Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
NK9 újra villant:www.youtube.com/watch?v=sJyAfb5dlNI
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
hmmm... a pályán lévők vajon észrevették, hogy Bentekét szünetben lecseréltük?
több mint 9 éve
na, így kell helyzet nélkül rúgatni egyet az ellenféllel.Minyon mégis mi a nagy lófaszra mozdult így ki?
több mint 9 éve
dr0725
482
Ez a Memphis-Martial-majd később Januzaj kis trio lesz 😊
több mint 9 éve
Danny Ings welcome
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
azt h egyénileg hiába kurvajó Skrtel és Sakho is de továbbra sincs összhang a védők között
több mint 9 éve
remélem, Cou megvillan a második félidőben, mert eddig nem volt túl sok hasznos megmozdulása.Moreno rémesen egysíkú, csak tízből egy beadás véletlenül átflipperezik a lábak között. átlövéseket nem használunk, kommunikáció nincs, az utolsó passzba mindig hiba csúszik. ja, és hiába akarunk passzolgatóst játszani, mert helyezkedni még mindig nem sikerült megtanulni.
kihagytam valamit?
több mint 9 éve
faszom h nem vagyunk képesek kihasználni a ziccereinketmár bocsánat
több mint 9 éve
annyira örülnék, ha a gólra törekednénk, és nem a kamutizik begyűjtésére... de hát megjött Sturridge, ezzel kell együtt élni
több mint 9 éve
nah most jöttem a Mazerunner '2'-rőlsztem egész jó volt
7/10
több mint 9 éve
jó lenne valami meggyőző teljesítméyn végre
több mint 9 éve
Sturridge játszik a Norwich City ellen! Kíváncsian várom, hánymeccsetfélidőt bír ki egészségesen.
Mikey
több mint 9 éve
Mikey
18 740
Sturridge játszik a Norwich City ellen! Kíváncsian várom, hány meccset bír ki egészségesen.
több mint 9 éve
az labda (is) volt.Diego a legnagyobb király 😀 ha nem nálunk játszana, tuti utálnám mint a szart. De ez, hogy mindig mindenki felül a provokációjára 😀 én leszarom, hogy egy patkány, akkor törjék ketté a lábát, az is egyből piros, meg az is, hogy játékon kívül belerúgnak. Ez az ellenfelek hülyesége. De ugyan ezt csinálta az Atletiben is, csak ott nem kapott ekkora figyelmet.Kedden kiderült h nem feltétlen...
Borbinho
dr0725
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
dr0725
482
Diego a legnagyobb király 😀 ha nem nálunk játszana, tuti utálnám mint a szart. De ez, hogy mindig mindenki felül a provokációjára 😀 én leszarom, hogy egy patkány, akkor törjék ketté a lábát, az is egyből piros, meg az is, hogy játékon kívül belerúgnak. Ez az ellenfelek hülyesége. De ugyan ezt csinálta az Atletiben is, csak ott nem kapott ekkora figyelmet.Kedden kiderült h nem feltétlen...
Borbinho
több mint 9 éve
Csak mert szegény Costára vagyok rászállva:m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pl-kis-huncut-costa-szetkarmolta-gabriel-nyakat-foto-2439105
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Előjáróba (amellett hogy Chelsea drukker vagyok) annyit, hogy Costa is simán kaphatott volna pirosat. Mint ahogy a két Arsenal piros is jogos volt, sőt tizenegyest se adott meg Costának (2. félidő). A kiállítástól függetlenül jobb volt a Chelsea.skullkill29de szép is, amikor az az érvelés, hogy nem kapott meg egy tizenegyest egy játékos, akinek akkorra már régen végeznie kellett volna a tusolással-öltözéssel is...
több mint 9 éve
Pepét utálja még most is a világ mert anno 2-3-szor elszállt az agya és hirtelen felindulásból elkezdett vandálkodni. De még fénykorában sem ért volna nyomába se Costanak. Ekkora egy aljas féreg még nem hiszem hogy szaladozik a focipályákon.na várjunk, van még egy Mirallas is, ma is sikerült két perc alatt (egy hosszabbításon belül) kiállíttatnia magát...
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
FViktor93
2 173
Azért nagy különbség van a között, hogy valakinek egyszer kétszer elszàll az agya vagy, hogy konstans egy féreg.
több mint 9 éve
skullkill29
329
Előjáróba (amellett hogy Chelsea drukker vagyok) annyit, hogy Costa is simán kaphatott volna pirosat. Mint ahogy a két Arsenal piros is jogos volt, sőt tizenegyest se adott meg Costának (2. félidő). A kiállítástól függetlenül jobb volt a Chelsea. Sokkal jobban örülnék én is, ha se a Chelseanél, se más csapatba nem volna aljas, vagy durva játékos, DE szinte minden csapatba megtalálható egy aljas, vagy durva játékos. Ez van, de Costára van most rászállva mindenki, minden média, minden ember, mint ahogy 2 éve Suárezre voltak. Costa se rosszabb, se jobb mint a felsoroltak vagy azoknál akik megtalálható minden csapatnál, csak ő van most középpontba.
több mint 9 éve
Pepét utálja még most is a világ mert anno 2-3-szor elszállt az agya és hirtelen felindulásból elkezdett vandálkodni. De még fénykorában sem ért volna nyomába se Costanak. Ekkora egy aljas féreg még nem hiszem hogy szaladozik a focipályákon.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Így, hogy a játékosok 70%-a idegenlégiós a PL-ben, lehet elkéne gondolkodni az értelmes játékvezetők importálásán is, mert nevetséges ami játékvezetés címen folyik már évek óta.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ha ilyet kívánok neki akkor azt írom, hogy " ezt kívánom neki". Nem feltételes módba. Nem sikerült értelmezni, de mindegy ezen ne vesszünk össze. Keane egy bunkó, paraszt, durva játékos volt. Costa mellé még stiklis majom is.Ha van ember, akinek valami horrorisztikus sérülést kívánnák az Diego Costa. Ekkora patkány futballistát még a hátán nem hordott a világ. Voltak bunkó, faszkalap játékosok mint Roy Keane, Savage, Vieira, Gascoigne stb., de ez a majomarcú... S hihetetlen hogy ő könyököl, beletenyerel a másik arcába és sohasem állítják ki.Costa egy pöcs és szurkálódik, reklamál, felhúzza az ellenfelet (elmenne egész jó született spanyolnak is LOL). De Keane geci kettétörte egy tag lábát mert az 1x egy szerencsétlen esetnél lesérítette. Készült rá, hogy tönkretegye a karrierjét. Az meg téged minősít, hogy bárkinek is sérülést kívánsz. Más téma, de akkor mondjuk Suhnak is szakadjon ketté a térde, mert 1 faszarcú?
tüsi91
Borbinho
Szerkesztette: tüsi91