Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 568
Mikor a másik három topliga meglépte, és amennyire lehet nagyságrendekkel hangulatosabbá tette a meccseit, miért pont az olasz maradt ilyen borzalmas edzőmeccs jellegű? Ahol talán a legjobb szurkolói dallamok lehetnének amúgy.
zavi27
Hm, szerintem pont hogy végtelenül gagyi a hangszórókon bejátszott szurkolói hang.
Mikey
De az csak a tvben megy nem?en ugy hallottam h ott nekik lofasz van.
ZoliMP
Csak kedvenc csapatokról tudok nyilatkozni, náluk a stadionban is szól, mert az edzők, játékosok is beszéltek róla hogy mennyire szürreális az egész, meg olyan a hangzása is mintha rádión hallgatnák.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 601
Mikor a másik három topliga meglépte, és amennyire lehet nagyságrendekkel hangulatosabbá tette a meccseit, miért pont az olasz maradt ilyen borzalmas edzőmeccs jellegű? Ahol talán a legjobb szurkolói dallamok lehetnének amúgy.
zavi27
Hm, szerintem pont hogy végtelenül gagyi a hangszórókon bejátszott szurkolói hang.
Mikey
De az csak a tvben megy nem?en ugy hallottam h ott nekik lofasz van.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 568
zavi27

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 601
 www.origo.hu/sport/futball/20200716-labdarugas-magyar-foci-ferencvaros-orosz-pal-interju.html
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 641 — Amerikai sportok rajongója
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
Ha már ilyen jól bevált a portugál vonal, én lehet mondanék egy pofátlan összeget az MU helyében Ruben Neves-ért a farkasokból. Brutál jó kis kettős lehetne Fernandes-el.
FLZOLI
MU szurkolóként már pár éve is leigazoltam volna (nagyon kedvelem a játékát). Nagyon kellene ebbe a csapatba még egy védekező középpályás, aki minőséget tud hozni és közben elbírja a csapat Pogba-Fernandes duot a kezdőben egyszerre.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha már ilyen jól bevált a portugál vonal, én lehet mondanék egy pofátlan összeget az MU helyében Ruben Neves-ért a farkasokból. Brutál jó kis kettős lehetne Fernandes-el.
Egy motivált box-to-box Pogbával akár ez még egy a csúcs madridi CKM (Casemiro-Kroos-Modric) trióra hajazna...

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
jól van újabb De Gea potya....érdekes 2 évet húz le mindenesetre.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
Spurs meccs nagyon jó. 3-0 annak ellenére, hogy azért volt helyzete bőven a Leicesternek.
Viszont Kane elképesztő
Klaci79
annyira elszoktam tőle hogy mondom ki az a a "kané" vmi új afrikai csatár? 😀
kicsit benéztem "kén"-t 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Spurs meccs nagyon jó. 3-0 annak ellenére, hogy azért volt helyzete bőven a Leicesternek.
Viszont Kane elképesztő
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Bocs ha már volt:

twitter.com/BBCSport/status/1284195582261764101
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 929 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem Bielsa az egyik kedvenc edzőm, megnézném vele mire menne mondjuk a Barca 😊 Tudom marad még a Leedsnél, s maradnia is kell, de azért szívesen látnám majd valamelyik általam szeretett csapatnál.
több mint 5 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Aki ki tudja mondani elsőre, hiba nélkül helyesen a Milan első gólszerzőjének nevét, az vendégem egy sörre.
#JC6
Saller-makers
Tessék 😀
Heisman Trophy
Bud Spencer&Terence Hill Jr?

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Aki ki tudja mondani elsőre, hiba nélkül helyesen a Milan első gólszerzőjének nevét, az vendégem egy sörre.
#JC6
Saller-makers
Tessék 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 444
#JC6
A második se egyszerű...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Szerintem Pep ezt engedte Artetanak 😀
Nem baj, a lényeg hogy megvan a döntő.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ezen a napon bármeddig játszhattak volna. Tipikus olyan nap volt. 😊
ozibozi
Kellett ez az Arzenyalnak. Mivel ha barmilyen kupaban akarnak indulni, akkor az FA gyozelem az ut (EL), a PLben nem igazan van esely. Ket verheto ellenfel, de nem lesz 6 pont, es ha lesz, sem biztos eleg. Meg hat az FA kupa nagyon fontos Angliaban.

Marpedig aki europai kupaban indul, arra nem vonatkozik a penzugyi megkotes ugy, mint a tobbire. Nem mintha adna a tulaj sok penzt. Bar tavaly is azt mondta, ha lesz bajnokok ligaja, akkor radob egy 50 milliot pluszban az atigazolasokra. Nem lett meg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Ezen a napon bármeddig játszhattak volna. Tipikus olyan nap volt. 😊
több mint 5 éve
Arteta legyozte apucit.

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 125

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
😊
több mint 5 éve
Balek Arsenal dolgozik rendesen, hogy gólt kapjon
ozibozi
Semmi uj. A tamadok es a vedelem is goleros csapategyseg, bar utobbiak nem jo kapura.

több mint 5 éve
Balek Arsenal dolgozik rendesen, hogy gólt kapjon
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 601
ZoliMP
Na, Malaga bent maradt, mennyire van öröm?
slowmotion
Amennyire fanatikus vagyok😀szoval nem bontottam pezsgot es nem is orditottam.konstataltam es remelhetoleg jovore osszeszedik magukat.februar ota 3 vereseg csak ami nem rossz (13 meccsbol)de mellette van 6 dontetlen ami nekem azert sok.
A depor meg kiesohelyen az utolso fordulo elott.
ZoliMP
Amugy okazaki nem ment rossz szezont.malaganal volt kb 40 napot aztan fizu para miatt lepett.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Na akkor lehet a BLre koncentrálni😈