Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Prince újra a Milannál edzthats-normal.com/wp-content/uploads/2015/03/stephen-colbert-celebration-gif1.gif
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
orulok par csapat bl botlasanak.Jo latni h iden nincsenek toppon.biztos jó lett volna a nulla pontos Barca, de ahhoz eleve ki kellett volna kapniuk Rómában, ami ugye nem történt meg
A barcat is megneztem volna 0ponttal.
Se baj.Szamomra a legerdekesebb a cselzi.Abramovics altalaban kirugassal old meg bizonyos problemakat.Mou-nak fel van kotve a gatyaja most.
Az arsenal is erdekes.Az a baj h a jatekospiac megvaltozasa miatt nem tudnak olyan palikat szerezni mint anno.
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
orulok par csapat bl botlasanak.Jo latni h iden nincsenek toppon.A barcat is megneztem volna 0ponttal.
Se baj.Szamomra a legerdekesebb a cselzi.Abramovics altalaban kirugassal old meg bizonyos problemakat.Mou-nak fel van kotve a gatyaja most.
Az arsenal is erdekes.Az a baj h a jatekospiac megvaltozasa miatt nem tudnak olyan palikat szerezni mint anno.
több mint 9 éve
Hajrá:www.nemzetisport.hu/legiosok/mls-a-kansas-city-mar-kilenc-eve-vitte-volna-nemethet-2441155
több mint 9 éve
Az NFL szelleme itt is kísért........www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/barcelona-baj-van-a-csapatkapitany-is-hetekre-kidolhet-2441081
egy kupának is örülni fogok idén
több mint 9 éve
Gondolkodtam egy Bate W, Porto W, Valencia W, Bayern W, Barca félidő V mixben, de mondom hülye lennék ilyen szelvényt tenni... LOLMit kell ezen gondolkodni? Ha ennyire megérezted a csít mé nem raktad meg? Gondolom 500//1000 ft nem vág földhöz.
JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
két helyi meg egy nemzetközi eltiltás után? csak ránéz valakire, és a hülye FA egész idényre eltiltotta volna.Suarezért kicsit többet kellett volna kérnünk...Nem kellett volna eladni 😛 Tudtam h szenvedős lesz de megvan. Most a Sevillat kell túlélni.
slowmotion
dande
de kérhettünk volna érte százat, ha a Bél gyerek megért annyit, akkor Suarez is simán.
több mint 9 éve
Suarezért kicsit többet kellett volna kérnünk...Nem kellett volna eladni 😛 Tudtam h szenvedős lesz de megvan. Most a Sevillat kell túlélni.
slowmotion
több mint 9 éve
Gondolkodtam egy Bate W, Porto W, Valencia W, Bayern W, Barca félidő V mixben, de mondom hülye lennék ilyen szelvényt tenni... LOLÉn merész voltam és bátor Arsenal - Chelsea - Roma aki ma a pénzszerzésben gátol.
JC6
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Gondolkodtam egy Bate W, Porto W, Valencia W, Bayern W, Barca félidő V mixben, de mondom hülye lennék ilyen szelvényt tenni... LOL
több mint 9 éve
Suarezért kicsit többet kellett volna kérnünk...
több mint 9 éve
Félidőben BATE 3-0 Roma : O : O MI A TÖKÖM TÖRTÉNIK? Nem nézem a meccset, nemrég értem haza és a Porto - Chelsea elé ültem le, nem volt kedvem stream-eket keresgetni, de ez az eredmény úgy pofonvert, hogy Bud Spencer is megirigyelné.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Azért kíváncsi vagyok Messi nélkül mire megyünk. Nem olyan rossz a Bayer. Mondjuk ha nem is most hosszú távon kérdés. Vajon Neymar élre tud-e állni?
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
semlegeskent egyik mai meccset sem erzem erosnek.talan a porto meccs....
több mint 9 éve
Hupsz! Beszélhetnék Baseball-ről is egyébként. Sorry, spoilerezhettem volna, de továbbra is csak 2 óra alváson vagyok túl. Tanács: Én be se kapcsolom a gépen, telefonon a wifit ha ilyen helyzet áll fenn.Brendan nem mindegy? : D 2 óra alvás után, félig | még örömittasan a győzelem miatt | el lehetet volna nézni!De szeretlek.... 😊 a rák gondolta, hogy egy soccer topikban megtudom a meccs eredményét 😊
alatriste (ex-balazs799)
NB2
De javítottam, hátha másnak még megmentjük a du-ját.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Brendan nem mindegy? : D 2 óra alvás után, félig még örömittasan a győzelem miatt el lehetet volna nézni!De szeretlek.... 😊 a rák gondolta, hogy egy soccer topikban megtudom a meccs eredményét 😊
alatriste (ex-balazs799)
több mint 9 éve
Brendan nem mindegy? : D 2 óra alvás után, | félig még örömittasan a győzelem miatt | el lehetet volna nézni!Idén volt az első átig időszak amikor minden B. Rodgers akarata szerint történt az átigazolási piacon. Negritis jól mondja, előtte az FSG volt az átigazolásokkal megbízva, Brandon csak felterjeszthetett hozzájuk kéréseket. Szvsz mindkét rendszer rosszul működött. Rengeteg olyan igazolásunk van az utóbbi években ami érthetettlen, ellenkezik az általunk játszott játékkal, és amúgy ígéretes és jó játékosok szenvednek a csapatnál.de ki az a Brandon?
alatriste (ex-balazs799)
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Idén volt az első átig időszak amikor minden B. Rodgers akarata szerint történt az átigazolási piacon. Negritis jól mondja, előtte az FSG volt az átigazolásokkal megbízva, Brandon csak felterjeszthetett hozzájuk kéréseket. Szvsz mindkét rendszer rosszul működött. Rengeteg olyan igazolásunk van az utóbbi években ami érthetettlen, ellenkezik az általunk játszott játékkal, és amúgy ígéretes és jó játékosok szenvednek a csapatnál.de ki az a Brandon?
alatriste (ex-balazs799)
több mint 9 éve
egyébként az Echo is rengeteg faszságot lehoz sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 748
hát jó, nekem végül is oly' mindegy.
több mint 9 éve
Idén volt az első átig időszak amikor minden B. Rodgers akarata szerint történt az átigazolási piacon. Negritis jól mondja, előtte az FSG volt az átigazolásokkal megbízva, Brandon csak felterjeszthetett hozzájuk kéréseket. Szvsz mindkét rendszer rosszul működött. Rengeteg olyan igazolásunk van az utóbbi években ami érthetettlen, ellenkezik az általunk játszott játékkal, és amúgy ígéretes és jó játékosok szenvednek a csapatnál.nem gondolom, hogy a Liverpool Echo újságírói ne lennének hitelesek. BTW pont Balotellivel támasztod alá az igazam. 😊az átigazolásokra ez sajnos nem igazwww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
Mikey
pont az FSG hozta be az 5 fős átigazolási tanácsot, és nekik köszönhető pl Ballo
Negritis
Mikey
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey
18 748
nem gondolom, hogy a Liverpool Echo újságírói ne lennének hitelesek. BTW pont Balotellivel támasztod alá az igazam. 😊az átigazolásokra ez sajnos nem igazwww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
Mikey
pont az FSG hozta be az 5 fős átigazolási tanácsot, és nekik köszönhető pl Ballo
Negritis
több mint 9 éve
az átigazolásokra ez sajnos nem igazwww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 748
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...