy mi idén sem örülhetünk végül. Jövőre meg majd gondolom jön a harmadik világháború hogy csakazértse...
Mikey
Jesus.

Egész szezonban azt toljátok, hogy mindenki ellenetek van. Egy rossz kritikát, meglátást nem bírtok feldolgozni, ami vmelyik játékosotokat vagy Kloppot érinti, rögtön jön a visszalövés...

Nekem szemet szúr, aki már nem is követi a soccert, annyira unom
Fast Willie
Gondolom az én kommentem kimaradt, illetve az azt like-oló szurkolótársaim is beletartoznak az általánosításba. 😊 Sebaj, egy fedél alá venni mindenki mindig sikeres dolog. | Ja, nem. |
több mint 5 éve
Horvátok március 31-ig szüneteltetik a bajnokságot, kiváncsi vagyok lesz-e még forduló a hétvégit követően itthon.
Kenny
500 főnél kisebb rendezvényeket meg lehet tartani.