Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 915 — nabege2@yahoo.com
nah vazze...
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Energy of Azerbaijan lol

0-1 lol sok volt az egy csatár is

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........
somoskovig
Nagy ügy, a németek is egy csatárral szoktak játszani mostanság(most is). És ők a világbajnokok. LOL
iktriad
mégis ki lenne az az egy csatár? Müller? Götze? Reus?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........
somoskovig
Nagy ügy, a németek is egy csatárral szoktak játszani mostanság(most is). És ők a világbajnokok. LOL
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Gyáva fasz komolyan.
Szégyen.

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ìgy könnyebb lesz visszaállni 1:0 utàn.

Meg előtt.

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Hülye vagy Storck...

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 529 — Ajmo Vatreni
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.

deyell
begurította a léc alá ...
zinedine5
Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : D
Hanni
Lehet, bár mentségemre legyen mondva a gurította is hihető lett volna.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?
Coolearie
nem érdekel
Höri
taps
csebi
Paks-taps.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
Coolearie
nem érdekel
Höri
taps

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Coolearie
nem érdekel

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?
diverdoc
a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
berger90
Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...
peach
Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.
diverdoc
Elvileg tökm1 h csoport v playoff meccs. Ahogy berger is írta, nem arról van szó, hogy másodfokon felfüggesztettet kaptunk hanem arról, hogy a határideig nem hozták meg a másodfokú döntést. Ergó amikor azt meghozzák és helyben hagyják az első fokot, azaz a zárt kaput azt a köv hivatalos uefa játéknapon vagyis a pótselejtezőn kell letöltenünk. ( a magyar sportdiplomácia siker storyját ismerve én ezt tartom a valószínűnek, ezzzel is csak kibasztak velünk ). De ne kelljen playoffozni és az egész le van tojva! Sztem 19re lapot kértünk amúgy...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 036 — The Mathematician
Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?
diverdoc
a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
berger90
peach
Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.
diverdoc
fradi-holland kiscsapat meccs megvan?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
diverdoc
berger90
peach

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
diverdoc
berger90
peach
főleg ha most is "jól viselkedünk"
Negritis
főleg ha nem is kell pótselejtezőt játszani, na de akkor majd az első eb-meccsre kapunk zártkaput!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 036 — The Mathematician
diverdoc
berger90
peach
főleg ha most is "jól viselkedünk"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
diverdoc
berger90

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Most akkor a többi csoportban kinek kell szurkolni, hogy mi legyünk a legjobb harmadik?
Höri
A portugáloknak Dánia, a szerbeknek Albánia, a spanyoloknak Ukrajna ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
diverdoc

Mindig jövőre
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Most akkor a többi csoportban kinek kell szurkolni, hogy mi legyünk a legjobb harmadik?

Szerkesztette: Höri

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág

deyell
begurította a léc alá ...
zinedine5
Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : D
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 631 — Cowboys fan
deyell
nekem az tűnt fel, hogy ezek a feka csávók ha az öt és felesen belül beleérnek, akkor az három méterrel fölé.
az újpesti csávónak is sikerült majdnem kihagyni, csak lecsúszott a lábáról, és rosszul pattant a lécről.