Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Bántóan gyenge ez a Pool, hogy lehet így tönkrevágni egy pompás klubot?és ezt a kérdés miért pont most teszed fel?
JC6
mikor volt utoljára erős csapat? amikor megszerezték Suarezt, meg a sérülékenysége miatt leértékelve Sturridge-et? 2013-14 csak egy véletlen kiugrás volt, mert akkor Stu éppen nem volt sérült, és sikerült több gólt rúgni, mint kapni.
ez a csapat már régóta szenved, csak volt egy álomév, amikor majdnem összejött minden elöl. aztán elcsúsztunk hátul. de lényegében ennyi.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bántóan gyenge ez a Pool, hogy lehet így tönkrevágni egy pompás klubot?
több mint 9 éve
Sikerült »magabiztosan« továbbjutni a negyedosztályú ellenféllel szemben.mégse ez volt a játéknap legérdekesebb eredménye
Ja nem.
(...)
Mikey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sevilla meg... Unai Emery meddig marad vajon a padon?
több mint 9 éve
Barca is jó kis front office.hány éve is alapozzák erre a bohócra a védelmüket?
több mint 9 éve
Szegény törpök eltévesztették a Vígadót és inkább kikaptak... :- ( Nade majd a védelem Alvessel és Albával a szélen, a retardálttal és a francia Mathieu-val megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez
Viccet félretéve azért a Realt is elkalapálták volna szerintem, látván, ezt az Isco-Ronaldo-Jese vonalat elől...
több mint 9 éve
Mikey
18 740
Sikerült »magabiztosan« továbbjutni a negyedosztályú ellenféllel szemben.Ja nem.
(...)
több mint 9 éve
Ha Keylor nem világklasszis akkor senki! Ha ezek után jön de Gea télen akkor bekaphatja a vezetőség!Maradjon csak minden igy, nálunk meg ő az isten
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ha Keylor nem világklasszis akkor senki! Ha ezek után jön de Gea télen akkor bekaphatja a vezetőség!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
...és még 3-4 ziccert egy az egyben a kapussal elszórakozott a Celta...
több mint 9 éve
Lehet csak jó lett volna a kis Tajti a válogatottba.
több mint 9 éve
Elsők vagyunk! 8) 😀Lewa meg egy álllat!9 perc alatt....5 rekordot döntött meg...
több mint 9 éve
Mikey
18 740
twitter.com/_ChrisBascombe/status/646609348924436480Hosszú évek tapasztalata azt mondatja velem, hogy amikor helyből lelkesen cáfolnak egy pletykát, akkor abban sok igazság van. Nem mondom, hogy Ancelotti jön Rodgers helyére, de hogy meg lett keresve, az egészen biztos.
Ami számomra csak azért érdekes, mert rendkívül élénk fantáziám ellenére sem tudom elképzelni Liverpool-menedzserként.
több mint 9 éve
Na a horvát csoporttal nem kell matekolni, érvényben maradt a pontlevonásuk. Tehát saját kezünkben a sorsunk, kis spanyol segítség kell.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
www.punditarena.com/football/english-football/jmurphy/read-sir-alex-fergusons-heartfelt-letter-to-eric-cantona-just-months-after-he-left-manchester-united/Ferguson levele Cantonanak pár hónappal a visszavonulás után.
érdekes, hogyan aggódott a BL trófea miatt, és Cantonaban látta vszleg a zálogát a sikernek, ami az örökségét végérvényesen bebetonozta volna. aztán persze a sors iróniája, hogy két évre rá összeállt minden idők United-je. és Eric volt a valaha volt legnagyobb, de az a front6 (giggs-scholes-keane-beckham-cole-yorke (plusz ugye teddy és solskjaer) nehezen megbontható lett volna és fantasztikusan futballoztak 99-ben. azóta sem láttam olyan menetelést.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
ja, megérti őt, hasonlóan nagy paraszt, és "great minds think alike" 😊de még ezt a teljesítményt is be tudja árnyékolni az a tény, hogy Balotelli betalált O.OA Milanban az előző időszaka alatt is kurva jó volt, Mihajlovic személyében meg olyan edző van, aki kezelni is tudja.
ZERO_L
empty
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Lewandowski, sima 5ös eddig csereként 15 perc alattAz első és az ötödik gól között 9 perc telt el.
ZERO_L
Mikor igazolt a megye3ba? 😀
több mint 9 éve
Kit érdekel a Milan, amikor a magyar futsalválogatott kijutott a jövő évi Eb-re!?Parádés meccs volt, az meg, hogy pont én adhattam élőben... Óriási élmény volt, az az utolsó másodperc mindent vitt... <3
Köszönöm a magyar csapatnak!
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
de még ezt a teljesítményt is be tudja árnyékolni az a tény, hogy Balotelli betalált O.OA Milanban az előző időszaka alatt is kurva jó volt, Mihajlovic személyében meg olyan edző van, aki kezelni is tudja.
ZERO_L
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
de még ezt a teljesítményt is be tudja árnyékolni az a tény, hogy Balotelli betalált O.O
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Lewandowski, sima 5ös eddig csereként 15 perc alattezen röhögök én is.
ZERO_L
félidő, 0-1, 2,35-ös oddsz a BM-re. mondom, egy félidő alatt csak vernek kettőt.
53. perc, ránézek: 2-1.
60. perc, ránézek: 5-1.
azt hittem, bugos a portál...
több mint 9 éve
Lewandowski, sima 5ös eddig csereként 15 perc alatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Most akartam linkelni....ez borzalom,nem hiszem el!! 😕 😕 😕HAJRÁ BENCE !!! VELED VAGYUNK !!!
több mint 9 éve
Szegény Lázár Bence. Atya ég, miért érdemli ezt meg valaki?Egyszerű a válasz, nem érdemli meg.
Schleck
Hajrá Bence, Veled vagyunk!