Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
nah vazze...
több mint 9 éve
Energy of Azerbaijan lol0-1 lol sok volt az egy csatár is
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
mégis ki lenne az az egy csatár? Müller? Götze? Reus?Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........Nagy ügy, a németek is egy csatárral szoktak játszani mostanság(most is). És ők a világbajnokok. LOL
somoskovig
iktriad
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........Nagy ügy, a németek is egy csatárral szoktak játszani mostanság(most is). És ők a világbajnokok. LOL
somoskovig
több mint 9 éve
Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........
több mint 9 éve
Lehet, bár mentségemre legyen mondva a gurította is hihető lett volna.Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : Dez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
Hanni
több mint 9 éve
Paks-taps.tapsBajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
Höri
csebi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
tapsBajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
Höri
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
több mint 9 éve
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?
több mint 9 éve
Elvileg tökm1 h csoport v playoff meccs. Ahogy berger is írta, nem arról van szó, hogy másodfokon felfüggesztettet kaptunk hanem arról, hogy a határideig nem hozták meg a másodfokú döntést. Ergó amikor azt meghozzák és helyben hagyják az első fokot, azaz a zárt kaput azt a köv hivatalos uefa játéknapon vagyis a pótselejtezőn kell letöltenünk. ( a magyar sportdiplomácia siker storyját ismerve én ezt tartom a valószínűnek, ezzzel is csak kibasztak velünk ). De ne kelljen playoffozni és az egész le van tojva! Sztem 19re lapot kértünk amúgy...Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
diverdoc
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
fradi-holland kiscsapat meccs megvan?Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
diverdoc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
főleg ha nem is kell pótselejtezőt játszani, na de akkor majd az első eb-meccsre kapunk zártkaput!főleg ha most is "jól viselkedünk"Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
főleg ha most is "jól viselkedünk"Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Most akkor a többi csoportban kinek kell szurkolni, hogy mi legyünk a legjobb harmadik?A portugáloknak Dánia, a szerbeknek Albánia, a spanyoloknak Ukrajna ellen
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : Dez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
több mint 9 éve
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.nekem az tűnt fel, hogy ezek a feka csávók ha az öt és felesen belül beleérnek, akkor az három méterrel fölé.
deyell
az újpesti csávónak is sikerült majdnem kihagyni, csak lecsúszott a lábáról, és rosszul pattant a lécről.