Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Pintér lesz a Liverpool új edzője.hát mivel úgy néz ki a Vidié mégsem lesz, megfúrták a játékosok
Törölt felhasználó
(mondjuk vicces, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy melyikünk tudja megválasztani a főnökét?😊 )
több mint 9 éve
Klopp több forrásból is a legesélyesebb, de még semmi sem hivatalos. Ha Jürgen jönne, valószínűleg egy hétig ugrálnék örömömben, de nem akarom még elkiabálni.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
hivatalosan még várnak a mindenféle bejelentésselKisebb liverpooli oldalak már lehozták délután,idő kérdése hogy hivatalos legyen.infó?Klopp aláírt.BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
tobb sikert Rodgersnek a jovoben.
remelem Klopp vagy Frank de Boer jon.
Mikey
Bazzani
NB2
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Pintér lesz a Liverpool új edzője.
több mint 9 éve
Kisebb liverpooli oldalak már lehozták délután,idő kérdése hogy hivatalos legyen.infó?Klopp aláírt.BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
Mikey
Bazzani
NB2
több mint 9 éve
Igen azt tudom, de az Capital One volt. Igaz, bocsi azt nem írtam oda hogy BPL meccsen..Carlisle United ellen már kezdő volt.Kloppal jó üzletet csinálhatnak..Szerintem ez a Rodgers out érezhető volt, egy ilyen szintű csapattól nem ezt várták.. Bogdán játszott már, vagy még mindig padozott?Klopp aláírt.BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
Mikey
Bazzani
Coolearie
Tejesember
több mint 9 éve
infó?Klopp aláírt.BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
Mikey
Bazzani
több mint 9 éve
Tejesember
256
Carlisle United ellen már kezdő volt.Kloppal jó üzletet csinálhatnak..Szerintem ez a Rodgers out érezhető volt, egy ilyen szintű csapattól nem ezt várták.. Bogdán játszott már, vagy még mindig padozott?Klopp aláírt.BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
Mikey
Bazzani
Coolearie
több mint 9 éve
Kloppal jó üzletet csinálhatnak..Szerintem ez a Rodgers out érezhető volt, egy ilyen szintű csapattól nem ezt várták.. Bogdán játszott már, vagy még mindig padozott?Klopp aláírt.BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
Mikey
Bazzani
több mint 9 éve
HENRY ON LFC OWNERSSky Sports pundit Thierry Henry has questioned the Liverpool owners in the sacking of Brendan Rodgers.
He said: “It seems to me that they don’t really like football. They are using Liverpool as a brand. I have a big respect for Liverpool but it is not a big team anymore. Those owners are using the Liverpool brand."
kicsit én is így érzem sajnos
több mint 9 éve
Klopp aláírt.BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
Mikey
több mint 9 éve
igazából ezt csak most lehetett meglépnide az egész klub vastagon benne van ebben a semmilyen teljesítményben
a vezetőségtől a játékosokon át
kevés játékosra mondom azt hogy nyugodtan aludhat (ings az egyik)
több mint 9 éve
BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mikey
18 751
BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.sosem tolt el jo erzessel az ilyen, de muszaj volt meglepni, minden szempontbol nagyon melyre sullyedt a csapat.
Bazzani
több mint 9 éve
Nem volt bennem cinikusság, csak megtaláltam a "soccer" topicot XDA David Backham az lehet, hogy az USA szériában játszik még, szóval ne legyél cinikus.A David Backham játszik még az USA szériában?A Manchester Unitedben játszik még.
Minitron
Duff
Bár én azt sem tudom egyébként, hogy mi az az USA széria.
Mikey
több mint 9 éve
BREAKING: Brendan Rodgers has left Liverpool with immediate effect.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Mondjuk Depay meccsek óta kritikán aluli. Rá és Rooneyra ráférne egy kis pihenő. Amúgy ettől függetlenül a keret leghasználhatatlanabb tagja az Fella, rossz nézni ha pályán van.
több mint 9 éve
dr0725
482
Alapvetően nem vagyok Van Gaal ellenes de azért arsenal ellen 3-0nál memphis helyett betenni fellainit ez még a mai játékunknál is kritikán alulibb......
több mint 9 éve
Megkapták a szokásos kamutizit is a parasztok.Gondolom a Bayern.
Jakehomer
A világon nekik a legjobb a 11es/meccs mutatójuk szerintem.
több mint 9 éve
Megkapták a szokásos kamutizit is a parasztok.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Duff
3 133
A bohócliga jelleg eléggé befigyel mostanában a PL-ben. Pont mint a mennyei.Nem unod még?
De majd biztos megint megmagyarázzák az okosok, hogy nem a nagyon bénák, hanem a kicsik erősek, meg a félelmetes iram, meg az ócska időjárás, csúnya nők és csak mert a világlegjobbligája
flzoli
több mint 9 éve
A bohócliga jelleg eléggé befigyel mostanában a PL-ben. Pont mint a mennyei.De majd biztos megint megmagyarázzák az okosok, hogy nem a nagyon bénák, hanem a kicsik erősek, meg a félelmetes iram, meg az ócska időjárás, csúnya nők és csak mert a világlegjobbligája
több mint 9 éve
Ezt,hogy lehet így....?mi ez?
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=3tpZtHzUtrgNemrég raktam rendbe a szobát amit szétvertem miatta.
empty taxi